آقای A.P.R ما که هر چی سرچ کردیم چیزی دستگیرمون نشد شد ولی 1%:4::4:
راستی اینم بگم توتابستو یک طوفان اومد تمام مزرعه منو خراب کرد:37:
Printable View
آقای A.P.R ما که هر چی سرچ کردیم چیزی دستگیرمون نشد شد ولی 1%:4::4:
راستی اینم بگم توتابستو یک طوفان اومد تمام مزرعه منو خراب کرد:37:
The weather is probably getting warming up there but down here is getting colder.ill be com soonسلام
بچه ها یه دموی دیدم مربوط به سال سوم که دکتر به الی می گه می خواد بره به شهر که تا حالا تو سایت ندیدم و تو لیست دموهامون نیست سعی می کنم برای شب براتون بزارم
سلام
یه دمو دیگه هم دیدم اینم فکر کنم جدیده ولی این به کنار این دوتا نامه برام اومده نتونستم درس معنی کنم کسی می تونه سریع معنی کنه:
See you then kai
Spring has sprung what a jow to see the animal and people coming outdoor
carter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بگم چی دیدم باورتون نمی شه
فقط می گین ایمان رضا کیه دیگه شایدم رفتم شهر
منتظر عکس باشین
اگه می دونستین چی دیدم از تایپک بیرون نمی رین
سلام
منتظر عجایب بدی هم باشین
شاید عروسی گری و کای
سلامنقل قول:
اگه 101 یکی نه پس چندتا؟
گفتم دیگه حداکثر رو امتحان کنیم که دیگه شکی باقی نمونه
نه به دنیا نیومده 2 تابستون به دنیا میاد
اره بابا من می دونم سیس چی چی رو فقط زیاد از واژه اش خوشم نمی یاد اخه زمان ما از این جور چیزا نبوده قبطه می خورم
همون 101 خوبه ... :دی
آخـــی ... اگه میدونستم اصلا" نمیگفتم سیس چی چی :دی
نقل قول:
سلام
بچه ها یه دموی دیدم مربوط به سال سوم که دکتر به الی می گه می خواد بره به شهر که تا حالا تو سایت ندیدم و تو لیست دموهامون نیست سعی می کنم برای شب براتون بزارم
نقل قول:
بگم چی دیدم باورتون نمی شه
فقط می گین ایمان رضا کیه دیگه شایدم رفتم شهر
منتظر عکس باشین
اگه می دونستین چی دیدم از تایپک بیرون نمی رین
وایییییی ...
چی دیدی ؟!!!
بدو بدو... ما قلبمون ضعیفه ایمان رضا ...
نمی تونم حدس بزنم که چی دیدی !!!!
راستی دموی عروسیه هیچکی رو ندیدی ؟!!!!
ببین من الان اینجا زنبیل گذاشتم ... جامو کسی نگیره ...
(این نامه ها احتمالا" به خاطر اینه که با کایی و کارتر دوست شدی ....)نقل قول:
The weather is probably getting warming up there but down here is getting colder.ill be com soonسلام
یه دمو دیگه هم دیدم اینم فکر کنم جدیده ولی این به کنار این دوتا نامه برام اومده نتونستم درس معنی کنم کسی می تونه سریع معنی کنه:
See you then kai
Spring has sprung what a jow to see the animal and people coming outdoor
carter
اولیه که نامه ی کایی هستش ...
میگی به احتمال زیاد اونجا داره گرمتر میشه و اینجا داره سرد میشه ... به زودی میام اونجا...
نامه ی کارتر :
منظورش اینه که بهار داره میره و چقدر خوبه وقتی میبینی که حیوونا و مردم از خونه هاشون میان بیرون !!! (ترجمه به صورت تقریبی :دی )
سلامحالا فکر کنین قسمتی هم هست به اسم دموهای بعد ازدواج دخترابازی رو دیگه نمی شه گفت که سه سال تموم می کنهحالا شب بیاین از اونر هم اون موقع کولاک می کنم مثلا فکر کنین دوتا دمو جدید و یه عکس خیلی خیلی جالب که تا حالا مطمئنم کمتر کسی دیده مگر اینکه رمز زده باشه ودر اخر یه دمو که دیدن زیاد نه ولی یعد از دمو گری می تونه یکی از بهترین دموها بشهاگه الان نمی زارم شرمنده اخه کارت روزانه فکر نکنم برسونه داره اعتبارش تموم میشه ولی کارت شبانه فکر کنم برسونه
نقل قول:
سلام
منتظر عجایب بدی هم باشین
شاید عروسی گری و کای
گفتم بوی عروسی میادا !!!!!!
هنوز باورم نمیشه ....
چقدر هیجان انگیز بود این عکس .... دستت درد نکنه ... (بغض )
اصلاح ترجمه
منظورش اینه که بهار داره میاد و چقدر خوبه وقتی میبینی که حیوونا و مردم از خونه هاشون میان بیرون !!!
بچه ها شرمنده انقد تایپک رو شلوغ کردم ولی اتفاق های عجیب بازیم یهو باهم کاراشون رو شرو کردن ونمی شه اینارو تک تک بزاری اخه برای اولین بار داره تو تایپک گزاشته می شه مگرنه بقیه عکسای که گزاشتم چندتا رو با هم میکس کردم گزاشتم بگزریم
این دمو ربطی به این تصویر پایین نداره ولی به یه دمو دیگه ربط داره اون رو هم میکس کنم می زارمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها این بازیش برای 360 نیومده؟؟
یکی از دمو های که قلش رو دادم: قرار ازدواج دکی و الی
سلامنقل قول:
سلام
بچه ها این بازیش برای 360 نیومده؟؟
من شنیدم که برای pc میخواد بیاد ولی برای xbox رو نمی دونم ... اگر هم باشه هنوز که نیومده ...
اگر بخوان برای xbox هاروست مون بسازن باید گرافیکش خیلی خوب باشه !!!!
هیچی برای گفتن ندارم ... فقط این که کارت عالیه و حرف نداره ... واقعا" که تکی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی از دمو های که قلش رو دادم: قرار ازدواج دکی و الی
ممنون از این همه روحیه ولی کمکای تو خیلی کمکم کرد واقعا دستت درد نکنه عروسک جان سیوت خودت هم زمانش خودش عالیه
اینم دومین دموی که قلش رو دادم:قرار ازدواج ماری و گری
سلامیه توصیه:فصل بهار فقط گوسفندا رو بزارین بیروندموهای ازدواج یا مثل این 9 سال از اختراع بازی می گذره نمی بینی ولی وقتی قرار باشه ببینی به زور می بینیشرایط احتمالیش هم اینه1-مثل من خیلی دیر ازدواج کرده باشین2-قلب دخترا نارنجی باشه3-دمو قرار گذاشتن عروسی رو ببینینراستی من کشاورزیم رو تخمین زده بودم که برای یه نوع از میوه جات (کلم پیچ) حتی یه روز هم توقف نکنم ولی وقتی این دموهارو ببینی یه روز به تمام مثل ازدواج خودت از دست می دی در نتیجه بدبخت می شم(اینم شانس... گلاب به روتون)این صفحه خیلی حجمش زیاد شد صفحه بدی دمو ازدواج گری رو می زارم خیلی قشنگه (لباساشون)
سلام به همه مزرعه داران عزیز
اقا منم میخوام دوباره بازی کنم :d
سیوم رو دارم و توی پوشه مموری بازی هم میریزم ولی یادم نیست چطور باید لودش کنم ؟
اف سه هم کار ساز نیست
یکی اینو کمک کنه که من اهل از اول بازی کردن نیستم
چه عجب بعد از مدتها اینورا سر زدیننقل قول:
خوب برو رو گزینهconfig بعد از صفحه ای که برات باز میشه یکی به اخر نوشته مموری کاری انتخاب کنه حالا محل سیوت رو اونجا انتخاب کن تایید کن حالا می تونی از رو سیوت بازی کنی
واییییی.... چی کار کردی ایمان رضا !!!!!نقل قول:
ممنون از این همه روحیه ولی کمکای تو خیلی کمکم کرد واقعا دستت درد نکنه عروسک جان سیوت خودت هم زمانش خودش عالیه
اینم دومین دموی که قلش رو دادم:قرار ازدواج ماری و گری
من که هیچ وقت این دمو رو تو این سیوم نمی بینم چون اون دموی ماری و گری رو که وقتی گری میاد خونت رو ندیدم !!!
دست گلت درد نکنه ... گل کاشتی ....
ببین وقتی این طوفان میاد فرداش باید بری اسکله یه دمو خیلی جالب رو ببنی:20:نقل قول:
اره چندتای از محصولات رو خراب می کنه:41:
راستی در مورد اون برنامه هم که سوال کردید ... Leyth عزیز یه لینک گذاشتن ... اومجا برید ... جواب همه ی سوالاتتون رو پیدا می کنید ....نقل قول:
نوشته شده توسط Sepehr Rezamand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای A.P.R ما که هر چی سرچ کردیم چیزی دستگیرمون نشد شد ولی 1% [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینم بگم توتابستو یک طوفان اومد تمام مزرعه منو خراب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی دموی گری هم قشنگ بود ایمان رضا ....
هر چقدرم بگم ممنون بازم کمه !!!
A. Popuri
------------------------------
Red
800786B4 FFFF
---------------
Orange
800786B4 C350
---------------
Yellow
800786B4 9C40
---------------
Green
800786B4 7530
---------------s :
Light Blue
800786B4 4E20
---------------
Blue
800786B4 3A98
---------------
Black
800786B4 0001
B. Elli
Red
80077298 FFFF
---------------
Orange
80077298 C350
---------------
Yellow
80077298 9C40
---------------
Green
80077298 7530
---------------
Light Blue
80077298 4E20
---------------
Blue
80077298 3A98
---------------
Black
80077298 0001
C. Karen
Red
800767A0 FFFF
---------------
Orange
800767A0 C350
---------------
Yellow
800767A0 9C40
---------------
Green
800767A0 7530
---------------
Light Blue
800767A0 4E20
---------------
Blue
800767A0 3A98
---------------
Black
800767A0 0001
D. Ann
Red
80076EF0 FFFF
---------------
Orange
80076EF0 C350
---------------
Yellow
80076EF0 9C40
---------------
Green
80076EF0 7530
---------------
Light Blue
80076EF0 4E20
---------------
Blue
80076EF0 3A98
---------------
Black
80076EF0 0001
E. Mary
Red
80077BBC FFFF
---------------
Orange
80077BBC C530
---------------
Yellow
80077BBC 9C40
---------------
Green
80077BBC 7530
---------------
Light Blue
80077BBC 4E20
---------------
Blue
80077BBC 3A98
---------------
Black
80077BBC 0001
سلام
دیگه زیاد حال و حوصله بازی کردن ندارم اینم شاید دمو اخر باشه تا چند روز نتونم دمو براتون بزارم
راستی عروسک جان الان فکر کنم بیکارتری سیوت رو ادمه شما هم بیا که برسیم به جایی
سلام...نقل قول:
سلام
دیگه زیاد حال و حوصله بازی کردن ندارم اینم شاید دمو اخر باشه تا چند روز نتونم دمو براتون بزارم
راستی عروسک جان الان فکر کنم بیکارتری سیوت رو ادمه شما هم بیا که برسیم به جایی
بازم دستت درد نکنه ... خیلی خیلی قشنگ بود ... این گری هم خیلی خوش تیپ شده ها ...!!! ماری هم ناز شده ...
گفتی بازی ...
دیشب که این سیو ها رو گذاشتین وسوسه شدم که برم بازی کنم ... بعد از مدت ها
1 روز رو که تموم کردم 1 ساعت طول کشید !!! اولش که کلی داشتم با دکمه ها ور می رفتم یادم رفته بود هر دکمه چی کار می کنه !!!!
حالا خوبه فستیوال گوسفند بود !!! ولی کلی طول کشید تا تمام محصولاتم رو آب بدم ! به حیوونام برسم و...
باشه ... سعی می کنم من هم شروع کنم ... چند روز که بازی کنم دستم راه میافته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره خیلی وقته بازی نکردم ، اما کلی خوشحال شدم یادم بودی:11:نقل قول:
سیوم ریختم منم دارم بازی می کنم خیلی دوست دارم بتونم تو مزرعه برنج بکارم :31:
عکسش رو دیدم میشه ولی هنوز نتونستم :31:
اره برای منم هر روزم یه ساعت طول می کشه
پس منتظر چیزای عجیب بازی تو هم هستیم
برنج؟نداریم
وای کلی خوش شانس شدم هر روز داره برام بارون میاد الان 16 بهارم فکر کنم 12 روز بارون اومده روز عروسی هم بارون می اومد
اون عکس ها رو زود زود خوابیدم که برای شما عکس بزارم ولی سیو اصلیم عروسیشون بارون اومد
چرا برنج داریم خودم عکسش رو تو نت دیدم
یک دستگاهی هم پیشش بود که زمین رو اب میاد
یکی از هدف هام برای ادامه بازی همینه که اینو کشف کنم :d
سلام سلام سلام!!!
این چند وقته که نبودم چقدر تاپیک شلوغ شده:40::40::40:
من یک کشف کردم اونم اینه چطوری Full Stamina بشی خیلی ساده بود این جوری که وقتی تمام توت فرنگی های قدرتی رو گرفتی باید روز یک شنبه در فصل پاییز از تپه مادر یک مار بیاری به دختر ها به ویژه زنت نشان بدی بعد 7 تا تخم مرغ آب پز خودت درست کنی ببری بدی به 7 کوتوله بعد 7 تا دیگه تخم مرغ توست حمام درست کنی و بدی و بعد هم دوباره خودت تم مرغ درست کنی و بدی راستی اینم بگم باید سریع عمل کنی و همه رو در یک روز به اونا بدید اینم بگم باید آخرین توت فرنگی قدرتیت رو از Ann بگیری اینو گفتم چون آخرین توت فرنگی خودم رو از Ann گرفتم شاید تعصیر داشته باشه برای من که عمل کرده امیدوارم برای شما هم عمل کنه
Iman reza جان شما هم می توانی اگه کارت نداری از شماره ی 9092324444 استفاده کنی تحت شرایتی از بعقه سرعت بیشتری داره که بعدن میگم
بای بای:40::40::40::40:
سلام
کسی از این دوستمون که چندین صفحه قبل گفته بود به شهر رفته خبری نداره منتظریم عکس های شهر رو ببینیما:10::10::10::10::10::10::10::10::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلامخوب دمو های ازدواج به این صورته که یه روز قرار ازدواج رو می بینین یعد از یه هفته اقا داماد میاد شمارو می بره کلیساراستی دمو قرار ازدواج کلیف رو دیدم به نظرم از همه قشنگتره بیشتر شبیه ما رسوم ما ایرانیاس اونم سعی می کنم سر وقت بزارماون شماره اینترنت هوشمند تو داهات ما جواب نمی ده ولی یه شرکت اولین اینترنت هوشمند رو راه اندازی دار می کنهحالا این هم دموی که گفتم می تونه بعد از دمو گری یکی از بهترین دموها باشه
می شه لطفا عکسشو زود تر بزارینقل قول:
نقل قول:
سلام
خوب دمو های ازدواج به این صورته که یه روز قرار ازدواج رو می بینین یعد از یه هفته اقا داماد میاد شمارو می بره کلیسا
راستی دمو قرار ازدواج کلیف رو دیدم به نظرم از همه قشنگتره بیشتر شبیه ما رسوم ما ایرانیاس اونم سعی می کنم سر وقت بزارم
حالا این هم دموی که گفتم می تونه بعد از دمو گری یکی از بهترین دموها باش
خوب پس دیدین قرار ازدواج رو ... چه خوب ...
بی صبرانه منتظر دیدن دموهایی که دیدین هستیم ...
راستی قلب Ann نارنجی شده بود که دموی قرار ازدواج رو دیدین ؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب اینم قرار ازدواج کلیففقط می مونه کای که باید بر گرده روستااره قلب اینو هم نارنجی کردم
از بین دوستانی که نسخه ی دختر رو بازی میکنن کسی راهنمایی داره که از روش بشه فهمید تو دموهای مختلف باید گزینه چندم رو انتخاب کرد؟
به این یک نگاه بیندازید:نقل قول:
از بین دوستانی که نسخه ی دختر رو بازی میکنن کسی راهنمایی داره که از روش بشه فهمید تو دموهای مختلف باید گزینه چندم رو انتخاب کرد؟
کد:http://www.gamefaqs.com/console/psx/file/580223/21443
کسانی که می خوان،مادربزرگ واسشون لباس بدوزه،من یادمه این شرایط رو داشتم:
یکی گوشفند که پشم طلایی بده،یه تعداد گوسفند که بزرگ باشند،به تعداد که متوسط باشند.
یه تعداد هم کوچیک،به گونه ای که شرایط برداشت انواع کاموا رو داشته باشید!
همچنین دستگاه کاموا درست کنی هم داشته باشی و قبل از تابستان یا پاییز سال دوم،(دقیقآ یادم نیست کدوم فصله ولی فکر کنم تابستان بودش)انواع کاموا فروخته باشید و همچنین در صندوق خود نیز،ذخیره کرده باشید.
در ضمن به مادربزرگ هم،سعی کنید که با شما رابطه ی بسیار صمیمی داشته باشه،غذاهایی که دوست داره رو،براش ببرید.
اقا من خودم تو نت دیدمنقل قول:
فکر کنم گیم اسپات بود البته اون موقع که طرح قدیم بود
بازم سرچ می کنم پیدا کردم میزارم :40:
سلام سلام سلام!!!!!!!!
این سیو منه امتحانش کنید و نظرتون رو حتما بگید اگه اشتباه دارم که دیگه حتما حتما!!!!:5::5:
راستی از کسانی که دانلود می کنند می خواستم که اگه تمام ماهی های افسانه ای رو تو سیو من گرفتن آپ کنن و لینکش رو بزارن ممنون میشم:8::8:
و راستی از این دوستمون که قرار بود عکس از شهر برامون بزاره کسی خبر نداره:40::40::40::40:
خیلی ببخشید دز پست قبلیم یادم رفت لینک دانلود بزارم حالا می زارم ولی این دلیل نمی شه نظر ندید!!!!!!!!!:40::40::40::40::40:
به نظراتون نیاز دارم:46::46::46::46:
اینم لینک دانلود:
فعلا بای بای:11::11::11::11:کد:http://www.4shared.com/file/122636831/f08f56fb/Sepehr_Rezamand.html
دوستان این بازی رو میشه واسه PC پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
اگر منظورتون همین بازگشت به طبیعته که بله میشه با مبدل روی کامپیوتر بازی کنید ... اکثر دوستان هم اینجا با مبدل بازی می کنند ...
ولی اگر منطورتون یه نسخه ی دیگه که مخصوص PC هست باشه ، نه ، فعلا" که بازیش نیومده ولی انگار یه خبرایی هست!!!:20:
سلامنقل قول:
تو یکی از پستاتون نوشته بودین گوسفنداتون 10 تا قلب داشته باشه
منم یه کاری کردم که اینطوری شد ولی ندیدم
حالا هم گوسفند از همه نوع دارم و تونستم امروز کاموا رو به 999 برسونم ولی پشم ها 850 تاس
یکی از گوسفندام هم طلایی ولی تو صندوق کاموا ندارم و فصل بهارم
ولی نتونستم ببینم شاید تابستون ببینم ولی سال سوم هستم
تا جایی که می دونم،فقط تابستان سال دوم،این اتفاق رخ میده،و شما بایستی شرایط تولید انواع کاموا رو،داشته باشید.نقل قول:
ولی من این حرف شما رو قبول ندارم چون سال اول نمی شه بدون رمز مسابقه گوسفندا رو برد:نقل قول:
شما فکر کن دیگه خیلی خیلی خوب بازی کردین یه ذره پول گیرتون اومد که بتونین اول تابستون یه گوسفند بخرین حالا تو این بازی زمانی کم هرکاری کنین قلب گوسفند شما از 8 تا بیشتر نمی شه در نتیجه گوسفند طلایی نمی تونین داشته باشین
سلام به همگی چی شد کسی نظری نسبت به سیو من نداره!!!:18::18:!!! لطفا بگید می خوام اگه خوب بازی نمی کنم بیشتر توجه کنم
با تشکر
سلامنقل قول:
منم موافقم ...
به نظر منم تابستان یا بهار سال دوم نمیشه این شرایطی که گفته شده رو فراهم کرد ...
اتفاقا" به نظر من اگر سال 3 این اتفاف بیافته منطقی تره ... چون همه هم بیشتر دوستون دارن و ...