فکر نکنم اینطور باشهنقل قول:
2 جا دیشب گوشی قیمت زده بودم
طرف گفت بدون گارانتی 1190 باگارانتی1280 (( اگه اشتباه نکنم ))
یعنی 1 گوشی رو هم بی گارانتی و هم باگارنتی میداد !
گوشی فرقی نمیکرد !! :n17:
Printable View
فکر نکنم اینطور باشهنقل قول:
2 جا دیشب گوشی قیمت زده بودم
طرف گفت بدون گارانتی 1190 باگارانتی1280 (( اگه اشتباه نکنم ))
یعنی 1 گوشی رو هم بی گارانتی و هم باگارنتی میداد !
گوشی فرقی نمیکرد !! :n17:
این چیزی که میگی منم دیدم ولی درست نیست اونا فقط میخوان جنس خودوشنو بفروشن ، البته تازگیا از چیزی به عنوان بیمه حرف میزنن که اونم قابل اطمینان چندان نیست ( البته واقعا از چطور کار کردنش خبر ندارم )نقل قول:
اما در کل :
چنین چیزی امکان نداره ، مگه اینکه گارانتی اصلی نیست
چون وقتی گوشی گارانتی میشه IMEI ثبت میشه که بعد میری گارانتی از طریق اون کد میفهمن که این گوشی گارانتی داره یا نه
بعد به نظرت چطوری میشه یه گوشی هم با گارانتی باشه و هم بی گارانتی
مگه فروشنده میتونه همون لحظه گارانتی صادر کنه برا گوشی ؟
راستی اخلاف قیمتشون هم اونقدر نیست ها :n02:
راستی اسم گارانتی چی بود برای اون گوشی که میگی ؟
با تشکر
ولی میتونم بگم تو رشت مطهری با لاکانی که فکر کنم مرکز اصلی خرید گوشی بود رو متر کردم ! :n02:
نکته جالب اینجاست اگه از 50 جا قیمت گرفته باشم همه با هم فرق دارن
جالبتر اینکه قیمت گارانتی هم متفاوت بود (( از 30 تومان - 75 تومان تا 250 تومان :n29: ))
آخرش به یه نکته جالبت رسیدم که بجز گارانتی 250 که نمیدونم چی بود بقیه گارانتی ها رو خود فروشنده گارانتی میکرد !
آخرش هم انصافا گارانتیش به درد عمش میخوره ! :n02:
بدون گارانتی گرفتم
گفت تا چند روز تست کن مشکل داشت بیار
همه اقوام هم بدون گارانتی گرفتن و خدارو شکر مشکلی نداشت
از همین جهت بدون گارانتی گرفتم
گارانتی هم فقط شامل مشکلات نرم افزار میشد که تا چند روز مهلت تست داده
z2 در اومد 1200
فقط چنتا سوال
1 -
قاب ژله ای از اینا که کامل ژله ای هست نداشت و یه کیس گذاشت که شبیه ژله ای بود
ولی انعطاف خوبی داشت و محکمتر بود
اینا کارکردش چطوره ؟؟
2-
رم به طور کل 1300 پر هست ؟؟ (( در مجموع زده 2700 که 1400 پر هست -- یعنی فقط 1300 در اختیار قرار میده ؟؟ ))
4-
و سوال مهم
گفت همین اول کار 4 ساعت بزار رو شارژ (( خاموش ))
درسته دیگه
5 -
زیر درگاهی که کارت حافظه و سیم میخوره یه اسلات هست
بالا و پایینش 2 نقطه فلزی طلایی داره دقیقا کاربردش چیه !
6 -
و نظرتون راجب به بدون گارانتی ؟
نمیشه در اورد چه مشکلاتی داره یا اینکه زیر یه تست سنگین بزارم ؟؟ (( چطور ؟ ))
7 -
واسه شارژ گوشی در دفعات بعدی حتما بزارم شارژش خالی بشه ؟
و اینکه وسط کار هم میشه ؟؟
8 -
نظری
پیشنهادی
انتقادی
روش استفاده ای
تجربه ای دارید بفرمایید استفاده کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار خاصی نباید کرد ؟
با تشکر بابت مشاوره های قبلی که در خرید z2 مارا هدایت کردید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک
شما همون 1300 تا رو اگه تونستی پر کن
مبارکه عزیزنقل قول:
فقط چنتا سوال
1 -
قاب ژله ای از اینا که کامل ژله ای هست نداشت و یه کیس گذاشت که شبیه ژله ای بود
ولی انعطاف خوبی داشت و محکمتر بود
اینا کارکردش چطوره ؟؟
2-
رم به طور کل 1300 پر هست ؟؟ (( در مجموع زده 2700 که 1400 پر هست -- یعنی فقط 1300 در اختیار قرار میده ؟؟ ))
4-
و سوال مهم
گفت همین اول کار 4 ساعت بزار رو شارژ (( خاموش ))
درسته دیگه
5 -
زیر درگاهی که کارت حافظه و سیم میخوره یه اسلات هست
بالا و پایینش 2 نقطه فلزی طلایی داره دقیقا کاربردش چیه !
6 -
و نظرتون راجب به بدون گارانتی ؟
نمیشه در اورد چه مشکلاتی داره یا اینکه زیر یه تست سنگین بزارم ؟؟ (( چطور ؟ ))
7 -
واسه شارژ گوشی در دفعات بعدی حتما بزارم شارژش خالی بشه ؟
و اینکه وسط کار هم میشه ؟؟
8 -
نظری
پیشنهادی
انتقادی
روش استفاده ای
تجربه ای دارید بفرمایید استفاده کنیم :n02:
کار خاصی نباید کرد ؟
ایشالا برات کار کنه
1 - خوبه ، زیاد روش حساس نباش :n02:
2 - مقدار رم خالی همینقدر هست ، البته کمتر هم میشه جای نگرانی نیست
3 - سوالاتت 3 نداشت :n02:
4 - برای باتری ها جدید این شارژ اولیه منسوخ شده ولی شما بذار شارژ شه وقتی کامل شارژ شد یه نیم ساعت بذارید بمونه باز
5 - برای شارژ مغناطیسی هست ، داک شارژ
6 - بی گارانتی گرفتی دیگه بهش فکر نکن ، البته تست دوربین ، صفحه نمایش ، اسپیکراها و چیزای معمول رو نجام بده ، یه لینک هم برات پ خ میکنم
7 - مشکلی نداره هر وقت دوست داشتی بزن ، فقط سعی کن موقع شارژ بازی و ... انجام ندی
8 - استفاده کن لذت ببر :n02:
اقا ما که یه honor c3 داریم که خیلی ازش راضی هستیم
به همه هم پیشنهاد می کنیم !
up...
لطفا به پست قبلیم پاسخ بدید...
سلامنقل قول:
بله میتونید با هزینه خودتون اگه مشکلی پیش اومد ببرید گارانتی یا هر جای دیگه ای درست کنن ولی خب شرکت گارانتی ببرید مطمئن تر هست
قیمت نوت 3 هم حدودا 1500 هست
در مورد خرید از عراق و خارج از ایران تجربه ای ندارم
سلام دوستان من میخوام گوشی vsun h9 رو بخرم. قیمتش 580 تومن هست
اگه تو حدود این رنج قیمت گوشی میشناسید که به پای این گوشی برسه میشه معرفی کنید؟؟
Honor 3c 4Gنقل قول:
Galaxy grand prime
LG L90
ممنون عزیزنقل قول:
میشه نظرتو بگی که کدوم گوشی بین vsun h9 و هانر 3c 4g رو بگیرم؟
کاملا دو دلم...
این مدل هانر رو ندیده بودم الان رفتم دیدم خیلی شاخه...معایبش چیه؟
دوتا عیب داره:نقل قول:
1. باتری 2300 آمپری برای صفحه نمایش 5 اینچ کمه...
وضعیت واسه h9 بدتر باتری 2000 با صفحه نمایش بزرگ 5.5 و فول اچ دی
2. گوشی های هوآوی بدیشون آپدیت دادن ضعیفه ... خب ولی اندروید 4.4 فعلا جدیده ... یعنی میشه گفت تو این قیمت خوبه
تو این مورد هم معلوم نیست h9 خوب باشه!
از بقیه لحاظ گوشی خوبی هست...
از نظر دوربین با وجود 8 مگاپیکسل سر تر از 13 اچ9 ـه.
مرسی ..از بیشتر جهات هواوی هانر بهتره ولی انگار بد گیر میاد...باز من یکی دو روز تو خمین دنبالش میگردم اگه پیدا نکردم همون ویسان رو میگیرمنقل قول:
حالا یه سوال اگه من گوشی ویسان رو از دیجی کالا بگیرم اگه مشکلی داشته باشه باید خودم برم تهران بدم گارانتی یا بفرستم براشون؟:n27:
سلام.
یکی از دوستان میخواد یه گوشی بگیره. ازم خواسته که راهنماییش کنم.
حداکثر بین 600 تا 700 تومن میخواد هزینه کنه.
خودش رو چند تا مدل مونده بود. مثلا یه مدت انتخاب کرده بود و باز به خاطر یکسری ابهامات و مشکلات که از گوشی بود دوباره پشیمون میشد. الانم همینطوره.
شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
به هرحال بهم گفته که تحقیق کنم یه برند خوب از هر نظر بهش معرفی کنم. بین برندهای Samsung و Huawei و حالا به LG هم فکرش بودیم.
ممنون میشم راهنمایی کنید. :n16:
عیب های هواوی p7 چیه من برای بعد عید برنامه ریزی کردم بخرم
برام ساپورت از 3g و 4g و هات اسپات دوربین خوب و مکالمه خوب و شارز باطری و کیفیت نمایشگر مهمه
بلاخره گوشی خریدم:n10:
اینقد این دست اون دست کردم...بودجه ام حداکثر 600 تومن بود ولی اخرش 830 تومن دادم huawei g 7 بدون گارانتی خریدم...
اینم بگم هرچی تو اینترنت بیشتر دنبال گوشی بگردید سخت پسند تر میشید:n02:
سال نو همگی مبارک
دوستان بین گوشی های زیر کدوم بهتره.
میخوام حدل الامکان زیر 1 میلیون باشه و کیفیت بدنه خوب و فلزی باشه - صدای اسپیکر قوی باشه- سرعت اجرای برنامه ها بالا بدون وقفه باشه.
1- Sony z1
2- Huawei Honor 6
3- Huawei G7
در مورد Z1 چند جا خوندم ضد خش نیستش و ال سی دیش حساسه سریع میشکنه و پشتشم شیشه هست امکان شکسته شدنش هست درستته؟؟ یه موقع از دست بیافته نسبت به بقیه ضعیف تره؟؟؟
یه نظر هم در مورد huawei Mate 7 میخواستم بدونم که خیلی تعریفشو شنیدم تو دی جی کالا خوندم خیلی راضی بودن و از نظر ظاهر و کارایی عالیه از نوت4 و پرچمدارا چیزی کم نداره. تو بررسیشم هیچ ایرادی ازش نتونستن بگیرن مخصوصا دوربینش و باطریشم که بهترین باطری تو پرچمداراست و لیتیوم پلیمر هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
یه گوشی اندروید در حد 250 چی خوبه؟
صفحه نمایشش بزرگ باشه
تمام مسنجرهارو ساپورت کنه
باطریش سریع خالی نشه
اهل بازی نیستم
دوربینشم معمولی باشه قبوله
سلام.بین سه مدل پیشنهادی میتونم بهتون z1 رو پیشنهاد بدم.سخت افزارش قویتر از بقیس...این چیزیم که شما گفتی نمیدونم کجا خوندین که احتمال شکستنش بالاس...البته که احتمال شکستن هر گوشی وجود داره حتی با بدنه تمام فلزی...!!!ولی خوب بخام یه چیزیی بگم اینه که با دوستم از استخر بر میگشتیم به شوخی زدم زیر دستش اینم درست گوشیو محکم نگرفته بود دستش(z1 بدون گارد بدون گارانتی)گوشی با لبه بالای دوربین از طرف گوشه خورد زمین گفتم دیگه حداقل تاچ شیکسته بلندش که کردیم دیدیم گوشی مشکلی نداره اما همون گوشه زدگی پیدا کرده و در حد نیم میلی متر رفته تو..g7 گوشی خوبیه ...ولی سخت افزارش ضعیفه نمی ارزه با این قیمت...میت 7 که دیگه آخرته موبایله اما من به صورت کلی هواوی رو خیلی دوس ندارم_سلیقه ایه)یعنی دلم نمیاد اینقد واسش پول بدم...نقل قول:
ضمنا صدای اسپیکر z1 شاید اونطور که انتظار داشته باشین قوی نباشه...سرعتشم خوبه
بنده خیلی با گوشیای هواوی کار نکردم نظر دادن رو میسپرم به دوستان و اساتید...
sony z از نظر سخت افزاری قویه ولی اسپیکر ضعیفی داره ..دوربینش راضی کننده نیست...من خودم شخصا با قیافش حال نمیکنم...نقل قول:
mate 7 گوشی خوبیه ولی صفحه نمایشش 6 اینچه که شاید توی جیب و غیره به مشکل بربخوری..ضمنا یه نگاه به قیمتش بنداز ..
g7 من خودم دارم...با اینکه از دتاشون ارزون تره ...توی امکانات و زیبایی از دوتاشون سرتره ...بدنه تمام فلزی ..اسپیکر عالی...رابط کاربری خیلی خوشگل (android 4.4.4 emiu 3) ...دوربین با کیفیت 13 .. پشتیبانی از 4g , 3g ...سی پی یوش هم درسته 1.2 هست ولی 64 بیتی هست...شما برو یه سرچی کن در مورد cpu های 64 بیتی متوجه میشی..
من خودم یک هفته ست دارمش همه چی روش نصب کردم بازی سنگینم ریختم اصلا هنگ و لگ نداشت .
من بهت g7 رو پیشنهاد میکنم
ویرایش:
راستی huawei g750 هم میتونی بخری ..گوشی خوبیه ..ولی بازم به g 7 نمیرسه.
galaxy star plus 2نقل قول:
lg l50
صفحه نمایش 4.3 و 4 اینچ
صفحه نمایش بزرگ میخوای باید افزایش بودجه بودی
huawei honor 3c lite با صفحه نمایش 5 اینچ
huawei g730 صفحه نمایش5.5 ظرفیت باتریش با توجه به اندازه کمه
من برام عجیبه اگه g7 بهتره پس چرا توی بنچمارکهایی مثل آنتوتو از 750 راحت میخوره!!!وحتی در حد 32 بیتهایی مثل شیائومی1 و2 هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایای 64 بیتی بودن،دقیقا چی هست؟پرچمدارهای 2014برخی تولید کنندها هم که اکثرا 32 بیت بود،پس یعنی بدرد نمیخوره؟
زیر یک(850 تومان) با این امکانات گوشی بهتر و کاملتر از این هست؟
دوست عزیر من در جواب اقای mrmostafa که 3 گوشی معرفی کردن اظهار و راهنماییشون کردم...نقل قول:
حالا در جواب شما :
من اصلا نگفتم 32 بیتی بدرد نخوره ..منظورم اینه که در اینده ای نه چندان دور اکثر گوشی ها سیستم عاملشون 64 بیتی میشه...
یکی از مهم ترین تفاوت های بین پردازش ۳۲ بیتی و64 بیتی در تعداد محاسباتی است که هر کدام در هر ثانیه انجام می دهند. در واقع در اکثر مواقع پردازنده های ۶۴ بیتی سریع تر از ۳۲ بیتی عمل می کنند...
یک پردازنده ی ۶۴ بیتی میتونه ۲ به توان ۶۴ مقدار محاسباتی را ذخیره کرده و در حافظه آدرس دهی کنه. این عدد به این معناست که پردازنده ی ۶۴ بیتی قادره تا بیش از ۴ میلیارد برابر «حافظه ی فیزیکی رم» بیشتر را در مقایسه با پردازنده های ۳۲ بیتی، آدرس دهی کنه...
خب از اینا بگذریم...
فرق بین G7 و G750
من خودم یکی از طرفدارای G750 بودم ولی بخاطر این دلایل منصرف شدم و G 7 خریدم که الانم خیلی خوشحال و راضی ام:
نسخه اندروید 4.4.4 با رابط کاربری فوق العاده زیبا.ضمنا نسخه اندروید 5 هم براش میاد..در صورتی که G750 اندرویدش 4.2 هست.
حافظه داخلیش دوبرابر نسبت به G750 هست
دوربین با کیفیت تر..
پشتیبیانی از 4G ..
باتری لیتیوم پلیمری. در صورتی که باتری G750 لیتیوم یونی هست..
بدنه تمام فلزی...G750 پلاستیکیه...
NFC و ....
در کل بگم همهی امکانات G7 بهتره
میرسیم به CPU
الان اندرویدی که روی G7 به صورت پیش فرض نصبه 32 بیتیه...که بخاطر مچ نبودن نرمافزار و سخت افزار از نظر CPU نسبت به G750 کم میاره..
اندروید 5 هم قراره برای اولین بار نسخه 64 بیتی هم بزنه...
پس وقتی G7 به اندروید 5 نسخه 64 بیتی بروز شد اونوقت شما بیا پنچمارک و انتوتو و از این چیز میزا بگیر ببین کدوم کم میاره...:n05:
با کمی بالا و پایین اینا میتونن راضی کننده باشن:نقل قول:
HTC Desire 210
Huawei Ascend Y520 Dual SIM
LG L50 Dual
Alcatel One Touch POP C3
HTC Desire 200
Nokia X Dual SIM
نمونه ای از گوشی ها سراغ دارین که با آپدیت سیستم عامل این همه رشد و افزایش سرعت حداقل در حد50% داشته باشه؟بیشتر بود چه بهتر...من زیاد اطلاع ندارم،اگه هست ممنون میشم با لینک و منبع بگید..نقل قول:
در ضمن برای G7 کی قراره آندروید 5 بیاد؟بدون گارانتی خریدین یا با گارانتی؟چند؟
در مورد باطری هم که اینجا زده هردولیتیوم پلیمری که G750 تازه قابلیت جدایی هم داره
تا الان اندروید نسخه 64 بیتی انتشار نشده ..الان هیچ گوشی نیست ک مثال بزنم..نقل قول:
نسخه 5 برای g7 تاریخ دقیقشو نمیدونم ولی یادمه یه سایت معتبر زده بود که میاد براش...
من بدون گارانتی خریدم 830 تومن ...یکم گرون خریدم اونم بخاطر اینکه از نمایندگی خود هواوی خریدم...
تا اونجایی که من میدونم باطری های لیتیوم پلیمر غیر قابل جداشدنه( اگه کسی از اساتید در این مورد مطمئنه ممنون میشم راهنمایی کنه)
سلام دوست عزیز
اندروید 5 و 5.0.1 و 5.0.2 و 5.1 که تا اکنون منتشر شدن به صورت ۶۴ بیتی می باشند.
باطری های لیتیم پلیمر قابلیت جداشدن رو دارن ولی به راحتی باطری های لیتیوم یون نیست و باید توسط تعمیرکار تعویض بشه.
با تشکر
درود دوستان.
گوشی اندروید کوچک (راحت در هر جیبی جا شود) ارزان قیمت(200 به پایین) با اولویت دوربین و دو سیم کارته بودن چه چیزی در بازار یافت می شود؟
سپاس.
سلام
گوشی های xperia m2 ,c3 نسخه ی تک سیم ندارند؟هر جا که میرم نسخه 2 سیم دارند
تا 300 بهترین گوشی دو سیمه چه می باشد؟نقل قول:
میتونین یه نگاه به پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازیننقل قول:
ممنون، از بین اینا کدام دوربینش با کیفیت تره؟نقل قول:
HTC Desire 210
Huawei Ascend Y520 Dual SIM
LG L50 Dual
Alcatel One Touch POP C3
HTC Desire 200
Nokia X Dual SIM
قرمز ها 5 مگاپیکسل هستن بقیه کمتر هستن البته Alcatel One Touch POP C3 تفاوت دوربین در مدل های مختلف داره ، حذفش کنین تا سردرگم نشیننقل قول:
غذر میخوام Htc 210 فارسی هم دارد؟نقل قول:
گوشی های با گارانتی فارسی هم دارن!نقل قول:
ولی منوی فارسی رو دقیق نمیدونم!
اچ تي سي ديزار 816 صداي اسپيكرش از سوني زد 1 بيشتره ؟؟؟؟ زد1 خريدم صداش بلند نيست تو خونه يه خورده صدا بود شنيده نميشد.
منوش فارسی نشه مشکلی نیست منتها کیبورد اس ام اس فارسی داشته باشه خوب است.نقل قول:
لنوو A526 نسبت به گوشی های قبلی که معرفی فرمودید در چه جایگاهی است؟
نگران کیبورد فارسی نباشین مشکلی ندارننقل قول:
اینی که خودتون معرفی کردین گوشیه خوبیه از اونایی هم که بتون معرفی کردم بهتره
ولی قیمتی ندیدم ازش نمیدونم چند هست یا اصلا هست تو ایران ایناش دیگه دست خودتونو میبوسه که باید تحقیق کنین:n16:
سلام. جايي پيدا نكردم اينجا پرسيدم ببخشيد
الان سوني زد 1 رو جمعه تست كردم آپديت براش نبود. از گوشي بخواهيم آپديت كنيم چقدر حجم آپديتش هست؟؟
بعد اطلاعات گوشي پاك نميشه؟؟؟ نياز به بكاپ نداره؟؟؟
زمانبندی بروزرسانی گوشی های سونی؛ اکسپریا زد 3 از امروز به اندروید 5 آپدیت می شودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بر اساس بیانیهای که امروز سونی منتشر کرده، دارندگان تلفنهای اکسپریا زد 3 دوئال، اکسپریا زد 1 و زد 1 کامپکت و اکسپریا زد اولترا از امروز میتوانند بروزرسانی آبنبات چوبی را دریافت کنند. نسخه جدید اندروید از هفته آینده برای تلفنهای اکسپریا تی 2 اولترا و اکسپریا سی 3 نیز ارائه خواهد شد. به نظر میرسد سونی به طور ناگهانی تمام تلفنهای مهمی که برای ارائه آپدیت به آنها برنامه داشته را بروزرسانی خواهد کرد.
این زمانبندی ارائه بروزرسانی برای تمام تلفنهای سونی در تمام دنیا است، اما باز هم ممکن است بر اساس کشور یا اپراتوری که استفاده میکنید، کمی دیرتر این بسته را دریافت کنید.