طرف full HP بود تقریبا و Gear بهتری داشت نسبت به مجی و 1 به 1 شده بودن ! دلیلی برای عقب کشیدن نبود . می تونست برگرده مجی رو بکشه . من خودم الهه فرار کردنم . هیچ وقت موقع فرار هی برنمی گردم پشتم رو نگاه نمی کنم.نقل قول:
Printable View
طرف full HP بود تقریبا و Gear بهتری داشت نسبت به مجی و 1 به 1 شده بودن ! دلیلی برای عقب کشیدن نبود . می تونست برگرده مجی رو بکشه . من خودم الهه فرار کردنم . هیچ وقت موقع فرار هی برنمی گردم پشتم رو نگاه نمی کنم.نقل قول:
ها ؟
اختلاف نظری بین فقها نیست می گم الان طرف می خواسته فیلمش رو بسازه برای بن کردن مجتبی . منتها چطور یهو به ذهنش رسیده این کارو بکنه ؟ قبلا دیده این مشکل و مجتبی داره اومده سواستفاده کنه
گفتم که قبلا هم بحث ریپورت دادن مجتبی این ور شده بود به خاطر اسپید هکک ...
مشکل اینترنت ایرانه دیگه ...
عمرا نمی تونست مجی رو بکشه .... شما با مجی پی وی پی نکردی ... بمیر نیست . یکی از دلایلی که ممکنه اینا عقده ای شدن از دستش همینه . gear مجتبی هم گادس هست تازه فکر کنم مجتبی ele لول دو توی سلاحش داره .
خلاصه از ته دل در این شبهای رمضانی دعا می کنیم که این ban لعنتی مجتبی حل بشه . خدایی مجتبی رو می دیدم اون ور خیلی حال می کردم . QQ
دمتون گرم.من چاکر شما هستم.البته تو این صحنه اخرشو نگرفته.وقتی من جا دایناسو ها گرفتمش منو Regina کرد و کشتنقل قول:
من اگه از ban در بیام دیگه فقط leech میکنم.یا موارد خیلی خاص حمله میکنم مپ ها رو دیگه clean نمیکنم.چون میدونم از این جور ادما زیاده.ملت نوب هستن نمیفهمن اصلا -- چه معنی میده میان ملت رو دزد میکنن.حتی اگه من یه لول 1 رو ببینم پشتش به من باشه در حال فرار باشه نمیرم دنبالش.واسه همین جاهاس که میگم هانتر واسه pvp خوبه.خیالت راحته هیچکی نمیتونه بهت بگه range هککر.
lolنقل قول:
منو Regina کرد و کشت
دمیج خیلیا رو روت دیدم کارت درسته .هانتر خوبه ولی خدایی با گاردت عالی بازی می کردی .
اتفاقا هانتر اوضاشون خراب تره . چون یه نیمچه باگی دارن . مثلا اگه یه هانتر یجا وایستاده باشه و طرف در حال فرار، وقتی که از رنج خارج میشه تا چند لحظه باز تیر ها بهش می خوره. و مثل رنج -- میشه.نقل قول:
هانتر اگه رنج -- کنه می تونه خارج از زاویه دید بدونه اینکه ببینیش و رادار فعال شه بزنه تو رو ! ما تو Etain چند تا از این آرچرها داشتیم.
حالا واقعا یه همچی هککی وجود داره یا توهمه ما پینگ ضعیفاست ؟ lol چون حداقل 50 بار شده که هانتر منو زده و مردم . بدون اینکه رادار فلش قرمز بزنه . آدم حال داشته باشه frap کنه یه کم گایا رو از این هانتر های خفن پاک سازی کنیم :دینقل قول:
هانتر اگه رنج -- کنه می تونه خارج از زاویه دید بدونه اینکه ببینیش و رادار فعال شه بزنه تو رو !
این ep5 دقیقا معلومه چه روزی میاد ؟ ملت دارن می گن این هفته قرار بیاد ... قراره بیاد این هفته حالا؟
فعلا که GM ها گفتن میاد.باید دید بازم بد قولی می کنن یا نه.نقل قول:
چرا اینا log رو چک نمیکنن.
تو این بازی سر گناه کار تا پا دار میره ولی بالا دار نمیره.بیگناها رو سلاخی میکنن
من دیشب یه تستی کردم و صحنه مجی رو دوباره بازسازی کردم Lol
دیشب داشتیم گریند می کردیم یکی از Sin های ما که sonic داشت روی من Auto follow بود، من حتی Grape هم نداشتم. وقتی پشتم رو نگاه می کردم موقع دویدن می دیدم طرف 15 متری با من فاصله می گیره !! بعد از وایستادن من بعد چند ثانیه به من می رسه ! از اون و بقیه پرسیدم دید خودشون رو به من بگن . اونا گفتن دقیقا چسبیده به تو !!! و هیچ فاصله ای نداره. بعد یه Duel کردم و فرار می کردم و دقیقا موقع DH زدن همون صحنه مجتبی پیش میومد !! البته دیشب یذره ping اوضاش خراب بود ولی قابل بازی کردن بود.
خدا کنه زود تر بیاد دیگه ... حالا اوضاع لایت بدتر هم بشه مهم نیست ... بازی رو اعصابه الاننقل قول:
dread ring clean نمی خواید ؟ 6 بیل ...
مجی
PM رو چک کن حاجی.
آقا مجتبی یه سوال شما با یه اکانت دیکه داری ticket میزنی یا با ایمیل ؟؟؟؟
به اون اکانت قبلی که دسترسی ندارم یه دونه جدید ساختم
این عکس رو ببین اون حرومزاده که منو بن کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اکانت برای کیه ؟؟؟؟
شاید با این عکس بتونی یه کاری بکنی.عکس رو مدرک حساب میکنن.البته اگه نگن اون چت رو خودت ساختی.
حالا چطور این کار رو کردی؟
حاجی.این SS رو به GM نشون دادی؟
شاید بشه یه کاری کرد.
اره نشون دادم.منتظر جوابم
پسر اگه بشه چی میشه.نقل قول:
یه بلایی سر اون طرف بیاریم که دیگه فکر این کارا رو نکنه.
اینو خوده B347 گرفته :دینقل قول:
عرفان
امروز یکی رو تو DD1 کشتم اسمش -Pedram- بود.ببین طرف کیه؟
امروز یه GM رو شانسی تو فروم پیدا کردم که داشت تو chat box شر میگفت بهش مث کنه چسبیدم که این ticket منو چک کنه بهش شماره دادم.خدا کنه یه کاری واسم کنه.
امیدوارم رو conti بوده باشه ...نقل قول:
این همونه ایرانیه که گفتم یه بار UM55 ش رو بن کردن . دوباره از اول شروع کرد الان دوباره 52-3 باید باشه um فایتر.
خواهرش هم بازی می کنه pooneh_hm پریسته لول 55 .
بچه های خیلی خوبین ...
یه چند تا نکته ای که می دونم می گم !نقل قول:
معمولا هر سرور GM مخصوص خودش رو داره و GM ها هر کدوم وظیفه خاصی دارن ! نمیشه رندم خر یکی رو بگیری.
این GS ها هم با هم فرق دارن ! بعضی GS ها مفت نمیارزن و بخاطر راهنمایی Nub ها و مسائل کوچیک یه مدت GS میشن و آخر هم عنوان رو از دست میدن ! اینجور GS ها کمکی نمی تونن بهت بکنن. ولی بعضی GS خفن خرشون میره !
مخصوصا GS ها قدیمی Lailah ! من وقتی Sonic Walker خودم رو اشتباهی NPC کردم به GS Nambi گفتم ، گفت Ticket بفرست حداقل 3 روز بعد بررسی می کنن ! شایدم 1 هفته طول بکشه ! بعد به GS Corax گفتم که از GS هایی هست که خرش میره ، گفت Ticket بفرست شماره Ticket رو بده من 3 ساعت دیگه با GM قرار دارم ، باهاش صحبت می کنم که Walker رو پس بده.
من غروب بود walker رو NPC کردم شب corax صحبت کرد با GM فرداش که ON شدم دیدم Walker رو برگردونده ! تازه Ticket رو هم اشتباهی با اکانت دوم داده بودم و فقط از روی اسم کراکترم پیگیری کرد!
تو گیلد ما ظاهرا غیر Glyph بقیه GS ها از این GS آیکی ها هستن خود Glyph هم زیاد خفن نیست ولی تنها راهی که کارت رو سریع تر رسیدگی کنن همینه که GS پیگیر کارت باشه ، GM ها به حرف ما گوش نمی کنن. و متاسفانه ظاهرا GM که واسه Gaia کار می کنه خیلی داغونه و مثل GM Tactic آدم باحالی نیست که به فکر مظلومین باشه lol
یادم نمیاد تو کدوم گیلد بود.بگو بیاد صحبت کنیم بشناسیمشون.بنده خدا رو 1 shot کردم.بعد که کشته شد اسمشونقل قول:
خوندم دیدم ای دل غافل ایرانیه که.
البته تا حالا با احسان برخورد نداشتم.فکر نکنم تا حالا کشته باشمش.
ولی عرفان رو چند بار اشتباهی کشتم.اشتباهی بوده ها P:
من اسم نگاه نمیکنم.شرمنده.
اگه دیدیشون آدرس فروم رو بهشون بده بیان اینجا.
فقط خدا کنه کار مجتبی ردیف شه.خدا وکیلی دست و دلم به بازی نمیره.
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
اتفاقا خر Glyph میره.جای خواهری خانم خوبیم هست.خواهری که چه عرض کنم.مادری.نقل قول:
Cto هی ریست میشد.Blade گفت به Glyph بگیم. Glyph همون جا Tactic رو summon کرد تا بررسی کنه.
Glyph بهترین و محبوب ترین و پرنفوذترین GS گایا هست.زن خوبیم هست.اگه بخواد کاری کنه می تونه.
آره. منم گفتم که تو gaia فقط این هست. ولی در حد Corax نیست. Corax جز GS های اولیه بازی بود که از زمان شروع بازی تو Lailah بود و از GS هایی اصلی بود که مپ های جدید و مب های جدید و تغییر اسکیل ها رو انجام می دادن. تو Forum شایا رو هم در مورد Orc/pag اگه خوب دنبال می کردم کلا 2 تا GS بودن که در مورد اسکیل ها و Build ها حرف آخر رو میزدن یکیش Corax بود.نقل قول:
اتفاقا خر Glyph میره.جای خواهری خانم خوبیم هست.خواهری که چه عرض کنم.مادری.
Cto هی ریست میشد.Blade گفت به Glyph بگیم. Glyph همون جا Tactic رو summon کرد تا بررسی کنه.
Glyph بهترین و محبوب ترین و پرنفوذترین GS گایا هست.زن خوبیم هست.اگه بخواد کاری کنه می تونه.
حدود 4 یا 5 ماه پیش در مورد تغییر اسکیل ها گفته بود که می خوان یه جوری بشه بیشتر به سمت بهتر شدن pvp 30 بشه که نشد lol
کاظم راست میگه ! بگین این ایرانی هایی که تو بازی هستن بیان فروم و صحبت کنن ! من این ارشام رو گفتم گفت میام میام ولی نمیاد !نقل قول:
ادم نمیاد تو کدوم گیلد بود.بگو بیاد صحبت کنیم بشناسیمشون.بنده خدا رو 1 shot کردم.بعد که کشته شد اسمشو
صحبت کردن باعث میشه بازی بیشتر بچسبه.
راستی جدیدا چرا اینقدر pvper های لایتی با رید +20 تایی میریزن سر گریندر های ما ؟!! دیروز یه سره PP بود ولی نمی تونستیم گریند کنیم هی یه لشکر میریخت سرمون ما رو می کشتن جالب اینکه با LEGION ها کاری ندارن ! منم لباس ندارم حریف هیچ کس نمیشم lol
ولی خداییش ترکیدم ! 3 روزه لول 50 رو 56 و 40% رسوندم ! تازه پارتی های ما اکثرا داغونه. DD های خوب ما حاضر نمیشن بیان پارتی و می خوان solo کنن یا Duo با یه DD دیگه . بزور پارتی درست می کنیم. اگه EP5 هم بیاد که 100 نفر همزمان می خوان گریند کنن. معلوم نیست چی میشه.
آره. منم گفتم که تو gaia فقط این هست. ولی در حد Corax نیست. Corax جز GS های اولیه بازی بود که از زمان شروع بازی تو Lailah بود و از GS هایی اصلی بود که مپ های جدید و مب های جدید و تغییر اسکیل ها رو انجام می دادن. تو Forum شایا رو هم در مورد Orc/pag اگه خوب دنبال می کردم کلا 2 تا GS بودن که در مورد اسکیل ها و Build ها حرف آخر رو میزدن یکیش Corax بود.نقل قول:
اتفاقا خر Glyph میره.جای خواهری خانم خوبیم هست.خواهری که چه عرض کنم.مادری.
حدود 4 یا 5 ماه پیش در مورد تغییر اسکیل ها گفته بود که می خوان یه جوری بشه بیشتر به سمت بهتر شدن pvp 30 بشه که نشد lol
کاظم راست میگه ! بگین این ایرانی هایی که تو بازی هستن بیان فروم و صحبت کنن ! من این ارشام رو گفتم گفت میام میام ولی نمیاد !نقل قول:
ادم نمیاد تو کدوم گیلد بود.بگو بیاد صحبت کنیم بشناسیمشون.بنده خدا رو 1 shot کردم.بعد که کشته شد اسمشو
صحبت کردن باعث میشه بازی بیشتر بچسبه.
راستی جدیدا چرا اینقدر pvper های لایتی با رید +20 تایی میریزن سر گریندر های ما ؟!! دیروز یه سره PP بود ولی نمی تونستیم گریند کنیم هی یه لشکر میریخت سرمون ما رو می کشتن جالب اینکه با LEGION ها کاری ندارن ! منم لباس ندارم حریف هیچ کس نمیشم lol
ولی خداییش ترکیدم ! 3 روزه لول 50 رو 56 و 40% رسوندم ! تازه پارتی های ما اکثرا داغونه. DD های خوب ما حاضر نمیشن بیان پارتی و می خوان solo کنن یا Duo با یه DD دیگه . بزور پارتی درست می کنیم. اگه EP5 هم بیاد که 100 نفر همزمان می خوان گریند کنن. معلوم نیست چی میشه.
با Res نرمال که نمیشه pvp کرد ... البته یه چند باری اومدم ولی باهم pvp نداشتیم :44:نقل قول:
EP5 نیومد هه هه
GM ها دوباره چرت گفتن.
دیگه دارن چوپان دروغگو میشن.نقل قول:
مجتبی بازی رو بیخیال شدی؟
هنوز منتظریم.یه SS دادم به Glyph.هنوز جواب نداده.نقل قول:
تا 2-3 روز دیگه کلا بیخیال دیگه میشم.من نمیتونم از صفر شروع کنم بعد باز منو بن کنن.
جواب هیچ کدوم از ticket ها رو تا حالا دادن؟ اصلا هیچ GM جوابی داده؟ دیروز حراج GM /GS بود ! پول داشتم یه GM می خریدم باهاش صحبت می کردم کارت رو راه بندازه lol
جواب که دادن ولی همش جوابای چرت و پرت دادن.مثل این که هر نامه ای رو که نمیخونن یه جوابی واسشون قبلا نوشتن و میفرستننقل قول:
ناامید نباش حاجی.امروز با Blade صحبت کردم.گفت Nanai اون SS رو داده به Tactics.
Tactics آدم ردیفیه.Blade هم خیلی امیدوار بود.یه کوچولو دندون رو جیگر بذار.
البته یه مسئله ی دیگه هم هست. Havoc رو هم الکی Perma ban کرده بودن با اینکه سریع بهشون تونست ثابت کنه 2 هفته طول کشید تا برش گردونن. کلا اینجور موارد حتی اگه بهشون اثبات کنی حداقل 2 هفته ای نمیزارن بازی کنی. شاید بخاطر این باشه که مشکوکن و می خوان بترسونن !نقل قول:
به نظر من که یک ماهی باید صبر کنی چون الان یه کمی به خاطر ep5 وقت ندارن برای من هم یک ماهی طول کشید تا برگردوندن شما هم یه کمی صبر کن 80 % برمیگردونن ..........
حرف احسان تایید میشه.باید یه کم صبر کنی حاجی.نقل قول:
کاملا بی کارم الان و حوصله ام سر رفته ! گشنمه !
ولی خب توی شایا هم کار جذابی ندارم . ep5 بیا !
میتونی یه item 15 K AP بخری که اکانتت رو تبدیل به Fury می کنه و بیای اینور باس بکشی حداقل تا حوصلت سر نره !نقل قول: