توى كارنامت نمره ى آخرين فرد قبولى رو توى اون رشته ورتبش رو نوشتهنقل قول:
توى كارنامت نمره ى آخرين فرد قبولى رو توى اون رشته ورتبش رو نوشتهنقل قول:
سلام
ببخشید کسی نمیدونه مهندسی نفت گرایش بهره برداری دانشگاه ازاد ترمی چقد خرجشه (شهریه ثابت+واحدگیری)؟
بالای 1 تومنه یا نه؟
خواهشا سریع ج بدین!
می شه این کارنامه رو یه نیگا بندازید ببنید می شه تکیمل ظرفیت زد واسه انتخاب اول یا نهکد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/or19njmn7eg7ptu1qt7b.jpg
من دو تا از پیشنیاز ها نمره منفی دارن
تکلیف چیه؟ :د ی
احتمال قبولى توى تكميل ظرفيت بسيار كم است به علت تفاوت بين شما وآخرين فرد قبولىنقل قول:
راستى وارد نيمه دوم شهريور شديم از امروز هرروز احتمال اومدن نتيجه هاى سراسرى هست
نقل قول:
ج بدید دیگه.....:41:
نقل قول:
از خود دانشگاه سوال کنید دقیقش رو بهتون میگند
دسصت گلت درد نکنه اگه شرایطشو داتم که از دانشگاه میپرسیدم که دیگه اینجا از شما سوال نمیکردمنقل قول:
سلام من تراز اخرین نفر قبول شده مکانیک تهران رو میخام.برای من مکانیک اسلامشهرو زده
کسی نمیدونه؟نقل قول:
من هیچی از این تکمیل ظرفیتو اینا نمیدونم
لطفا یه راهنمایی کنید منو ببینم چیکار میتونم بکنم
سلامنقل قول:
من خودم دانشجوی این رشته و همین گرایش هستم.
شهریه ثابت 420 تومنه فعلا.
پول واحدها طبیعتا به تعداد واحدهایی که برمیداری و نوع واحد ها بستگی داره . آزمایشگاه داشته باشی شهریه میره بالا اساسی.
برای مثال من ترم اول 19 واحد داشتم شهریه ام شد 820 تومن.
ترم دوم 16 واحد داشتم 710 تومن شهریه دادم.
ترم های بالاتر چون هی آزمایشگاه اضافه میشه و واحد عملی زیاده معمولا به 1 میلیون هم میرسه.
با رتبه 4400 منطقه 1 احتمال قبولیم تو رشته های زیر چند درصده :
عمران و برق و معماری و مکانیک شهید رجایی (شبانه)
عمران تربیت معلم
سخت افزار عباسپور
شهرسازی دانشگاه هنر(شبانه)
خیلی ممنون
دوستان 1سوال
وقتی تعداد پذیرش یه رشته یی رو تو دانشگاه سراسری میزنن مثلا 30 نفر ایا فقط همون 30نفر پذیرشو دارن؟ یا بیشتر پذیرش میکنن و این 30نفر تعداد پذیرش پایه است؟؟؟؟
معمولا همونه اما دیده شده که بیشترم باشه . مثلا پزشکی شهر ما پارسال زد 75 تا دقیق هم 75 تا گرفت امسال زده 85 تا دانشگاه میگه 100 تا میگیرند امسال .
خب اول یه سوال داشتم:
کنار بعضی دروس بخصوص زبان و ادبیات نوشته پیشنیاز یعنی چی دقیقن؟ یعنی باید دانشگاه بخونیمشون2باره یا یعنی اینارو گذروندین و نیازی نیست؟
نئیدونم دیگه ممنون کسی بتوضیحه :31:
و دومم این که:
کسانی که دوست دارند از زمان دقیق ثبت نام دانشگاه آزاد مطلع بشن می تونن برن اینجا
و باپر کردن فرم و ارسالش از طریق میل یا اس با خبر بشن :5:کد:http://notification.azmoon.org/
سپاس :11:
دانشگاه آزاد ساوه چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی جواب بده
اگه درصدت تو اون دروس کمتر از حد نصاب باشه باید تو دانشگاه بگذرونی.نقل قول:
سلامنقل قول:
ترم چند هستین شما؟!
کدوم شهر هستید؟فرق میکنه شهرها شهریه هاشون؟
خوب من سرفصل دروسش رو که دیدم خیلیاشون عملی و ازمایشگاهی هست و حتما باید طی کرد دیگه مگه نه؟!
بعدش چجوره این رشته سخته خوبه ملایمه؟:31:
بازار کارش خوبه یا فقط بازار کارش برای دانشجوهای دانشگاه های ملی خوبه؟:41:
به طور خلاصه این جوریه:نقل قول:
:31::18::27::19:
دوستان این پیشنیازها قضیه ش چیه؟تو کارنامه آزاد 3تا درسو برای من زده پیشنیاز زده.باید تو دانشگاه حتما باید بردارم بخونم؟آخه مثلا زده فیزیک کدوم فیزیک رو باید بخونم؟پیش؟سوم؟
یه توضیح مفصلی بدید
آره،نقل قول:
هرکدوم پیشنیاز زده باشه 100% باید اونو بگذرونی،
درسای پیش...
موفق باشی.
عزیزم تو دانشگاه باید بگذرونم؟نقل قول:
در کنار درسای دانشگاه باید یدور دیگه اونارم بخونم و امتحان بدم تو همون دانشگاه؟
همونایی که خودت گفتی درسته...نقل قول:
دوستان چرا بعضیاتون درت جواب این عزیز رو نمیدید!
عزیز تو مثلا اگه رشته ادبیات باشی و ادبیات رو هم 100 بزنی بهت میگه پیشنیاز چون دروس اصلیته!
و فقط جهت اینکه متوجه شی دروس اصلیت کدوماست!
مثلا من ریاضی زدم 52 ولی نوشته پیش نیاز و فیزیک رو زدم 15 ولیننوشته پیش نیاز چون جزئ دروس اصلیم نیست!
گه اونجوری که دوستان میگن باشه پس بچه های رشته عمران که همش منفی میزنن تا ترم اخر باید پیش نیازاشونو صاف کنن که:31:
منم ریاضی 32.5 زدم اما پیش خوردم:دی
من هنوز نفهمیدم کاملا
برای من ادبیات و فیزیک و ریاضی زده و رشته ام برق قدرت هست
حالا من باید تو 1ترم ادبیات و ریاضیات و فیزیک پیش رو بخونم و آخر ترم امتحان بدم؟قبول بشم دیگه خلاص میشم از درسا؟
حالا خود دانشگاه براش کلاس میذاره یا خودم باید بخونم و فقط برم تو دانشگاه امتحانشو بدم؟
دوستان این لینگ جدیده ولی نمیدونم چرا باز نمیشه؟ اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های خاص
[PHP]http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1026[/PHP]
نتايج كي اعلام ميشه دوستان ؟
آزاد قبول شدم ... مديريت دولتي
پيام نور هم حتما ميشم ...
به نظرتون آزاد برم يا پيام نور ؟!
اگه پول داری برو ازاد بهتره:46:نقل قول:
پیام نور چه از نظر تدریس چه از نظر یادگیری افتضاح چندتا از دوستان من بعد از یک سال رفتن به پیام نور انصراف دادن و اومدن کنکور ازاد دادن:13:
دوستان 1سوال
وقتی تعداد پذیرش یه رشته یی رو تو دانشگاه سراسری میزنن مثلا 30 نفر ایا فقط همون 30نفر پذیرشو دارن؟ یا بیشتر پذیرش میکنن و این 30نفر تعداد پذیرش پایه است؟؟؟؟ کسی اطلاعی نداره؟؟؟ کمممممممممک
اصلا پيشنياز ربطي به اينايي که گفتين نداره، ربط به درصد کم داره!
امکان نداره ۵۰رياضي زدخ باشي و پيشنياز باشي
من عمران تهران قبوليدم، کمترين درصدم رياضي ۳۸ بود، هيچيمم پيشنياز نشدمغ
فکر کنم زیره 33 درصد پیشنیاز بخوره
نه اینجوری نیست ... بستگی داره به رشته ای که انتخاب قبولیتون بوده و قبول شدید ... مثلا تو کامپیوتر و نرم افزار و آی تی ریاضی و فیزیک ضریب بالا داره و مهمه ... بخاطر همون از یه درصد خاصی کمتر پیشنیاز میخورید ... اما مثلا کسی که نفت و پلیمر و شیمی زده ضریب شیمی بالایی داره ...
اگر پیش نیاز خوردید باید ترم اول اونها رو دوباره پاس کنید ... دروس هم دروس پیش هستن ...
برای ما پارسال ظرفیت 40نفر بوده ولی کلاسمون 49 نفرهنقل قول:
کلا یه سری سهمیه ایثارگر و اینجور چیزا هم هستن که جزو ظرفیت اعلام نمیشن برای همین چندنفر بیشتر اعلام قبولی میشه
یعنی چی حالا؟برم یا بخونم برای سراسری تهران سال بعدنقل قول:
آقا من ميخوام برم دانشگاه مشكله سربازي هم ندارم
اما امتحاني مبني بر كنكور يا ورودي ندادم چجوري ميتونم برم دانشگاه
چه گزينه هايي دارم؟
علمي كاربردي چيه جريانش ؟
چند ترم طول میده تا پاس کنی ؟نقل قول:
فقط یه ترم یا نه؟میشه توی همون ترم اول اگه 3 تا پیشنیاز خوردی پاس کنی پیش نیازهارو:13:؟
یعنی فقط و فقط پیش باید پاس شه؟من شیمی پیش نیاز خوردم یعنی از همین الان بشینم بخونم واسه ترم اولم؟
نقل قول:
والا اینی که من نقل کردم رو از یکی از بچه هایی که تهران جنوب میخونه پرسیدم ... گفت ریاضی پیش نیاز خورده بود و دوباره دیف خوند ... باز من میپرسم بهتون میگم تا آخرشب ...
بچه ها یه سوال:
کسی با معدل عالی در دانشگاه ازاد میتونه بعدا بدونه کنکور بره یه دانشگاه دولتیه توپ؟!
مثل خیلی از دولتی ها که با معدل خوب دانشگاه رو تغییر میدن !
دوست عزيز ديدم شما و چند نفر از دوستان سوال دارن در مورد پيشنياز گفتم يه توضيحي بدم نگاه كن وقتي پيشنياز مي خوري حالا چه يكي چه 3 تا همه رو تو ترم اول بهت ارائه ميدن و استاد مياد باهات كار ميكنه و مثل بقيه ي واحد ها ميري امتحان ميدي و بايد 10 رو بگيري تا پاس كني معمولا هم تو امتحان آخر ترم كه امتحان ميدي حواستون باشه كه سوالا سختتر از حد معمول هستش پس جدي بگيرين كه نيوفتين در اونصورت دوباره بايد در ترم بعد برداريدش چون پيشنيازه دروس ديگس.نقل قول:
اين شامل چه رشته هايي ميشه؟نقل قول: