سلام دوستان یه سوال مهم لطفا پاسخ صحیح بدید
ممنون
تراز رشته های دانشگاه آزاد در چه صورتی بالا و پایین می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا چرا تراز نجف آباد پزشکی پارسال 69000 بود و لی مسال 72000 شد چه عاملی باعث این افزایش تراز شد ؟؟؟؟
Printable View
سلام دوستان یه سوال مهم لطفا پاسخ صحیح بدید
ممنون
تراز رشته های دانشگاه آزاد در چه صورتی بالا و پایین می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا چرا تراز نجف آباد پزشکی پارسال 69000 بود و لی مسال 72000 شد چه عاملی باعث این افزایش تراز شد ؟؟؟؟
عموما این موضوع باعث میشه که تراز یه رشته بره که افراد تراز سال پیش نگاه میکنن مثلا میبینن که تراز خوبیه میتونن این تراز بیارن برا همین میزنن اونجا در نتیجه ترازش میره بالا واسه رشته هایی هم که ترازشون بالا هست بعضی مواقع ترازشون سال بعد میاد پاییننقل قول:
یه سوال برام پیش اومده:
مداد و پاک کن خوب برای آژمون چیه
خیلی تاثیر داره ها
اگه تو یه آژمون 200 تا سوال باشه و هر سوال رو تو 5 ثانیه علامت بزنین 1000 ثانیه برای این کار اختصاص داده میشه (چیزی حدود 17 دقیقه از وقت آژمون)
پاک کنم که بدرد نخور باشه گند میزنه به پاسخ نامه
کسی اگه مارک خاصی داره و راضیه بگه ممنون میشم
منبعی برای دیدن تراز رشته ها در سالهای قبل هست ؟نقل قول:
عموما این موضوع باعث میشه که تراز یه رشته بره که افراد تراز سال پیش نگاه میکنن مثلا میبینن که تراز خوبیه میتونن این تراز بیارن برا همین میزنن اونجا در نتیجه ترازش میره بالا واسه رشته هایی هم که ترازشون بالا هست بعضی مواقع ترازشون سال بعد میاد پایین
قلمچی هر سال نزدیک دانشگاه ازاد دفترچه تراز های سال قبل میده بیرون مبتکران هم همینطورنقل قول:
در مورد اون سوال بالاییتون در مورد مداد پاک کن هم من نظر خاصی ندارم مداد مداد هست دیگه یه سری از بچه ها پارسال از این مداد ازمون گاج استفاده میکردن و راضی نبودن
نقل قول:
يه مداد مداد هاش.بي معمولي . ( استدلر خيلي خوب و مناسبه ) . پاك كن هم پليكان خوبه
راستي ؛ شما اين 5 ثانيه رو از كجا آورديد ؟ من با كرنومتر تايم گرفتم كه با مداد معمولي حدود 2.5 الي 3.0 ثانيه طول ميكشه ( تازه اونم دقيق و ظريفكارانه وگرنه من خودم 2 ثانيه ميزدم نهايتا ) 5 ثانيه حتي براي مداد مغزي ( با نوك 0.7) هم زياده .
در ضمن شما مگه قراره به همه اون 200 تا سوال جواب بدين ؟
این عکس رتبه ها که تو صفحه قبل اومده واسه کشوره یا کانون؟؟؟؟؟
به نظر من که مداد آزمون گاج برای پر کردن و پاک کردن گزینه بی نظیره:8:.ولی برای حل کردن ریاضی و فیزیکو درکل نوشتن خیلی بده:13:نقل قول:
کسایی که تو کانون بودنو تو کشور رتبه آوردننقل قول:
یعنی درصداشون تو کشور هموناس؟نقل قول:
کسایی که تو کانون بودنو تو کشور رتبه آوردن
اون وقت اين دفترچه ها (يا كتابچه ها رو ) از كجا ميشه تهيه كرد ؟؟ تو كتابفروشي ها يا باجه پستي يا روزنامه فروشي ؟؟ من پارسال هر چي گشتم نتونستم پيدا كنم.نقل قول:
ما هم عقبيم ! (البته بقيه رو نميدونم) ولي كافيه كه يه اراده ي قوي داشته باشي و تصميم بگيري و به اين فكر كن كه :نقل قول:
(من فقط همون دانشگاهي كه ميخوام قبول ميش نه هيچ جاي ديگه )
مطمئن باش به هدفت ميرسي و تمامي عوامل دست به دست هم ميدن تا اونجا قبول شي به شرط اينكه به چيزاي پوچ فكر نكني ! امتحان كن!:40:
ممنون آقا رضا. با اینکه حدود نصف زمان رو از دست دادم یه یا علی میگم و شروع میکنم.
به امید روزی که همه ی p30world ها به رشته ی دلخواه خودشون برسن...:20:
شديدا تاييد ميشه و تاكيد ميكنم كه امروز فردا نكنين ، اشتباهي كه من پارسال كردمنقل قول:
قابل توجه دوستاني كه هنوز شروع نكردن ، اگه از همين امروز قاطعانه و محكم شروع كنيد و محكم ادامه بديد شريف تو دستاي شماست
نمونه هاش زياد بودنفقط كافيه تصميم بگيريد
به خودتون بگيد من بايد قبول شم ، جاييكه ميخوام ، رشته اي كه ميخوام ، فقط امروز فردا نكنين
موفق باشين
سلام
یک ضرب المثل تو ریاضیات داریم ، میگه " هرکه رسمش قوی ، بامش بیشتر":31:
فلسفه ی رسم تابه Sin
تابع Tgکد:http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sin_drawing_process.gif
تابق Cosec یا همون CSC که برابر هست.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/File:Tan_drawing_process.gif
-----------------کد:http://en.wikipedia.org/wiki/File:Csc_drawing_process.gif
قوانین SIn
قوانین Cosکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_sines
قوانین Tgکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_cosines
جالبه که خواجه نصیرالدین توسی در قرن 13هم میلادی اینارو کشف و اثبات کرده ، روحش شادکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_tangents
:11:
تمامی نسبت های مثلثاتی هم:
اگه کردیت کارد داشتم ، همین الان Wiki رو 1،000$ Donate میکردمکد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_trigonometric_identities
----------
کتاب فروشی ها و روزنامه فروشی ها دارننقل قول:
دفترچه تراز دانشگاه آزاد از مبتکران:
کد:http://www.mobtakeran.com/Default.aspx?tabid=351
جواب سوال رو گرفتم ، هم ارزی بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه زحمتی نیست این سوال رو حل میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 : استفاده از همارزی که حالت کلیتر هستنقل قول:
به این صورت:
2: با اون همارزی یه ذره طولانیتر هست:
بچه ها شما شب یلدا درس می خونید؟
سلام
هر کی عشق ریاضیه از این سایت خیلی خوشش میاد.
هم حد . مشتق و انتگرال و نمودار همه چی رو حل میکنه.کد:http://www.wolframalpha.com/
با راه حل
البته بیشتر به درد دانشگاه میخوره مخصوصا به خاطر انتگرال هاش.
سلام
بچه ها من پشت کنکوریم
تا حالا یه دور همه درسارو خوندم
به نظرتون بهتره برم یه مشاور درسی بگیرم که واسم برنامه ریزی کنم؟
خودم نمیتونم برنامه ریزی کنم واسه خودم حتما یکی باید بالا سرم باشه هی بگه بخون تا بخونم!
به نظرتون مشاور تاثیر داره؟
البته خودم یه مشاور دارما دو هفته یه بار میزنگه میگه چی کار میکنی؟میخونی؟
برنامه ریزیم واسم کرد گفت تا اخر اذر یه دور همه درسا رو باید تموم کنم بدون تست البته من فیزیکو ریاضی تستاشو میزدم
به نظرتون بهتره عوضش کنم؟
خوب حداقل چند تا خوبی داری که ما نداریم ، یک بار کنکور دادی و تمامی درس هارو خوندینقل قول:
من جای شما بودم ، (قبلا هم خیلی روش تاکید کردم) ، جزوه رو یک بار میخونم ، بعد میرم سراغ تمرین تشریحی و تست و با جزوه کار میکنم ، اینجوری تو ذهن بهتر میمنونه
عمومی ها هم، مثل آش هست ، درس رو بخون ، فرداش تستاشو بزن. تو 24 ساعت جا میفته انگاری
برای من که رشتم ریاضی ، این روش تو دیفرانسیل که خیلی خوب جواب داده ، هندسه هم همین طور ، شیمی که آسونه. فیزیک هم با فرمول ها ور میرم ، حال میده.
-------------
حالا یک سوال ، من زبان هم شرکت کردم ، رفتم کتاب GAP رو دیدم ، خیلی آسون بود ، به استاد زبانمون گفتم ، گفت GAP سنگینشه. بعد از عید شروع کنم بهتره ؟
از کی تا حالا میم نون شده ما خبر نداریم:دینقل قول:
ستایش خانوم(؟) اگه توی این کنکور های آزمایشی ثبت نام کنی بهتره
سلام دوستان
از اونجایی که با خودم عهد بستم فقط جمعه بیام فروم، از الآن مطلب شب یلدای کنکوری رو تو وبلاگم گذاشتم.:20: اینم آدرسم:
کد:www.mecha.blogfa.com
يه سوال دوستان :
به نظرتون فيزيك پيش 2 از 1 راحتتره ؟ يعني ميشه ترم 2 همزمان با اون تست هاي پيش 1 رو هم مرور كرد ؟
يه سوال ديگه :
به نظرتون توي ايام امتحاناي ترم اول عاقلانه است كه از صبح تا شب فقط يه درسو خوند (براي پيش دانشگاهي ها ؟)؟
|یش 2 حفظی هست اگه کتاب حسابی بخونی تستاشو راحت میزنینقل قول:
پیش 2 خیلی از پیش 1 آسون تره.نقل قول:
فکر نکنم ایرادی داشته باشه.
هین !!!! از وقتی که ایرانسل اومده ، از تو عمرم انقدر دیفرانسیل نخونده بودم که امروز خوندم ، شبیه نسبت مثلثاتی شدم دیگه :31:نقل قول:
البته میتونی اونو یک جور دیگه هم بخونی که اسم حیوانی است که در فلات قاره زندگی میکند و همچنین تخم گزار هست و شیرده !!!!!:10:
کنکوری های سنجش هم خوبه ، ولی یکی آخر سر نیومد جدول زمان بندی این امتحانای لعنتی سنجش رو محبت کنه و بزاره.
سلامنقل قول:
به نظر من که مداد آزمون گاج برای پر کردن و پاک کردن گزینه بی نظیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ولی برای حل کردن ریاضی و فیزیکو درکل نوشتن خیلی بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول من یه سوال بپرسم!!!شما سال اولته که کنکور میدی؟!؟!اگه آره که باید بگم اصلاً به درد کنکور نمیخوره !!!!!
من سال قبل مدادو بردم سر آزمون کانون ازش استفاده کردم گند زد به پاسخنامه!!!:13:
چون اون اندازه ای که مداد پر میکنه با اندازه جای خالیای پاسخ نامه فرق میکردی یعنی کوچیکتر بود مجبور بودم چندبار مدادو بکشم تازه بعد از کلی بدبختی میزد بیرون باید پاکش میکردم که جاش سیاه میشد!!!!:27:تازه چون اندازش بزرگه بعد از چن دیقه انگشتامم درد گرفت!!!! سر کنکورم همین مشکلو داشتم فرقش این بود که اندازه جای خالیای پاسخ نامه کنکور کوچیکتر بود که بازم میزد بیرون!!!!!! جنس برگشم خیلی افتضاح بود که اصلاً پاک نمیشد!!!!
تنها جایی که میشه ازش استفاده کرد و خوب جواب میده فقط آزمونا سنجش وتا حدودی آزاده!!!
من جای شما بودم هیچ وقت با این قرتی بازیا وقته خودمو نمیگرفتم!!!!
نقل قول:
وب حداقل چند تا خوبی داری که ما نداریم ، یک بار کنکور دادی و تمامی درس هارو خوندی
من جای شما بودم ، (قبلا هم خیلی روش تاکید کردم) ، جزوه رو یک بار میخونم ، بعد میرم سراغ تمرین تشریحی و تست و با جزوه کار میکنم ، اینجوری تو ذهن بهتر میمنونه
عمومی ها هم، مثل آش هست ، درس رو بخون ، فرداش تستاشو بزن. تو 24 ساعت جا میفته انگاری
برای من که رشتم ریاضی ، این روش تو دیفرانسیل که خیلی خوب جواب داده ، هندسه هم همین طور ، شیمی که آسونه. فیزیک هم با فرمول ها ور میرم ، حال میده.
دوست عزیز توی عمومی ها یه ذره اشتباه میگی
اصولا تست عمومی رو مخصوصا ادبیات و عربی با فاصله دو هفته تا 20 روز میزنن که بتونی تشخصی بدی چقدرش توی ذهنت مونده چون تا چند روز اول مطلبش خیلی تازه هست توی ذهنت و در حقیقت گول زدن خود هستش که بیایم تستشو توی 10 روز اول بعد از یادگرفتن یا خوندن و دوره کردن اون مبحث بزنیم
دوستانی که قلک چی هستن میتونن کارنامه هاشون رو الان بگیرن؟
آخه من میخوام کارنامه های پارسال قلم چی رو بگیرم میگه چند ساعت بعد مراجعه کنید میخوام ببینم مال همه اینجوری شده ؟ یعنی قسمت کارنامه سایت خراب هست؟
یه سوال..
از فیزیک 2 کدوم فصلاشو باید بخونیم؟
نقل قول:
یه سوال..
از فیزیک 2 کدوم فصلاشو باید بخونیم؟
سه فصل اخرو باید بخونی که میشه کار انرژی - ویژگی های ماده - گرما :دی :دی
نقل قول:
سلام
بچه ها من پشت کنکوریم
تا حالا یه دور همه درسارو خوندم
به نظرتون بهتره برم یه مشاور درسی بگیرم که واسم برنامه ریزی کنم؟
خودم نمیتونم برنامه ریزی کنم واسه خودم حتما یکی باید بالا سرم باشه هی بگه بخون تا بخونم!
به نظرتون مشاور تاثیر داره؟
البته خودم یه مشاور دارما دو هفته یه بار میزنگه میگه چی کار میکنی؟میخونی؟
برنامه ریزیم واسم کرد گفت تا اخر اذر یه دور همه درسا رو باید تموم کنم بدون تست البته من فیزیکو ریاضی تستاشو میزدم
به نظرتون بهتره عوضش کنم؟
وعلیکم
به نظر من زیاد به حرف مشاور گوش نکن!!!!هیشکی مثه خودت نمیتونه واست برنامه ریزی کنه...چون فقط خودت همه شرایطتو خوب میفهمی
خودتو گول نزن که نمیتونم برنامه ریزی کنم و... یکی باید بالا سرم باشه!!!اگه واقعاً بخوای درس بخونی اینا همه بهونس
اون خطی که قرمز کردم به نظرم خیلی اشتباهه!!!!!!!!مگه میشه در خوند اونم بدون تست؟!؟!؟ خوب باید یه جوری معلوم شه درسی که خوندی فهمیدی یا الکی بوده!؟؟!
حالا خوبه که خودت تستای ریاضی وفیزیکو زدی!!!
واسه تست زدن باید وقت بزاری وگرنه درسی که تا حالا خوندی همش بیخود بوده...درسای اختصاصیو مثل همون ریاضی فیزیک باید بعد از خوندن بلافاصله تستاشو بزنی که واست جا بیوفته...تا چند روزم این کارو انجام میدی یعنی همون مبحثو ازش تست میزنی تا نکته های جدیدو یاد بگیری چون همه نکته ها تو کتاب وجزوه نیست وباید تو تست یادشون بگیری!!!
درسای عمومی هم که معمولاً حفظین و نکته خاصی هم واسه فهمیدن ندارن حداقل 10 روز بعد باید تست بزنی که بفهمی یادت مونده یا نه
درسی مثه زیست که هم اختصاصیه وباید بفهمیش وهم حفظ کردنیه هرروز باید چندتا تست ازش بزنی که هم نکته های جدید یاد بگیری و هم نکته هایی رو که حفظ کردی یادت نره
واسه دوره کردن درسا هم لازم نیست برگردی دوباره کتابو قورت بدی چون وقتتو میگیره ، بهتره که یه خلاصه از درساو نکته هاشون داشته باشی داشته باشی ویه جزوه هم از نکته های مهمی که تو تستا بهشون برخوردی وغلطای تستارو داشته که همونا رو بخونی وبه جای اون هم وقت که واسه کتاب خوندن میزاری یه سری تستای جدید بزنی!!!البته این روش بیشتر واسه درسای اختصاصی مثه شیمی وزیست خیلی خوبه!!!
حتماً تو آزمونای کانونیا سنجش شرکت کن که دستت بیاد چیکار میکنی!!!اگه برنامه واسه درس خوندن میخوای همون قلم چی شرکت کن که برنامه داره ...
نقل قول:
اصولا تست عمومی رو مخصوصا ادبیات و عربی با فاصله دو هفته تا 20 روز میزنن که بتونی تشخصی بدی چقدرش توی ذهنت مونده چون تا چند روز اول مطلبش خیلی تازه هست توی ذهنت و در حقیقت گول زدن خود هستش که بیایم تستشو توی 10 روز اول بعد از یادگرفتن یا خوندن و دوره کردن اون مبحث بزنیم
شدیداً تایید میشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش ....
شب يلدا كه هنوز نرسيده كه :31:
خوش با حالتون شب یلدا همتون با خانواده هاتونین :41:
بالاخره میرسه که !نقل قول:
شب يلدا كه هنوز نرسيده كه
دروس عمومی فرار هستن ، بعد از 12 ساعت شروع به کم رنگ شدن میکنن ، بهتره که 24 ساعت بعد از خوندنشون تست بزنید ، تا پررنگ شود ، بعد برای دوره این کاری که گفتیدنقل قول:
منظورت اینه؟نقل قول:
کنکوری های سنجش هم خوبه ، ولی یکی آخر سر نیومد جدول زمان بندی این امتحانای لعنتی سنجش رو محبت کنه و بزاره.
کد:http://www.sanjeshserv.com/News/1388/880704_01.htm