حسابتو شارژ کن.چون سر اون حجم باقی مونده قطع میشهنقل قول:
این طرح کمپین شما پیش پرداخته یا پولش رو قبض میاد؟
Printable View
حسابتو شارژ کن.چون سر اون حجم باقی مونده قطع میشهنقل قول:
این طرح کمپین شما پیش پرداخته یا پولش رو قبض میاد؟
نه بابا تازه شارژ کردم یه عالمه پول بی زبونو ریختم تو شکم حرومخورشوننقل قول:
اعصابم بخدا داغونه.اون از دانلود شبانه و افزایش قیمتاشون اینم حالا اضافه شد!از دیروز تا حالا 50 بار زنگیدم خاک بر سر خرشون آخه الدنگ اگه مشکل نمیفهمی چرا جواب بیخود میدی میگم از ساعت 12 تا 8 شب قطع و وصلی دارم مودم ریست کردم از سیستم جدا کردم از اول خط امتحان کردم پورتمو چند بار ریست کردین مشکل من حل نشده باز احمق میاد میگه مشکل از اتصالات داخلیه!
خوب چی بگم ، میگم این چطور مشکل داخلیه که صبح درسته یهو از 12 به بعد خراب میشه بعد میگه خوب من به بخش فنی میفرستم پورتتون رو ریست کنن میگم بابا از دیروز تا حالا 4 بار ریست شده مشکل این نیست میگه شما 2 ساعت دیگه زنگ بزن تف به روحت اینترنت که ازت خیری ندیدیم:n21:
در اینجور مواقعنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد و بازدید از تاپییک نویز خط رو پیشنهاد میده :دی
دوستان شبانه ها برگشته یا نه؟ و اینکه اگه برگشته رو طرحهای قبلی هم هست یا فقط جدیدایی که تمدید کردن؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز منم چند روز بود مشکل داشتم , چراغ ADSL خاموش میشد و بعد از 20 دقیقه چند دقیقه ای ثابت میشد و دوباره خاموش میشد و اینترنت قطع , چند روز این مشکل و داشتم که دیگه دیوونه شده بودم
هزار بار تماس گرفتم , سیم کشی رو عوض کردم و مودم دیگه امتحان کردم اما فایده ای نداشت , تا اینکه دوباره
تماس گرفتم با پشتیبانی یه ادم با معرفت جواب داد و گفت برات اعلام خرابی میکنم تا خط و ریست کنن و واست پیگیری میکنم
و مشکل من بعد از چند ساعت حل هست , اصلا فکرشو نمیکردم درست شه , آخه هزار بار تماس گرفتم همشون میگفتن اعلام خرابی کردیم ( احتمال این که حواسشون نباشه و اعلام خرابی نکنن زیاده )
این تاپیک هم که دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اداره میکنه خیلی خوبه یه سری بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه الان ثبت نام کنی میگن نداره ولی قدیمیا فعلا همشون داره اینجور بوش میاد قراره همینارم وردارن.بهتره هرشب چک کنی تجربه نشون داده کثافتا یهو ورمیدارن چندین گیگ از کاربرا میدزدن.نقل قول:
اینطور که پیداست اکثر دوستان ته حسابشون چند مگ بیشتر نیست بعد شبا دو سه گیگ دانلود میکنن :دی مخابرات هم ماه اضافه رو هم واسه همین گرون کرده . این دزدا هیچ جور سرشون کلاه نمیره :دی:دی :دی
آره دیگه سر رئیس کل دزدان رو که نمیشه کلاه گذاشت، متاسفانه بعضی از دوستان هم کم لطفی می کنن 100 مگ ته حسابشون نگه میدارن بعد هر شب هم میخوان 4 گیگ دانلود کنن تازه میان از اینکه هر 100 مگ یه بار قطع میشه شاکی هم میشن! بنظر منم بهتر بود که مخابرات بجای اینکه قیمت شارژ زمانی رو بی خبر و ناگهانی سه برابر کنه به هر کسی به اندازه اعتبار حجمی که داشت اجازه دانلود شبانه رو میداد، ما هم مجبور نبودیم برای هر ماه شارژ زمانی 13000 تومن بدیم و سرعت دانلود شبانه مون هم با بقیه یکی باشه! هیچ کار دیگه هم نمیتونی بکنی نه میشه طرح رو عوض کرد چون دیگه شبانه ای در کار نیست، نه به خاطر فیبر نوری میشه از جای دیگه سرویس گرفت، وایمکس هم که بدتر از مخابرات تازه هزینه مودم و... هم هست! خلاصه اگه به شاکی بودن باشه ما از همه بیشتر باید بیام اینجا غر بزنیم!
جالبه!
بجای اینکه کاربران، مخابرات خراسان رضوی رو بخاطر تصمیمات نادرست و غیر منطقی و سلیقهای سرزنش کنند، دارند هم دیگر رو بخاطر دانلود زیاد سرزنش میکنند!
واقعا جای تاسف داره! بقول قدما: شتر را گم کرده، پی افسارش میگردیم...
خب چرا بلند نمیشید و اعتراض نمیکنید؟
من که حتی همشهری شما هم نیستم اعتراض کردم! شما که بصورت مستمر انجا زندگی میکنید چرا اعتراض نمیکنید؟
رسما مثل اینکه من نه سر پیازم و نه ته پیاز برای من این وسط صدق میکنه!
واقعا برام عجیبه!
چرا به تنظیم مقررات شکایت نمیکنید؟
چرا به روزنامهها اطلاع نمیدید؟
آخه چرا هیچ چی نمیگید؟
چرا به گوش رگولاتوری نمیرسونید؟
شاید بد نباشه مجدد پست خودم رو نقل قول کنم، بلکه دوستان یه تکونی خوردند:
نقل قول:
وقتی که دیدم شبانهها رو هم گرفتند و باز هم کسی چیزی نگفت دیگه کف کردم!
خب انصافا حق همچین مشترکانی، همین هم هست دیگه ...
شما خودتون انصاف بدید، نیست؟
لعنت دو شبه سرعتم افت کرده بعثت که همش حجم میدزده طرح 256 هم سرعتش شبا به زور به 30 میرسه چه خبره باز؟
راستی از شما هم قطعی توی روز زیاد شده؟
داداش یعنی سرعت طرح 256 که داری شبانه ازبعثت کمتره؟مگه هردو رو یک مگ بسته نشدن؟نقل قول:
آقایون دزد، طرح بعثت رو از 12 شب کردن 1 شب.نقل قول:
نمیدونم چه مرگشه قبلا تا 120میرفتنقل قول:
دو شبه از این دانلودها تا 30 بیشتر نمیره.
اون بعثتم میترسم دان کنم کم کنه
کسی همچین مشکلی نداره؟
چرا مگه دست خودشونه؟نقل قول:
چند وقته همینجور داره ازم میدزده
طرحی هست که سرعتش از 120 (سرور داخلی منظورمه) بیشتر باشه تو این مخابرات؟؟
نقل قول:
آره دیگه دست خودشونه. کل اینترنت رو بردارند کسی صداشم در نمیاد. فک کنم از دو روز پیش این کار رو کردند
خب بریم شکایت قرار مدار بزاریم مخابراتو رو سرشون خراب کنیمنقل قول:
الانم بعثت داره ازم کم میکنه ش-اشیدم تو مخابرات با اینکاراش
من از مخابرات میرم مارو به گ........ داد.
فکر کنم باید یه کتاب شعر در رابطه با اینترنت منتشر کنم :دی
اسم من اينترنته , متولد مشهد
فاميلم پر سرعته , خيلي دارم درآمد
اما هميشه دوستام قهر ميکنن با من
اسم اين دوستام , هست فيبر و مس و آهن
دوستام بهم ميگن شبا سرعت ها کمه
يه فايل 500 مگي چرا طول ميکشه اين همه
قطعي پي در پي و هزينه هاي بالا
وقتشه کاري کني رفيق واسه ما حالا
منم بهشون ميگم پرسرعتم هميشه
حتي يه لحظه هم از سرعت کم نميشه
حالا مودم اومده در گوش من ميگه
يه کاري دارم باهات گوش کن به حرفم ديگه
اين صاحب من همش ريست ميکنه منو
فکر ميکنه من دارم کم ميکنم سرعتو
ميخواد يه نو بياره منو بندازه کنار
رفيق يه کاري بکن به دادم برس يه بار
منم بهش ميگم خيالت راحت باشه
اينا که چيزي نيست , اين تازه اولاشه
عزیز خب مگه حبرنداشتی از یک به بعد شده ازیک به بعد بزار مشکلی نداره رایگانهنقل قول:
خدایی حق داری . درسته از نظر من مخابرات از بقیه شرکتها سرویسش بهتره اما خداییش هیچ شرکتی اینطور اذیت نمیکنه و اگه کاری هم بکنه اشکارا اعلام میکنه و یه معذرت خواهی . حالا خداییش هر کس هم از مخابرات بره باید بهش حق داد اون هم به خاطر اذیتهای زیادش . فکر کنم توی گذاشتن سرویس جدید و حذف سرویس و کلا سیاستهای جدید در دنیا رتبه یک رو داره مخابرات مشهد .نقل قول:
نقل قول:
آره من تو این مدت که مخابرات داشتم اعصاب نمونده واسم الان میخوام زنگ بزنم هرچی فحش از دهنم دراومد بدم
سرعت شما چنده ؟ ماله من 90تا از داخلی با بعثتنقل قول:
عزیزم شما کافی بود 4-5 صفحه قبلو میخوندی نه تنها تمام جواب هاتو میگرفتی بلکه یک چیزیم یاد گرفته بودی ! کلا مخابرات نیا تو که مسی هست یا برو های وب یا بورو صبانتی چیزی پیش نهاد من های وب هست!
مخابرات ی زمانی خوب بود الان افتضاح طرح های حجمیشم دیگه شبانه نداره میمونه طرح الماس 3 مگه که خدا میدونه سرعتش چقدره ماهی 180 تومن ی طرح تجاری دیگه هم داره که 5 مگه ماهی 500 خورده ایه که نمیصرفه اصلا من پیشنهادم های وب هست ی سر به سایتش بزن قیمتاشو ببین!نقل قول:
دو سه ماهه یه شب راحت نخوابیدم از دست این مخابرات
خدا ازت نگذره که زندگی واسمون جهنم کردی
شیطونه میگه مودم بکنم بندازم دور راحت شم
دفیفا قعلا بهترین گزینه های وب هستش که البته بزودی گند اونم درمی یاد
با 256 وصل میشم سرعت 30 هست دوستان دیگه افت سرعت دارن؟
euser جان مشکلت الان چیه ازیک به بعد که دیگه نباید مشکلی با بعثت داشته باشی کمم نمی کنهنقل قول:
مشکل که یکی 2 تا نیست کلی حجم ازم دزدیدننقل قول:
اصلا به چه حقی ساعتش کردن 1
256 تا تا چند وقت پیش سرعتش 120 بود الان شده 30
بازم بگم ؟
خدا لعنتشون کنه
اون که اره راستی 256 قبل یک هم سرعتش 30شده یا فقط شبانه این جوره؟نقل قول:
الان بعثت رایگانه سرعتم 70 تا این چه وضعشه؟ پشتیبانی احمقشونم قطع میکنه واقعا چه گیری افتادیم
لذت میبرم میبینم هر روز باز یه نفر دیگه به جمع مشترکین مخابرات میپیونده:n21:
Me i عزیز / شما از هر کی شنیدی یا درست نشنیدی یا هم اون طرف چیزی بارش نبوده و همینجوری یه چیزی گفته /نقل قول:
دانلود زیاد دارم مخابرات شنیدم برا دانلود خوبه
ببین من و امسال بنده که اینجا هستنیم با کسی خصومت نداریم که الکی بگیم مخابرات خوب نیست نیا تا مثلا سرعت خودمون بهتر بمونه /
نخــــــــــیر / اینجوری نیست /
بعدشم شما که مسی هستی برو از یه شرکت دیگه بگیر / به خدا من اگه خدا تومن پول هم داشته باشم عمرا اگه بخوام اون طرح های نامحدود مخابرات رو بگیرم / حیف اون پول نیست حروم کنی بریزی تو شکم مخابرات !
اونایی که میگند ما مشکلی مالی نداریم بهم پ خ بدند تا بهشون بگم چکار کنند / سرعت فضایی واسشون سراغ دارم /
منظور کلی بود / :n26:
شب که میخام دان کنم میره رو 30 صب تا 100 میره نامردا این کارشون عمدیه نذارن دان کنیمنقل قول:
بیشرفا پشتیبانیم نداره قطع میکنن صبا هم که مشغوله عجب گیری کردیما
الان مثله سگ پشیمونم چرا اومدم مخابرات
نیا مخابرات که مثل من پشیمون میشی اگه اعصاب داغون میخوای بیانقل قول:
عزیز جان اصلا حرف بچه های تاپیک رو باورنمی کنی زنگ بزن2030 بهت می گه طرح هایجدید دیگه شبانه نداره تازه مال بچه های قدیم رو هم می خواستن بردارن که باهزار مصیبت ودعوا فعلا برگردوندن
نامحدود هم که یکساله حذف کرده