128 شیراز ساعت 12:45
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
128 شیراز ساعت 12:45
تو كه طرف ما هستي:31:نقل قول:
اين 256 هست شما 128 داري بنابراين به دل نگير:31:
دوستان دیروز از ساعت 1تا7 سرعت دانلودم 10-12 شد با 256
کاری نمیشه کرد؟
من پریشب دانلود نکردم دیشب رکورد دانلود شبانه رو توی 2 ماهی که پارس دارم داشتم
یعنی پارس محدود میکنه آدمو اگه هر شب دانلود داشته باشیم؟و اگه 3 شب دانلود نکنیم به اوج سرعت شبانه میرسیم؟
من تاحالا 2-3 بار اینی که میگم برام پیش اومده که دانلود نکنم و بعد......
1 تا 7 صبح؟نقل قول:
شبانه ها رو معمولا اوایلش یکم محدودیت میزارن ولی دم دم های صبح سرعت ها بالا میره
اگر از لینک هاتون مطمئن هستید که مشکلی نداشتند و سرورهاشون دچار اسشکال نشدند امشب هم بررسی کنید ببینید اگر تکرار شد با پشتیبانی تماس بگیرید و موضوع رو مطرح کنید
دوستان عزیز پارس آنلاینی ... :8:
الان دو سه هفته ای هست که همه دارن حال میکنن و سرعت های فوق العاده توپ پارس آنلاین رو به شاتلی ها و صبانتی ها بقیه پز میدن ... :5: ... حالا یه خبر خیلی توپ دارم! شاید دست اول توی ایران! از یه منبع مطمئن (از طریق دوستم که سرپرست کل فنی مشهده دارم میگم) البته این خبر قرار توی سایت و به صورت پیام و ایمیل برای همه ارسال بشه. حالا اون خبر چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییه؟ :10:
از روز اول عید تا روز سیزدهم هر کسی که هر نوع سرویسی داره! به شرطی که هنوز سرویسش تموم نشده باشه و هنوز گیگ داشته باشه و هنوز به قولی اکانتش فعال باشه میتونی ناااااااااااااااااااامحدو د دانلود کنه!! :21: هیچ فرقی نمیکنه از کدوم شهر، با کدوم سرویس، با کدوم سرعت هستین! سیزده رو دانلود نامحدود! یعنی بروحالشو ببر! این خبر تا این لحظه قطعی قطعی بید! باز هم منتظر خبرای بهتر باشین :11:
اون کسایی که سرویس نامحدود داشتن چون این طرح ویژه توفیری براشون نداره! رو این حساب بهشون یکسال اکانت اورجینال با نرم افزار اورجینال یه آنتی ویروس رو میدن! احتمالاً بیتدیفندر باشه! :40::27:
omraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnنقل قول:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
کد:http://www.speedtest.net/result/1201167805.png
اینترنتم رکورد شکوند محمد :31:نقل قول:
ای کاش که واقعیت داشته باشه..نقل قول:
اگه بشه چی میشهههههههه!:8:
سلام دوستان کسی از این هدیه که میگن اگه تا آخر اسفند 3ماهه تمدید کنید 1ماه رایگان میگیرید استفاده کرده؟ یا این سرویس برای کاربرای جدید هست؟
داداش میدونی داری چی میگی؟ امکان نداره این حرفهات...... یه روز یادمه اومدی گفتی قراره به همهه سرویس واقعیشونو بدن.... والا کسی بدش نمیاد.... خیلیها مسافرت هستن..... امیدوارم رفیقت خواب ندیده باشه ... که همش خیاله.نقل قول:
قبول نيست اين .نقل قول:
اين كه دانلود در حال توقف هست همه كانكشن هم DC شدن.
يه وقت فكر نكني من كم آوردم اينو ميگم اولا كه من خوشحال ميشم دوستان حال كنن سوما من خودم سرعت هميشه طرف 200 هست:10::31:
حالا تست بگير بدون توقف ميتوني دستت رو بذاري روي پرينت اسكرين ولي بايد همه كانكشن ها وصل باشه و آغاز دانلود نباشه:8:
اونوقت شايد قبول كردم ازت:31:
:31::31:نقل قول:
قصد رکورد شکستن نداشتم. زدم رو دانلود . بعد استاپ زدم. یه دفعه دیدم رو 137 ایستاد. واسه همین گفتم عکس بگیرم. حیفه :31::31:
البته اون موقع معمولی رو 100 بود .
حالا چشم. سعی میکنم در حال دانلود هم رکورد بشکونم و عکس بگیرم. . :31::31::31:
نخیر ربطی ندارهنقل قول:
من 1 هفته دانلود نداشتم بهد اومدم دانلود کنم سرعت 30 هم نبود
شب به شب متفاوته و هر منطقه هم نسبت به منطقه دیگه متفاوت
من پست میزنم اما 3ساعت بعد میاد رو سایت!!!
دوستان کسی از این هدیه که میگن اگه تا آخر اسفند 3ماهه تمدید کنید 1ماه رایگان میگیرید استفاده کرده؟ یا این سرویس برای کاربرای جدید هست؟
بچه ها صحبتی که یکی از دوستان کرد مبنی بر ترافیک مجانی تو عید صحت داره :
این ایمیلی هست که از طرف شرکت برای من اومده :
با سلام
شرکت پارس آنلاین به مناسبت عید نوروز به تمامی مشترکین خود تا پایان تعطیلات
سال نو ترافیک اینترنت نامحدود هدیه می کند
فقط حیف که کل عید ما مسافرتیم!!:41:
مثل اینکه خیلی جدی گرفتی؟ :18:نقل قول:
-----------------------------------------------
دوستان یه خبر خوب:
یکی از دوستام مدیر کل پارس آنلاینه :31: قراره به همه کاربرایی که تو ایام عید (13 روز ) پسری خوبی باشن به هر کدوم ، یکی یک بار بگن آفرین چه پسر خوبی :16:
ای بابا مسخره نکنین دیگه!!!!:19:
حالا واقعا خبری هس یا نه؟
ما کلی شیکممون رو صابون زدیم...اگه خبری هست بگید ....
یه لیست دانلود 30 گیگ دارم که باید دانلود بشه...
:31:
چطور واسه من چیزی نیومده؟نقل قول:
نقل قول:
تایید میشه
واسه منم چیزی نیومده اصلا
یعنی توی 13 روز هر چی دانلود کنیم هیچی نمیندازه ؟؟؟؟
از همین حالا میگم که غیر مممممممممکککککککننننههه
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
نقل قول:
از من میشنوی نه الکی دلتو خوش نکن
برای من هم ایمیلی در این مورد نیومده
شاتل پارسال داشتیم اون زمان رایگان کرد 5 روز تعطیلات نوروز رو ولی پارس آنلاین رو نمیدونم سیاست های تشویقیش چطوریه
اين احتمالا دروغ سيزده بوده فقط يه كم زود منتشر شده.
شايدم دروغ چهارشنبه آخر سال باشه:31:
فکر نمیکنم رایگان کنه ، اگه رایگان کنه من یکی که میزارم 24 ساعت دانلود کنه
13 روزش میشه 150 گیگ :18:
مگه خره پارس بیاد 150 گیگ عیدی بده :31: (البته همه مثل من سوء استفاده نمیکنن :دی)
ترکونده پارس
سرویس 128 :26:
نقل قول:
چرا اتفاقا از من بی جنبه تر نیست بفهمم همیچین خبرایی از همین حالا 200 گیگ دانلودمنیجر رو پر میکنم یهو تو اون زمان دنبال لینک نگردم
آقا منم پارس آنلاین دارم از کرمانشاه
یه مسکل داره گاهی وقتا مسنجر هنگ میکنه . خواستم ببینم شما هم این مشکلو دارین ؟
نقل قول:خوشم میاد دوستان همه کمین کرده اند!:27::31:نقل قول:
بابا مال ما از طرف شرکت که توی قم هست این ایمیل اومده. یعنی به نمایندگی شهرستان ها ابلاغ شده.
حالا دوست دارین بارو کنین دوست ندارین باور نکنید.
من دیگه چیکارتون دارم!
اینم برای دوستانی که هنوز باور نکردن :
(البته نمیدونم چرا عکسش لود نمیشه! اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/images/jw6zu6m092xoah1oi9d.png
تا پایان تعطیلات حتما منظورشون تا 5اُمه ، شایم فقط قم میده :13:
همین الانش نمیتونه درست شها به مردم سرویس بده.... امیدوارم که خودشو به فاک نده ......
نه بابا. کل کشوره فکر کنم.نقل قول:
ولی ما که از 27 اسفند تا 14 فروردین مسافرتیم. به دردمون نمیخوره!
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
برادر چرا F word به کار میبری؟!!نقل قول:
عیبه ، شاید بچه اینطرف نشسته باشه!:31:
اگه جای من بودی. که تازه ثبت نام کرده و شانسش دانلود شبانش بیشتر از 1700 مگ در شب نمیشه بدتر میکردی... !
توی عید فقط میخوام بازی crysic 2 رو دانلود کنم .... اگه روز باشه و سرعت هم 200 ! اگه نباشه که نگاشم نمیکنم....
پس اگه درست باشه خدا میدونه تو عید سرعتها میاد رو چند!!:10:نقل قول:
من به كل قضيه مشكوكم. اينا ديدن ما چند وقته از پارس راضي هستيم گفتن يه حركتي كنيم:21:نقل قول:
من چند تا نكته بگم:
1-از نظر من و خيلي ها بهترين سرويس دهنده همين پارس هست كار به تركيه و كره جنوبي نداريم توي همين جا كه art2000 شاتل سرعت دانلودش 10-20 هست. حالا اون متن قرمز رو بخونيد خودتون قضاوت كنيد.
2-يادمه چند وقت پيش پارس هديه ميخواست بده يه عكس جذاب درست كرده بود كه فقط ميخواست بن خريد 5000 تومني از يه سايت رو بده اگه اشتباه نكنم. منظور اينكه احتمالا خود قم اين كار رو انجام داده و پارس هيچ وقت ايميل با همچين ادبياتي نمي فرسته كه ترافيك اينترنت نامحدود هديه مي دهد.
3-دوستان اگه در مورد شب بحث داريد بگم مثلا 1700 مگ دانلود شبي خيلي هم بد نيست يه سر به بقيه تاپيك ها بزنيد شبي 300 به زور ميگيرن.
4-شاتل هديه داده چون اينقدر قطعي و افت سرعت داره كه ديگه اين هديه هم توش گم ميشه. من دوستم شاتل داره چند ماه قبل چندين گيگ بهش هديه داده بود ولي بي هدف نبود در عوض قطع بودن كه راضي نگهشون داره.
من ميگم اگه سرويس خوب بده آي اس پي نياز به هديه نداره.
موفق باشيد:31:
سرعت امشب افتضاحه من که حال نکردم امشبو
دوستان پارس آنلاینی شبا با سرویس 256 در اصفهان چه قدر دانلود میکنید شبها ؟
آخه دوستمون به شبی 1700 مگابایت معترض بودند در صورتی که من خیلی کمتر دانلود میکنم شبا
فکر کنم شما تا کل اینترنت رو دانلود نکنی. بیخیال نمیشی :31:نقل قول:
مگه کل اینترنت چی هست حالا؟ ادم میخواد یه فیلم با کیفیت 1080p بگیره .... باید 2 شب فقط اختصاصی بزاره برای این موضوع . امیدوارم قضیه دانلود مچانی حتی واسه یه روز هم درست باشه. تا عقده هامو خالی کنم.نقل قول:
داداش سرعت روانه شما 200 هست؟نقل قول:
هه هه :دی شیلنگ اینترنت از تو خونه ما رد میشه ، هروقت بخوام سوراخش میکنم یه کاسه میزارم زیرش از اون ور با قیف میریزم تو هارد :31: ولی میگم بزار قانونی باشه ، گیگی 6 تومن میدم به پارس :31:نقل قول:
بچه ها:
دیشب یه ایمیل از پارس برام اومد در رابطه با ترافیک رایگان نوروزی،
این بود متنش:
شتر در خواب بیند پنبه دانه ، گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه :31: