سلام
دوستاان راحی یا برنا مه ای نیست که واسه جواب دادن به تماسهی دریافتی مثل نوکی و یا ایفون دستت رو روش بگشی و انسرو کنه
چون گوشی تو جیبم هست میخوام در بیارم دستم بخوره به دکمه سبزه اتوماتیک جواب میده یا قطع میکنه
ممنون
Printable View
سلام
دوستاان راحی یا برنا مه ای نیست که واسه جواب دادن به تماسهی دریافتی مثل نوکی و یا ایفون دستت رو روش بگشی و انسرو کنه
چون گوشی تو جیبم هست میخوام در بیارم دستم بخوره به دکمه سبزه اتوماتیک جواب میده یا قطع میکنه
ممنون
سلام به همه دوستان.سر یه موضوعی شک دارم و اون اینکه آیا گذاشتن بیشترین روشنایی(brightness) برا گوشی باعث مصرف شارژ بیشتر گوشی میشه؟یا به شارژ باتری زیاد بستگی نداره؟میخوام ببینم تاثیرش چقدره؟ می ارزه اگه کیفیت صفحه رو فدای شارژ کنیم؟ میخوام بدونم.ببخشید اگه سوالم برا شما پیش پا افتادست
تأثیر داشتن رو که داره! اما از لحاظ کمی تا حالا تست نکردم!
خودت یه بار بتست ببین چجوری می شه! به ما هم بگو :-)
من تست کرده بودم خیلی فرق نداره من همیشه یا رو نصف میزاشتم یا رو 70 درصد ولی رو 100% که میزاشتم بنظرم زودتر خالی میکرد شارژ و رو 0% هم خیلی با 50% و 70% فرق نداشت باز میتونی خودت تست کنی
سلام
من ویوازم رو با روش نورتون -- کردم و همه چیز روش نصب میکردم ولی الان هیچی روش نصب نمیشه چه ساین شده چه ساین نشده کلا اصلا هر نرم افزاری چه از رم چه از گوشی پیغام could not install میده !
موندم مشکل چیه
سلام دوستان
تمام این پست و خیلی انجمن های دیگر و کل اینترنت رو دو روز گشتم ولی متاسفانه یه نرم افزار که کار کنه پیدا نکردم
لطفاً اگه دوستان این نرم افزار رو دارن برام بدارن.
متشکرم
من رفتم ویوازمو بفروشم (که X10 بگیرم)
دیدم اینجا تو شهرستان هیشکی بالای 180-170 نمیخره !
فکر میکنم الان تو تهران 220 هم بخرن (با توجه به قیمتی که گرفتم از دوستان) ...
کسی قیمت جدید نداره ؟! جدیداً نفروختین ؟!
تو آل دیجیتال بگذار برای فروش !نقل قول:
زمان خاموش شدن صفحه رو کم کن ، تاثیر داره + نور صفحه هم کم باشه تاثیر دارهنقل قول:
من یه موردی رو تست کردم شما هم تست کن:
وقتی گوشی رو میزدم شارژ شاید 1 ساعت بعد از این که شارژ فول میشد می کشیدم ولی یه بار نشستم دقیقا تا پر شد کشیدم انگار شارژش بیشتر موندگاری داشت
دلیل منطقی نداره _ فقط تجربی تست کردم شما هم تست کن
اااااااااااا
یاد این پیج بخیر
یه زمان برو بیایی داشت............
هم این پیج یه برو بیایی داشت و هم ویواز!!نقل قول:
الان خیلی از بچه ها ویواز هاشون رو فروختند یا دارن می فروشن!!
:41::41::41::41::41::41::41::41:
آری، من نیز فروختم و X10 گرفتم : دی
شما هم همین کار رو بکنید ! : دی
دیگه دورهی سیمبین گذشت : دی
(شوخی ... :46:)
سلام دوستان
من وقتي كامپيوتر رو بوسيله گوشيم (ويواز) به اينترنت وصل ميكنم جونش درمياد تا يه صفحه باز كنه. اما وقتي با گوشيه ديگه مانند k770 وصل ميكنم به خوبي صفحات رو باز ميكنه. براي دوستان هم همينطوريه (با سيم كارت ايرانسل)
برا من كه اينطوري نبود .نقل قول:
ممكنه edge گوشيت خاموش باشه . وقتي با خود گوشي به نت وصل ميشي به جاي آنتن علامت E نمياد ؟
اگه مياد كه ديگه من نميدونم . اما اگه نمياد ميتونه همين باشه .
سلام من هنوز عاشق ویواز جونم هستم تازه میخوام فریم ورشو به روزکنم. چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
حتی اگه گوشیمو عوض کنم که نمیکنم ویوازمو نگه میدارم
کورش گفت منم بگم!
آقا منم فروختم Desire s گرفتم ...
البته هنوز ویواز رو تحویل خریداره ندادم! :دئ
بابا هرجی باشه تو رده خودش عالیه مثلا c6 و... باید برن بوق بزنن.
1.پردازندشون که.....
2.سرعت که.....
3.قیافه......
4.دوربین...........
ما هم دلمون به این حرف ها خوشه!! :-)نقل قول:
در کل من فعلا از تاب و تب فون افتادم و شاید اگه بخوام پول واسه چیزی بدم اون تبلت باشه!
البت باید بگم که یه چند وقتیه دگمه های سبز و قرمز و شماره گیر لمسی و کپچر گوشی برام کار کارایی داره و دیگه تو فاز اپلیکیشن نیستم!
حقیقتش رو بخواهین من گوشی های جدید اندروید یا آی او اس رو بیشتر اسباب بازی می دونم!
یعنی 200 تومن پول گوشی و دوربین بقیه اسباب بازی!
شاید 20% از استفاده نرم افزاری امروزه کاربردی باشه!!
آره منم از گوشی زده شدم و الان تو فکر تبلتم. اگرم بخوام گوشی بگیرم دیگه اینا راضییم نمیکنه. مثلا gallaxy note یا htc و از این مدل گنده هاش. چون بیشتر واسه اینترنت و وب گردی میخوام.....
سلام دوستان.ویوازم یه مشکل عجیب پیدا کرده.تو صفحه اولش دیگه هیچ آیکون و شرت کاتی نیست.یعنی جای 5 تا شرتکات هست ولی برنامه هاش اجرا نمیشن.در ضمن دکمه سبز گوشی رو هم که میزنم وارد recent calls نمیشه!!!چند بار توی settings رفتم و تم ها و شرتکات ها رو عوض کردم ولی فایده نداره.تو ور خدا کمک کنید من نمیخوام گوشیمو فلش کنم.
وای دلم واسه این پیج تنگیده بود.
منم یه ماهیه فروختم اکسپریا ری خریدم
سلام
من یه مشکلی با گوشیم داشتم . گوشیم هم ویواز هستش . مشکلم اینه که گوشیم بعضی وقتا انتن نمیده ولی وقتی خاموش و روشنش که میکنم درست میشه . اگه میشه کمکم کنید . ممنون
سلام دوستان.من یه نرم افزار میخواستم تا از دوربین بعنوان وب کم استفاده کنم.
دوستان ویواز از این استندارد(802.11n) تو شبکه وایرلس پشتیبانی میکنه ی نه.لطفا سریع جواب بدین
با سلام یه دیکشنری با تلفظ، انگلیسی به انگلیسی برای ویواز میخواستم. کسی سراغ داره؟
unidic دیکشنری بسیار عالی و رایجی برای ویوازه!
نه ویواز مال این حرفا نیستنقل قول:
دوستان ویواز از این استندارد(802.11n) تو شبکه وایرلس پشتیبانی میکنه ی نه.لطفا سریع جواب بدین
آلان این گوشی چنده؟!
کامراش کارل زایسه؟! یا به کارل زایس میرسه؟
سلام چطور ورژن ویواز آپدیت کنم؟
دیجی کالا 300 می ده تو بازار 10یا 20 پایین تر پیدا می کنینقل قول:
دوربین 8 با فوکوس عالی کارل زایس نیست! ولی خوبه اما فیلمبرداریش عالیه 720!
در کل 300 پول گوشی سیمبین خیلی منطقی نیست!
با کمی هزینه بیشتر می شه لایو واکمن یا اکسپریا اس گرفت! یا اینکریدیبل اس(اچ تی سی)
آخرین آپدیت برای 2010 هست احتمال قریب به یقین برای شما آپدیت هست!کد:سلام چطور ورژن ویواز آپدیت کنم؟
تشکر...نقل قول:
محض اطلاع:
hTC Incredible S موبایل اچ تی سی
676000 تومان | بدون گارانتی (سرویس ویژه دیجی کالا: 48 ساعت مهلت تست پس از دریافت کالا) | ساخت تایوان
8.0 مگاپیکسل
سونی اکسپریا اس
Sony Xperia S
12.0 مگاپیکسل
قیمت : 875000 تومان | بدون گارانتی (سرویس ویژه دیجی کالا: 48 ساعت مهلت تست پس از دریافت کالا) |
گوشی سونی اریکسون Live with Walkman در فارنت
پنج مگاپیکسل
374000 تومان
بدون گارانتی (سرویس ویژه دیجی کالا: 48 ساعت مهلت تست پس از دریافت کالا) |
تشکر...نقل قول:
محض اطلاع:
hTC Incredible S موبایل اچ تی سی
676000 تومان | بدون گارانتی (سرویس ویژه دیجی کالا: 48 ساعت مهلت تست پس از دریافت کالا) | ساخت تایوان
8.0 مگاپیکسل
سونی اکسپریا اس
Sony Xperia S
12.0 مگاپیکسل
قیمت : 875000 تومان | بدون گارانتی (سرویس ویژه دیجی کالا: 48 ساعت مهلت تست پس از دریافت کالا) |
گوشی سونی اریکسون Live with Walkman در فارنت
پنج مگاپیکسل
374000 تومان
بدون گارانتی (سرویس ویژه دیجی کالا: 48 ساعت مهلت تست پس از دریافت کالا) |
شرمنده منظورم از اکسپریا اس اکسپریا ری بود که 400 تومنه!منظورم هم از اینکریدیبل وایلدفایر اس بود!!!!!!!!!!!!! :31::31::31::31::31::31::31::31::31: دارم رسما همکار بابا اتی می شمواکمن قبلا ارزون تر از اینا بود و تو بازار می شه ارزون تر هم گرفت!درسته قیمت ها بالا رفته----------------البته من سایت آل دیجیتال(دات آی آر) دیدم:وایلدفایر اس 382(سایت گوشی شاپ 330بی گارانتی 365 با گارانتی)واکمن رو هم موجود نداشت ولی دور و بر 350تومن می پره(گوشی شاپ 380 تا 385)در کل من به دوستان خودم خرید ویواز رو توصیه نمی کنم تاچ مقاومتی سیمبین و دوربینی که گاهی هنگ داره و اگه پست های قبلی بچه ها رو ببینی تقریبا خیلی از فعال ها گوشی هاشون رو فروختن!به هر حال بستگی به خودتون داره!نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز اینم کد های ویواز:- #۰۶# * برای دیدن imeiگوشی
۲- #۰۰۰۰#* برای دیدن فریمور نرم افزار گوشی
۳- #۲۸۲۰#* برای دیدن آدرس بلوتوث
۴- # ۶۲۲۰۹۵۲۶#*برای دیدن آدرس wifi
5-#92702689#*برای دیدن کل زمان مکالمه
۶-#۷۷۸۰#*جهت ریست قسمتی از تنظیمات یعنی در این ریست تمام تنظیمات گوشی پروفایلها و تمها به حالت کارخانه ای در میان ۰
۷-#۷۳۷۰#* جهت ریست کامل گوشی یعنی تمام تنظیمات گوشی– تماسها- تمام یادداشتها اس ام اسها تمام نرم افزارهائیکه نصب کردین خلاصه همه و همه به حال اول کارخانه ای بر میگردن پس ایجاست که باید خیلی دقت کنید.
۸-فشردن کلیدهای به ترتیب و سریع:ق ر مز سبز قرمز قرمز سبز قرمز -شمارو میبر ه به جائیکه دیگه کلاه سرتون نمیره تو خرید گوشی
.
.
.
دکمه سبز ، دکمه قرمز ، کلید دوربین و کلید Power برای ریست دستی
سلام...
یکی از معایب ویواز صدای کمشه
. اما با این روش شما میتونید به راحتی صدای ویواز و ساتیو رو تا حدود 2 برابر افزایش بدید!
تغییراتی که این پچ انجام میده:
- افزایش قدرت و کیفیت صدای headphone
- افزایش قدرت و کیفیت صدای اسپیکر گوشی در همه قسمتهای گوشی (رینگ تون، نرم افزارها، بازیها و ...)
- افزایش قدرت و کیفیت میکروفون
با این روش شما میتوانید صدای گوشی خود را تا دوبرابر افزایش دهید
1- گوشی را در حالت هــــک قرار بدید.
2- فایل ضمیمه رو دانلود کنید.
3- پوشه های 10200B19 و 10202BE9 رو با استفاده از X-Plore به مسیر C:/Private منتقل کنید.
4- حالا C2Z_Maker_v1_0_EN.sisx رو در درایو دلخواه نصب و اجرا کنید.
5- در برنامه C2Z MARKER گزینه Option رو بزنید و بعد Generate رو انتخاب کنید.
6- به وسیله X-Plore فایل C2z.rmp موجود در مموری کارت رو به به پوشه Patches در مموری کارت (اگر برنامه رام پچر رو در درایو C نصب کرده باشید، پوشه Patches در آن درایو است) منتقل یا کپی کنید.
7- حالا برنامه Rom Patcher رو اجرا کنید و گزینه c2z رو فعال (سبز) کنید.
8- اگه Equalizer رو قبلا نصب نکردید، از داخل پوشه ای که دانلود کردید، نصبش کنید.
حالا میتونید یه موزیک اجرا کنید و خودتون افزایش صدا رو ببینید و لذت ببرید.
نکات مهم:
تا امکان داره صدای اسپیکر رو تا70 -80 بیشتر زیاد نکنید که خش خش کنه.اما اگه ریت 320 باشه مشکلی نداره.
* طولانی مدت از صدای بلند استفاده نکنید تا روی اسپیکر فشار نیاد. هر چند وقت استراحت به گوشی بدید.
نحوه پاک کردن:
* اگر بخواید موقتا مد رو غیر فعال کنید، میتونید از طریق Rom Patcher این کار رو انجام بدید.
*اگر بخواید به طور کامل مد رو حذف کنید، مراحل زیر رو انجام بدید:
1- پوشه 10200B19 رو از مسیر C:/Private حذف کنید.
2- در مسیر C:/Private ، از پوشه 10202BE9 فایلهای 101F87EE و 101F880A و 101FFC03 و 102828B1 رو حذف کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز فایل:vivaz-u5.vcp.ir
سلام ....روشی دیگر برای هــــک گوشی های سیمبیان بدون نیاز به فایل
(cer&key)
طریقههــــک گوشی با این روش
فایل NortonSymbianHack.sisx رو نصب کنید
برنامه انتی ویروس Norton را اجرا کنید.
پس از اجرا مسیر: Options- Anti-Virus - Quarantine list را دنبال نمایید.
اکنون مسیر : Options - Restore به ترتیب دنبال نمایید.
بعد از مرحله بالا از برنامه خارج شده و NortonSymbian را حذف کنید ،همچنین با برنامه x-plore فولدری که در مسیر c:\shared هست را حذف نمایید.
سپس برنامه RomPatcherPlus_3.1.sisx را که در فایل بود نصب کنید.
برنامه RomPatcherPlus را اجرا کنید.
گزینه های Open4all و Installserver را فعال کنید.
حالا گوشی شما هــــک شده و براحتی میتوانید برنامه ها را بدون ساین کردن نصب کنید،همچنین میتوانید براحتی به فایل های سیستمی گوشی دسترسی داشته باشید.
فایل های پیوست شده
دوستان برای شما هم پسورد کانکشن های وایرلس ذخیره نمی شه؟؟
من باید هر دفعه بزنم!
سلام من روی ویوازم اب ریخت و اب توی صفحه نمایش رفت و یه یه قسمت از تاچم رو خراب کرده
میشه بگید چی کار کنم؟
اب توش رو میشه خشک کرد؟
قبل از هر کار باتری رو در بیارین از قدیم گفتن که که اگه گوشی خیس شد یه 24 ساعت تو ظرف برنج بگذارید!نقل قول:
ولی اگه من بودم سعی می کردم گوشی رو باز کنم و خشکش کنم. که در صورتی که در اینکارها تجربه ندارین خودتون رو اذیت نکنین و به مورد اطمینان ترین تعمیراتی رشت مراجعه کنین. جدای از تاچ، اکسید شدن داخل گوشی هم منجر به کار نکردن اون می شه! که یکی از پیامد های خیس شدن بورد هست!
سلام.گوشی من ویوازه.
یه سوال دارم این که آیا میشه فلش گوشی رو طوری تنظیم کرد که موقع عکاسی همون لحظه روشن بشه ودائم روشن نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/