" تمام حقایق سه مرحله را پشت سرگذاشتهاند:
اول، مورد تمسخر واقع شدهاند.
دوم، به شدت با آنها مخالفت شده است.
سوم، به عنوان یک چیز بدیهی پذیرفته شدهاند " .
آرتور شوینهاور
Printable View
" تمام حقایق سه مرحله را پشت سرگذاشتهاند:
اول، مورد تمسخر واقع شدهاند.
دوم، به شدت با آنها مخالفت شده است.
سوم، به عنوان یک چیز بدیهی پذیرفته شدهاند " .
آرتور شوینهاور
افسوس ...هر چه قدر خواستم مردم بفهمند . فقط خندیدند!!
چارلی چاپلین!!
مادرم به من گفت اگر از سربازی شروع کنی روزی ژنرال می شوی ،اگر از راهب بودن شوع کنی عاقبت پاپ می شوی،من از نقاشی شروع کردم و از بخت بد ""پیکاسو"" شدم. پابلو پیکاسو.
لیاقت انسانها کیفیت زندگی راتعیین میکند نه ارزوهایشان.....گاندی
اگر بیش از حد صحبت کنید،مردم شنیدن حرفهایتان را متوقف خواهند کرد.واگر به اندازه کافی حرف نزنید، مردم هرگز نقطه نظرات شما را نخواهند شنید.
اگر قرار باشد بایستی و به طرف هر سگی که پارس می کند ، سنگ پرتاب کنی هرگز به مقصد نمی رسی
لارنس استرن
چشم براه معجزه ها نباشید چرا که خود معجزه اید.(رابینز)
معیار واقعی بودن تصمیم ان است که دست به عمل بزنیم (رابینز)
رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد اما حتمی است (رابینز)
" «موانع»، آن چیزهای وحشتناکی هستند که وقتی چشمتان را از روی هدف بر میدارید، به نظرتان میرسند " .
هنری فورد
کوپرنیک
زندگی با دو چیز زیباست
یاد گرفتن ریاضیات
و
یاد دادن ریا:ohno:ضیات
عمر آنقدر کوتاه است که نم یارزد آدم کوچک و حقیر بماند
امرسون!!
آنگاه که همه نیک سخن میگویند، پلید اندیشی عین خرد است. آلفرد مارشال
قبل از اینکه براى آمدن باران به درگاه خدا نماز بیاورى، بهتر است برنامه هواشناسى را نگاه کنى.
مارک تواین
داشتن علم بهتر از داشتن ثروت است ، ولی . . .
نداشتن ثروت بدتر از نداشتن علم است . . .
( شكسپير )
" آنکه پیاپی سخنتان را می برد ، دلخوش به شنیدن سخن شما نیست " .
ارد بزرگ
" کسی که با من متفاوت است،
نه تنها به من صدمه ای نمی زند
بلکه باعث پیشرفت من می شود" .
آنتوان دوسنت اگزوپری
در زمین چیزی بزرگتر از انسان نیست و در انسان چیزی بزرگتر از فکر او!!
همیلتون!!
اگر نتواني بخندي، بسياري از چيزها را از دست دادهاي.
((پرمودا باترا))
خردمند، هر آنچه را که میداند نمیگوید و هر آنچه را که بگوید میداند. ارسطو
دوستی برای خود برگزین که به گاه سختی و درماندگی مددکارت باشد " . بزرگمهر:40:
" علاقه همه چیزرا شکوفا و تصاحب آنها را پژمرده می کند " .
مارسل پروست
برایان تریسی:
به جای اینکه چند کار را همزمان با هم انجام دهید ، بر روی انجام یک کار تمرکز کنید و آن را درست انجام دهید.
پائولو کوئلیو
جاده ها برای سفر ساخته شده اند.
شیلر
در دنیاکسانی موفق می شوند که به انتظار دیگران ننشینند و همه چیز را از حود بخواهند .
تبعيد، تنهـا يـك مفهوم جغرافيـايي نيست، بلكـه بيشتر يـك مفهوم دروني، عاطفي و فرهنگي است. تبعيد، حسرت خواستن هـايـي است كه در حيرت نتوانستن ها پرپر مي شوند و مي سوزند ... و تبعيدي، كسي است كه تنها از پشت شيشـه هاي اشك، ميهن و مجبوب خويـش را به ياد مي آورد
علی میرفطروس
گاهی تنها راه درمان روانهای پریشان ، فراموشی است " . ارد بزرگ:40:
انسانها با دو چشم و يك زبان به دنيا مي آيند تا دو برابر آنچه كه مي گويند ببينند، ولي از رفتارشان اين طور استنباط مي شود كه با دو زبان و يك چشم تولد يافته اند، زيرا همان افرادي كه كمتر ديده اند بيشتر حرف مي زنند و آنها كه هيچ نديده اند درباره همه چيز اظهار نظر مي كنند.
كولتون
همیشه به خاطر داشته باشید که دنیا هرگز مدیون شما نیست ، زیرا قبل از شما نیز وجود داشته است .
جان استیل
نتیجه گیری زود پس از رخدادهایِ مهّم زندگی از بی خردی است. ارد بزرگ
نامه روز دهم ژوئن تو را دریافت کردم . من در طول حیاتم با کشیش یسوعی صحبت نکرده ام ، من از این گستاخی متحیرم که اینچنین در باره من دروغ می گوید از نظر کشیش یسوعی من آتئیستم ، البته، که هستم و همیشه بوده ام. {انشتین-در جواب یک شایعه که یک کشیش یسوعی سبب برگشت او از آتئیسم شده است}
مردم اشتباهات زندگی خود راروی هم می ریزند و از آن غولی می سازند که نامش تقدیر است!!
تولستوی!!
ما دوست نداريم كه ديگران ما را فريب دهند، ولي از فريب ديگران هم عبرت نمي گيريم
بلز پاسکال
سخنان جالب از گابریل گارسیا مارکز نویسنده و برنده جایزه نوبل در ادبیات
در ۱۵ سالگی آموختم كه مادران از همه بهتر می دانند ، و گاهی اوقات پدران هم
در ۲۰ سالگی یاد گرفتم كه كار خلاف فایدهای ندارد ، حتی اگر با مهارت انجام شود
در ۲۵ سالگی دانستم كه یك نوزاد ، مادر را از داشتن یك روز هشت ساعته و پدر را از داشتن یك شب هشت ساعته ، محروم می كند
در ۳۰ سالگی پی بردم كه قدرت ، جاذبه مرد است و جاذبه ، قدرت زن
در ۳۵ سالگی متوجه شدم كه آینده چیزی نیست كه انسان به ارث ببرد ؛ بلكه چیزی است كه خود آن را می سازد
در ۴۰ سالگی آموختم كه رمز خوشبخت زیستن ، در آن نیست كه كاری را كه دوست داریم انجام دهیم ؛ بلكه در این است كه كاری را كه انجام می دهیم دوست داشته باشیم
در ۴۵ سالگی یاد گرفتم كه ۱۰ درصد از زندگی چیزهایی است كه برای انسان اتفاق می افتد و ۹۰ درصد آن است كه چگونه نسبت به آن واكنش نشان می دهند
در ۵۰ سالگی پی بردم كه كتاب بهترین دوست انسان و پیروی كوركورانه بدترین دشمن وی است
در ۵۵ سالگی پی بردم كه تصمیمات كوچك را باید با مغز گرفت و تصمیمات بزرگ را با قلب
در ۶۰ سالگی متوجه شدم كه بدون عشق می توان ایثار كرد اما بدون ایثار هرگز نمی توان عشق ورزید
در ۶۵ سالگی آموختم كه انسان برای لذت بردن از عمری دراز ، باید بعد از خوردن آنچه لازم است ، آنچه را كه میل دارد نیز بخورد
در ۷۰ سالگی یاد گرفتم كه زندگی مساله در اختیار داشتن كارتهای خوب نیست ؛ بلكه خوب بازی كردن با كارتهای بد است
در ۷۵ سالگی دانستم كه انسان تا وقتی فكر می كند نارس است ، به رشد و كمال خود ادامه می دهد و به محض آنكه گمان كرد رسیده شده است ، دچار آفت می شود
در ۸۰ سالگی پی بردم كه دوست داشتن و مورد محبت قرار گرفتن بزرگترین لذت دنیا است
در ۸۵ سالگی دریافتم كه همانا زندگی زیباست .
در بين تمامي مردم تنها عقل است كه به عدالت تقسيم شده زيرا همه فكر ميكنند به اندازه كافي عاقلند!!
رنه دکارت!!
من به کسانی که خوب می دانند خدا از آنها میخواهد که چکار کنند اعتماد ندارم، زیرا فهمیده ام که آنها همیشه امیال خود را با امیال خدا یکی می دانند
سوزان آنتونی
بگذار آبها ساکن شوند تا عکس ماه و ستاره ها را در وجود خود ببینی.
مولانا
عشق همیشگی است این ما هستیم كه ناپایداریم ،عشق متعهد است مردم عهد شكن، عشق همیشه قابل اعتماد است اما مردم نیستند .
لئو بوسكالیا
خارج شدن طبیعت از قوانین خود احتمال بیشتری دارد یا دروغ گفتن یك انسان؟ هیچوقت ندیده ایم كه طبیعت بر خلاف قوانین خودش عمل كند اما می دانیم كه در هر لحظه ملیونها دروغ گفته میشود. این حقیقت نشان میدهد كه معجزات دروغی بیش نیستند
توماس پین
ثروت و افتخاري كه از راه نامشروع به دست آمده مانند ابري زودگذر است" . كنفوسيوس
انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند. (گوته)
شما باید نگران نگرانی های کسانی باشید که حل کردن مشکلات اونا برای شما مثل آب خوردنه » جو فابرگاس
خوشبختيِ ما در سه جمله است: تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا. ولي ما با سه جمله ديگر زندگيِ مان را تباه ميکنيم: حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا. دكتر علی شریعتی
استعداد در فضای آرام رشد میکند و شخصیت در جریان کامل زندگی .
گوته
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
گوته :
بشر بر صفحهی شطرنج ابدیت، چون پیادهای در دست خدا و شیطان است.