3G که هنوز تو ایران راه نیفتاده کلا بذارین GSM Only
3G که هنوز تو ایران راه نیفتاده کلا بذارین GSM Only
با هد فون اهنگ گوش میدین کیفیتش پایین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه kies نصب کردم گوشیمو که به pc وصل میکنم مشخصات گوشی پایین سمت راستtoolbar مرور میشه ولی وقتی برنامه kies رو باز میکنم یه erorr میده؟؟ دیگه چه جوری گوشیمو root کنم؟؟؟:41:
اگه root نشه نسخه جدید اندروئید نصب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت خاصی میشناسین اندرویید و رام دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز اولا يه كم به خودتون مسلط باشين و با آرامش پست بدين
اين فونتاي بزرگ استفاده نكنين چت روم نيس كه
چرا بايد كيفيت هدفون پايين باشه؟؟؟ اتفاقا من بعد از تست هايهدفون هاي مختلف (شونصوند نمونه هدفون امتحان كردم تو يه نمايشگاه واسه تست) فهميدم همين هدفون سامي خيلي بهتر از بقيس :دي
دوست عزيز يه error ميده يعني چي؟؟؟؟ چه خطايي ميده بگو كه ما بفهميم مشكل از كجاس آخه...
نحوي روت رو به زبان ساده تو انجمن رام گذاشتم شما بايد درايور گوشيتو دانلود كني و برنامه ي ادين لينك ها همونجا هست
در ضمن كرنل cf root مخصوص رامي كه الان رو گوشيتونه بايد از سايت دانلود كنين
و با ادين روت كنين بعد منو ريكاوريتون فعال ميشه كه ميتونين خيلي راحت كاستوم بزنين
تو سايت هاي مختلفي ميتونين رام بگيرين از جمله xda يا موبايلستان يا اندرويد در ضمن انجمن رام همين فروم هم هست
رام رسمی گالکسی که جدیدتر از فابریکشه مصرف باتریش بهتره مثل 2.3.6 یا جدیدتر؟؟؟؟؟؟ من رام متفرقه نمیخوام که کم مصرف باشه رام رسمی میخوام:27:
کیفیت پایین چه حرفی بهترین کیفیت را دارهنقل قول:
با هد فون اهنگ گوش میدین کیفیتش پایین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینم بچه ها، شده شما ها گوشیتون رو روت کنین، فوکوس دوربینتون به هم بریزه؟
من گوشیم رو CF-Root کردم، کلا تنظیمات فوکوس دوربینم به هم خورده...
موقع عکاسی باید کلی اینور اونور فوکوس کنم تا تاریش رفع شه
موع فیلم برداری هم که به شدت همه چیز تاره.
کرنل رو امروز باز عوض کردم، اسپید کود ریختم اما بازم درست نشده...
چرا اینجوری شده؟
تا حالا واسه کسی پیش اومده؟
قیمت امروز بوشهر از بهترین مغازه : یک ملیون و سیصد و بیست :18:
سلام
دوستان من چطوری میتونم گوشیم رو با با وایرلس لپ تاپ شبکه کنم و فایل جابجا کنم آیا این کار امکانپذیره؟
از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارن من رو راهنمایی کنن.:11:
Samsung I9100 Galaxy S II vs Samsung I9100G Galaxy S II – know the differences [TABLE]
As you might have heard, Samsung introduced a second Galaxy S II international version, called I9100G in November. Back then the company plans for the device were unclear, but now we are starting to see what it’s all about.The Samsung I9100G Galaxy S II replaces the original I9100 Galaxy S II smartphone in some markets. Many of our readers contacted us sharing their experience of buying a I9100, only to find out that they got the I9100G version.
The question is, should you really care if you get one or the other. To help you answer that we’ve put together a comparison table, which should highlight the differences between the two international Galaxy S II versions.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
So it the difference that great? It depends really – the TI OMAP-powered Samsung I9100G offers slightly better talk times at the expense of lower standby times and a somewhat less powerful GPU. To the casual user that’s probably a good thing since the PowerVR SGX540 is still good enough for the games inside the Android Market and the better talk time would be a welcome bonus for some.
Yet, if you are one of those guys that loves to constantly fiddle with their phone and install new custom ROMs, you might find the unorthodox chipset a deal-breaker. Given that it sold more than 10 million units, it’s no surprise that the Exynos version its own huge section over at XDA-developers, whereas the newer I9100G has seen limited love from indie devs.
To tell the two models apart, you may look under “About phone” in settings to see the model number of the device you are holding, or, if it refuses to power on, take a look at the label under the battery.
رام رسمی گالکسی که جدیدتر از فابریکشه مصرف باتریش بهتره مثل 2.3.6 یا جدیدتر؟؟؟؟؟؟ من رام متفرقه نمیخوام که کم مصرف باشه رام رسمی میخوام
نقل قول:
رام 2.3.5 ایران رو از سام موبایل بگیر. غیر این رام هر رام دیگه ای بریزی برای فارسی سازیش باید روتش کنی.
I9100JPKJ2
گالکسی اس 2 32 گیگ چنده قیمتش؟
آیا 1100 ارزششو داره بخریم از اونور
دوست عزيز تو تاپيك مشاوره هم گفتم 1320 اينا شده
ارزششو داره چون قيمت گوشي نيس كه بالا رفته اين رياله كه بي ارزش شده
بله دوست عزیزنقل قول:
شما اول برنامه Myphone explorer رو بگیر. بعد باید App مخصوصش رو بگیری که توی Myket هست. بعدش شما وصل می شی به وای فای، اونوقت Appاش رو باز می کنی وصل که شد، تو نرم افزارش از منو اولی connect رو می زنی یا f1 رو. بعد می گرده پیدا می کنه، یه اسم بهش می دی برای موبایلت دیگه تموم :دی
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
آخرین رام رسمی که خود سامی داده نسخه آندرویداش 2.3.5 هست. از اینجا می تونی دانلود کنی:نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/thread17501.html
وقتی یه اس ام اس خنده دار برام میاد چه جوری میتونم نگهش دارم؟؟؟
کثلا توی گوشی های دیگه my folders داشتیم اینجا هم راهی هست؟؟؟
app باید نصب کنم یا؟؟؟
After Google open sourced Ice Cream Sandwich, the developers community over at XDA has been hard at work to bring ICS-based ROMs before updates to ICS officially start arriving on carriers. And here’s one new take on that with the MIUI Fresh ROM for the Samsung Galaxy S II, which supports all of the features of Samsung’s dual-core flagship and is ICS-based.
MIUI Fresh comes with visuals typical for the ROM, so that’s something that you’d better check out and if you like, you can hit the source link for all the instructions about how to flash it. XDA’s adyscorpius has done all the hard work to bring the ROM to its current 2.1 version. As we said, it supports all of Galaxy S II’s features including the 8-megapixel camera and microSD card slot for extending memory.
[/COLOR]چنتا سوال...چجوری رام 2.3.5نصب کنیم؟؟؟اگه اینو نصب کنیم اطلاعات گوشی و برنامه ها ریست میشن؟؟؟مصرف باتری من 24ساعته البته روزی 150-200تا اس میدم بازی هم یه 30-40دقیقه ای بازی میکنم مصرفش طبیعیه؟؟؟
البته گاهی زیر20ساعت تموم میشه
رام رو که دانلود کردی odin3 v1.85 رو هم با یک سرچ دانلود کن(کمتر از یک مگ)نقل قول:
.هوم(دکمه وسط) + ولوم بالا + پاور رو بگیر تا بره ریکاوری بعد از اونجا وایپ دیتا فاکتوری ریست کن.
حالا هوم + ولوم پایین + پاور رو بگیر میره توی دانلودینگ مود گوشی رو با کابل به pc وصل کن.ادین رو اجرا کن باید گوشی رو بشناسه .بعد از قسمت pda رام رو که اکسترکت کردی با فرمت .tar انتخاب کن .بعد فقط تیک
auto reboot , reset time روشن باشه.بعدش استارت رو بزن اپدیت میشه.بار اول یک خورده طول میکشه تا بالا بیاد.
نمیدونم چرا وقتی استارت رو میزنم برنامه ارور مایکروسافت رو میده؟؟؟!!!نقل قول:
وقتی گوشی رو توی حالت دانلودینگ وصل میکنی توی ادین قسمت MESSAGE باید ADDED رو بنویسه و نوار بالاییش زرد بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت جدید گوشی چقدر شده .؟ حالا که ذلار اومد پایین قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارزون شد...:31:نقل قول:
امروز آل دیجیتال گذاشته بود 1090000...البته هنوز هم خیلی گرونه ولی نسبت به چند روز پیش که تا 1388000 تومان هم بالا رفت ارزون تر شده....
رام 2.3.5 که رسمی هست و فارسیش نیاز به روت نداره مصرفش از 2.3.3 که رو خود گوشی نصبه بهتره؟؟؟؟
البته i9100G هست.نقل قول:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
صد البته... مشكل داغ كردن و مصرف باتري بالا رو 2.3.3 خيلي شايع هستنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگه بعد از نصب رام با کرنل phenomenal 2.2 black stream روتش کنی مصرفش خیلی کمتر از اون میشه در این حد بهت بگم که با 7 ساعت استند بای فقط 3 درصد از شارژم رفت....:10:
خوب اخه بعضی دوستان گفتن درسته مصرف کم میشه ولی جاهای دیگه رو مختل میکنه مثلا تو بازی ریگ میزنه یا شاید بدتر دوربین کیفیتش بیاد پایین سرعت دستگاه کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ درست نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من که مشکلی نداشتم....شاید یک صدم ثانیه بعد از بستن منو بیشتر طول بکشه تا دکستاپ بیاد بالا ولی در جای دیگه کمبود سرعت رو حس نکردم...کیفیت دوربین هم به هیچ وجه تغییری نکرده...راستش نمیدونم چرا همچین چیزی به شما گفتن چون 2.3.5 که رسمی از خوده سامسونگ هست و کرنل فنامنال هم بسیار معروف و خوب هست...در ضمن بهتره خودتون امتحان کنین...امتحانش ضرری نداره...اگه دیدن از کرنل خوشتون نیومد از کرنل speedmod یا syaih استفاده کنین...البته این 2 تا پر مصرفن ولی نهایت کارایی و قدرت رو دارین...نقل قول:
راستی یه نکته مهم که من تقریبا بهش مطمئن شدم....
اگه دقت کرده باشین هر موقع battery usage رو چک می کنین بیشترین میزان مصرف باطری مربوط به screen یا همون صفحه نمایش هست...همینطور که میدونین ( و یا شاید ندونین..:46:) مانیتورهای super amoled هرچی صفحه روشن تری نشون بدن برق بیشتری مصرف میکنن و هرچه تاریک تر برق کمتر....توجه کرده باشین بیشتر منو های گوشی رو سامسونگ و گوگل تیره و سیاه طراحی کردن...پس باز کردن یه پیج سفید مثل ورد یا اینترنت برق بیشتری از پلی کردن یه موزیک ویدیو توسط مانیتور مصرف میشه پس برا بهینه کردن مصرف سعی کنین تم های تیره استفاده کنین...والپیپرهای تیره....مسنجر و مرورگر تیره...و خلاصه هر چیزی رو که میشه تیره کنین...20 تا 30 درصد مصرفتون رو کمتر میکنه....:31:
دوست عزیز وقتی رام رسمی 2.3.5 نصب میکنیم کرنل فنامنال باهاش هست و نیاز به روت نداره؟؟؟؟؟؟؟
میشه همین 2.3.3 فابریک رو با یه کرنل کم مصرف روت کنم؟؟؟؟؟ blakc esteam به تره یا speedmood????????
سلام دوستان
الان قیمت چه حدوداست ؟ چند ورمیدارن گوشی رو ؟! :دی
:d
رايگان از سامسونگ اپز بگيرين :)
اگه سامسونگ اپز ندارين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنين
آقا مگه کرنل اسپیدمود واسه این گوشی در عین کم مصرف بودم پرسرعت نیست؟
یا فقط سرعتش خوبه و مصرفش زیاده؟
دوست عزیز وقتی رام رسمی 2.3.5 نصب میکنیم کرنل فنامنال باهاش هست و نیاز به روت نداره؟؟؟؟؟؟؟
میشه همین 2.3.3 فابریک رو هیچ تغییری ندم وبا odin فقط با یه کرنل کم مصرف روت کنم؟؟؟؟؟ blakc esteam به تره یا speedmood????????
به 2.3.5 اپدیت کنی بهتر هست.نقل قول:
برای کرنل هم به نظرم اسپید مود بهتر هست.
فنومنال بلک استریم برای من که جواب نداد وسط بازی های گرافیکی مثل riptide gp میزد بیرون و توی modern combat 3 کند میشد.ولی از اون طرف گرم نمیشد در کل پایه این همون اسپید مود هست علاوه بر اون کلاک cpu رو از 1200 به 1100 پایین اوردن.
بجه ها رو گوشی من 2.3.6 xxkl1 نصبه با چه کرنلی باید روتش کنم؟
با کرنل siyah یا speedmod میتونم روتش کنم؟
با هر دو تا میتونی روت کنی.
چه بدرد میخوره کلاکش کم بشه و باتریشم کم مصرف:13: حالا نمیشه 2.3.5 اپدیت کنم ولی کرنلو دست نزنم همین باشه؟؟؟؟؟
کلا روت کردن اختیاری هست.برای نصب بعضی نرم افزار ها لازمه .همون کرنل استوک هم مصرفش خوب هست و تفاوت انچنانی با هم ندارن.نقل قول:
دوستان explorerاينترنت من هيچ صفحه اي رو باز نميكنه ولي با فايرفاكس باز ميشه تصور ميكنم به تنظيماتش مربوطه
با واي فاي وصلم
اگه ممكنه مثل قبلا راهنمايي بفرماييد
چه جوری برنامه های فعلی رو سیو کنم که ریست فکتوری پاکشون نکنه؟؟؟؟
برنامه ROM Manager رو من تست کردم عالی بود برنامه های دیگه ای هم هست گوگل کن.نقل قول: