اگه بیاد هم یکم طول میکشه....به نظرمن سرعت توی 2.3.4 نسبت به 2.3.3 اونقدرها هم محسوس نیست....فقط بنچمارک گوشی خیلی بالا میره که به آدم دلگرمی میده:31:...همون jpjv6 رو بنصب...رام خوبیه....نقل قول:
اگه بیاد هم یکم طول میکشه....به نظرمن سرعت توی 2.3.4 نسبت به 2.3.3 اونقدرها هم محسوس نیست....فقط بنچمارک گوشی خیلی بالا میره که به آدم دلگرمی میده:31:...همون jpjv6 رو بنصب...رام خوبیه....نقل قول:
من وقتی از 2.3.3 به 2.3.4 ارتقا دادم اولین چیزی که متوجه شدم این بود که یک قایل ویدئویی توی گوشی بود که قبلا درست پخش نمیشد، یعنی هی گیر میکرد و مثلا هر ثانیه که پخش میکرد یک ثانیه هم می ایستاد، ولی در 2.3.4 خیلی روان پخش میشد!نقل قول:
نه منظورم نبود صبر کنی فعلا 2.3.3 رو نصب کن. البته اگه واست زبان فارسی تو همه گوشی مهم نیست میتونی همون 2.3.4 رو نصب کنی قسمت اصلی (اس / تایپ / اینترنت) فارسی میشه کرد.نقل قول:
ولی نظر من 2.3.3 نصب کن چند وقت دیگه که 2.3.4 فارسی اومد اونو نصب کن.
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
راستش باهات موافق نیستم!!!!!!!!!!! خیلی فرق میکنه به قول رفیقمون تو پخش فایل های حجیم و کارهایی که سنگین خیلی بهتر عمل میکنه!!!!!!!! بنچمارک که واسه دکور نمیبره بالا!!!!!!!نقل قول:
فیت بالاست داداش!نقل قول:
کسی هم اگه بخواد کارکرده بخره بالاتر از یک چهارم قیمت نوش اصلا به صرفه نیست تو بگو اصلا فقط یه بار سیم کارت خورده و درش آوردی!
چه برسه به گوشی شما که 7 تا صفحه برنامه ریختی و چند بار هم رم عوض کردی!
ضمنا کسی واسه ی برنامه ی و رم جدید پول اضافه نمیده!
بچه ها من حدوده 5 گیگ ویدئو تو گوشیم ریختم و خیلی عادت دارم با گوشی ویدئو ببینم .
میخاستم ببینم استفاده زیاد از گوشی برای دیدن ویدئو و موزیک گوش کردن مشکلی که برای گوشی به وجود نخواهد آورد ؟
البته 2.3.4 تو اینترنت متاسفانه هنوز فارسی نیست !نقل قول:
میتونی همون 2.3.4 رو نصب کنی قسمت اصلی (اس / تایپ / اینترنت) فارسی میشه کرد.
نه دوست عزیز خیالت راحتنقل قول:
بچه ها من حدوده 5 گیگ ویدئو تو گوشیم ریختم و خیلی عادت دارم با گوشی ویدئو ببینم .
میخاستم ببینم استفاده زیاد از گوشی برای دیدن ویدئو و موزیک گوش کردن مشکلی که برای گوشی به وجود نخواهد آورد ؟
-----------------------------------------
راستی بچه ها واسه من مصرف باتری تو 2.3.4 به نسبت 2.3.3 کمتره
واسه من خیلی بیش از این ها کمتره ! : دینقل قول:
راستی بچه ها واسه من مصرف باتری تو 2.3.4 به نسبت 2.3.3 کمتره
راستی یه روش هست که بدون یه کرنل خاص میشه گوشی رو تا 2 GHz اورکلاک کرد ... تستش میکنم ... خبرشو میدم و آموزش !
فعلا با اور تا 1.6 GHz تویه بنچمارک 4000 امتیاز گرفتم !
یعنی 500 تا بیشتر از GS II ... ولی این فرکانس پایدار نیست ... دارم بیشترین فرکانس پایدار رو پیدا میکنم !
دوستان منم خریدم با گارانتی مایکروتل 590 تومن ....
ای کاش رنگش مشکی می بود ولی خب چاره ای نیست سفیده..... البته خوبی سفیدش اینه که پشتش اثر انگشت اصلا معلوم نیست اما اگه تونستم یه در باتری سیاه واسش گیر میارم.....
آندورئیدش 2.2 foryo هست....همه چیش رو هم چک کردم.... کاملا سالم بود..made in korea by samsung هم بود....(فارسی هم هست و یه چندتا نرم افزار قرآن هم توشه:دی)
کلا شگفت انگیز ترین بخش اون سرعت فوق العادش هست....خیلی باحاله....
دوستان چند تا سوال هم داشتم....
1-این سایت مایکروتل اون قسمت چک کردن imei خرابه؟ من هرچی میزنم میگه معتبر نیست....اما کارت گارانتیش هیچ مشکلی نداره.... شماره سریاله گوشی(توی گوشی) با پشتش با جعبش با کارتش و با اونی که تو فاکتور هست یکسانه.....
یه کارت طلایی رنگ هست که هلوگرام هم داره و پارس مایکروتل رو هم نوشته.... آدرس و شماره ی تلفن پشتش هم درسته....
یه کارت ضمانت موبایل سامسونگ دیگه رو هم تو سایتشون امتحان کردم گفت اون هم معتبر نیس(البته این یکی رو از تو اینترنت پیدا کردم)...
دقیقا شبیه اینه(البته تاریخ و مشخصات گوشی فرق میکنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-سوال دوم اینه که برای نصب بازی هایی مثل doodle jump و اینا نیازی به کار خاصی نیس؟(مثل سیمبین که باید -- یا ساین میشد)
MADE BY SAMSUNG چینیه؟! نکنه سرمونو کلا گذاشتن؟!
اون طور که من شنیدم آره...اما کیفیتش خیلی فرق نداره...در واقع اصلا فرق نداره.....نقل قول:
چون نیروی کار در چین ارزانه سامسونگ در چین هم یه کارخانه زده و تعدادی از گوشی هاش رو اونجا تولید میکنه اما تکنولوژیش ماله کره هست....
در مورد سوال اول راستش چون گوشی خودم بدون گارانتی بود نمیتونم قطعی بگم ولی فکر نکنم خراب باشه!!!! یعنی خیلی بعید!!!!!!!!!!!!نقل قول:
2. نه نیاز به هیچ کاری نیست فقط فایل apk رو بریز تو مموری و نصب کن. البته بعضی بازیها (بخصوص حجم بالاها) به جز فایل نصبی یه سری فایل دیتا دارن که باید جداگانه کپی بشن تو مموری.
ولی یه چیزی که تو ذوق میزنه کیفیت صداشه...
آهنگی چیزی بخوای گوش بدی زیاد جالب نیست ولی هدفون هاش عالین...
کاملا موافقم...هدفون هاش نسبت به گوشی های سامسونگی که قبلا داشتم بهتره....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از گوشــی خــودم ! : دی
اتفاقا اسپیکر گوشی که کیفیتش خوبه فقط صداش زیاد بلند نیست که طبیعیهنقل قول:
ولی یه چیزی که تو ذوق میزنه کیفیت صداشه...
آهنگی چیزی بخوای گوش بدی زیاد جالب نیست ولی هدفون هاش عالین...
سلام.
دوستان من می خوام فردا این گوشی رو بخرم.
چند تا سوال در مورد مشکل سه دکمه ای داشتم.
اگه میشه روش تست سه دکمه ای رو به من بگید. اگه من این گوشی رو خریدم و این مشکلو داشت چی کار کنم بخرم یا نه؟این مشکل 3دکمه ای بودن رو چی تاثیر داره ؟مشکله حادی هست یا نه؟ ممنون.
دوستان من رام 2.3.3 فارسی نصب کردم و با cf-root گوشی رو روت کردم . الان کار دیگه ای لازم هست انجام بدم ؟ مثل نصب دارکی 2.6 ؟ نصب دارکی 2.6 لزومی داره ؟
خير دوست عزيز.لزومي ندارهنقل قول:
رامهاي داركي و رام هايي از اين قبيل با نام كاستوم رام يا رام كوك شده شناخته ميشن و توسط كوكرها تغييراتي در اونها ايجاد شده
معمولا كساني كه از رام هاي رسمي خوششون نمياد و براشون يكنواخت شده سراغ كاستوم رام ميرن.كاستوم رام ها امكانات بيشتري دارن(اگر مايل باشيد ميتونم بيشتر توضيح بدم راجع به اين امكانات)
شما مدتي با رام XXJV6 كه نصب كرديد كار كنيد تا آشنايي بيشتري با گوشي پيدا كنيد.بعدا اگر احساس يكنواختي كرديد كاستوم رام نصب كنيد
در حال حاضر هم مي تونيد با خيال راحت از گوشي استفاده كنيد و برنامه نصب كنيد
-------------
دوستان یه توضیح هم در مورد صدای گوشی میدم
من 3 تا برنامه براتون گذاشتم
اولین برنامه Voodoo Controll Plus هست
نرم افزاری فوق العاده که می تونید با اون صدای هدفون رو به شکل بسیار چشم گیری افزایش بدید
برای اجرای برنامه گوشی باید روت باشه
بعد از نصب ، برنامه از Super User اجازه می گیره و شما گزینه ی Allow رو انتخاب کنید
صفحه ای میاد و 3 گزینه داره.شما تیک هر 3 گزینه رو بزنید و وارد برنامه بشید.در اونجا هم گزینه ی اول(Headphone Amplifier) رو انتخاب کنید و دسی بل صدا رو افزایش بدید
برای این برنامه می تونید Shortcut هم بسیازید در Home Screen
برنامه ی بعدی Galaxy tuner هست.
برای اجرای این برنامه هم گوشی باید روت باشه.متاسفانه هنوز ورژن هماهنگ با Gingerbread منتشر نشده.
اما در رام های Froyo امکانات فوق العاده ای به شما میده.از طریق این برنامه می تونید Equlizer رو تغییر بدید و صدای اسپیکر رو تا حد قابل قبولی بالا ببرید
برنامه ی بعدی هم Equlizer نام داره
به کمک این برنامه ی عالی می تونید Equlizer های مختلف رو انتخاب کنید و افکت های صدایی مختلف رو انتخاب کنید
خودتون هم می تونید حالت های مختلف رو بسازید
این برنامه با اکثر پلیر های اندروید سازگاری داره و صدا رو تغییر میده
برای اینکه بتونید دائمی از برنامه استفاده کنید اگر از Task Killer و برنامه هایی شبیه اون استفاده می کنید این برنامه رو ignor کنید
این هم لینک دانلود هر سه برنامه از Hotfile
کد:http://hotfile.com/dl/122511294/901a963/vapp.rar.html
دوستان برای دانلود بازی بازی از کجا بفهمم که با گوشیم سازگاری داره؟
مثلا need for speed shift دو سه تا نسخه ی آندروید داره...از کجا بفمم که کدوم روی گوشی من اجرا میشه؟
مشخصات گوشی چیهست؟ رام؟ فرکانس پردازنده؟ ...نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون . البته منظور من Darky Core 2.6 بود که 1 کرنل هست و منظورم رام دارکی نبود . من قبلا این رام رو داشتم که چون لگ داشت مجبور شدم از نو بریزم . حالا سوالم این بود که بعد از نصب این رام نیازی هست که کرنل دارکی 2.6 بریزم ؟ و اساسا کار این کرنل دارکی 2.6 چی هست ؟نقل قول:
خير دوست عزيز.لزومي نداره
رامهاي داركي و رام هايي از اين قبيل با نام كاستوم رام يا رام كوك شده شناخته ميشن و توسط كوكرها تغييراتي در اونها ايجاد شده
معمولا كساني كه از رام هاي رسمي خوششون نمياد و براشون يكنواخت شده سراغ كاستوم رام ميرن.كاستوم رام ها امكانات بيشتري دارن(اگر مايل باشيد ميتونم بيشتر توضيح بدم راجع به اين امكانات)
شما مدتي با رام XXJV6 كه نصب كرديد كار كنيد تا آشنايي بيشتري با گوشي پيدا كنيد.بعدا اگر احساس يكنواختي كرديد كاستوم رام نصب كنيد
در حال حاضر هم مي تونيد با خيال راحت از گوشي استفاده كنيد و برنامه نصب كنيد
میخوام گالاکسی اس بگیرم. چند تا سوال دارم
درسته که نصب برنامه جاوا دنگ و فنگ داره؟
درسته که برای نصب برنامه و بازی باید روت بکنیم؟ (روت چیه؟؟!!!) و کلی عملیات دیگه؟
این کارایی که میگن مثل روت و رام زدن و ... خطرناک نیستن؟!
(من تا حالا اسمارت فون نداشتم. حق بدین این چیزارو ندونم)
سلامنقل قول:
مشخصات گوشی چیهست؟ رام؟ فرکانس پردازنده؟ ...
GS با رام رسمی 2.3.4 ... لگ فیکس شده ... فرکانس سی پی یو 1.3 پایدار !
منتظر بنجمارک های خر تر از اینا هم باشین ! : دی
دارم روش کار میکنم !
شما darky 2.7 را بریز عالیه منم دارم استفاده میکنم روی مصرف باطری تاثییر خوبی داره با این کرنل شما میتونید گوشیتون را لگ فیکس کنیدنقل قول:
2.7 روی رام 2.3.3 به خوبی جواب نمیده . من داشتم خیلی لگ داشت . الان بیشتر سوال من اینه که اصولا کار دارکی چی هست و اصلا لزومی داره نصبش ؟ یعنی اگه نصب کنیم چه تغییراتی حاصل میشهنقل قول:
شما darky 2.7 را بریز عالیه منم دارم استفاده میکنم روی مصرف باطری تاثییر خوبی داره با این کرنل شما میتونید گوشیتون را لگ فیکس کنید
دوست عزیز شما برای اینکه بتونید از برنامه های جاوا استفاده کنید باید برنامه ها رو تبدیل فرمت کنید یعنی اونها رو به فرمت apk تبدیل کنید.چون اندروید قابلیت اجرای برنامه های Java رو ندارهنقل قول:
بعد هم باید برنامه ی JAVA 2JME Runner رو روی موبایل نصب کنیدو برنامه ها رو اجرا کنید
بعضی از برنامه ها هم اجرا نمی شن
اما مساله اینه که کلا احتیاج خاصی هم نیست به برنامه های JAVA.من یادمه پارسال که X10 گرفته بودم چون دیکشنری جالبی برای گوشی نبود یکی از دیکشنری های JAVA رو گذاشته بودن.الان ما دیکشنری مخصوص اندروید داریم و اصلا احتیاجی به برنامه های JAVA نیست.یک بار امسال موقعی که Opera Mini فی - لتر شده بود یه عده پیشنهاد دادن از Opera Mini مخصوص JAVA استفاده کنیم که الته اون هم مشکل داشت
پس در این مورد اصلا نگران نباشید و مهم نیست
شما وقتی گوشی رو روت می کنید به تمام فایل های سیستمی گوشی دسترسی دارید و تسلط کاملی روی گوشی دارید.با استفاده از روت کردن می تونید بعضی از برنامه های خاص رو روی گوشی نصب کنید و در فایل های سیستمی گوشی تغییراتی ایجاد کنید .بنابراین می تونید انواع تغییرات رو روی گوشی انجام بدید
همین طور که گفتم فقط بعضی از برنامه ها به روت احتیاج دارن نمونش هم برنامه های Galaxy Tuner و Voodoo Control Plus که در صفحه قبل معرفی کردم
این کار ها هم خطری ندارن تا اونجایی که من تجربه کردم
بار ها و بارها رام عوض کردم و حتی 2 بار هم گوشیم بریک شده اما هیچ خطری برام ایجاد نشده و به راحتی برش گردوندم
دوست عزیز من فکر کردم شما رام های دارکی رو می فرماییدنقل قول:
برای رام های 2.3.3 کرنل های مختلفی داریم اما از نظر من نمی تونیم در مورد هر کدام نظر قطعی بدیم.شما باید خودتون امتحان کنید
ما معمولا کرنل عوض می کنیم بای اینکه مصرف باتری بهتر بشه و یا گوشی رو لگ فیکس کنیم و یا اینکه به محیط Clock Work Mod دسترسی داشته باشیم و یا میزان رم در دسترس رو افزایش بدیم و ...(با استفاده از بعضی کرنل ها می تونیم گوشی رو اورکلاک هم بکنیم) .هر کرنل هم مشخصاتی داره که سازنده اعلام می کنه .از خصوصیات dark core هم افزایش رم تا 337 مگابایت و لگ فیکس و .. هست
اما این که کدوم کرنل بهتره بستگی به خود شما داره.شما باید کرنل های مختلف رو امتحان کنید ببینید انتظاراتتون رو براورده می کنه یا نه
به هر حال Dark Core هم کرنل خوبیه و شما می تونید نسخه 2.6 رو که مخصوص 2.3.3 هست نصب کنید و امتحان کنید.این طور که من دیدم کاربران با Dark Core 2.6 بر خلاف 2.7 مصرف باطری بالایی داشتن.
برای رام های 2.3.3 می تونید از کرنل های Speed Mod هم استفاده کنید (cf-root هم هست که الان نصبش کردید)
فقط توجه داشته باشید که اگر لگ فیکس رو فعال کردید و می خواید کرنل عوض کنید حتما قبل از اون لگ فیکس رو غیر فعال کنید
به خاطر این میگم که مثلا در اثر استفاده زیاد از گوشی برای فیلم دیدن ممکنه رنگ کادر اطاف گوشی بره یا اینکه زیاد فیلم ببینم برای صفحه نمایش یا کلا خوده گوشی مشکلی درست بکنه در دراز مدت ؟نقل قول:
دوست عزیز من هم زیاد موزیک ویدیو نگاه می کنم با گوشینقل قول:
کلیپ هم زیاد نگاه میکنم.و از قاب یا محافظ هم برای گوشی استفاده نمی کنم
رنگ کادر گوشی نرفته.(جالبه با وجود اینکه گوشی 3 بار ضربه خورده و آثارش روی قاب دور گوشی باقی مونده اما رنگ نرفته)
و البته برای صفحه نمایش یا گوشی به هیچ عنوان مشکلی پیش نمیاد
پس با خیال راحت از گوشی استفاده کنید
به زودی آموزش اینکه چجوری با هر کرنلی گوشی رو اورکلاک کنید رو میذارم ! :20:نقل قول:
(با استفاده از بعضی کرنل ها می تونیم گوشی رو اورکلاک هم بکنیم)
اگه خدا بخواد امروز آموزش رو میذارم !
چون کار خطرناکیه باید بیشتر تحقیق کنم ! ... هنوز مقدار ولتاژ لازم برای اورکلاک رو درست و درمون نیافتم !
به دوستان هم توصیه میکنم که اگه زیاد زبان فارسی براشون مهم نیست رام 2.3.4 رو به همراه کرنل Speed Mod نصب کنند تا به قدرت گوشیشون پی ببرن ! ... البته میشه فارسیش هم کرد ولی توصیه نمیشه !
دوستان یه سوال داشتم این بازی هایی که چند تا فایل دیتا هم همراه خودشون دارن(غیر فایل نصبی) این فایل ها رو کجا باید کپی کنیم؟اصلا باید این فایل ها رو چی کار کنم؟
عزیزم باید داخل مموری کپی کنیشون همین!!نقل قول:
دوستان من هرکاری میکنم نمیشه فولدری بنام . (نقطه) رو درست کرد که فایل ها تو گالری نیان!!!
اجازه نمیده با همچین نامی درست بشه..
مشکل از کجاست؟
بالاخره n900 ها رو رد کردم و برا خودم و نامزدم گلکسی رو خریدم
کلی گشتم تا made in korea پیدا کردم
16gb
گارانتی اصلیش که نبود
خود نمایندگی هم نداشت
ماکروتل 580
البته 600 میگفت که چون دوتا برداشتم(سفید و مشکی) پایین تر داد
made by samsungارزونتر بود اما فکر کنم کار درستو کردم که کره ایشو گرفتم
حالا نرم افزار از کجا دانلود کنم؟
دوستان امروز با سه و نیم ساعت بازی کردن (همین حدودا.خدایی خیلی حال داد مخصوصا nfs shift
4-5 تا ویدئو کلیپ و 4 تا میوزیک و 9-10 تا اس ام اس و یه مکالمه ی کوتاه از ساعت 9 صبح تا 4 ونیم بعد از ظهر 49 درصد از باتری مونده بود...
یه بار خاموشش کردم خواستم پشت گوشیم رو نگاه کنم باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم یهو شد 28 درصد:27:
حالا نظرتون چیه؟ زیاد مصرف کرده یا کم یا عادی یا متوسط یا...:دی
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
مبارکتون باشه.نقل قول:
بله به نظر من هم کار درست رو کردید....نقل قول:
فکر کنم کار درستو کردم که کره ایشو گرفتم
از هرجا دلتون خواست..... والله سایت زیاده ...همین سایت خودمون هم یه تاپیک داره:نقل قول:
حالا نرم افزار از کجا دانلود کنم؟
سایت های دیگه هم هستند که اگه نام بازیتون رو سرچ کنید تو گوگل راحت پیدا میشنکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=375
آقا یکی یه رام توپ سراغ نداره که هم روون باشه هم فری رم بالایی داشته باشه هی فورس کلوز نده الن 2.3.4 دارم واقعا ضدحاله
2.3.3 فارسی نصب کن + تاچ ویز 4
الان دارم یه ساینوژن دان میکنم ببینم چی میشه فکر نکنم 2.3.3 مالی باشه
بچه ها 2.3 برا این گوشی رسمیه؟
کجا برم بدم برام آپدیت کنن؟
خودم بلد نیستم
نه اتفاقا خیلی خوبم دوام آوردهنقل قول:
دوستان امروز با سه و نیم ساعت بازی کردن (همین حدودا.خدایی خیلی حال داد مخصوصا nfs shift
4-5 تا ویدئو کلیپ و 4 تا میوزیک و 9-10 تا اس ام اس و یه مکالمه ی کوتاه از ساعت 9 صبح تا 4 ونیم بعد از ظهر 49 درصد از باتری مونده بود...
یه بار خاموشش کردم خواستم پشت گوشیم رو نگاه کنم باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم یهو شد 28 درصد
حالا نظرتون چیه؟ زیاد مصرف کرده یا کم یا عادی یا متوسط یا...
3.5 ساعت بازی پدر باتری رو در میاره !
این یه بار رو تو باتری شانس آوردیم....:دینقل قول:
خدایی هیچوقت باتری موبایلام خوب نبوده...فقط یه w810 داشتم یلی بود برا خودش....
اما بقیشون خوب نبودن...