سلام بچه ها این طرح جدید مخابرات رو کسی گرفته شبانش چطوره روزا سرعت چنده این طرح ها رو میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام بچه ها این طرح جدید مخابرات رو کسی گرفته شبانش چطوره روزا سرعت چنده این طرح ها رو میگم
منم رفتم شکایت کردن هم اون دو سایت که صفحه قبل بود و هم یه سایت دیگه که موقع شکایت توی یکی از اون دو تا سایت بهم پیشنهاد شد
بلکه تغییری ایجاد بشه اگه ناحدود بزارن مثل بقیه استان ها و یا شبانه رایگان بزارن خیلی عالی میشه
mrmmnb جان مگه تو استان شما مخابرات شبها رایگان نیست ؟!نقل قول:
مگه من کدوم استان هستم؟؟؟؟؟!!!!!
بابا کاشان هستم و مخابرات کوفتیش همون مخابرات اصفهان هست دیگه
من دیشب تو سایت زیر شکایت کردم
الان اس ام اس اومد شکایت مورد قبول هست بیا سایت مدارک رو تکمیل کن رفتم سایت اینا رو خواسته
کسی قبلا چیزی اماده کرده منم مثل همون بفرستم؟نقل قول:
موضوع شكايت شما با وظايف و اختيارات قانوني سازمان بازرسي كل كشور منطبق دانسته شد. مقتضي است براي رسيدگيهاي بعدي نسبت به ارسال فايل اسكن از شكايت خود و مدارك و مستندات احتمالي به شرح ذيل اقدام نماييد. عدم ارسال فايل اسكن از متن شكايت بمنزله انصراف از طرح شكايت تلقي ميشود.
چگونگي ارسال فايل اسكن از شكايت و مستندات:
با كمك گزينه چاپ متن شكايت از فرم تكميل شده شكايت چاپ بگيريد.
محل مربوط به امضا و اثر انگشت را تكميل نماييد.
از اين فرم تكميل شده يك فايل الكترونيكي اسكن سياه و سفيد با dpi= 100 تهيه نماييد.
فايل الكترونيكي اسكن را در محل "فايل اسكن فرم تكميل شده شكايت " ارسال كنيد.
در صورت داشتن مدارك و مستندات كه ارسال آن را براي رسيدگي مفيد مي دانيد با تهيه اسكن با مشخصات فوق فايل مربوطه را ارسال نماييد.
كليد تاييد را كليك نماييد.
پس از سپري كردن مراحل فوق پيغام ارسا ل موفق فايلهاي مدارك و مستندات را مشاهده خواهيد كرد.
برای چاپ متن شکایت اينجا را کلیک کنید و برای ارسال فایل اسکن شکایت اينجا را کلیک کنید.
اصلا حسش نیست اینا رو اماده کنم والبته نمیدونم چی بنویسم
دوستان انصافا همت کنید برید شکایت کنید بلکه حل کنن مشکل رو من دیشب نوشتم امروز جواب دادن
یه کسی هم برا این قسمت یه چیزی اماده کنه همه عین همون درست کنن بفرستن دیگه
با تشکر
عجب ملتی داریم بایه نت 100 کیلوبایتی اینقدر ذوق زده میشند نمیدونند که این سرعت از سرعت نت افغانستان هم پایین تره :laughing:
دوست عزیز سلامنقل قول:
شما که شکایت کردی این ها را هم آماده کن تا زحمت بینتیجه نمونه
پیشاپیش ممنونم.
والا نمیدونم چجی بنویسم وگرنه انجام میدادمنقل قول:
ضمنا اگه گروهی انجام بدیم خیلی بهتره تا فقط یه نفر شکایت کنه
همش 2 دقیقه کار داره برید شکایت کنید حتما درست میکنن
با این حال برا اون قسمت هم چیزی پیدا کنم میفرستم
................
دوست عزیز شما از چی شکایت کردینقل قول:
سرعت کم
دزدی
کدوما
میخام بدونم که اگه شکایت کردم همونو بگم تا شاکی های یک موضوع بره بالا
متنش که نوشتم این بود
محتوای مخفی: متن
وضعیت پینگ انگاری کمی بهتر شده
اینم از وضع اینترنت کاشون که همینجور دارن ترافیک میخورن میبینن ما توجهی نداریم فکر کردن حالیمون نیست
خوب برو مثل من پیگیری کن هیچی نگی کسی برات کاری نمیکنه پیگیر باشی ممکنه تغییری ایجاد بشه ولی وقتی نشسته باشی هیچی نمیشه
پیگیری یه نفر هم فایده نداره اگه تعداد زیاد بشه انوقت مجبورا تغییر رویه بدن
یامه اویل که مخابرات روی فیبر اینترنت داد شبانه نداشت بچه ها همت کردن شبانه دار شد ولی وقتی یه مدت کسی چیزی نگفت دوباره برداشتن و دیگه کسی هم همت نکرد پیگیر باشه یعنی یه نفری فایده نداره باید تعداد باشه تا انجام بدن
یکی از دوستانم مودم خودش رو ریست کرده الان دیگه نمیتونه به نت وصل بشه
باید توی چه قسمتی و چکار کنه تا دوباره وصل بشه؟ مودمش هم thyonet هست، ممنون
کسی این طرح های جدید را استفاده کرده؟
چطوریه؟خوبه؟چطوری فعال میشه؟
شکایتاتونو برید بدید به مدیرعامل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا لینک یه پست خوب تو همین تاپیک را براش بفرستید که همه کمبودا و گلایه ها توش باشه. که مستقیم ببینه. همه با هم اگه بدیم شاید تاثیر داشته باشهنقل قول:
سامانه پیامک ۰۹۱۴۰۲۶۲۶۰۰
ارسال ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برا انصراف حتما باید حضوری رفت مرکز تلفن خرازِی؟ تلفنی نمیشه قطع کرد که دیگه از ماه بعد رو قبض نیاد؟
سلام دوستان
یه سوال... من طرح مهارت رو فعال کردم ولی توی پنلم زده غیر فعال و آیکون اخطار قرمز رنگ رو زده و هنوز داره از همون طرح قبلیمو باقی موندش استفاده میکنه... این یعنی چی؟ اگه هنوز فعال نشده پس کی فعال میشه؟
هر دوره همینجوره؟ باید کلی صبر کنم تا فعال بشه؟
شاید وقتی حجمتون تموم شد وحجم جدید شارژ شد فعال بشه:n26:
رفتم تو پنل دیدم زده 300 و خورده ای حجم دارید بعد 1 گیگ شارژ کردم رفتم تو یو تیوب یه سری کلیپ زدم رو دنلود بعد هم زدم بیرون برگشتم دیدم نت قعطه کلا هم 540 مگ دنلود شده بود !:n13:بگیم واسه چیز پی ان 2 برابر شده میشه 1100 نمیگنجه !!:n15:
شبانه نداره سرعت آپلود افتضاحههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه:n22:
اقا یه سوال داشتم
طرح جدید مخابرات زده "سرویس ها از ساعت 2 تا 7 صبح 80% تخفیف دارند" این یعنی چی؟
یعنی اگه یه گیگ دانلود کنیم 80 درصدش رایگانه و 200 مگش از حجم کم میشه؟؟
یا یه جوری دیگه است؟ مثلا اگه 1 گیگ بخری قیمتش 80 درصد محاسبه میشه؟
حاجی چجوری فعال کردی من که همچین گزینه ای ندارمنقل قول:
هر دوی اینها که گفتی یه چیزه.نقل قول:
چه 1 گیگ دانلود کنی و 200 مگ کم شه یا اینکه به جای 3000 تومن 600 تومن برای هر گیگ بدی که برای من خیلی به صرفه است.
من نمیدونم چجوری فعالش کنم.
باید بری تو سایتی که میخوای وارد پنلت بشی بعد وقتی رفتی برو تو قسمت رزور و اونجا سرویس رو انتخاب کننقل قول:
راستی ببین اگه اینجوری که تو میگی باشه یکم عجیبه!!! یعنی من هر شب ساعت 2 تا 7 بیام یک گیگ بخرم 600 تومن باشه اونوقت تو روز هم میشه استفاده کرده؟(آخه نوشته شبانه)
احتمالا سیستم را ینجوری بستن توی ساعت 2 تا 7 سیستم با نسبت 1/5 حجم کم می کنه یعنی 1 گیگ را 200 مگ حساب می کنه حالا شما می تونی همین 1 گیگ را توی روز مصرف کنی منتها اونجوریهر گیگی 3000 تومان در روز در میاد.نقل قول:
شبا یک گیگ دو گیگ حساب میشه... واسه من هنوز از 5شنبه تا حالا فعال نشده..زنگم میزنم میگن باید صبر کنی بات تماس بگیریم...
سلام
سایت شرکت مخابرات برای چک کردن ترافیک اصلا باز نمیشه . نکنه آدرسش عوض شده دوباره ؟
سلام.
آقا من زنگ زدم سوال کردم گفت میشه روی 1 خط دو تا اینترنت جدا داد با 2 تا یوزر و پس جدا... درسته دیگه؟
فقط یه سوال... خواهش میکنم یه راهنمایی کوچیک درباره ی پینگ و سرعت آپ (upstream) بکنید...
من سرویس 3 مگ (3072) رو میخوام بگیرم... پینگش با سرورهای تهران یا کرج یا سایت varzesh3.com چنده؟
و اینکه دانلودش 3 مگه...درسته؟خوب آپلودش چنده؟؟ آپلود (up stream) روی 512ــه؟ 1مگه؟ 2مگه؟ چنده؟
اون مورد اول رو نمیدونم...نقل قول:
پینگش با سرور های تهران و کرج زیر 150 هست حتی بعضی مواقع زیر 100
دانلودش 3 مگ نیست ! در اصل 350 کیلو بر ثانیه هست...اپلودش هم من تست زدم 160 تقریبا...اون آپ استریم هم روی 3072 هست
از شما به صورت آنی فعال شد !؟
به نظرت واسه من که از شبانه استفاده نمیکنم طرح زرین بهتره یا برنا !؟
چون طرح مهارت رو خطم قابل فعال نیست.
سلام .دوستان من از این 476 صفحه 20 صفحش رو خوندم ولی جواب سوالاتم رو نگرفتم. ممکنه از دوستانی که در حال حاضر اشتراک دارن به این سوال من جواب بدید ؟
1- من تعرفه ای از این اینترنت مخابرات ندیدم ولی در بالا ترین سرعتش Transfer Rate دانلودش با نرم افزار اینترنت دانلود منیجر یا همون IDM چنده ؟
2- دوستان که از SKYPE یا OovoO استفاده می کنند این سرویس مشکلی با این نرم افزار ها نداره که ؟ منظورم توی ارتباط صوتی خش خش نمی کنه ؟
3- بیشترین سرعتی که به کاربر می ده با نامه شرکتی چی هستش ؟
ممنون.
من طرح زرین دارم
سرعت دانلود با idm از لینک پرسرعت حدود 120 تا 140 هست پینگ هم خیلی خوبه(تنها دلیلی که تا الان مخابرات موندم همینه) همین سایت را 159میلی ثانیه الان پینگ کرد
سرورهای داخلی هم پینگ 40 تا 60 هست
اسکایپ را هم تست نکردن ولی با vp n افت سرعت محسوسی نداره و به نظر نمیرسه مشکلی داشته باشه (البته الان اسکایپ فیل تر نیست:n02:)
تو طرح زرین هم نمیشه سرعت را انتخاب کرد! و سرعت همینه! فقط حجم را باید بخری هر گیگ 2700 حدودا
جیمیل و گوگل هم موقتی پرید!:n27:
دو سه روز طول کشید تا فعال شه...بنظرم برای شما طرح زرین بهتر باشه ولی اگه دانلودت زیاده کلا مخابرات به صرفه نیست...اما اگه جایی غیر مخابرات بهت نمیدند همون زرین رو برونقل قول:
این طرح رو کجا باید فعال کنم؟ طرح زرين دارم.نقل قول:
آخه من دیشب حدود 5 گیگ دانلود داشتم اما صبح دیدم خیلی بیشتر از 5 گیگ کم کرده
دوستان برای ثبت نام رفتم توی سایت 2030 و اکانت ساختم. ولی وقتی می خام سرویس اشتراک انتخاب کنم error زیر رو میده . منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد.
چی کار باید بکنم. به نظرتون چه قدر الافی داره تا این ADSL وصل بشه . من که حالا توی ثبت نامش موندم. چه قدر دیگه باید بمونم ؟؟
تو همون سایتی که میری برای شارژ و دیدن سرویس و.. وارد شو و شماره مشتری را از صفحه یاداشت کن حالا خارج شو و تو تب های همون صفحه به رزرو برو و شماره مشتری و کد ملی را بزن و سرویس را عوض کننقل قول:
احتمالا پیش شماره شمارا ساپورت نمیکنند یا الان پرت خالی برای شما ندارننقل قول:
به 2030 زنگ بزن و ببین میگن چیکار کنی
2030 میگه الان امکان اتصال وجود ندارد. هفته آینده تماس بگیرید. به نظر شما چی کار کنم. ؟ حضوری جواب میدن ؟ شما چه جوری ثبت نام کردید ؟نقل قول:
:n13:
من اینترنتی ثبتنام کردمنقل قول:
با پشتیبانی 2030 هم صحبت کردی؟