نه بزرگوار . باید مودم رو باز کنید . اتصالات wifi داخلی رو پیدا و جدا کنید . بدنه مودم رو در مکان مناسب سوراخ کنید و کابل sma به ufl متصل کنید تا پورت انتن ایجاد بشه و در نهایت آنتن خارجی وصل کنید
Printable View
نه بزرگوار . باید مودم رو باز کنید . اتصالات wifi داخلی رو پیدا و جدا کنید . بدنه مودم رو در مکان مناسب سوراخ کنید و کابل sma به ufl متصل کنید تا پورت انتن ایجاد بشه و در نهایت آنتن خارجی وصل کنید
آهان پس دردسر داره.. ممنوننقل قول:
خب تقریبا یک هفته میشه که مودم td رو گرفتم
تا اینجا که راضی بودم
پینگ حدود 110-120 هست و ثابت هست معمولا
البته در بهترین حالت سرعت 6.5 مگابایت هست و 50 مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش ایرانسل مشکل نت تایپش رو یه جوری حل میکرد :n03:
دوست عزیز یه توضیحی راجع به این انتن ها میدی؟ کارخیلی ها رو راه میندازهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
شما کجا هستید ؟ چندتا آنتن دارید ؟ من حدود یک ماه دارم همه چیز خوبه به جز پینگ که حدود 150 تا 160 هستش ...نقل قول:
ایرانسل نافش رو با دزدی بریدن خبنقل قول:
اهوازنقل قول:
انتن فول هست
اتفاقا پینگش خوبه
دیروز مبین نت هم گرفتم اونم پینگ همون حدودا هست فقط یه 3-4 تا بالاتر
بله ، قرار بود همه شکایت کنیم و فقط من پیگیر شدم :)نقل قول:
یه دست صدا نداره
سلام ، وقت بخیر ، شما از این آنتن های اکسترنال برای افزایش کیفیت و سیگنال وای فای استفاده کردید ؟
سلام . من قبلا واسه یه مودم z6000 هم این کار رو انجام داده بودم که تو صفحات قبل عکسای کاملش هست . سرچ کنید . سخت ترین قسمت کار باز کردن مودم هست وگرنه انجام تعییرات از z6000 هم آسون تره چون لحیم کاری نیاز نداره . دو تا کابل رابط sma به ufl با طول مناسب و دو تا هم آنتن wifi رنج 2.4 بخرید . رابط های انتن های داخلی wifi رو جدا کنید . بدنه مودم رو هم تو قسمت هایی که تو عکس معلومه سوراخ کنید با مته 7 . کابل های رابط رو وصل کنید اگر هم چسب حرارتی بزنید بهشون بهتره . همین دیگه . یه قسمت های پلاستیکی داخل مودم هم مزاحمه که میتونید برش بزنید باز شه . اگر میدونستم علاقه مند داره عکس بیشتر میگرفتم .نقل قول:
درود
- سیم کارت مودم های ثابت ایرانسل با سیم کارت های دیگه ش چه فرقی داره ؟ نمیشه از همین سیم کارتهای نسل 4 ایرانسل در مودم های ثابت برای اینترنت TD-LTE استفاده کرد؟
- از مودم های موجود در بازار به غیر از ایرانسل کدوم مدل باند فرکانسی اینترنت ثابت ایرانسل رو پشتیبانی میکنه ؟
متشکر
سیم کارت ثابت فقط مخصوص استفاده در مودم TD ساخته شده و قابلیت مکالمه و پیامک نداره .از سیم کارت 4g هم میتونید استفاده کنید فقط در بعضی مناطق و روی بعضی از مودم ها امکان قطعی و پرش مکرر هست باید تست کنید .نقل قول:
درحال حاضر مودمی سراغ ندارم که بشه روی فرکانس ثابت ایرانسل ازش استفاده کرد دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنند.
طبق این جدول فرکانس 3.5 گیگا هرتز فقط تو ایران و ژاپن ! برا TDD استفاده میشه !! من خودم به شخصه فکر میکردم چین هست کرده تو پاچه ایران ولی مثل اینکه ژاپن کرده
Iran ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ],[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Japan ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ],[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ],[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عجب ! معلوم نیست ژاپنی ها از ایران یاد گرفتن یا چین تو پاچه هر دو کشور کرده
حداقل در ۱۰ کشور برتر جهان راه اندازی شده.نقل قول:
فرکانس ۳.۵گیگاهرتز فرکانس اساسی برای 5G است.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
شما حتما تو تبیان خوندید این مطلب را
چون کشور های برتر فیبر نوری دارن
5g از فرکانس هایی استفاده می کنه که تا حالا نکردن خیلیا هشدار می دن در مورد ضرر احتمالی.فیبر و اینترنت ماهواره ای از نوع مدار نزدیک راه حل هست.نقل قول:
بله 5g همون 5000 مگاهرتز هست من یه کارت شبکه ایسوس دارم روش نوشته 5g ! چون 5 گیگاهرتز داره این بدان معنی ست که اگه 5g عملی بشه تجهیزات که رو دکل نصب میکنند از LTE هم چندین برابر عظیم تره .. و هر 20 متر باید یه دکل بزنند از کجا میشه فهمید از همین 5g خانگی که دو قدم دور شید از اکسس پوینت سیگنال افت پیدا میکنه .. مگه اینکه شما یه روتر 1 و نیم ملیونی ایسوس داشته باشید با 8 تا آنتن
بله، درست میفرمایید، ولی جریانی هست که خیلی تلاش میخواد تا جلوش گرفته بشه،نقل قول:
فرکانس هایی که در 5G استفاده میشن 3.5 و 5 و 28 گیگاهرتز و حتی 34 گیگاهرتز هست، که در واقع با فرکانس رادارها برابری میکنه، ولی با توان بسیار پایینتر که عملا داریم به سمتش پیش میریم و نمیشه جلوی تلنولوژی مرسوم رو گرفت.
نقل قول:
ماهواره ای خوبه مهندس ، منتها یک طرفه دیگه منسوخ شده باید مهندس باشی برا خودت راه بندازی .. دو طرفه هم غیر قانونی ه تو همین شهر ما یه ماشین نیرو انتظامی هست تویوتا شاسی بلند که اتاقک ساختن تهش با تجهیزات . هر چند وقت یه بار میاد بیرون تو سطح شهر دنبال فرستنده ..
تو اروپا هم مثل اینکه خیلی خریدار نداره ماهواره ای بیشتر تو امریکا هست به کشاورزا و دامدارا میدن
کشور های "برتر" کسی نمیاد اینترنت سیم کارتی بده به عنوان ثابت اونا رو کابل تا 300 مگ دارن چه برسه به فیبر نوری و امثالهم
من خودم کل اینترنت رو گشتم تنها جاهایی که از رو دکل موبایل دانلود میکنن انگلیس هست و یه عده معدودی تو استرالیا که اونهام از سر تفریح آماتوری اینکارارو میکنن نه مثل ما
ماهواره ای حد اقل پینگش ۵۰۰ هست. مگر سرعت های زیر ۱.۵ مگابیت که با ماهواره های سیار با قیمت های نجومی ارایه میشه. گه اونم پبنگش زیر ۳۰۰ نیست.نقل قول:
و پینگ های عادیش تا ۷۵۰ هست. و عملا ماهواره قابل مقایسه با فیبر نیست.
حرف شما کامل درست اما در مورد ماهواره ای دقت نکردید من چی گفتم.گفتم ماهواره ای مدار نزدیک نه مدار 40000 هزار کیلومتری نسبت به زمین.ایلان ماسک پروژ داره که تعداد 2 برابر ماهوار های فعلی منتها هم با ابعاد کمتر هم با فاصله 700 کیلومتری و سری دومش 300 کیلومتری نسبت به زمین باشه.سرعت یک گیگابایت بر ثانیه و پینگی حتی کمتر از فیبر اگر اینا لینک بشن که می شن ارایه بشه.اولین ارسال 2019 هست البته و تا 2024 تموم میشه و اینترنت در تمام دنیا حتی در قطب ها هم در دسترس میشه با سرعت عالی.پروژه مشابهی هم فکر می کنم بویینگ و ... دارن.ولی تا اون موقع بهترین همین فیبر هست.نقل قول:
نقل قول:
خب طرح ایلان ماسک اگه عملی بشه که خوبه ، من از اینترنت ماهواره ای چیزی نمیدونم .. فقط میدونم مدار پایین ترجمه low orbit هست ؟ مدار ماهواره های فعلی رو هم نمیدونم مگه اونا خیلی از زمین دورن ؟
فقط یاده طرحه فیس بوک میفتم که میخواست با بالن اینترنت بدون سانسور بده . یا قبل از اون طرح دولت اوباما برای اینترنت آفلاین .. امریکایی ها خالی کم نمیبندند
پینگ ماهواره ای یک طرفه زیر 500 هم میاد تا 300 حتی من خودم امتحان کردم اون جوری که دوست گرامی میگن نیست
شما خودت بلدی ؟ اگه بلدی به منم یاد بده چون من یه دیش بیکار دارم . خودمم بیکارم
این نرخ قیمت های اسکای دی اس ال آلمان که اون قدر ها هم که گفتند نجومی نیست .. معقول ه تازه تخفیف هم خورده .. اون شرکت های روس نجومی میگیرن سرعت اش رو هم صفحع اصلی میتونید ببینید
نه دردسر زیاد داره و شنیدم هم که به سرعت باهات برخورد می کنن.ببیند ماهواره ها اکثرن توی فاصله 40000 کیلومتری هستن.ولی این فاصلش به کمی 300 می رسه و باعث میشه علاوه بر اینکه پینگ خیلی کم میشه دیگه شما فقط مبدا و مقصد بدون توجه به فاصله و شرایط ناهموار و ایستگاه های متعدد سریع به هم وصل بشید.در مورد اون طرح هم یه بار دیگه گفتم بالون و این مزخرفات اصلن بخونی چرت هست و عملی نیست.ولی این ادمی مثل ایلان ماسک و خیلی های دیگه پشتشن اصلن هم دور از انتظار نیست و در همین مدار پایین هم همین الان هم ماهواره می فرستن و عملی هست. پس از بایت اجرا شدن نگران نباش و اجرایی میشه منتها شاید تاخیر بخوره.همین این ماه تسلا قرار کامیون برقی بده.تازه این جوری که میگن شرکت های دیگه سرعت بیشتری رو می خوان بدن.اگه بخوایم این پروژه رو مقایسه کنیم باید با فیبر گوگل مقایسه کنیم که چه تحولی ایجاد کرد!نقل قول:
دوستان برای بازی انلاین چه کنیم؟؟ راهی هست بشه پینگ رو زیر ۱۰۰ رسوند؟؟
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
سلام
اینجا تاپیک TD LTE هست یا بررسی انواع تکلونوژی اینترنت ؟
اگر علاقه مند به بحث هستید یه تاپیک بزنید
مرسی
نقل قول:
پینگ با کجا ؟ کدوم آیپی ؟
سلام ، دوستان اهل فن به نظرم ایرانسل سرعت مودم ثابتش رو محدود کرده مدل gp2101 چون من با گوشیم تست سرعت 110مگابیت برثانیه هم گرفتم در صورتی که بعد از خرید و تست اینترنت ثابت ایرانسل نهایتن به سرعت 10مگابیت برثانیه میرسه ، به هرکدومشونم زنگ میزنم هرکی یه بهونه ای میاره ، شما هم همین مشکل رو دارید؟
- - - Updated - - -
سلام ، دوستان اهل فن به نظرم ایرانسل سرعت مودم ثابتش رو محدود کرده مدل gp2101 چون من با گوشیم تست سرعت 110مگابیت برثانیه هم گرفتم در صورتی که بعد از خرید و تست اینترنت ثابت ایرانسل نهایتن به سرعت 10مگابیت برثانیه میرسه ، به هرکدومشونم زنگ میزنم هرکی یه بهونه ای میاره ، شما هم همین مشکل رو دارید؟
من 5142 دارم. دو ماه اول تا 30 مگابیت هم داشتم. اما الان معمولاً روی 7-8 مگابیت هست.نقل قول:
سرعت tdd خیلی کمتر از fdd(موبایل) است، عجیبه که این ایرلنسل خجالت نمیکشه هنوز قیمتای tdd رو گرونتر از fdd نگه داشته. دیگه دلیلی نیست برای گرفتن tdd lte.نقل قول:
چن ماه اول خیلی خوب بود ولی داغون شده جدیدا الان دیگه به 200 300کیلوبایم داره میرسه دانلودفقط نصف شبا اوضا یکم بهتر میشه . نمیدونم چه بلایی سرش آوردن
تو بسته های پر مصرف td بهتر هست.نقل قول:
شبانه نامحدود چی؟ بعد شما فکر کن کی ۱۰۰۰ گیگابایت بسته میگیره بغیر از کسی که دائم با اینترنت کار پرمصرف داره؟ برای بقیه همش ضرره، مگر بسته ترکیبی همراه و tdd و یا خود مودم fdd با سرعت و پوشش خیلی بیشترنقل قول:
نقل قول:نقل قول:برای من همون چیزیه که از اولش بوده :نقل قول:
اگه پینگ بیاد پایین عالی میشه .. با سه چراغ آنتن و مودم 2510 این تست رو گرفتم
مشکلی جدیدا دارم Gateway Timeout هستش که بعضی وقت ها میاد و باید یه بار رفرش کنم
من هم gateway timeout رو دارمنقل قول:
این پکت لاست و پرش ناگهانی پینگ ایرانسل نمیدونم از کجا اومده و چرا نمیره
نت من که دوهفتس قط شده
دو هفتس دارم پیگیری میکنم
پشتیبانیم دری وری تحویلم میده