آدم نمیتونه اعتماد کنه به کسی و گوشیش رو عوض کنه از کجا معلوم چه بلاهایی سرش نیاورده اینم از شانس منهنقل قول:
Printable View
آدم نمیتونه اعتماد کنه به کسی و گوشیش رو عوض کنه از کجا معلوم چه بلاهایی سرش نیاورده اینم از شانس منهنقل قول:
سلام دوستان من گوشیم یه مشکلی پیدا کرده k810 از همه برنامه ها و بازی ها که تو مموری قرار دارن یه کپی درست شده که پاک نمیشه مستر ریست هم کمکی نکرد چی کار باید بکنم؟؟؟
یه بار برا منم همینطور شده بود دونه دونه انتقال دادمشون روی فون مموری بعد دونه دونه از روی فون مموری پاک کردم البته به سختی. امتحان کن ببین حل میشه یا نهنقل قول:
از قوانین انجمن که سوالتون رو چند بار و در تاپیک های مختلف نپرسید من جوابتونو دادم ولی باز هم می گم شما باید یک بار فول فلش کنید انشا.. درست میشه!نقل قول:
ممنون. تونستم برنامه ها رو هر جور شده پاک کنم تا الان که دیگه مشکلی نداشت. یعنی دیگه خراب نمیشه؟؟؟ اگه لازمه ببرم فلشش کنم؟؟؟نقل قول:
دوستان این دکمه ای استیل هندزفری کارش چیه ؟ در ضمن آیا واسه کا810 پچی هست که صدای بیپ رو موقع ضبط مکالمه برداره ؟ تو ی تاپیک سونی اریکسون یکی از دوستان دوتاپچ داد ولی متاسفانه جواب نداد
جواب دادن تلفن و قطع کردن هست وقتی هنذفری توی گوشتون هست و تلفن زنگ می زنه با فشار دادنش گوشی رو جواب میدی و در پایان مکالمه با زدنش قطع می کنی. در حالت عادی نمی تونی از تنظیمات گوشی اون صدای بیپ رو غیر فعال کنی و این کار با ریختن پچ امکان پذیر هست من به شخص این کار رو نکردم ولی بایستی توی کلوپ پچ به سوال شما جواب بدن مطرح کردید اونجا؟نقل قول:
نقل قول:با تشكر از فاروك عزيزنقل قول:
اضافه كنم با اين دكمه در حالت عادي ميشه از شماره گيري صوتي استفاده كرد(با نگه داشتنش)
يه پچي هست كه اگه بريزيش ميشه با دكمه هندزفري تو موزيك پلير ترك ها را عوض كرد(كانالهاي راديو را هم ميشه عوض كرد)
پچ حذف كردن صداي بيپ موقع صبت مكالمه هم تستش كردم كار ميكنه
البته من كا800 تست شده هست كا810 هم احتمالا كار كنه
ميتوني كلوپ پچ درخواست بدي
با سلام اگه من ک 800 که نو خریدم صداشو زیاد کنم خراب نمی شه
اول شما بايد با برنامه هك يعني Setool كار كرده باشيد و بدونيد كه سيد گوشيتون چنده اگه 53 بود كه دردسر هستش و اگه 52 بـــود كه با دانلود برنامه ستول و فايل صـــدا به راحتي صداي گوشيتون رو بالا ببريـــد :11:نقل قول:
اينم اموزش برنامه Setool
کد:http://www.2shared.com/file/4746630/3de9fde1/SETool2Lite.html
هادي جون با فار منيجر وپلاگين jdf كه راحت ميشه رو 53 كار كردنقل قول:
خودم چند بار درايو صدا ريختم راحته
سلام به همه
من امروز یه k800i خریدم
دیگه از نوکیا خسته شدم ... میشه یه کم راجع به تواناییهاش بهم بگین و چیزایی رو که لازمه بریزم توش
ضمنا رم 1 گیگ براش گرفتم. تا چقدر رم رو می تونه جواب بده ؟
تواناییهاش که باید استفاده کنی ببینی دیگه دوربینش که فوق العاده اس و خیلی خوب برنامه های جاوا رو اجرا میکنه و ظاهرا تا 4 گیگ ساپورت میکنه التبته توی تاپیک بچه ها امتحان کردن جواب دادهنقل قول:
سلام
من تازگيها با K800م مشكل يه پيدا كردم وقتي كه ميخوام وارد بازي ها يا برنام ها بشم operation faild ميده
چه طوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم
با update كردن حل ميشه يا بايد گوشي رو فلش كنم؟؟؟
لطفا كمكم كنيد
ممنون مي شم
من 4 گيگ را چند وقتيه دارم بدون مشكل باز ميكنه
تازه فكر كنم 8 گيگ را هم باز كنه
ولی گل محمدی جان فکر نکنم 8 گیگ ساپورت کنه اگه می کرد کلی پزش رو میدادن همون اولنقل قول:
وقتی k750 رم 8 گیگ رو ساپورت میکنه... دیگه k800 و امثالش نکنن؟ :دینقل قول:
ولی گل محمدی جان فکر نکنم 8 گیگ ساپورت کنه اگه می کرد کلی پزش رو میدادن همون اول
شوخی نکن عزیز 750 کی 8 گیگ ساپورت کرده 1 گیگ میندازی روش گوشی هنگ میکنه یه چیزی گفتی ولی جای دیگه نگینقل قول:
سلام بچه ها 8 گيگ رو ساپورت نميكنه من 2ساله كه دارم همون اوايل خريدم ولي 8گيگ ساپورت نميكنه
بابا يه چيزي بگو كه مردم هم قبولشون بشهنقل قول:
كا750 1 گيگ را به زور باز ميكنه
نه فاروكنقل قول:
مثل اينكه m2 متفاوت با بقيه مموري هست
ظاهرا محدوديت ساپورت نداره
كا800 نوشته تا2 گيگ پشتيباني ميكنه
ولي عملا 4را خيلي خوب باز ميكنه
يكي از بچه ها هم ميگفت كه 8 را ساپورت ميكنه
پیلیز رید دیس تاپیک:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(قبلاً هم توی یکی از فروم های فارسی یکی گفته بود که رم 8 گیگ اصل انداخته بدون مشکل..... اگه لینکشو خواستین بگین پ.خ کنم)
گفته بودنقل قول:
شايد اشتباه كرده يا دروغ گفته
دوست من كا 752 داره
از اونا كه قديميه
فكر كنم 250 گرفته بود
ميگه 1 گيگ را بزور باز ميكنه
يعني وقتي پره هنگ ميكنه
اختلاف بين 1 گيگ و 8 گيگ خيلي هست
باز اگه ميگفتي 2 يا 4 يه چيزي
با سلام
دوستان من در موبایلستان تاپیکی دیدم که k750 8گیگ رم ساپورت کرده حالا درسته یا نه نمیدونم
ولی k800 رفیق بنده تست کرده کار میکنه
وقتی میموری رو گذاشت احتما 99% اول رست میشه و بعدش کاملا راحت بالا میاد و کار میکنه
سلام،نقل قول:
منم دقیقاً منظورم همون تاپیک بود.
اون شخص مموری 8 گیگ psp ش رو انداخته بود روش و کاملاً هم پر بود و بدون مشکل!
دروغه عزیز من بگم داداشم یه z530 داره 8 گیگ ساپورت میکنه شما باید باور کنید برید تو تاپیکهای دیگه بنویسید؟
عزیز شایعه نندازید بیخودی
سلام
چه جوری میتونم منوی گوشی کا 800 رو عوض کنم
اگه تو پست های قبلی هست صفحشو بگین
ممنون:2:
چنتا راه داره میشه بگید cid گوشیتون چنده اگه نمیدونیدنقل قول:
چند وقت گوشیتون رو خریدید:10:
منو عوض كردن خيلي راحته
يه تاپيك هست منو براي گوشيهاي سوني اريكسون
اونجا بره بهتره
اخراي تاپيك يه منو گذاشتم حتما اونم نصب كن
چون بهترين منو هست
به نظر من منوی اصلی و چیدمان خود کا800 خیلی عالی و بهینه هست حالا ممکنه یکی بخواد تم رو عوض کنه ولی عوض کردن چیدمانش به نظرم کار بیخودی هست کاربردی ترین حالت رو داره
برو منويي را كه گذاشتم حتما نصب كننقل قول:
بعد نظرتو بگو
مطمئنم نظرت عوض ميشه
اوکی دستت درد نکنه ولی من سید 53 هستم هانقل قول:
كسي نمي خواد جواب منو بده؟؟
من تازگيها با K800م مشكل يه پيدا كردم وقتي كه ميخوام وارد بازي ها يا برنام ها بشم operation faild ميده
لطفا جواب بديد
اي بابا منكه خودم ميدونمنقل قول:
بهت گفتم كه براي CID 53 ميشه بعضي كارها را كرد
مثلا تعويض منو و درايو صدا و ريهتن فونت و درايو دوربين و اينجور چيزها
اونم با فار منيجر و پلاگينهاي jdf
خودم هم چند بار اينكارو كردم
بازم مشكلي داشتي بگو
راستي يه جايي خوندم CID53هم هك شده بطور كامل
يعني پچ هم ميشه ريخت
همه كار ميشه كرد
فقط از GDFS نميشه بكاپ گرفت
خلاصه این SE Tool پدر صلواتی ما CID53 ای ها رو خوب دور زد نمیدونم داره چی کار می کنه ببین این CID 53 از کی تو بازار داره آقایی می کنه این SE Tool همینجور بیکار نشسته. والا دیگه الان K810 رو میذاری جلو بچه قهر می کنه من تازه بیام 800 رو به 810 تبدیل کنم که چی بشه حسش اون موقع ها بود الان که از شوق افتاده به چه دردم میخوره فعلا تو خماری C905 هستمنقل قول:
نترس حل ميشه(توختاسا دوزلر)نقل قول:
بعدشم از وقتي كه پچهاي k800 r8bf03 تكميل شده من نيازي به تبديل كا800 نميبينم
دوست من فرقي نميكنه هم با آپديت حل ميشه هم با فلش كردن گوشـــي :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
اگه واسه همه برنامه ها اینجور باشه با آپدیت یا فلش حل میشه. ولی اگه با برنامه های دیگه مشکل نداشته باشه (یعنی بتونی برنامه جدید نصب و اجرا کنی) مشکل از برنامه های قبلیه و باید دوباره نصب بشن.نقل قول:
كسي نمي خواد جواب منو بده؟؟
من تازگيها با k800م مشكل يه پيدا كردم وقتي كه ميخوام وارد بازي ها يا برنام ها بشم operation faild ميده
لطفا جواب بديد
نقل قول:
واسه همه برنامه ها اینطور میشه
حالا فلش کنم بهتره با آپدیت؟؟؟:13:
میتونی آپدیت کنی که با یه تیر دو نشون زده باشی! هم مشکلت حل میشه و هم اینکه گوشیت آپدیت میشه...نقل قول:
واسه همه برنامه ها اینطور میشه
حالا فلش کنم بهتره با آپدیت؟؟؟
سلام برا بچه های کلوپ...
پسر خاله ام یه k800 خریده بود تازگیا دیروز گفت گوشیش هنگ می کنه نگاش کردم دیدم راست میگه پرسیدم گفت فلش هم کرده حتی مموری رو هم از روش در آوردم دیدم همونطور مشکل پا برجاست نظر شما چیه