نقل قول:
نمیدونی چطوری ورک گروپ را باید تغییر داد؟؟؟؟
من برم حالا تغییر بدم باز میام....
(تو بخش شبکه فعلا جواب نگرفتم)
Printable View
نقل قول:
نمیدونی چطوری ورک گروپ را باید تغییر داد؟؟؟؟
من برم حالا تغییر بدم باز میام....
(تو بخش شبکه فعلا جواب نگرفتم)
مشکل بالا حل شد.....باید ورک گروپ را یکی میکردم...از control panel<system
فقط در share کردن فایل وقتی یه فایل را در 7 شیر میکنم در ویندوز xp وقتی میخام وارد بشم میگه accec denid....
در قسمت change advanced sharing setting گزینه های turn on sharing را انتخاب کردم و فایر وال هم خاموشه ...بازم نمیشه....مشکل از کجاست؟؟؟
دوستان من ویندوز 7 دارم
الان که ویندوز ایکس پی نصب کردم به هیچ عنوان ایکس پی رو نمیتونم استفاده کنم در صورتی که کاملا هم نصب شده
منظورم اینه که اون گذینه انتخاب ویندوز که اولش باید بیاد رو من ندارم
میشه کمکم کنید
مرسی
ممنون ولی می خواهم همین پارت رو فعلا از زیپ خارج کنم مثل xp که بدون مشکل این کار رو می کردمنقل قول:
اما توی 7 این مشکل رو دارم برای برطرف شدنش چی کار کنم
نرم افزار زير رو دانلود و نصب كننقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.html
در بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
در XP چطوري اينكار رو انجام ميدادي؟نقل قول:
در 7 هم همون كار رو كن؟ نميشه؟
آقا پیدا نشد!!!نقل قول:
اصلا پاک هم نمیشه
سلام بچه ها.
چطور ميشه پنجره اي كه بعد از نصب يه نرم افزار كه ميگه آيا اين برنامه كامل نصبه يا دوباره ميخواهيد نصبش كنيد رو كلآ از بين برد و ديگه نپرسه؟
ممنون.
با سلام
من روی لپ تاپ dell vostro 1520 با cpu 2.66 و ram 4 ویندوز 7 ultimate نصب کردم مشکلی پیش نیومد و تقریبا تمام دراورها رو شناخته و کار میکنه و اپدیت هم میشه .
مشکل اصلی اینه که وبکم من کار نمی کنه یعنی یه برنامه شبیه قفل کودک داره و اصلا جای ورود user ,pass نداره و از parental control هم قفلی گذاشته نشده .لطفا اگه کسی با این مشکل برخوردکرده و حل شده به من کمک کنه
سلام، من هم مشکلی شبیه saeed2157 دارم، روی لپتاپم (فوجیتسو زیمنس) ویندوز xp نصب بود و وقتی وارد my computer میشدم، پائین پنجره، آیکن مربوط به وبکم لپتاپم مشخص بود ولی از وقتی 7 را نصب کردم این آیکن نیست و هیچجوری بهش دسترسی ندارم، با هیچ درایوری در 7 مشکل ندارم بجز همین!!! لطفا راهنمایی ام کنید که چطور آیکن وبکم رو دوباره فعال کنم و بتونم باهاش عکس و فیلم بگیرم. ممنون
دوستان یکی کمک کنه.....
1---من 7 را نصب کردم ..مودم من هم tplink 8811 هستش ....حالا هر چی گشتم درایورش فقط برای xp هستش , و برا 7 نیست...چی کار باید کرد؟ ....
به سایت خود TP LINK هم نمیتونم وارد بشم!!!!
دوستان من موقع ورود به ویندوز باید روی صفحه لاگین کللیک کنم تا وارد بشم...کسی راهی بلده ؟
دو تا سوال دارم ،ممنون میشم اگه پاسخ بدین:
1-بعد از استفاده از مجیک پارتیشن،مجبور شدم رو درایو F یه ویندوز 7 دیگه بزنم(سیستم کلا هنگ کرده بود چه هنگی!)،بعد بالا امدن ویندوز ، رفتم تو درایوش shift+delete کردم کل فایل هاشو. ولی الان هر بار که می خوام دستگاه رو روشن کنم ، ازم می پرسه کدوم وینوز رو میخوام:windows 7(recovered -که همان ویندوز اولی و اصلی باشه - یا windows 7 جدید. جدید رو هم می زنم ارور میده(البته با اصلی مشکلی ندارم.)
2-میشه یه کاری کرد بعد از بالا آمدن ویندوز مستقیما کانکت بشه به ADSL؟
نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ ها:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=258
شما هم همين مسير بالا رو مراجعه كنيد.نقل قول:
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟:13:نقل قول:
اینم عکسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
عکسو ندیدم/
نه نمیشه این کارو کرد//
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
ببین اینه:نقل قول:
کد:http://www.latestdriversupdate.com/driver/31526.html
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
سوالتون را دقیق نفهمیدم؟نقل قول:
شما یه ویندوز دیگه نصب کردین یا اسم یه درایو را تغییر دادین؟
در مورد سوال دوم نه نمیشه///
ویندوز نصب کردم،حالا میخوام remove بشه،کامل نمیشه.مثلا -همان طور که گفتم-وقتی سیستم رو روشن می کنم ازم می پرسه که یکی از دو ویندور رو انتخاب کنم،با اینکه من shift delete کردم فایل هاشو.
در مورد سوال دوم هم ،تو ویندوز قبلی ام میشد ها.
اقا مشکل حل شد...درایور را با ویندوز اپ کردم شد با این که سایت رسمی هنوز برا این مدل درایور نداده...واقعا تعجب کردم ....سایتش TP-LINK.COM هستش و اخرین درایوری که برا 8811 داده برا ویندوز ویستا در سال 2008 هستش....
تقریبا 90 درصد درایور های ویستا به 7 می خوره، واسه همینه که خیلی از سایتها درایور اختصاصی برای 7 نزاشتن.
سلام
من یه وب کم VMICRO (V0303) دارم .
ولی درایورش رو که وصل میکنم وب رو میشناسه ولی صفحه وب سفید نشون داده میشه.
وب کاملا سالم چون توی کامپسوتر دوستم کار میکنه.
اگه راهکاری دارین بهم بگین لطفا.
ممنون:11:
برای حذف نام ویندوز پاک شده از لیست Boot Menu شما باید فایل Boot.ini رو ادیت کنید، این فایل در Root درایوی که ویندوز شما نصب هستش بصورت مخفی قرار داره که برای روئیت این فایل باید در Folder Option تیک عبارت hide protected operating system files رو بردارید، سپس فایل رو باز کنید و لاینی که مرتبط با ویندوز remove شده شما هستش رو حذف کنید و فایل رو ذخیره کنید !نقل قول:
محتویات درون این فایل چیزی شبیه به این هستش :
نقل قول:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Windows 2000 Professional" /fastdetect
در ویندوز 7 ساختار فایل بوت تغییر کرده و دیگه خبری از boot.ini نیست، بجاش دستور BCDEdit اضافه شده که کار باهاش یکم سخته.:13:
از دستور msconfig استفاده کن
در پنجره باز شده برو توی قسمت Boot
حالا خیلی ساده میتونی کارایی که میخوای رو انجام بدی (حذف، انتخاب بعنوان پیش فرض، زمان انتخاب و ....)
سلام
من یک سوال دارم. یکدونه ایسر 4710tg دارم که ویندوز 7 home Premiun اوریجینال داره، وقتی میام هایبرنیتش کنم مثل آدم هایبرنیت میشه. اما وقتی روشنش میکنم ، ویندوز بالا مییاد ولی صفحه سیاهه و چیزی دیده نمیشه. مجبورم اسلیپش کنم و دوباره از اسلیپ دربیارم تا درست بشه. اونوقت میبینم که رد دکمه هایی که فشار دادم روی تکست باکس مربوط به یوزرنیم و پسورد هست، یعنی ویندوز بالا اومده بوده. لپ تاپم دو تا کارت گرافیکی هستش، و درایورهاش همه آپدیتن. روی پشتیبانی ایسر هم نوشتم و گفتند ببر نمایندگی ایران. مال من نمایندگی سازگار ارقامه. اما من مشهد هستم. گفتم قبل از تلفن و تلفن کاری ، یک سوالی از بچه های فروم بپرسم. پیلیییییییز کمککککککککککککک
مرسی :20:
دوستان ببخشید برای فایلهای Temp ویندوز که حجم زیادی رو همیشه اشغال میکنن راه حلی برای خلاصی وجود نداره ؟
معمولا بطور خودکار بعد از بسته شدن برنامه هایی که اون ها رو ایجاد کردن از بین میرن ولی بصورت دستی هم میشه مثلا روی درایو c راست کلیک کن تو قسمت General روی Disk Cleanup کلیک کن بعد تو پنجره ای که باز می شه تیک همه ی گزینه ها رو بزن و بعد ok کن.نقل قول:
یه راه هم استفاده از برنامه هایی مثل TuneUp Utilities 2010.
توی Run
عبارت %temp% رو وارد و OK کن
فولدر Temp باز میشه، هر چی توشه رو پاک کن
سلام دوستان خواهش می کنم اگر لبنک فارسی ساز ویندوز 7 رو دارید اینجا بذارید چون من واقعا با این قضیه مشکل پیدا کردم . باتشکر
ولی این مسیر تنها یکی از پوشه های فایل های موقتی ویندوز ، پاک کردن تمام فایل های موجود در این پوشه وقتی که برنامه ای باز باشه امکان پذیر نیست و در مواقعی ممکنه به اجرای درست برنامه ها صدمه بزنه.نقل قول:
سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم بعد از دو روز وقتی ویندوز بالا میاد ارور اکسپلورر رو می ده و اکسپلورر من ریستارت میشه و دیگه ارور نمی ده چه جوری ارورش رو بر طرف کنم؟
آقا چطور میشه گجتها رو از مسیر درایو C پا کرد SIDEBAR رش قاطی کرده!!!
اگه منظورت فارسی ساز ظاهر ویندوزه یه فایل خود مایکروسافت داده بیرون ولی من هنوز خودم تست نکردم:نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a1a48de1-e264-48d6-8439-ab7139c9c14d&displaylang=fa
نه دوست من منظورم فارسی سازیه که کیبورد رو اصلاح می کنه و جای حروفی مثل پ و ژ رو درست می کنهنقل قول:
یه برنامه به نام KeyTweak تو کلیک معرفی کرده بودند که می شد باهاش جای پ و ژ رو عوض کرد!
کسی نمیدونه این مشکل من چیه؟
یکدونه ایسر 4710tg دارم که ویندوز 7 home Premiun اوریجینال داره، وقتی میام هایبرنیتش کنم مثل آدم هایبرنیت میشه. اما وقتی روشنش میکنم ، ویندوز بالا مییاد ولی صفحه سیاهه و چیزی دیده نمیشه. مجبورم اسلیپش کنم و دوباره از اسلیپ دربیارم تا درست بشه. اونوقت میبینم که رد دکمه هایی که فشار دادم روی تکست باکس مربوط به یوزرنیم و پسورد هست، یعنی ویندوز بالا اومده بوده. لپ تاپم دو تا کارت گرافیکی هستش، و درایورهاش همه آپدیتن. روی پشتیبانی ایسر هم نوشتم و گفتند ببر نمایندگی ایران.
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها این root که گفتی ، این یعنی چِ ؟!:18:کجاس ؟نقل قول:
آقا من تو اینترنت اسکپلوررم بعضی فونتای فارسی رو مربع میگذاره.
تو زبان هم همه رو پرشین و ایران تنظیم کردم احیانا کسی این مشکل رو نداشته؟
زبان فارسی شما بد نصب شده. یک بار کامل فارسی رو Remove کن . ریستارت و دوباره تنظیمات فارسی رو انجام بده. باید درست بشه:20:نقل قول:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
احتمالا مشکلش با آپدیت بایوس حل میشه. البته ممکنه ویندوز هم مشکل داشته باشه. ویندوزت رو اگه میتونی ( محدودیت استفاده و ... نداره) دوباره نصب کن، مشکل حل نشد به احتمال قوی از بایوسه اگه نبود دیگه مشکل سخت افزاری میشه:13:نقل قول:
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
یعنی چی ؟؟؟ بیشتر توضیح بده یا عکسی چیزی بذارنقل قول:
برای پاک کردن گجت ها : راست کلیک دسکتاپ > گجت ... حالا روی هر گجتی که میخوای پاک کنی راست کلیک و آنیستال
اگه میخوای کلن اجرا نشه هم برو msconfig تیک microsoft windows operating system رو بردار . البته دقت کن مسیرش مسیر ساید باز باشه:10:
طبق گفته دوستمون جناب nitro ظاهرا ساختار فایل بوت در ویندوز 7 تغییر پیدا کرده !نقل قول:
شما بهتره از طریق System Configuration اقدام کنید. برای اینکار در run عبارت msconfig رو تایپ کنید و کلید اینتر رو فشار بدید سپس در پنجره باز شده تب Boot رو انتخاب کنید و در کادری که نام سیستم های عامل نصب شده وجود داره، سیستم عامل remove شده رو انتخاب کنید و اون رو Delete کنید !
(منظور از Root ، ریشه درایو هستش! بطور مثال //:C )
اینو امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه.نقل قول:
منوی view
encoding/more/unicode
بنده یه پکیج 100 تایی گجت ریختم....چند تاشو باهم اجرا کردم...از اون موقع دیگه سیستم گجت بالا نمیاد....داخل sidbar رش هم نمیشه رفت.....نقل قول:
ارور میده!!!!
میخوام بدونم گجتها تو چه مسیری ذخیره میشه تا دستی!!! پاکشون کنم