یک نفر لطف کنه یک تاپیک که این اطلاعات را کاملا توضیح داده باشه معرفی کنه تا خودم بفهمم وضعیت خطم چطوره.
Printable View
یک نفر لطف کنه یک تاپیک که این اطلاعات را کاملا توضیح داده باشه معرفی کنه تا خودم بفهمم وضعیت خطم چطوره.
درخواست جمع آوری ADSL مخابرات رو میشه غیر حضوری داد ؟
گمون نکنم
باید برید اونجا ورق بازی داره مثله وصلش
ببینم مخابرات الان به هرکسی که بره بهش اینترنت یک مگ رو میده توی همه مراکز کخابراتی؟دو مگ چی؟تا حالا کسی شنیده که دو مگ هم داده باشه؟نقل قول:
این قضیه محدود کردن اینترنت مخابرات به کجا رسید؟قراره همه مشترکها رو محدود کنه یا بیخیال شد؟
سلامنقل قول:
الان تا 1 مگ رو به همه میدن
فقط باید یه سر به مخابرات منطقتون بزنی؟
فعلا هم که محدودیتی اعمال نکردن...تا ببینیم چی پیش میاد
2 مگ رو هم فقط به شرکتها میدن
سرعت یک مگ ثابته یا بالا پایین زیاد داره؟چون سرویس الان من به هیچ عنوان افت سرعت نداره حتی یک بایت!!نقل قول:
بعد در ۲۴ساعت چند گیگ دانلود میشه کرد؟
این دادن یک مگ به همه قانونیه یا باید بری مخابرات و به بچه ها شیرینی بدی تا یک مگ رو بهت بدن؟نامه خاصی میخواد واسش یا همینجوری میدن
من اگه از شرکتی نامه بیارم که کارمند شرکتم و بهم دو مگ بدید قبول میکنن؟
مثل اینکه قانونشون عوض شده و دیگه به همه تا سقف 1 مگ رو میدننقل قول:
فقط باید بری مخابرات و 2 تا برگه هست اونها رو باید امضا کنی و 2 ساعت بعدش ارتقا انجام میشه
اصلا نوسان نداره فیکس 124 کیلوبایت سرعت میده فرقی هم نمیکنه روز باشه یا شب
روزی فکر کنم حدود 9/5 تا 10 گیگ بشه باهش گرفت
ولی یه چیزی بگم سرعت سایت باز کردنش خوب نیست ولی با توجه به قیمتش میصرفه
------
در مورد 2 مگ هم باید قبض تلفن به نام شرکت باشه تا 2 مگ رو بدن
خب 24 ساعت تموم شد و 9.5 گیگ دانلود کردم البته 1 ساعت دانلود نکردم وگرنه به راحتی 10 گیگ رو تضمینی دانلود میکنه :n02:
خیلی خوبه
فقط حیف قیمت دی وی دی خام و ... کشیده بالا وگرنه منم یه مگ میگرفتم
همین روزی 4.5-5 گیگم دردسره میشه روزی یه دی وی دی:n02:
آره دانلود زیادی هم دردسر داره قیمت هارد اکسترنال ناجور رفته بالا کلی باید پول بدی واسه نگه داری اطلاعات :sq_3:
من که دیگه رو هارد نگه نمیدارم دو تا 1 ترا داشتم جفتشون مشکل دار شدن خیلی از اطلاعاتم پکید
دی وی دی به مراتب بهتره
من دیگه هیچی نگه نمی دارم
هر چی دیدم پاک میکنم مگه اینکه خیلی عالی باشه که میریزم تو هارد
خوب اینم یه کاریه ولی آدم به فکره آیندگان و نوه و نتیجه هاش هم باشه دیگه:n02:
ولی حق با شماست بعضی چیزا ارزش نگه داشتن نداره بعضی چیزا داره
سلام دوستان عزیز ممنون میشک اگه یه چند تا سایت برای دانلود فیلم با لینک مستقیم معرفی کنید تا دانلود کنم چون دانلودم زیاده روزی 8 گیگ دانلود دارم.:n02:
دوستان ببخشید این که مثلا میگین دانلود با ... تا کانکشن و اینا ینی چی ؟ میشه یه توضیحی بدین ؟ ممنون
ببخشید یه سوال داشتم نمیدوستم کجا بپرسم گفتم اینجا بگم، من 256 محدود دارم که سرعتش تا 300 میره، از برنامه اسکایپ زیاد استفاده میکنم و با توجه به سرعت کیفیت تصویر بالاست وتا نیم ساعت ارتباط برقرار میکنم حجمم تموم میشه ، الان چیکار کنم سرعت کمتر بشه؟ چند تا برنامه محدود کننده ی سرعت اینترنت امتحان کردم هیچ کدوم درست کار نکرد! خواهشا اگه میدونید بگین امشب باید وصل بشم
تو تنظیمات skype هم چیزی در این مورد ندیدم
سایت که زیاده ولی یا باید اکانته پرمیومشون رو بگیری یا اینکه از سرورهای mirror دیگه مثله آپلودباز بگیری که بازم اکانته اون لازمهنقل قول:
خواستی بگو تو پروفایل بدم
خوب اکثر دوستانی که دانلود میکنن با نرم افزارهای مخصوص دانلود مثله idm و ... دانلود دارننقل قول:
این برنامه ها هم امکانات مختلفی دارن که یکیش همینه که مثلا میتونن به جای اینکه فایل رو معمولی و با یه کانکشن بگیرن، میتونن فایل رو مثلا به 16 قسمت تقسیم کنن و تیکه تیکه بگیرن که سرعت دریافت به مراتب بالاتر میره
مثله این میمونه که تو مسابقه طناب کشی طناب رو یه نفر بکشه یا 16 نفر گردن کلفت هم بیان کمکش:n02:
البته من خودم بیشتر از 8 تا کانکشن رو توصیه نمیکنم
همممم:n13:نقل قول:
به نظرم بهتره که از تماس تصویری استفاده نکنی و فقط با voice اش استفاده کنی
بعضی وبکم ها هم خودشون امکان تنظیم خروجی تصویر رو دارن
تنظیمات خوده اسکایپ رو هم یه چک کن ببین احتمالا آپشنی برای تنظیم سرعته نت و کنترل کیفیت و سایز تصاویر دریافتی و خروجی باید داشته باشه
الان نصب ندارمش رو این سیستم وگرنه خودم هم یه نگاهی مینداختم
برای محکم کاری اگر دوستان دیگه راهنمایی نتونستن بکنن ببین تاپیکی بریا اسکایپ هست تو انجمن، اونجا بپرسی دوستان میتونن راهنمایی کنن
ممنون :n12:.. خود idm به صورت پیشفرض و اتومات با 8 تا کانکشن میگیره یا باید تنظیمش کنیم ؟نقل قول:
نقل قول:
نرم افزاری نیست ک سرعته کل اینترنت رو محدود کنه؟
هر دو سه روز باید حجم بگیرم! سرعت خیلی زیاده!
پیشفرض گمونم 4 کانکشن باشهنقل قول:
البته بستگی داره از چه سایتی دانلود داری ( چند تا کانکشن بهت اجازه میده) و هم اینکه چند تا فایل همزمان بگیری
من خودم معمولا از 4 سرور مختلف با 8 کانکشن میگیرم که میشه جمعا 32 کانکشن ( 2 تا queue دو فایله)
net limiter رو یه تست بزنید ببینید این کارو میکنه یا نهنقل قول:
یه سرچ هم برات زدم تو نت اینا رو پیدا کردم ببین به کارت میخوره یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا خوده دانلود منیجرها همچین امکانی رو دارن ولی برای فایل های دانلودیه اون به کارت نمیاد
خب بالاخره کارم با net limiter راه افتاد. واقعا نرم افزار خوبیه امکاناتش عالیه . حدود چهار پنج برنامه ی دیگه هم تست کردم ولی هیچ کدوم به این نمیرسه!
سلام دوستان حداقل این سوالمو جواب بدید چراغ اینترنت مودم من یکسره خاموش و روشن میشه یعنی وقتی شبا برای دانلود میزارم 5 دقیقه دیگه میبینم سرعت صفر شده و کامپیوتر هم هنگ کرده .زنگ زدم پشتیبانی میکم چرا قطع و وصل میشه جواب درست حسابی ندادن میشه راهنمایی کنید.:n28::n28:.مدام باید از idm خارج بشی و از دوباره برای دانلود بزنی و بازم 2 دقیقه طول نمیکشه که اینجوری میشه.راستی ویندوزمم عوض کردم مشکل از اون نبود.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر امکان داره مودم رو وصل کن به ورودی اولیه که میاد داخل ساختمان ببین اونجا هم همینطوری میشه
اگر باز همین مشکل بود زنگ بزن به خرابی تللفن اون ماموری که میاد بهش بگو سیم بیرون رو چک کنه امکان داره یکی از سیم ها رو از بیرون درست وصل نکرده باشن چون برای من هم همین اتفاق افتاده بود و تا زمانی که مامور نیومد هی قطع میشد و نویز خط بالا بود
اگر که نه سرعت خوب شد و نویز خط اومد پایین مشکل از سیم کشی داخلی هست و باید تمامی سیمی که میاد تا اتاق رو یه چک کنی امکان داره جایی سیم کشیده شده و یا اتصال میده که هی قطع میشه
اگر که مشکل از اینا نباشه امکان داره مودم مشکل داشته باشه مودم رو آپدیت کن یا ببر گارانتی برات تست کنن:n06:
لطفا یکی بگه mtu رو چند بزارم خوبه الان روی 1492 هست
سلام دوستان،چطوری می شه از تو قسمت کانفیگ مودم،username و pass ست شده رو مودم و دید؟
به گزارش مشرق ، دولت آمریکا در اقدامی که آشکارا دخالت در امور داخلی کشورها محسوب میشود درصدد راهاندازی نسل جدیدی از شبکه اینترنت است که نیاز به عبور از دروازه مخابراتی کشورها ندارد.مجله فارن پالسی در این زمینه نوشت: چه زمانی شورشیها، مخالفین و فعالین قادر خواهند بود در مقابل دولتی مجهز به تکنولوژی غربی جاسوسی بر تمام انواع ارتباطات الکترونیکی، صدای مخالف خود را با ایمنی پخش نموده و فعالیتهای آنلاین خود را هماهنگ سازند؟ساشا مینراث (Sascha Meinrath)، عضو "مؤسسه تکنولوژی باز" (Open Technology Institute) در "بنیاد آمریکای جدید" (New America Foundation) و فردی که رهبری پیادهسازی میدانی "اینترنتی چمدانی" را بر عهده دارد، میگوید این امر شاید تنها در حدود یک سال به طول انجامد.اینترنت در چمدان یک برنامه نرمافزاری است که مردم ساکن در مناطق بحرانی یا فاجعهزده را قادر میسازد که یک شبکه بیسیم مستقل و ایمن را از طریق رایانهها یا تلفنهای همراه خود برقرار نمایند.اگرچه این سیستم (که علیرغم نامش نه دارای سختافزار است و نه چمدان) در حال آزمایش بوده و هماکنون قابل استفاده است، اما مینراث و گروه توسعه وی در اقصینقاط دنیا ارائه این ابزار به گروههایی چون شورشیان سوریه را به تعویق انداختهاند تا در مورد مقاومت آن در برابر فعالیتهای هکری گسترده دولت مطمئن گردند.مینراث گفت: "هماکنون در حوزه پیادهسازی درست و بدون مشکل این سیستم در عرصه بینالمللی فعالیت مینماییم البته نه در نقاط بحرانی جهان بلکه در مناطقی که مناقشات در آنها فروکش نموده است به مانند لیبی یا مصر یا جاهای دیگری که در آنها منافع کسب شده بسیار زیاد بوده اما در صورتی که برای مثال یکی از سیستمهای بررسی هویت یا بخشی از مکانیسمهای امنیتی از کار افتادند، خطر پدید آمده چندان جدی نیستند.
این امر اجازه میدهد که سیستم در فضای میدانی مورد آزمایش قرار گرفته و هر نوع ضعف بالقوه، بدون اینکه کاربران در معرض خشم نهادهای حکومتی قرار بگیرند، شناسایی گردد.به گفته مینراث، "زمانی که مطمئن شدیم این سیستم به میزان مکفی ایمن است، در آن هنگام پیادهسازی آن را در یک منطقه خطرناک جهان مد نظر قرار خواهیم داد؛ برای مثال سوریه یا کره شمالی یا چین و یا تهران.احتمالا هنوز یک سال تا انجام این کار باقی مانده است. ما در ابتدا و قبل از هر چیز دیگری بر جلوگیری از وارد آمدن آسیب متمرکز گشتهایم."این امر بدین معنی است که شورشیها، گروههای مخالف و حتی مددکاران فعال مناطق فاجعهزده قادر خواهند بود از شبکه بیسیم ایمن که برای مقاومت در برابر استراق سمع حکومت طراحی شده است، استفاده نمایند.اینترنت چمدانی در اوایل سالی جاری توجه زیادی را مطوف به خود نمود یعنی زمانی که دولت آمریکا اعلام نمود این ابزار یکی از چندین پروژه دولت آمریکا برای ارائه شبکه ارتباطات بیسیم در مناطق مناقشهآمیز یا مکانهایی است که مبتلا به کنترل دولتی بر اینترنت هستند.وی افزود، "این ابزار مجموعهای از بستههای نرمافزاری است که میتوانند در دستگاههایی به مانند لپتاپها یا تلفنهای همراه یا سایر دستگاههای موجود در منطقه – روترهای وایفای – نصب گشته و آنها را قادر سازند تا به صورت مستقیم و ایمن ارتباط برقرار نمایند. به جای استفاده از زیرساختهای کنونی که ممکن است بر اثر یک فاجعه نابود شده یا تحت نظارت حکومت قرار داشته باشند، میتوانید یک زیرساخت جایگزین ایجاد نمایید."شورشیها و فعالین میتوانند با دانلود نرمافزار این پروژه و از طریق تراشههای وایفای تلفنهای همراه یا لپتاپهای خود با دستگاههای سایر کاربران ارتباط مستقیم برقرار نمایند. به گفته مینراث، از آنجایی که این شبکههای وایفای دارای یک سیستم کنترل یا مدیریت مرکزی نیستند بنابراین نظارت بر آنها بسیار سختتر است."این شبکه کاملا منحصر بفرد است، هیچ دستگاهی به دستگاهی دیگر وابستگی ندارد و همین امر وجود یک نقطه مرکزی برای تجسس و نظارت فرماندهی و کنترل را حذف مینماید. بین هر نقطه در شبکه سیستم تشخیص اصالت هویت و نیز بین این نقاط فرآیند رمزگذاری تعبیه شده است."اساسا، دادههایی که منتقل میگردند قبل از اینکه به مقصد برسند، از بین تعدادی دستگاه مختلف در شبکه عبور میکنند. هر دستگاه از دادهها می خواهد اطلاعاتی مبنی بر قابل اعتماد بودنشان ارائه نمایند. هر بار که دادهها حرکت میکنند، در چندین سطح رمزگذاری میکنند تا از خود در برابر کسی که سعی دارد امواج هوایی حامل دادهها را استراق سمع نماید، محافظت نماید. این نوع رمزگذاری دارای اهمیت است زیرا "فرض ما بر این است که یک قدرت بدخواه قادر خواهد بود [به دستگاه یا شبکه] نفوذ کرده یا دستگاه خود را در داخل این شبکه جای دهند."این اینترنتهای کوچک میتوانند میزبان طیفی از کاربردهای محلی باشند که کارهایی از قبیل اشتراک فایلهای ویدئویی و صوتی و یا شناسایی محل استقرار افراد و وسایل حمل و نقل را انجام دهند.به گفته مینراث، "در داخل این شبکه، رویدادها به طرز شگفتآوری سریع هستند، اغلب بسیار سریعتر از ارتباطات اینترنتی بسیاری از افراد، و تأخیر زمانی نیز بسیار پایین است، بنابراین شما میتوانید بسیاری از خدمات و کاربردهای جالب نیازمند پهنای باند وسیع را در صورتی که به صورت محلی بر روی رایانهها، تلفنهای هوشمند یا حتی قطعات یواسبی اعضا میزبانی میشوند، به انجام رسانید.از طرف دیگر، تمام این ارتباطات هستند زیرا از هر نوع ارائه کنننده اینترنتی یا تلفنی مستقل هستند.به گفته مینراث، "برترین کاربری این سیستم که در مورد آن با افراد زیادی صحبت کردهام عبارت از این است که پس از دانلود نرمافزاری که اجازه میدهد به شبکه وایفای بپیوندید دیگر برای تماسهای تلفنی محلی نیازی به پرداخت پول نیست زیرا در یک شبکه محلی از یک دستگاه به دستگاهی دیگر پیام میفرستید."اینترنت چمدانی چیست؟این نوع اینترنت که به اینترنت سایه یا اینترنت جایگزین یا اینترنت چمدانی مشهور شده قرار است در آیندهای نه چندان دور در دسترس برخی کشورها قرار گیرد. بدون شک این پروژه، فاز دیگری از جنگ نرم سایبری آمریکا علیه کشورهای مخالف به شمار میرود.روزنامه نیویورک تایمز نخستین روزنامهای بود که از طرح آمریکا موسوم به اینترنت چمدانی پرده برداشت. طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، دولت اوباما در حال هدایت تلاشهای جهانی برای ایجاد یک اینترنت و شبکه تلفن همراه «در سایه» است تا مخالفین در کشورهای مختلف، بتوانند از آن استفاده کنند.این تلاشها شامل پروژههای محرمانهای است که در برگیرنده ایجاد شبکه تلفن در داخل یک کشور و همچنین عملیات شبه جاسوسی است که در یکی از خیابانهای واشنگتن، توسط گروهی جوان بازسازی میشود. اینها که بیشتر شبیه یک گروه موسیقی هستند، درحال کارگذاشتن وسایلی در یک چمدان هستند که نمونهای از یک اینترنت چمدانی است.با بودجهای معادل 2 میلیون دلار که توسط وزارت خارجه آمریکا اختصاص داده شده است، چمدان مزبور میتواند از هر مرزی عبور کرده و در اسرع وقت تبدیل به شبکه بیسیمی با پوشش منطقهای نسبتا وسیعی شود که به شبکه اینترنت وصل میشود.این تلاشهای آمریکا از خلال مصاحبهها، اسناد طبقهبندیشده و مدارکی که به دست نیویورک تایمز رسیده بر ملا شده است.وزارت خارجه بهعنوان مثال در حال تأمین بودجه شبکههای بیسیم غیرقابل ردگیری است که به فعالین اجازه میدهد تا درخارج از قلمرو کنترل شده توسط دولت، در کشورهایی نظیر ایران، با خارج تماس بگیرند.مقامات آمریکایی گفتهاند در یکی از این تلاشها، وزارت خارجه و پنتاگون با صرف هزینهای معادل حداقل 50میلیون دلار یک شبکه تلفن همراه مستقل را در افغانستان، با کمک برجهایی که در پادگانها نصب شده است، ایجاد کردهاند. هدف از این کار مقابله با توانایی طالبان در قطع ارتباطات رسمی دولت افغانستان است.تلاشهای تازه سعی دارد شبکهای کاملا مستقل از ارتباطات رسمی برقرار سازد. تا پایان سال 2011 وزارت خارجه حدود 70 میلیون دلار صرف اینگونه فناوریها خواهد کرد.هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا گفته است: ما هر روز شاهد تعداد روزافزونی از افرادی هستیم که از اینترنت، تلفن همراه و سایر فنون استفاده میکنند تا صدای خود را به گوش همه برسانند.این یک فرصت تاریخی برای تغییرات است؛ تغییراتی با حمایت آمریکا. به همین دلیل است که سعی میکنیم به آنها کمک کنیم تا با یکدیگر و با جامعه و دولت خود و نیز با دنیا ارتباط بر قرار کنند.ساشا مینرات که بهعنوان مدیر برنامه فناوری باز، مسئول طرح اینترنت چمدانی است گفت: ما نوعی زیرساخت مستقل را بنا خواهیم کرد که تقریبا غیرقابل قطع، کنترل یا نظارت است.در این چمدان یک آنتن بیسیم که میتواند میدان ارتباطی را گسترش دهد، یک لپتاپ برای مدیریت شبکه و حافظه و سیدیهایی جاسازی میشوند که این برنامه ، امکان پیاده کردن نرمافزار مربوطه را برای مشترکان به این شبکه نامرئی فراهم میسازد.نشریه بوستن چاپ آمریکا نیز نوشت: دولت اوباما پروژه ساخت وسایل ارتباط جمعی موازی یا سایه را دنبال میکند تا در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد.این تلاشها شامل ایجاد سامانههای تلفن همراه مستقل برای نصب در کشورهای خارجی است و نیز استفاده از دستگاهی که یک شرکت کمسابقه مستقل در طبقه پنجم ساختمانی تجاری در خیابان ال-L- شهر نیویورک ساختهاند که از طریق آن، سختافزاری به ظاهر عادی را میتوان مبدل به یک شبکه بیسیم اینترنتی کرد. این سامانه بهدلیل همین مشخصه نام اینترنت چمدانی را بهخود گرفته است.دن بائر، دستیار معاون وزارت خارجه نیز به شبکه خبری بلومبرگ گفت که این برنامه به تولید نرمافزارهایی کمک خواهد کرد که در ایران و سوریه کاربرد گسترده دارند و هدف آن کمک به فعالان سیاسی برای پرهیز از شناساییشدن است.شبکه العربیه نیز نوشت: آمریکاییها در حال ساخت دستگاههای الکترونیکی ارتباطی کوچکی هستند که به راحتی در چمدان مسافران عادی جا میگیرند و میتوانند با نصب آسان، ارتباط موبایلی و اینترنتی را در منطقه نسبتاً وسیعی تأمین کنند. آلن ایر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز به دویچه وله آلمان گفت: طرح اینترنت چمدانی تنها بخشی از طرح بزرگتری است که الان روی آن کار میشود.در همین حال رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، در واکنش به این طرح آمریکایی گفت: «آمریکاییها با وارد شدن به فضای سایبری، جریان بسیار قوی را علیه خودشان به راه میاندازند.»واکنش وزارت اطلاعات
«حیدر مصلحی» وزیر اطلاعات نیز سال گذشته در واکنش به پروژه اینترنت نامرئی و چمدانی آمریکا و امضای فرمان حمله سایبری به کشورهای مستقل توسط رئیس جمهوری این کشور از طراحی راههای مقابله با این پروژه خبرداده و پروژه اینترنت چمدانی را پروژه ای تعریف کرده که شخص اوباما به عنوان حرکتی جدید در حوزه سایبری و بیشتر با هدف مقابله اینترنتی با جمهوری اسلامی ایران طراحی کرده است.
وی اظهار داشت: «این اقدام حرکت تازه و جدیدی نیست و از سال 88 آمریکاییها و در واقع سرویسهای جاسوسی کشورهای همراه با آمریکا و حتی بعضا کشورهای منطقه در فضای سایبری سرمایهگذاری سنگینی کردهاند. در همین حال اوباما چندین بار در کنگره آمریکا و در جاهای مختلف اذعان کرده جنگ سایبری با جمهوری اسلامی به موفقیت نرسیده و اقرار به شکست کرده و ما مجموعه این اقدامات و به عنوان نمونه اینترنت چمدانی را از قبل پیشبینی و رصد و راه های مقابله با آنها را طراحی کردهایم.»در هر صورت آن طور که از اظهارات مقامات آمریکایی برمیآید طرح اینترنت چمدانی احتمالا یک طرح با محدوده برد کوتاه و محلی خواهد بود که در چشمانداز کوتاه مدت نمیتواند تأثیرگذاری چندانی در معادلات سیاسی کشورها داشته باشد. با این حال صرف چنین بودجههایی در قالب برنامههای جنگ نرم آمریکا علیه کشورها و بهویژه علیه ایران نشاندهنده اهداف بلندپروازانه دولت آمریکا در مقابله با کشورهای مستقل و اسلامی در منطقه و جهان است. این در حالی است که هماکنون نیز بسیاری از وبسایتهای اجتماعی نقش شبکههای جاسوسی را برای پنتاگون، سیا و آژانس امنیت ملی آمریکا ایفا میکنند.طبق اطلاعات رسمی منتشر شده از سوی شرکتهای بزرگ اینترنتی دنیا، محرمانهترین اطلاعات و تعاملهای کاربران اینترنت در دنیا در اختیار دستگاههای حاکمه آمریکا قرار میگیرد. آمریکا در فاز جدید جنگ نرم سایبری علیه کشورهایی همچون ایران سعی دارد با استفاده از فناوریهای جدید به تضعیف این کشورها پرداخته و زمینه براندازی نرم را در این کشورها فراهم کند. بدیهی است مقابله با این اقدامات، هوشیاری بیشتر دستگاههای متولی ذی ربط در ایران را میطلبد.
دوستان من چند روزه که در بعضی دقایق سرعتم خیلی کم میشه در حد صفر.واسه همه همینطوره!؟
منم سرعتم داغونه
دوستان راهی نیست که از حداکثر سرعت چه تو دانلودها چه غیردانلود استفاده بشه ؟ برنامه ای چیزی ؟؟
سرعت کلا داغونه،بنظر میرسه فقط صبحا تا ظهر یا حداکثر ساعت سه وچهار بشه به سرعت اسمی رسید
بنظر من پول دادن برای سرویس 256 به بالا تو مخابرات حرومه آقا مگه آدم مرض داره پولشو دور بریزه:n13:
بله دوباره سرعت افتضاح شده صفحه باز کردن که خیلی کند و باید چند بار ریفرش بشه پینگ و تایم اوت هم بالا رفته ... دانلود هم تک کانکشن/سرور به نصف سرعت روزهای عادی هم نمیرسه!نوسان زیاد داره.به قدرت خدا speedtest هم باز نمیشه وگرنه فکر کنم رکوردهای قبلی خودم رو جابجا کردم!:دی
+
خیلی از سایتهای خارجی اصلا باز نمیشن!
حتی سایتهای وطنی هم به زور باز میشن یا نمیشن! :n21:نقل قول:
من سرعت دانلودم طبیعیه معمولا
یعنی با 256 سرعت دانلودم حدود 25 تا 31 هست ولی بعضی وقتا یهو سرعت قطع میشه و هیچ سایتی رو تا چند دقیقه نمیشه باز کرد.ولی فقط سایت ها رو نمیشه باز کرد ولی با دانلود منیجر می تونم دانلود کنم.
برای چی هست؟
ديروز كلا سرعت عالي
امروز سرعت افتضاحح
سرعت دانلود خیلی هم خوب شده بعد قطعی ها 2 برابر شده الان سرعت دانلودم با 256 نامحدود 85 :n19:
عجب دروغ گو هایی پیدا میشن ها :
چجوري با 256 اين سرعت رو داريد؟!نقل قول:
مگه سرعتاش واقعي نيست؟
براي من كه 512 هست از وقتي گرفتم تاحالا ديگه از 70 بيشتر نشده و موقع هايي هم كه عالي بوده از سرعت واقعيش بالاتر نرفته يعني حول و خوش 64!
باز اگه پارس آنلاين و ... بود ميگفتيم تو سرويسهاي حجميش اينجوريه ولي مخابرات سرويس نامحدود از سرعت واقعي بالاتر نميده!يعني 32 با 256
ایشون مخابرات تهران نداره هی هم میاد اینجا پست میده ما شگفت زده بشیم !نقل قول:
من امروز برای انجام کاری خونه بودم وسر کار نرفتم الان که چک میکنم تقریبا از ساعت 11 صبح افت سرعت شروع میشه
یعنی مثلا از حدود 31-29 اومده روی 26-24
من مخابرات 1 مگ دارم تهران
سرعت از سرور خارجی خیلی پایین هست فقط سرور های داخلی با سرعت کامل میشه دانلود کرد سرعت و پینگ دقیقا از 2 شب تا 10:30 صبح خوبه بعد یکدفه پینگ از 120 میشه 220 با کلی تایم اوت با مرور گر که از سرور خارجی دانلود میکنی سرعت 10 کیلو بایت ولی از سرور ایرانی هیچ عیبی نداره ولی چه فایده مهم سرور خارجی هست کسایی که مخابرات دارن یه تست بذارن از سرور های خارجی ببینیم مال دوستان هم مشکل داره ایا ؟؟؟