یه توصیه به دوستان به احتمال زیاد قیمت ارز از شنبه کم میشه ، برای همین صبر کنند و پیگیر اخبار باشند
یه توصیه به دوستان به احتمال زیاد قیمت ارز از شنبه کم میشه ، برای همین صبر کنند و پیگیر اخبار باشند
یه عزیزی راهنمایی کنه
كانن PowerShot SX150 IS چطوریه توصیه میکنید واسه خریدش؟
ممنون
اره دوربین خوبیه
برای شما چی مهمه ، بودجه تون چقدره ؟؟
برای من هر دو مورد فیلم برداری و عکاسی مهمه بودجه هم همین حدود 300 تا 350
نقل قول:
خب تو این رنج دوربینای SX 220 و IXUS 310 دوربینای مناسبی هستن البته دوربین SX 230هم هست که قیمتش یه کم از این دوتا بالاتره
با این بودجه دوربین خوبیه . البته باید براش باتری و شارژر هم تهیه کنید .نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
با این بودجه و نیاز شما شاید بتوان گزینه های دیگری را نیز بررسی نمود . در ارتباط با این مدل توجه به چند موضوع حائز اهمیت است:
- سنسور این دوربین از نوع CCD است.پیشنهاد می کنم از دوربینی بهره بگیرید که از سنسور Cmos برخوردار باشد.
- کیفیت فیلم برداری این دوربین HD و 30 فریم در ثانیه است.
- صفحه نمایش آن از کیفیت مناسبی برخوردار نیست( 230k).
- فاقد پورت HDMI است.
در سایت های مختلفی همچون دیجیکالا شرحی بر مشخصات، نقاط قوت و ضعف دوربین های متنوعی از جمله این مدل آمده که می توانید با بررسی دقیق تر تصمیم بگیرید.
سلام من یک دوربین ضد آب و ضد ضربه میخوام آماتور باشه فقط چون تو سفرهام زیاد با این موضوع به مشکل برمیخورم ترجیح میدم همچین دوربینی داشته باشم درضمن کوچک هم باید باشه ممنون
فوجی سه مدل ضد آب xp10 و 20 و 30 داره
یه مدل ضد آب هم کنون داره احتمالاً d10 که نمی دونم الان پیدا بشه یا نه.
سلام دوستان
من فردا می خوام برم قشم واسه گردش و خرید. همین طور می خوام اونجا یه دوربین دیجیتال بگیرم.مناسب ترین جا واسه خرید توی قشم و درگهان کجا پیشنهاد می کنید و تا سقف 350 هزار تومان بهترین دوربین دیجتال هم از لحاظ عکاسی و فیلم برداری چی پیشنهاد می کنید(از سونی و کانن باشه)
با سپاس