miui رو ریختم.فعلا فارسی نداره.یعنی جدا جدا مینویسه.به زودی درستش میکنم.هم سریع هست هم متفاوت.با ما باشید:دی
Printable View
miui رو ریختم.فعلا فارسی نداره.یعنی جدا جدا مینویسه.به زودی درستش میکنم.هم سریع هست هم متفاوت.با ما باشید:دی
آره اصلیه.:13:نقل قول:
ما اینیم دیگه:10:
چطوری میتونم بنچمارک بگیرم؟
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
بدو حامد.بدو:33:نقل قول:
پشتیبانتانیم:thumbsup:
خوب فارسی هم شد:دی...بسیار عالی هست.بهم فرصت بدین:دی
چیکارش کردی حامد؟؟؟ اونی که دو تا پارت 120 مگی بود رو دان کردی؟؟؟ حوصله اونو نداشتم دان کنم : دی
فایل اصلی رام 73.6 هست.یه فارسی ساز 8 مگی.همین.میخوام برات اپ کنم تو مدیا فایر نشد.
تو پستهای قبلی دوستان لینکشو دادند ندیدی؟نقل قول:
چطوری میتونم بنچمارک بگیرم؟
اینم فارسی سازش:
فقط توی کیبورد نتونستم بیارم فارسی رو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بعد که اینو ریختی و رفتی توی منو ریکاوری که نصبش کنی،قبلش برو توی تنظیمات منو ریکاوری و system رو بزن mount بعد این کاستوم زیپ رو نصب کن.
من رام اصلی بنچمارک زدم 1319..البته کرنل z روشه
من که خیلی با این miui حال نکردم.محیطش برام غریبه.کیبوردش کوچیکش.خیلی بی لگ نیست.فواصل گزینه هاش توی منوها کمه.برای دستای بزرگ مناسب نیست.برنامه ها رو توی drawer نمیریزه.میریزه توی دسکتاپ.هرچی برنامه ها بیشتر بشن ،دسکتاپها رو بیشتر میکنه.فعلا نگهش میدارم ببینم میتونیم با هم کنار بیایم:دی
موافقم ، این مای یو آی عین چی بنچمارک میده ، ولی یه کم لگ داره : دی
آقا این جریان سیانوژن 7 چیه؟؟؟ رامه؟؟؟ کرنله؟؟؟ خوردنیه؟؟؟ پوشیدنیه؟؟؟ اومده آیا؟؟؟ بریزمش روی بنچمارک تاثیر داره؟؟؟
این سیانوژن همونی هست که دنبالشیم:دی
دولاپرش Z اعظم هست:دی
تازه داره روش کار میکنه.هنوز استیبل نیست.
همه جنگولکهای ولف رو زد براش آماده کرده.توی امضاش ببینی هست اسمش.
بعدشم بر اساس رام سیانوژن هست که به نظرم باید بهتر از miui باشه.
در ضمن با کرنل خود زد رام آفیشال 1650 بنچمارک میده.باید منتظر باشیم چیزای خوبی داره میاد:)
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
جون همون پیت بول انقدر رام نریز.حافظه فلش رو سه نقطه نمودی:دی
رام ولف قبلیم خوب بود.دوستش میداشتم.یکم میلگید .حالا بعد همین نسخه جدیدش رو میریزم.
من با ظاهر من سونی اریکسون بیشتر حال میکنم.
پارسا قبول نیست..عکست فتوشاپه:دی:دیمردی با رام اصلی 1500 بگیر:دی
اسماعیل:
چند بار دیگه بنچمارک بگیر.باید بهتر بشه امتیازت
حامد بابا:دی
اصلا به اجازه ی گوشی نمیرسه که اون دکمه روشن شه...اصلا هیچی اتفاق نمی افته...میگم نکنه اصلا روت نشده باشه:دی..یه بار دیگه روت بزنم؟!
بالاترین بنچمارک که گرفتم با miui شد 1656. بد نیست.ولی کلا باهاش حال نکردم:)
آش دهن سوزی نیست.منوهاش یکم بیشتر از معمول فضای صفحه رو اشغال کرده.یعنی کادر دورش گذاشته و فضای منو ها رو کوچیک کرده.
دوستان با آپدیت جدیدش کیفیت تصویر بهتر شده ؟؟
و صدای گوشی بلند تر شده ؟
و به 16 میلیون رنگ رسیده ؟
و این گوشی رو بخرم یا HTC Disire HD
شک نکن Desire HD خیلی بهترهنقل قول:
صدر در صد اچ دی دیزایر بهتره!البته اگه قیمتش مناسب باشه..من از قیمتش بی خبرم
حامد شاخ شدی:دی البته چون اسنادت موجود نیست من که باور نمیکنم...مردم شما باور نکنید امارهای این اقا رو...:دینقل قول:
بالاترین بنچمارک که گرفتم با miui شد 1656. بد نیست.ولی کلا باهاش حال نکردم:)
من برگشتم به آخرین نسخه ولف:دی
چی بود مای ازینا.خوشمان نیامد.کلی گیگ سوزوندم براشون:دی
هیچی ولف و اریجینال نمیشه.
منم نصف حرف حامد رو تایید میکنم...ارجینال فقط...البته بگم که چیزه میدونید miui و سیانوژن سرعتینا...2.3.5 هم هستن ادم کف میکنه ولی از رابط کاربری سونی خوشم اومدد..
بچه ها ارک در مقایسه با X10 چطوره؟در مقایسه با گلکسی ها که اینقدر دوور برداشتن برا اندروید چطوریه؟دیزاینش رو خوشم اومده؟سخت افزارش قویه؟تا چه حد؟؟؟صداش؟
آرک در کل باحالتره.ولی گلکسی هم بد نیست ها!!!نقل قول:
آقا حامد بالاخره چه کنیم ولف بریزیم یا میو میو؟
نظر من:
ولـــــف:دی
همه رو تست کردم جز سیانوژن.من ولف رو میپسندم.دلایلش باشه واسه بعد.
سیانوزنم من تست کردم چنی به دل نمیزد...
ارک رو بررسی تخصصی میخوام..کی از نزدیک باهاش کار کرده اینجا؟
بیچاره تیم MIUI روی رام هاشون کلی زحمت میکشن.. شما میای صدای گربه میزاری روشون؟!:31::31:نقل قول:
تلفظ درستش می یو آی هست.. me you i
ممنون..
سلامنقل قول:
آرک گوشی خوبیه
از گالاکسی اس میشه گفت بهتره
صداش از اکس 10 بیشتره
در مورد کار کردن با آرک
با اکس10 کار کردی ؟ مثل آرک هست
تمام منوها و ... عین هم هستند
آرک به خاطر داشتن رم بیشتر سرعتش از اکس10 بهتره
طراحیش هم خوب هست
اگه میخواهی اقتصادی فکر کنی بهتری بری گالاکسی اس ال بخری
البته حتما چند ثانیه دستت بگیر ببین میتونم با قیافش کنار بیایی یا نه
اگه پول زیاد مهم نیست آرک خوبه
حالا ولفو از کجا دانلود کنیم؟ورژن اندرویدش چنده؟نقل قول:
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
چشم.می یو آی.:31:نقل قول:
سیانوژن ۷ اومده بالاخره واس اکس ۱۰ یا نه؟؟؟
بنچمارکش قانونا باید غول بشه خیلی : دی
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
حامد اند ات ال:دی
میگم یه برنامه سراغ ندارین که مثلا بهش اسکجل یا برنامه روتین بدیم؟برنامه کامپیوتریشم هست..اما موبایله که همیشه با ادمه نه لب تاپ...مثلا بهش برنامه بدم فردا فلان ساعت فلا کار رو انجام بدم...دو ساعت بعدش موقع ناهاره و بعدش موقع خوابه:دی بقیش هم استراحته:دی
سیانوژن فعلا خود Z گفته برای مصرف روزانه استیبل نیست.نقل قول:
سیانوزنم من تست کردم چنی به دل نمیزد...
ارک رو بررسی تخصصی میخوام..کی از نزدیک باهاش کار کرده اینجا؟
شاید فردا رفتم یکی از دوستام آرک خریده ببینم.براتون تعریف میکنم:دی
من فقط از XDA میگیرم.از تاپیک خودش:نقل قول:
حالا ولفو از کجا دانلود کنیم؟ورژن اندرویدش چنده؟
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192988
کامینگ سووون.دارن روش کار میکنن.یکی هست داره یه رام تلفیقی از همه رامها میده.اون باید دیدنی باشه.نقل قول:
سیانوژن ۷ اومده بالاخره واس اکس ۱۰ یا نه؟؟؟
بنچمارکش قانونا باید غول بشه خیلی : دی
و در آخر شما مصطفی خان:دینقل قول:
حامد اند ات ال
میگم یه برنامه سراغ ندارین که مثلا بهش اسکجل یا برنامه روتین بدیم؟برنامه کامپیوتریشم هست..اما موبایله که همیشه با ادمه نه لب تاپ...مثلا بهش برنامه بدم فردا فلان ساعت فلا کار رو انجام بدم...دو ساعت بعدش موقع ناهاره و بعدش موقع خوابه بقیش هم استراحته
من از یه برنامه استفاده میکنم به نام color note.این برنامه به 2 شکل کار میکنه.یکی متن رو بنویسی و به صورت یه ویجت بزاری روی دسکتاپ و اینکه to do list درست کنی.
کارهاتو مینویسی بر اساس اولویت.خبرت نمیده ولی هر کاری رو انجام دادی میتونی Done بزنی با یک کلیک.فکر کنم راه بندازه کارت رو.در غیر این صورت از آلارم خود گوشی استفاده کن.هولو.تا صبح میشه براش آلارم ست کرد.
راستی توی رام جدید ولف یکسری چیزا اضافه شده.مثلا اون منو power control یه نسخش اومده توی notification bar که کرکره رو پایین میاری میتونی انتخاب کنی وایرلس یا بلوتوث رو/
یه برنامه به نام EDT tweaks اضافه شده که چند تا جنگولک بازی ریز داره.یکیش که به درد اسماعیل میخوره اینه که میشه کنار آیکون باتری دیفال،درصد رو با عدد نشون داد.یا رنگ باتری رو به دلخواه عوض کرد.
بزرگترین مزیت رام ولف برای من البته یکیش اینه که محدودیت فرم ریت که روی 32 ست شده برداشته شده و تا 55 اصطلاحا uncap شده.می فهمم چی شده ها ولی توضیحش سخته:دی
فکر کنم این باشه که شما از یه دسک تاپ به دسکتاپ دیگه که میخوای برای دیدی که اسکرول میکنی یا همچین چیزی.سرعت عادی 32 فریم در ثانیه هست و روی این اندازه لاک شده.حالا که برداشتنش شده 55 فریم یعنی منو خیلی سریعتر عوض میشه یا مثلا همون رفتن از یک دسکتاپ به دیگری:دی
افتاد؟:دی
با دیزاین ارک حال میکنم ..میگم از نظر سخت افزاری در چه حدیه؟یعنی مثل x10 نمیشه که کم بیاره و اینها؟نقل قول:
astrid todo ویدجت هم روی دستکتاپ میسازه..کلا برای این کار خوبهنقل قول:
میگم یه برنامه سراغ ندارین که مثلا بهش اسکجل یا برنامه روتین بدیم؟برنامه کامپیوتریشم هست..اما موبایله که همیشه با ادمه نه لب تاپ...مثلا بهش برنامه بدم فردا فلان ساعت فلا کار رو انجام بدم...دو ساعت بعدش موقع ناهاره و بعدش موقع خوابه بقیش هم استراحته
این جنگولک بازی ها که گفتی رو نمیدونی چطوری میهش روی رام اصلی هم پیاده کرد؟برای یافتنشون چیو سرچ کنم دی:نقل قول:
راستی توی رام جدید ولف یکسری چیزا اضافه شده.مثلا اون منو power control یه نسخش اومده توی notification bar که کرکره رو پایین میاری میتونی انتخاب کنی وایرلس یا بلوتوث رو/
یه برنامه به نام EDT tweaks اضافه شده که چند تا جنگولک بازی ریز داره.یکیش که به درد اسماعیل میخوره اینه که میشه کنار آیکون باتری دیفال،درصد رو با عدد نشون داد.یا رنگ باتری رو به دلخواه عوض کرد.
بزرگترین مزیت رام ولف برای من البته یکیش اینه که محدودیت فرم ریت که روی 32 ست شده برداشته شده و تا 55 اصطلاحا uncap شده.می فهمم چی شده ها ولی توضیحش سخته
فکر کنم این باشه که شما از یه دسک تاپ به دسکتاپ دیگه که میخوای برای دیدی که اسکرول میکنی یا همچین چیزی.سرعت عادی 32 فریم در ثانیه هست و روی این اندازه لاک شده.حالا که برداشتنش شده 55 فریم یعنی منو خیلی سریعتر عوض میشه یا مثلا همون رفتن از یک دسکتاپ به دیگری
افتاد؟
پردازنده 1 هسته ای 1 گیگاهرتز آرک کجا.. پردازنده 2 هسته 1.2 گیگاهرتزی گالکسی اس 2 کجا.. دیگه همه گوشی ها دارند دو هسته میشن.. آرک حداکثر میتونه تا سال دیگه دووم بیاره ( که من بعید میدونم ) رمش هم 512 هست.. ولی همه دارند 1 گیگ میشننقل قول:
خب سخت افزار آرک در حد تقریبا گالاکسی اس هستنقل قول:
اگه قویتر از این خواستی گالاکسی اس 2 هست
و سنسیشن و ....
معذرت که دارم تایپیک رو منحرف میکنم...پس با این حساب ارک ضعیفه از نظر سخت افزاری...با دیزاین گلکسی هام که حال نمیکنم...این سونی نمیخواد یه گوشی توپ بده بیرووون..گلکسی اس دو الان چنده؟
آرک در حد گلکسی اس و دیزایر اسه و با پولی که واسش میدین فوق العادس... بگزریم از اینکه من شاید O2X بگیرم 450 تومن :-" گلکسی اس 2 هم 700 تومن...
بچه ها خفن ترین دیکشنری Per2En و بیلعکس چیه؟؟؟ خفن ترین دیکشنری En2En چیه؟؟؟
سلام
فقط 2 روز نبودم هان!! :31:
ببین اینجا چه خبر شده. ریختین به هم اینجا رو.:9:
باید خدمتتون عرض کنم که سونی عزیز تا ماه آینده گوشی جدید خودشو معرفی میکنه. برادرم Xperia Duo .نقل قول:
پس با این حساب ارک ضعیفه از نظر سخت افزاری...با دیزاین گلکسی هام که حال نمیکنم...این سونی نمیخواد یه گوشی توپ بده بیرووون..گلکسی اس دو الان چنده؟
البته فقط معرفی میکنه. اینجوری که توی خبرها اومده قراره تا قبل از سال جدید میلادی بده تو بازار.
مشخصاتش رو هم نمیگم که تاپیک منحرف نشه. ولی خودتون سرچ کنین تو gsm arena هست. فقط مواظب باشین کف و خون قاطی نکنین.:18:
ضمنا فقط رام اورجینال . بنچمارک 1501.
دیو این طور که بر میاد شایعه ای بیش نبوده ، روش حساب باز نکنین..
این چه جور شایعه ای هست که حتی عکس و مشخصات دقیقش رو همه جا زدن؟نقل قول:
دیروز به این نتیجه رسیدم که عدد بنچمارک نمیتونه خیلی تعیین کننده باشه.رام miui 1600-700 بنچمارک میده ولی باز لگ داشت.حتی بشتر از رام اصلی.
یا اون دوستی که میگه گلکسی تا 3000-4000 بنچمارک میده،پس گلکسی دیگه پرواز میکنه؟لگ نداره؟
نقل قول:
این جنگولک بازی ها که گفتی رو نمیدونی چطوری میهش روی رام اصلی هم پیاده کرد؟برای یافتنشون چیو سرچ کنم دی:
EDT Tweaks
برای رام های رسمی 2.3.3 - Official 2.3.3
با استفاده از این ابزار/نرم افزار قادر خواهید بود، نحوه نمایش آیکن های Signal، باتری و ساعت + رنگها در Statusbar رو تغییر بدید!
کد:http://www.mediafire.com/?apjvflfl9icjzgg
xLoud v2 | برای رام رسمی Giggerbread 2.3 | ت انتشار 04.08.11
بعد از براویا انجین نوبت به این انجین میرسد
این ارتقادهنده کیفت صدای فوق العاده بهتری را به گوشی شما میده
کد:http://www.multiupload.com/091CTY7NDW
نصب از منو ریکاوری - install custom zip.....
منبع:
---------.ir و XDA
دقیقا همون شایعه ایه که واس آیفون 5 حداقل 60-70 تا از همین عکس ها + مشخصات ها پخش کردن : دینقل قول:
چنین چیزی که مشخصات و عکس بیاد بیرون خیلی سخت نیستا :|
اون 2 هسته ای اسمش هیمنه.فقط مشخصاتی که گفتن یکم فضایی بود.همون میاد با مشخصات پاینتر.بحث نداره:دی
ظاهرش احتمالا همونه.