اره واقعا اگه میدونستم این بلا میخاد سرم بیاد با این سرعت اصلا نمیومدم مخابرات حالا که اومدم باید بسازمنقل قول:
شما 128 نامحدود رو چند گرفتین؟
تو پنل من خبری از نامحدود نست چرا؟
Printable View
اره واقعا اگه میدونستم این بلا میخاد سرم بیاد با این سرعت اصلا نمیومدم مخابرات حالا که اومدم باید بسازمنقل قول:
شما 128 نامحدود رو چند گرفتین؟
تو پنل من خبری از نامحدود نست چرا؟
پس با این اوصاف اول به خودم میگم،خریت محض که از مخابرات سرویس گرفت
سرعت پایین،قیمت بالا،حجم کم+عدم دانلود شبانه! دیگه واقعا چی باعث میشه
که از مخابرات سرویس داشت! آدم با1 حساب سرانگشتی متونه بفهمه که این
وضعیت جدید کلاه برداری آشکاریه که پول من وشما مثل شمع محفل این کلاه برداران
عزیزه!
دوستان مخابراتی الان عین دزدی هستن که اومدن خونه ما!وحال ما هم حکم صاحب خونه
ای که به جناب دزد میگه!بفرمایید توروخدا هرچی دوست دارید بگیرید،خانه متعلق به
شماست!:n06:پس حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینه که دیگه سرویس خودمون تمدید
نکنیم،دیدی فرجی بشه و اوضاع برگرده!گرچه بعید میدونم!:n23:
میگم دوستان بریم تو این تاپیک نظر بدین کلا برینید بهشون ببینید نظرتون ثبت میشه یا نه :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینه، تو این مملکت همینه باید سوخت و ساخت. کاریش هم نمیشه کرد دزدی هم حالیشون نیست از شیر مادر هم واسشون حلال تره:n21: کلی نشستن و تصمیم گرفتن به این نتیجه رسیدن یکی هم نبود به ما بگه که اقا داری این سرویسو میگیری سرعت اومده شده 50 کیلوبایت تازه شبانه هم رایگان نیست، ولی چون یه مشت ادم بوق شدن کارمند و رئیس نمیشه ازشون انتظار بینشتر ازین داشتنقل قول:
این عدالت پس کجاست که انقدر ازش حرف میزنن؟؟:n14:
باید این نکته رو در نظر داشت که الان کار مخابرات غیر قانونی نیست
128 یعنی سرعت 16 و چون مخابرات از اول 480 سرعت داد و کم کم کم کرد یه جورایی تو ذوق میزنه
و اینکه بگیم دزدی و این حرفا به خاطر قضیه بالا هستش
ولی چرا باید این طوری برنامه ریزی کنن که سرعت زیاد بدن بعد کم کنن بعد شرایطو محدود کنن بعد با جایزه نت بدن خودش سوال بزرگیه؟؟؟؟
کلا بی برنامه هستن
سلام
دیدم اعتراضات تک و توک هست و اینجوری به جایی نمیرسه، یه گزارش خبری برای سایت مازندنومه فرستادم تا وضعیت نابسامان اینترنت رو اطلاع بدم.
شاید مسئولین که چند وقتی تو خواب به سر میبرن، به هوش بیان.
لطفا به لینک زیر سر بزنید و به همه اطلاع بدین تا اعتراضات گسترده تر بشه و قیمت اینترنت به حالت قبل برگرده.
سلامنقل قول:
این2حالت داره!
اگه برای حجمی باشه غیرقانونیه! چون داره محدود به حجم خاصی مینه!وباید سرعت بده
اگه منظور نامحدوده،کلام شما صحیحه وباید به صورت واقعی با اعمال اون نسبت ها اجرا بشه
ولی با بی برنامه گی کاملا موافقم!تا3ماه پیش سرعت دانلود مابود1.5 مگابایت!
واقعا واسه تمام مسئولین متاسفم واسه پشتیبانی مزخرفشم هم متاسفم که هیچی حالیشون نیست
مگه میشه سرعت دانلود با سرعت آپلود یکی باشه
اینا همشون میگن سرعتت فوق العاده است؟ ماروگرفتن؟مگه من اینترنت نامحدود گرفتم که بخوان سرعتتو واقعتی کنن تو همه جا اینطوره که سرعت اینترنت محدود رو بالا میبرن که ترافیک تموم بشه ولی اینا چی فکر کردن که اومدن هم شبانه رو ورداشتن هم سرعتو مثل نامحدود ها کردن؟ یکی نیست بهشون بگه فرق نامحدود 128 و محدود 128 چیه؟؟؟؟؟؟/هردو که سرعتشون 50 هستش اینترنت محدود چه مزیتی داره که ملت برن محدود بگیرن؟یه مشت ادمایی بوق.......خدا اخر عاقبت مارو به خیر بگزرونه
من سرویس حجمیه 128 و 4 گیگ گرفتم الان 2 هفته هست که میگذره سرعتم بالای 50 نرفته:n28::n28::n28:
خودم الان نمی دونم مشکل از چیه؟ از مخابراته؟ به مخابرات زنگ میزنم میگم میشکل از ما نیست. مشکل از چیزه دیگه هست. نمیدونم مشکل از چیه؟؟؟؟
دوستانی که سرویس حجمی 128 و 4 گیگ دارن بیان اینجا بگن سرعتشون چنده تا من بفهمم همه جا سرعت یکی هست!!!
دوستان ، لینک (آی پی ) گزارش مصرف چیه ؟؟
من چند وقتیه مسائل این تاپیک رو دنبال میکنم
دوستان یجوری میگن دزد که انگار کل دارو ندارشون رو بالا کشیدن!!!:n23::n23:
خوب قبلا سرعت ها خیلی بالا بود و الان آوردن پایین ( نسبت به قبل اما نه نسبت به سایر سرویس دهنده ها)
در اینکه مسولین بی برنامه هستن شکی نیست! مثلا اینجا ایرانه ها!!!!! کدوم مسول و سازمانی رو دیدید که با برنامه پیش بره؟! :n09:
اما بیایید یبار هم منصفانه ببینیم قضیه رو :n13:
خداییش من با 256 100 سرعت گرفتم و 512 200.. حالا سوالم اینه کدوم سرویس دهنده با این سرعت و قیمت و بصورت نامحدود همچین سرویسایی میده؟!
بحث هم سر این نیست که قبلا چی بوده الان چی شده چون ما کاری از دستمون بر نمیاد، بقول یکی از دوستان تو چند صفحه قبل کلا وضعیت ما به خواب شب مسئولین وصله :n02: کاریش هم نمیشه کرد! میشه؟!
اعتراض هم کردیم و کردن دوستان... اما چی جواب دادن؟!
به هرحال وضعیته که باید باهاش ساخت و بهتره بجای این بچه کوچیکا که وسط بازار میشینن رو زمین و دست و پا میکوبن که به خواستشون برسن :n08:یکم خودتون مقایسه کنید و اگه چیزی بهتر و ارزون تر و با شرایط مخابرات گیر آوردید به ما هم خبر بدید...
چون من چیزی پیدا نکردم!!!
دوست عزیزنقل قول:
بحث ما اینجاست که مخابرات ادعای بیخودی داره و به تعهداتی که میده عمل نمیکنه
مثلا میگه کیفیت : تا یک ماهه پیش بالای 30% لاست داشتیم
میگه سرعت : سرویس های حجمی رو محدود کرده(خلاف قوانین سازمان تنظیم مقررات)
میگه قیمت: شما اگه بری از شاتل سرویس بگیری 128 با 3 گیگ + سرعت دانلود 350kb/s + دانلود شبانه تا سقف 10 گیگ در ماه رو میده 14 تومن و مخابرات 128 با حجم 4 گیگ + سرعت دانلود 50Kb/s + بدون دانلود شبانه رو داره میده 12 تومن
اخه این دزدی نیست:n15:
اگر شاتل دزدی کنه یک شرکت خصوصی هست اما مخابرات اکثر بودجش از وزارت ارتباطات تامین میشه
اگه انصاف رو رعایت کنید واقعا مخابرات توی سرویس های حجمی داره دزدی میکنه اون هم از نوع آشکارش!!!!!
در آخر به نظر بنده الان فقط قیمت های طرح نامحدود مخابرات خوبه و بقیه هیچ!!!!:n09:
128 همه جا 4 گیگش 50 هست سرعت
یا باید همه با هم اعتراض کنن که بعیده ... یا باید نت مخابرات رو نگیرن که بازم بعیده ... چون فعلا طرح هاش از همه شرکت ها سرتره
مخابراتیا این صفحه ها رو میخونن وگرنه قطع شدن دانلود شبانه ... پایین آوردن سرعت سرورها در شب مثل آپلود باز ... به سختی وارد یوتوب شدن ... دی سی های متعدد ... گذاشتن کمپین های متعدد ... کم و زیاد کردن حجم ها ... تفاوت در سرعت های 128 و 256 و ... گذاشتن بخش پیام های کاربرا و .... چیزی نبود که اونا یک شبه به فکر بیفتن
اوایل ( مرداد 91 ) سرعت 480 بود حتی تو دانلود شبانه و همه چی اکی بود ( شبی 8 گیگ رو شاخش بود ) بعد از تعریف کردن ها تو این فروم بود که یواش یواش...
اولا خدمت دوستان عرض کنم که مخابرات شرکت خصوصی هست و از هیچجا بودجه براش تامین نمیشه دوما من نمی دونم وقتی سرویس نا محدود به این خوبی هست چرا بچه ها اصرار به گرفتن سرویس حجمی دارن خداییش الان 256 نا محدود 15 تومنه شما اگه روزی 10 ساعت دانلود کنی می تونی 3.5 گیگ دانلود کنید که در ماه میشه چیزی حدود 105 گیگ یعنی شما یه شرکت خصوصی دیگه رو برا من مثال بزنید که با 15 تومن در ماه بتونین 105 گیگ دانلود کنین درسته مخابرات حجمی رو جمع کرد ولی نا محدود رو جاش قرار داده تازه اینم در نظر بگیرید وقتی در طول روز دانلود می کنید تمام سرورهای دانلود روشون فشاری نیست دیگه نیاز نیست 5 هزار تومن بدین اکانت vip از سایت ها بخرید من شخصا الان تمام دانلودم رو از اپلودباز دارم و دیگه اکانت vip نمی خرمنقل قول:
پس نتیجه می گیریم مخابرات هنوزم به نمیشه گفت دزد نوع سرویس دادنو تغییر داده شب تا صبح سماغ می مکیدین بی خوابی می کشیدین شبانه دانلود می کردین بهتون لطف کرده میگه در طول روز دانلود کنین
چیز پی ان ها پورتشون بسته شد ؟!
داداش گلم این تاپیکو جز بچه های همین تاپیک هیچکی نمیخونه فکر کردی مخابراتیها اینقدر بیکارن از خوشیشون بزنن به خودشون زحمت بدن بیان نظر ماارو اینجا که سرو ته 30 نفرم نمیشیم رو بخونن بعد برن رو سرویساشون تغییرات اعمال کنن نه واقعیت اینه که مخابرات داره الان یه ساله اینترنت به مشترک ها میده و تو این یک سال تجربه هاش داره بالاتر میره سخت افزارا رو اپدیت می کنه و از نرم افزار های بروز تری استفاده می کنه مهندساشم بعد یک سال دارن کم کم با امکانات اون نرم افزارایی که باهاش کار می کنن اشنا می شن و اپشن های اون نرم افزار هارو سیخ میدن و این بلاهارو سر ما میارن :n24:نقل قول:
من فکرنکنم شرکت های دیگه سرعت حجمی رو اینقد پایین آورده باشن!
همه ی اونها اتفاقا براین نکته مصر هستند که باافزایش سرعت کاری کنیم
که میزان ترافیک زود تمام بشه تاملت بیشترازما بخرن!پس این کار مخابرات
باتوجه به مقررات سازمان تنظیم مقررات غیرقانونیه و1جور دزدی حساب میشه
1نکته ی دیگه این که مطمئا باشید این سرعت سرویس های نامحدود به هیچ
عنوانی ثابت نمیمونه ودرآینده ای نزدیک به صورت قانونی در میاد!
ثابت براین مدعا اینه که وقتی سرعت سرویس حجمی رو اینطور پایین کشیدن
چه دلیلی داره که سرعت نامحدود سرعتش از حجمی بیشتر باشه؟؟؟1مثال برای تنویر افکار
شما با متوسط سرعت دانلود 150واون نرم افزاری یکی ازدوستان زحمت کشیدن
نوشتنش میتونی12.35گیگ دانلود کنی خب که در ماه میشه370 گیگ،حالا مانه رباتیم
ونه سیستمی فضای داریم که این حجم دانلود کنیم،ولی اگه150 گیگ هم دانلود کنیم
باید146 گیگ اضافه بخریم(اگه سرویس4گبگ داشته باشیم) که میشه به عبارتی(هرگیگ2000تومن)
292هزار تومن! پس برای مخابرات حجمی خیلی خیلی بصرفه تره تا نامحدود!
درآخر هم اینکه، مابیایم بگیم که مخابراتی میان اینجا کامنت های من وامثال مارو میخونن
به نظرم درست نیست! چون اولا بیکار نیستن برای چنین کاری درثانی اگه بخوان کاری بکنن
به حرف امثال ما گوش نمیدن که!ثالثا مرض ندارن که برای حالبگیری ما بیان سرویشون خراب کنن
اون ها هم 1مشت کارمند هستن که سیاست هاشون از بالا تعریفبه اونا ابلاغ میشه!:n18:
دوست عزیزنقل قول:
اولا
شرکت مخابرات بیشتر از 51 درصدش هنوز متعلق به دولت هست و کاملا خصوصی نشده در واقع چون کسی که 51 درصد یک شرکت رو داشته باشه میتونه اون شرکت رو کنترول کنه
ثانیا
مطمئن باش که سرویس محدود با این سرعت نمیمونه تازه بنده شب ها از ساعت 1 تا 6 صبح 2.5 گیگ دانلود دارم و اگر شما خودت یه حساب سر انگشتی بکنی میفهمی که وقتی سیسم روزی 10 ساعت روشن باشه هزینه برق خیلی بیشتر از شب میاد که تعرفش سه برابر کمتر از قیمت روز محاسبه میشه
یعنی 5 ساعت با 1/3 قیمت برق =2.5 گیگ دانلود
و 7 ساعت در طول روز = 2.5 گیگ دانلود
تازه بنده برای دانلود شبانه نه شب تا صبح سماغ می مکم و نه بی خوابی می کشم
بلکه با یه برنامه اتوماتیک ساعت 1:15 مودمم رو ریبوت میکنم و ساعت 1:17 هم IDM شروع به دانلود میکنه تا 6 صبح و بعد هم سیستم خاموش میشه% تمام :n09:
در ضمن به نظر شما این نوع سرویس رو تغییر دادن دزدی نیست!؟
از سرویس دهنده های دیگه اگه منظورتون امثال شاتله!!! که باید بگم راست میگید اما بجاش لیست سیاه هم گذاشتن!نقل قول:
آسیا تک هم که اصلا راجبش حرف نزنیم بهتره
دوست عزیز افت سرعت اون هم بصورت دوره ای بنظر من واسه مخابرات یچیز عادی... برای من که حدود یکساله از این شرکت سرویس میگیرم این یچیز عادی و ثابت شدس
بعدش هم همونطور که دوستمون گفتن نمیدونم واقعا چرا وقتی نامحدود هست!!! دوستان هنوز قفلن روی حجمی!!!!
سلام داداش این برنامه Alarm Clock Pro کرکش کار نمیکنه یه کرک خوب بدهنقل قول:
منم همین سرویسو گرفتم سرعیتم 50 تکون نمیخروه انگار شیر اطیمنان نصب کردن که ازین بیشتر نره. میخوام بدونم مزیت نامحدود و محدود چیه تو ای دی اس مخابرات؟؟؟؟؟؟مسئول این نابه سامانی ها کیه؟؟نقل قول:
زنگ میزنم پشتیباینی میگه سرعت واسه 128 خوبه میگم گرفنین مارو من عجب غلطی کردم اسیاتک رو ول کردم الان چیکار کنم میگه برو همون اسیاتک. چه جواب خوبی میدن.
دوستان یه نظر سنجی که میزنم جواب بدین
به نظر شما پشتبانی مخابرات چه کارهایی میتواند انجام دهد؟(چه کارهایی از دستش بر میاد؟)
1- واستون بشکن بزنه
2- میتونه یه هم صحبت خوبی باشه
3-میتونه بهت دلداری بده
4-به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره
دوست عزیزنقل قول:
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت کشیدن برنامه نوشتن که شما دنبال کرک نباشی
از نرم افزار مخصوصی که فقط برای این کار نوشته شده استفاده کنید :
این هم لینکش :
منم می دونم شب میزاشتین رو دانلود و خودتون می خوابیدین ولی اگه یه خورده انصاف به خرج بدیم الان با نا محدود نسبت به گذشته داریم خیلی بهتر دانلود می کنیم همین قدر که شما تک لینک نهایت سرعت رو می گیرید همین قدر که برا دانلود یه چیزی تا شب صبر نمی کنید تا زمان دانلود شبانه برسه همین قدر که نگران تموم شدن ترافیک اخرای ماه نیستیم میارزه واقعا میارزه من نگران اینکه سرعت نا محدود واقعی بشه نیستم چون این یک سال اندی تجربه داشتن اینترنت مخابرات بهم ثابت کرده مخابرات انواع و اقسام تغییرات رو هر چند ماه میده ولی همیشه تو سرویس هاش سرویسی که مناسب دانلود باشه هست چون خود مخابرات هم می دونه تنها دلیلی که کاربران از اینترنتش استفاده می کنن فقط دانلوده و بس برا همین سرویس 512 نا محدود به این خوبی گذاشته که دانلودر ها صداشون در نیادنقل قول:
دوست عزیز چرا از برنامه ای که دوست خوبمون man7tomani زحمت کشیدن نوشتن استفاده نمی کنید کرک این نرم افزار رو هم تو گوگل سرچ کنین به راحتی پیدا می کنین اگه پیدا نکردین بگین براتون بزارمنقل قول:
یه فرق بزرگش میدونی چیه؟نقل قول:
یکی مثل من از 1 تا 6 میزاشت دانلود تا 5گیگ دانلود کنه... اما الان اگه بخام دانلود کنم باید 24 ساعته درحال دانلود بزارم سیستمو که حوصلشو ندارم دیگه و اوشون هم خوششون میاد ازین وضع لعنتی:n15:
مطمئن هستم که این سرویس نامحدود بزودی برداشته میشه، این کار یه جور ترفنده.
بعد که مردم به این قیمت جدید عادت کردند، از لیست سرویسها حذف میشه.
یعنی بعد این همه سال متوجه نشدید؟! :n13:
درست مثل بنزین که برای تغییر قیمتش از 100 به قیمت خیلی بالاتر، دو نرخی کردن: 400تومنی و 700 تومنی که 400 رو میگن دولتی و 700 رو میگن آزاد. :n23:
نمیدونم چرا اکثرا زود راضی میشن و گول میخورن؟! و سریع میگن ما فلان ترفند رو میزنیم و یه کاری میکنیم سرمون کلاه نره! برادر کلاه گشادی رفته سرت خودت خبر نداری.
دوستان باید همه جوره اعتراض کنیم و صدامونو به گوش مخابراتیا برسونیم. :n24:
لطفا به لینک زیر سر بزنید و هرجا که میتونید شیر کنید: :n26:
قيمت پرايد از 8ميليون شد 20 ميليون....قيمت اينترنت هم بالاي 137 درصد افزايش قيمت داشت/ نرخ بندي کنوني چنان نابسامان است که مشتري به جاي خريد حجم اضافه، به صرفه مي داند که دوباره سرويس پايه را بخرد/رتبه کره جنوبي 2 است و رتبه ايران 168/ قيمت اينترنت در ايران 5 برابر کره جنوبي است.
سلام دوستان زنگ زدم پشتیبانی مثل اینکه انقدر تماس گرفته بودن بچه ها کلافه شده بودن طرف میگفت داره پیگیری میشه حالا بماند که دروغه یا راست(فکر کنم خوابیده باشه نه):n09:
دوستان اگه میشه بازم هر روز روزی چند بار تماس بگیرین که کلافه بشن شاید فرجی شد دوباره طرح های مسخره شونو عوض کردن.
یه سوال: دوستان چرا گفگتو کلوب دات کام باز نمیشه؟ مخابرات با بعضی از سایتها مشکل داره؟چه طوریاست؟ من با اسیاتک مشکلی نداشتم میشه بگید شما هم مشکل دارین.
دوست عزیز برا من که گفتگو کلوب مشکلی نداره و باز میشه. البته بعضی از مواقع ارور میده ولی دوباره سعی میکنم باز میشه.نقل قول:
میشه بگی با چه مرورگری به کلوب میری مشکل نداری؟من که فایرفاکس و اکسپلورر میرم باز نمیشه فلش پلیر نصبه . از وقتی که مخابرات گرفتم همین مشکلو دارم نمدونم چرانقل قول:
من هر وقت رفتم با مرورگر کروم رفتم. تا حالا یه بار هم با فایر فاکس و اکسپلورر نرفتم.نقل قول:
والا نمی دونم مشکل شما چیه!! برا من که میره...
دوست عزیز بچه ها زود به وضعیت جدید راضی نمیشن بلکه می دونن اینا یه گوششون دره و یه گوششون دروازه در ضمن به خدا مخابرات دزد هنوزم درصد دزدیش از شرکت های دیگه بیشتر نشده هنوزم سرویس هایی داره که ادمو امیدوار نگه داره درسته مثل قبل نیست ولی هنوزم به صرفه ترینه اینو بدونین اگه شرکت دیگه ای بود که حتی یک درصد بازم می گم یک درصد سرویس هاش از مخابرات به صرفه تر بود اولین نفری که از مخابرات می رفت خود من بودم من کاری ندارم که مخابرات داره چه غلتی می کنه چه تغییراتی میده یعنی اعصاب و روان خودمو درگیر این زبون نفهما نمی کنم و تا لحظه ای که احساس کنم مخابرات به صرفست اینجا می مونم و روزی که این احساسو نکنم میرم یه شرکت دیگه به همین راحتی دوستانی که اعتراض دارین بیخود خودتونو خسته نکنین اگه می تونین با مخابرات بسازین که هیچ اگه نمی تونین برین یه شرکت دیگه اینو گفتم چون اینترنت نا محدود مخابرات صدای خیلی هارو خابونده و کسایی که اعتراض دارن تعدادشون کمه و مخابرات اعتنایی بهشون نمیکنه از طرفی هم هیچ تخلفی هم نمی کنه که از طرف شکایات تحت فشار قرار بگیرهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
تعرفه اینترنت مخابرات رو از کجا میتونیم ببینیم؟لینکش رو بدین ممنون میشم
در لینک زیر همه توضیحات داده شده:نقل قول:
سرویس نامحدود ها شب ها 1 تا 6 چطورن مثل سرویس قدیمی کانکشن ها محدود میشه یعنی باید برا رسیدن به بالاترین سرعت 16 کانکشن استفاده کرد؟
سلام به تمامی دوستان
این شرکت ضحی کیش که با مخابرات همکاری داره من برای کنجکاوی یه پیامک دادم برای ثبتنام که بهم زنگ زدم حسابی ازشون سوال کردم.گفت که مخابرات دیگه اینترنت نمیده گفتم که الان مشترک داره گفتن گه نمیتوستن مشترک ها رو ساپورت کنه مجبور شدن با این شرکت همکاری کنن دیگه مخابرات خودش اینترنت نمیده فقط با شرکت ضحی کیش هست.فکر کنم به خاطر همین سرعت ها رو اوردن پایین.
قیمت هارو یه نگاهی بندازین هیچ فرقی ندارن.
سلام به همه عزیزان
الان چک کردم دیم
mtu مخابرات از 1492 به 1480 تغییر کرده
اونایی که pppoe کانفیگ کردن تغییر بدن ، لینکشون بهبود پیدا کنه
mtu? چی شی یو؟ چی کار میکنه؟ یه توضیح می دی؟نقل قول:
نقل قول:
طرف چرت و پرت گفته
اولا این شرکت ضحی کیش فقط توی 4 تا استان سرویس میده
ثانیا :مگه مخابرات مرض داره که این همه تبلیغ کنه و طرح کمپین بزاره و.... بعد واگذاری اینترمت رو بده به یک شرکت دیگه
ثالثا : این شرکت مرکز ما رو پوشش نمیده و اگر نماینده مخابرات باشه باید مرکز من رو هم پوشش بده
این شرکت هم چون جدید اومده داره با استفاده از نام مخابرات مازندران مشترک جمع میکنه
دقیقا وقتی آسیاتک اول اومده بود توی بنر های تبلیغاتیش مینوشت " واگزاری اینترنت پرسرعت با همکاری مخابرات مازندان"
در ضمن من یک دفعه زنگ زدم به 2020 در مورد شرکت ضحی کیش سوال کردم طرف اصلا نمیدونست چیه!!!!
نقل قول:
سلام داداش میشه ی توضیحی بدین الان باید چیکار کنیم pppoe رو به چی تغییر بدیم ؟؟؟
mtu سایز بسته های ارسالی دیتا بر مبنای 8 هست که بهترین مقدار با یه دستور ساده تو run پینگی بدست میادنقل قول:
قبلا 1492 بود الان با سیستم اینترنت یکپارچه جدید مخابرات این مقدار به 1480 تغییر پیدا کرده
اونایی که مثل من با کانکشن وصل میشن به اینترنت که هیچ ،
اما اونایی که به روش pppoe مودم کانفیگ کردن یعنی وقتی مودم روش نمیکنن بعد 2 دقیقه به اینترنت دسترسی دارن
بهتره این مقدار رو ویرایش کنن ، این مقدار به طور پیشفرض 1492 هست
نتیجه : باز شدن صفحات بهتر میشه و پکت لاست میاد پایین