لانویت بهترهنقل قول:
البته اگر اینتنس 2007 گیر بیاری حتی تو تابستون هم میشه استفاده کرد. من که تو تابستون اهواز زدم اذیت نکرد:31:
Printable View
لانویت بهترهنقل قول:
البته اگر اینتنس 2007 گیر بیاری حتی تو تابستون هم میشه استفاده کرد. من که تو تابستون اهواز زدم اذیت نکرد:31:
فکر نکنم 2007گیرم بیاد:31:نقل قول:
حالا به نظرتون لانویت تویلت خوش بوتره یا پرفیوم؟چون شنیدم رایحه هاشون متفاوته
موندگاری تویلت در حد چند ساعته؟تو رطوبت بالای 80درصد!:31:
ببخشید سوالات زیاد شد:11:
بویه هل+فلفل+دارچیننقل قول:
کاملا بوی متفاوتی دارن. من خودم بعد از سبک و سنگین کردن یک 60 میل پرفیوم خریدم. نوع تولیت رایحه ایی خفیف چوبی داره که در نوع پرفیوم به نظر من حذف شده ولی مدل پرفیوم بسیار شیک تر و مناسب مجالس میباشد. نوع پرفیوم که من دارم موندگاری خیلی خوبی داره ولی از اون بو ها هست که خودت زود بش عادت میکنی وگر نه بالای 8-10 ساعت پخش بو داره. منم اول نمیدونستم با با بازخورد های این چنین مواجه شدم و بسیار خوشنود. ولی الان فکر کنم همن 60 میل نزدیک 100 شده باشه:41:نقل قول:
ممنونم فرید جاننقل قول:
والا من اون جنیفر لوپزه رو دو روز پشت سر هم رفتم تست کردم ولی نمیدونم چرا احساس کردم مثل پلو بلک خودمه نخریدمش:31:
الان گفتم یه لانویت بگیرم برا عید ولی با این فیمت فضایی ادم جرات نمیکنه بره طرفش:31:
خرج این ادکلن ها هر روز داره بیشتر میشه اخر سر ورشکست میشیم:31::19:
حبیب جون راکی مینتین رو تست کردی؟نقل قول:
ممنون دوستان
ماشاالله چقدر پستا زیاده و جوابا زیاد تر :دی
خوب میشه لطف کنید و لینک ادکلن یاتاقان رو بهم بدید؟
قیمتش چقده؟
نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=28584
نه متاسفانه یه چند جا سر زدم تست نداشتن دیگه پیگیرش نشدم(یادم رفت کلا الان گفتی یادم اومد:31:)نقل قول:
اینو هم فردا تست میکنم حتما:20: حتی شده به زور متوسل بشم:31:
خودت داریش دیگه علی جون:10: پخش بوش خوبه؟تو بهار بزنم مردمو خفه نمیکنه که؟:31:
کلا تو شهرستان ها این کارا کم گیر میاد ادکلن فروشا هم اینجا کلا اعصاب ندارن:18::31:
پخش بوش به نظرم مثله فارنهایت و سی کی وان هست.از اونا راضی هستی؟نقل قول:
بوش بسیار ملایم و باحاله و اصلا اذیت تو کارش نیست.
با سلام خدمت کارشناسان عزیز
یک ادکلن بوی سرد تو مایه های چی چی بهم معرفی میکنید ؟
منظورم از چی چی این هست :رنگ آبیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثل بوی اسپری مالیزیا :
رنگ سبزش
خیلی ممنون .
نقل قول:
جالبه اینجا اصلا کسی حرفی درباره ادکلن های ارزون نمیزنه ، در صورتی شما اگه یه مغازه ادکلن فروشی برین بیشتر کسایی که میان اونجا تو همین رنجای پایین زیر 30 ادکلن میخوان و حتی بیشتر فروش ادکلن فروشی ها از ایناست !نقل قول:
البته نمیخوام بگم که درستش ارزونه نه اتفاقا ادکلن های خوب همه رنج قیمتشون بالای 50 تومنه ولی فقط خواستم یه مقایسه کرده باشم !
نظرتون درباری این ادکلن های کپی درجه 1 چیه ؟ بعضیاشون بوشون مثل اصلیه فقط موندگاری ندارن !
راستش ما هم بدمون نمیاد ارزون قیمت بخریم اما واقعیت اینه که دیگه نیست این رنج قیمت من ترجیح میدم ادکلن های اصل و غیر معروف بگیرم تا کپی ادکلنهای معروف مثلا عطرای بنتون یا انتونیو پویگ و ...نقل قول:
فرید جان در مورد بوی این safari یه توضیحی میدی گرماش اذیت نمیکنه؟ بین رومانس و گرلن وتیور کدوم انتخاب بهتری هست به نظرت ؟ او پلو سبز مدرن رو هم تست کردی؟
اینو امتحان کننقل قول:
نقل قول:
البسکو داره ۳۳ میده
آکوآ بولگارینقل قول:
ادکلن مالزیا ویتیور
صفری کلا طبع متعادلی داره. نه گرم و خنک. بوی ملایمی و با طراوتی داره. بهترین توصیفی که براش دارم بوی ماالشعیر ساده میده (مالت).نقل قول:
البته بعضی ها به بوی ویسکی تشبیه میکنن که من ماالشعیر رو مناسبتر میدونم.
ابتدا کمی تند هست ولی حتی 5 دقیقه هم طول نمیکشه که سریعا ملایم میشه. موندگاری معمولی با پخش خوب داره. اصلا از بو های کلاسیک و یا مدرن تند و خفه کننده اینجا خبری نیست و این هم جزء ادکلنهایی هست که سعی شده کمتر مواد مصنوعی بکار ببرند.
مشکل بزرگ این ادکلن اینه که سخت گیر میاد ولی یک خوبی هم داره که اگر کسی داشته باشه میشه بوش رو فهمید چون سفلون پلاستیکی نداره.
مشکل بعدی هم قیمتش هست که الان بالای 120-130 شده. یادش بخیر 23سال پیش سومین سشبشقه قخ 65 خریدم:41:
در مورد رومانس و وتیور باید ببینید که برای چه مصرفی قصد خرید دارید.
ولی خنکی بسیار ملایم که تو رومانس هست رو نمیتونم از بگذرم.
بقول یکی از دوستان این ادکلنهای رومانس شرکت رالف لارن (زنونه و مردونه) زانوهای جنس مخالف رو میلرزونه:27:
بله اون پولو مدرن هم تست کردم. دقیقا سبک تر شده ی بوی پولو سبز هست.
دوستان میخواستم عطر Encre Noire بخرم که دیدم چند نوعه..30 تومنی 50 تومنی 80 تومنی..راستش میگن تقلبیه..و راحت نمیشه تشخیص داد!..نظرتون چیه؟..از خیرش بگذرم؟!:41:
با افتخار از خیر این ادکلن فوق الجواد بگذر:31:نقل قول:
چرا؟؟؟؟؟؟بوی تلخش خوبه..چی پیشنهاد میدی توی این مایه ها؟!:20:نقل قول:
خیلی ممنون .نقل قول:
اینا تقلبی ندارن ؟ اگه میشه قیمتشونو بگین .
عکس هم اگه میشه بزارید . خیلی لطف میکنید .
تجربه ای که من توی این مدت کسب کردم:همه عطرا توی ایران تقلبی هستن!:18:نقل قول:
نظرتون درباره این چند تا چیه ؟ کسی استفاده کرده تا حالا ؟
Bogart City Tower
Bogart Arabian Nights
Zirh IKON
جالبه قیمت هایی که سایت albasco گرون زده سایت perfumeshoping.ir کم زده و بر عکس : مثلا Bogart Arabian Nights رو البسکو 29 زده ولی پرفیوم 38 ولی سیلور سنت رو البسکو 42 زده پرفیوم 29
بین این سه تا من میگم zirh ikon بیشتر به قیمتش میازه البته اگه 125 میلشو 35 گیر بیارینقل قول:
در مورد پرفیومشاپینگ هم این قیمتاش ماله قبله سفارش که بدی زنگ میزنه قیمت جدیدو بهت میگه که معمولا چند درصد گرونتر از قیمت سایته مثلا deseo jenifer lopez زده 55 در حالی که 70 تومن میده من تاحالا 3تا عطر ازش گرفتم
محمد پیشنهاد میدم یکم بوجه رو ببر بالاتر یه چیز بهتر بگیر
ازخریدت راضی بودی؟ جنساش چطوره؟نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد ادکلن davidoff چیه ؟؟؟؟
و اینکه کدوم یکب از مدلاش بهتره Silver Shadow Private یا Cool Water by ؟؟؟؟
قیمت این دو تا مدل چقدره ؟
موندگاریه این عطر چطوره ؟
یه ادکلن خوب از 50 تا 60 فی معرفی کنید ؟
فرید جان قیمت جدید از رومانس داری؟
آقا پول نیست :31: تازه برای این دانشگاه ما حیفه ادکلن بالای این قیمت بزنی ! یه اسمیت اند وسون 65 خریدم ( الان فکر کنم 80 تومنه ) یه ماه ازش زدم اگه بگی حتی یه نفر گفت چه ادکلن خوبی !!! باور کن اینا فرق بین ادکلن 10 تومنی و 100 تومنی رو تشخیص نمیدن ! به خاطر همینه که نمیخوام بیشتر از این مقدار خرج کنم ! تازه 30 تومنم زیادشونه ! ( وقتی از هر 100 نفری که توی دانشگاه که از کنارش رد میشی شاید فقط یکی ادکلن زده باشه ! منظورم فقط ادکلنه ها نه حالا حتما ادکلن گرون ! )نقل قول:
محمد پیشنهاد میدم یکم بوجه رو ببر بالاتر یه چیز بهتر بگیر
خیلی خب پس با این توضیحات اگه کارای بوگارت رو گیر بیارم خوبه ! اگر نشدم میرم بازم سراغ کارای اجمل و امپر ! شایدم کپی ادکلن های معروف !
آره خداییش من که راضی ام خدا هم راضی باشه :دینقل قول:
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
اگه تونستی bijan black رو هم تست کن 40 تومنه موندگاریشم بچه ها میگن خوبه به سلیقتم نزدیکه اون زیر ایکون هم خوبه 35 گیرت بیاد من الان میخوام deseo رو بگیرم شایدم عطر بعدیم بیژن بلک باشه از موندگاری کارای بیژن خوشم اومده فقط باید تستش کنمنقل قول:
چون خیلی تکراری شده و دیگه تو ذوق میزنه.نقل قول:
البته این نظر منه وگرنه شما دوتاش رو بخر:31:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
بهتر از اینها هم داره:31:نقل قول:
ادونچر
هات واتر
ژینو
گیم
اکو
مالزیا که دقیقا ادکلن همین اسپری ای که دارید هست.تقلبی هم نداره.نقل قول:
اکوآ بولگاری هم فراوون تقلبی داره.عکس آواتار حبیب خانه:31:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=4926
متاسفانه قیمت جدید ندارمنقل قول:
یک زنگ بزن به پرفیوم شاپینگ
پس یه ادکلن تو مایه های 30 که بوی تلخ و چوبی داره معرفی کن! :5:نقل قول:
متاسفانه توی این رنج قیمت چیزی در خاطرم نیستنقل قول:
بچه ها امروز یه ادکلن کج و کوله دیدم با اسم ژاپنی تا حالا نشنیده بودم اما انصافا بوی خوبی داشت ماساکی ماتسوشیما :31:
هیچ میدونی این ادکلن از برند معروفی هست که تو ایران عرضه نمیشه. محصولات این برند ژاپنی فوق العاده هستند.نقل قول:
رنگ تیره یک دست داشت؟
چندمیگفت؟
نه سفید بود نپرسیدم چنده:18:
البته ماسکی ماتسوشیما اسم برندش هست
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
چون رنگ تیره اش خیلی پرطرفدار هستنقل قول:
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
من اینو میگم:نقل قول:
و احتمالا شما اینو دیدید:
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
اره همون سفیده بود