دوستان این چطوره؟
Upstream SNR (dB) 18.2 Downstream SNR (dB) 14.4 Upstream line attenuation (dB) 21 Downstream line attenuation (dB) 38
Printable View
دوستان این چطوره؟
Upstream SNR (dB) 18.2 Downstream SNR (dB) 14.4 Upstream line attenuation (dB) 21 Downstream line attenuation (dB) 38
اطلاعات ناقصهنقل قول:
روی چند مگ بسته شده؟
سرعتش بین ۳ تا ۱۰ مگ متغیره
بعضی وقتا مودم رو خاموش روشن میکنم مثلا از ۴ مگ میاد رو ۱۰ مگ یا بر عکس
به هر حال خوبه،البته تو خود مودم زده که rate خط چند مگهنقل قول:
ولی مشکل نداره،نویزتون زیاد نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه
سلام
ممنون میشم در مورد کیفیت خط یا نویز و فاصله مرکز مخابراتی راهنمایی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت خطتون عالیه و تا 18 مگو به راحتی میکشه! ( الان رو 10 مگ بسته شده ! ) و طبق چیزی که مودمتون نشون میده ، فاصلتون از مرکز مخابراتی چیزی حدود 1100 متر!نقل قول:
ممنوننقل قول:
فقط میشه فاصله تا مرکز مخابراتی رو چطور محاسبه می کنن؟
نویزی که به ایده آل نزدیک باشه رو چطوری میشه فهمید؟
فاصله رو از تو سایت زیر میتونید ببینید،البته تقریبیهنقل قول:
اون عدد 15.2 رو میزنید بهتون فاصله رو میگه
منظورتون از ایده آل چیه؟چون بالای 6 باشه خوبه البته بستگی به مودم هم داره،ممکنه بعضی از مودم ها با snr 7،8 هم نکشن و اینترنت قطع بشه و بعضی از مودم ها هم با snr6 قطع نشه
معمولا بالای 10،12 خوبه خیالتون راحت باشه
اینم سایت زیر که بهتون فاضله رو میده
عدد Downstream Attenuation رو تقسیم بر 13.8 میکنی ، فاصله به دست میاد ( برای شما = 15.2 )نقل قول:
در صورتی که چیپست مودمتون برودکام باشه ، SNR Downstraem بالای 7-8 اوکیه و در صورتی که چیپست مودمتون برودکام نباشه و مثلا ریلتک باشه ، بالای 10-11 اوکیه!
نقل قول:ممنون از اطلاعات خوبتون.نقل قول:
دوستان آیا نویز رو پینگ هم تاثیر میذاره؟
من خطم نویزش بالاست ولی پینگ خوبه و تایم اوت ندارم.
خیر تاثیری نداره روی پینگنقل قول:
صد در صد تاثیر دارهنقل قول:
من دیروز snr روی 1.8 بود،پینگ 400
چون سردر ما جعبه تقسیم نداره و همینجوری سر سیم هارو بهم پیچ دادن و رفتن،وقتی بارون بیاد،snr میره حدود 1 یا قطع میشه
خلاصه ما پریدیم روی سردر ! و سیم هارو لخت کردم و از قسمت های تازه اون دوباره وصل کردم،سر سیم هارو با چسب برق عایق کردم،آخر همشون رو کردم تو پلاستیک و چسبوندمش به همون میله،الان که بارون میاد snr همون 15تا 20 هست!
پینگ هم 80 تا 150
نقل قول:
تا جایی که من میدونم snr نسبت سیگنال به نویز مسیر مودم تا مرکز مخابراتیه
با یه مثال اونم تجربه خودتون نمیشه گفت که 100 در 100 تاثیر داره
من بارها با snr 25 پینگ گرفتم با اسپید تست،از 50 داشتم تا 90 میلی ثانیه
ولی مشکل شما عجیب و غریب بوده،شما با snr 1.8 به اینترنت وصل بودید؟با snr 4 هم دیدم کسی متصل بوده باشه به اینترنت ولی با 1.8 دیگه اولینبار دارم میبینم
یعنی اگر snr از 6 بپره روی 25 پینگ هم کمتر میشه؟من که شک دارم ،باید کلی بگیم با یه مورد یا دومورد نمیشه قانون کلی گفت
حالا بذارید دوستمون اگر اطلاعات داشتند بگن
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای bilmazlar ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید بگید پینگ با نویز خط ارتباطی داره یا نه؟چون من چیزی در اینترنت دستگیرم نشد
نقل قول:
خب ؟نقل قول:
من بارها با snr 25 پینگ گرفتم با اسپید تست،از 50 داشتم تا 90 میلی ثانیه
منظورتون از وصل بودن بسیار مبهم هست،اگر چراغ های مودم هم روشن باشه میشه گفت به اینترنت وصله و n حالت دیگهنقل قول:
ولی مشکل شما عجیب و غریب بوده،شما با snr 1.8 به اینترنت وصل بودید؟
بنده و شما و همه ی دوستان با snr 1.8 حدودا، چراغ مودمتون روشن میشه،ولی پینگ بالای500/400 میره و عملا غیر استفاده هست اینترنت.
تقریبا من از snr 3.6 با پینگ 350(حدودا) تونستم از اینترنت استفاده کنم.
اون snr 6 اگر درست یادم باشه حداقل ایده عال هست،لذا اگر 25 بشه فرقی نمیکنه که محسوس باشه
من از اواخر پاییز که بارون زیاد شد،درگیر این نویز و پینگ بودم چون گیم آنلاین میزنم خیلی حساسم و همیشه cmd بازه و داره پینگ میگیره معمولا،4 ماه با همه جور snr سرو کله زدم،دیگه مقاله ها و اطلاعات اینترنتی/تئوری درمورد snr برام قابل قبول نیست!
سلام دوستان،
2 هفته ای هست که اینترنت من به خاطر کیفیت نامناسب خط قطعه! یعنی چراغ ADSL یا در حالت چشمک زن هست و یا خاموش! مسآله رو با شرکت شاتل مطرح کردم. تستای مختلفی انجام دادیم (تعویض مودم، تعویض سیم کشی ها، میکروفیلتر، تست از سر خط و ...) و مشکل حل نشد. در نهایت شاتل کارشناسشو فرستاد تا اونا هم خودشون چک کنن! در نهایت این طور اعلام کردن که مشکل یا از تجهیزات شاتل هست یا از بستر مخابراتی! امروز تماس گرفتن باهام که مشکل از شاتل نیست و این بستر مخابراتیه که مشکل داره! میخواستم ببینم کسی براش این مشکل پیش اومده؟ اگه برم مرکز مخابرات و بگم که نویز خط رو از مرکز تا دم در خونه انجام بدن انجام میدن؟ (چون شاتل میگه شما یه خط جایگزین معرفی کن که اونم 50-50 هستش که این مشکل براش پیس بیاد یا نه:n02:)
دوستان علت اینکه اتصال من هر 20 دقیقه قطع و وصل میشه چیه؟ داخل ریز مصرف کلا مدت زمان اتصال یا همین 20 دقیقه هس یا کمتر , کیفیت خطم هم خوب هس الان رو 12 بستن قبلا هم که روی 8 بود همینطوری بود البته دقیقا یک دقیقه بعد یا حتی کمتر باز متصل میشه از زمان اتصال مشخصه ولی خودم که از مودم متوجه نمیشم . عکس جزییات زمان اتصال و کیفیت خطم را گذاشتم لطف کنید راهنمایی کنید.
مشکلتون چیه؟نوسان snr دارید؟نقل قول:
چند هفته ای که نوسان snr گرفتن بعضی از دوستان،منم یکیشون
من پارس دارم و پارس آنلاینی ها هم بیشترن
ظاهر زیرساختیه
مخابرات هم اگر خش خشی داشته باشه خطتون یا بوق نمی خوره چک میکنه
ببینید نوسان snr دارید یا نه؟اگر دارید بی خیال شید چون مشکل از شما نیست
نقل قول:
عرض کردم، نویز خط به حدی هست که مودم با دیتا 64 کیلو هم آپ نمیشه! در ضمن الان 2 هفته هست که اینطوریه و اینترنت کاملاً قطعه! اون موردی که شما میفرمایید کاملاً مقطعی هست و منجر به قطعی دائم نمیشه! روزای اولی که نت وصل شده بود، کیفیت خط فوق العاده بود! الان اصلاً مودم آپ نمیشه!
یه بار همین مسئله واسه من پیش اومده بود. زنگ زدم بررسی کردن مثل این که فیوز سمت مخابرات رو عوض کردن یا یه همچین چیزی. درست شدنقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
سلام . من یه سوالی دارم
ما اینترنت ۵۱۲ مخابرات داریم . وقتی خودم فقط به اینترنت وصل باشم پینگم اوکی هستش . ولی وقتی یکی دیگه بهش وصل شه پینگ من میره روی ۱۰۰۰ . خواستم ببینم این واسه پهنای باند کمه ؟ تاثیر داره روی پینگ ؟
اگه تعرفه ۲ مگابیت رو بگیرم مشکل حل میشه ؟ یکس دیگه وصل شه پینگ من زیاد نمیشه ؟
آره اگر پهنا کم بیاد پینگ هم میره بالانقل قول:
وضعیت من
Connection Type : ADSL2
Downstream: 2048
SNR : 7
Line Attenuation: 48.5
وضعیت نت تو خونه روبرویی ما :
Connection Type : ADSL2
Downstream: 3072
SNR : 12
Line Attenuation: 49.3
مرکز مخابراتی جفتمون هم یکیه.
از سر خط (پارکینگ ) هم تست کردم SNR همون ۷ بود. چیکار کنم؟ خط جدید حل میکنه مشکلمو؟
فاصلتون از مرکز زیاده خط جدید هم بگیری فایده ای ندارهنقل قول:
سلام ایا با مشخصات زیر میشه روی خط سرعت بالای 4 مگ داشت:
snr= 13
attenuation = 40
چون کارشناس ISP من میگه که اگه روی این خط سرویس 6 مگ ببندیم قطع و وصلی اینترنت پیدا میکنی. آیا ربطی داره؟ ممنون.
سلامنقل قول:
الان روی چند مگ بسته شده؟
الان روی چهار مگ.نقل قول:
دقیقا خونه روبرویی ما با همین فاصله کیفیت خطش ۲ برابر منه :|نقل قول:
شما ببینید مودم تخمین تا چند زده؟بعضی از مودم ها تخمین میزنن مثلا خط تا 6 مگ میکشه یا تا 8 مگ...max rate رو ببینید اگر مودم زده باشه،شما بهشون بگو روی 6 مگ ببند فوقش قطع و وصلی که بشه دوباره بهشون بگید برگردونید روی همون 4 مگنقل قول:
چون نویز شامل مسیری میشه که از مودم تا مرکز مخابراتیه،حالا شما میگید سرجعبه هم تست کردید دیدید فرقی نکرده،خب پس دیگه مشکل از مسیر خونه تا مرکز که دیگه اونو بعید میدونم درست کنندنقل قول:
هم شما و هم همسایه شما کیفیت خط تلفنتون خوب نیست تقریبا در یه سطح هستن و این یعنی فاصلتون از مرکز مخابراتی زیاده یا اینکه سیمی که از مخابرات به سمت خونتون اومده از یه مسیر طولانی رسوندنش به خونتوننقل قول:
این چند روزه نوسان snr هم دارم :| بین ۹ و ۱۸ بالا پایین میشه :| از کجا باید پیگیری بکنم؟
سلام
یه مشکل عجیب و غریب دارم،اگر کسی تجربه داشته راهنمایی کنه.تشکر
من تو مودمم وحتی دستگاه های پارس آنلاین نوسان snr رو نشون میده یعنی مودمم با هر بار رفرشی snr تغییر میکنه و مثلا از 20 بپره روی 10 و بعد بپره روی 15 و...
ولی تو پنل پارس آنلاین وضعیت خط رو میبینم snr رو ثابت زده و اصلا تغییری نمیکنه به اون صورت
مشکل از چی میتونه باشه
اونی که تو پنل میزنه به نظرم درست نیستنقل قول:
دقیقش همونی هست که مودم میزنه
شما مطمئنی سیم کشی مشکلی نداره ؟ یعنی از سر خط هم وصل کنی snr همینقدر تغییر میکنه !؟
آره من همه این سیم کشی و تلفن و پریز رو زمستان درست کردم ،اون موقع هم نوسان داشتم ولی مثل الان نبود ،اون موقع مثلا بعد از 1 هفته snr از 25 میپرید روی 9 و بعدش هم با خاموش و روشن کردن مودم برمی گشت به 25نقل قول:
حتی یه بار سر یه شکایتی که به سامانه 195 کردم،دیدم snr از 25 به 18 تغییر کرد ولی اینبار اصلا نوسان نداشت و فیکس بود
مشکل از تجهیرات و تنظیمات پارس آنلاین،
هر وقت هم زنگ میزنی همش حرفای تکراری
دوستان برای تاثیر کمتر نویز و قطع و وصلی کمتر سعی کنید مودم چیپست برودکام از برند لینکسیس(سیسکو) یا دی لینک یا ایسوس استفاده کنید
دوستان این خط 10 مگ رو میکشه؟ کلا وضعیتش چطوره؟
نه نمیکشه خیلی وضعش خرابه روی 4.5 مگ دیگه لب مرزهنقل قول:
دوستان سلام
وقتي مكس ريت مودم پيشبيني ٢٥ مگ رو داره
امكان داره بگيم اين خط خراب يا نويز داره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد