اسیاتک نامحدود نداره بجز craنقل قول:
احتمالا منظورتون ماتریکس هست
Printable View
اسیاتک نامحدود نداره بجز craنقل قول:
احتمالا منظورتون ماتریکس هست
یعنی بجز اون شیر 1 به 10، کلا سرعت نصف میشه؟ بجای 256 سرویس 128 میدن و اونو هم بین 10 نفر شیر میکنن؟نقل قول:
این خلاف قوانین جمهوری اسلامیست.
فکر نکنم دیگه اینجوری باشه..نقل قول:
میتونید زنگ بزنیدئ دقیق بپرسید
WOW
صبح ساعت 5 بیدار شدم بازم سرعت خوب بود متوسط=125 ک ب
نه. ببینید. سرعت خط 256 یعنی 32 کیلوبایت دانلود. OK ؟ . حالا سرعت این خطوط نامحدود با اعمال شیرینگ 10 به 1 می شود = حدود 3 کیلوبایت دانلود. یعنی در عمل برای اینکه سرعت خوبی در این نوع سرویس های داشته باشید بهتر است خطوط 1024 سا 2048 نامحدود را بگیرید مگر اینکه نیازی به سرعت های بالا نداشته باشید.نقل قول:
برعکس ! این دقیقا مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات جمهوری اسلامی و بخشنامه است. با توجه به نرخ پهنای باندی که شرکت زیرساخت به شرکت ها می دهد فقط با شیرینگ 1 به 10 امکان ارائه سرویس با این قیمت وجود دارد. از نظر فنی مسخره است اما این یک واقعیت است مگر اینکه قیمت پهنای باند اینترنت ، مشابه قیمت های جهانی به دست شرکت ها رسانده شود.نقل قول:
سلام
لطفا راهنمایی کنید.
دوستان من به تازگی از ماتریکس adsl گرفتم اونم سرویس 512 با 9 گیگ حجم سه ماهه و این ماتریکس نمایندگی داتک هست و ساعات دانلود شبانش گفتن از 1.30 تا 7.30 هست و حالا من میخوام بدونم برای استفاده از ساعات رایگان چیکار باید کرد و ایا باید در ساعات فوق تنظیماتی در مودم انجام بدم یا خودش اتوماتیک وصل میشه و تو سایتش نوشته برای دانلود رایگان شبانه باید 4 گیگ حجم داشته باشی و این رو هم اگه کسی میدونه توضیح بده.با تشکر فراوان
پست قبلی من کو؟
سلامنقل قول:
تا جائی که بنده اطلاع دارم اگر سرویس خریداری شده شما بالای 4گیگ ترافیک داشته باشد امکان استفاده از ساعات رایگان وجود دارد در غیر این صورت خیر.
بصورت اتوماتیک به ترافیک رایگان سوئیچ میشه.
اگر مجموع ترافیک شما 9گیگ هست شب رایگان نیست.
اگر قصد استفاده از شب را داشتید در آینده لطفا سرعت دانلود نسبت به اکانت خریداری شده رو اینجا ذکر کنید.
بنده هم قصد دارم برای تست از ماتریکس سرویس بگیرم اما به مشکل مخابرات فارس برخوردیم فعلا...
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون و من متوجه نشدم و من که 9 گیگ حجم دارم چرا نمیتونم از دانلود شبانه داشته باشم؟
من الان ماتریکس دارم.شما نمیتونی شبانه ماتریکس استفاده کنی.شما باید ماهی 4 گیگ خریداری کنی یعنی شما باید 3 ماه 12 گیگ خریداری میکردینقل قول:
آقا سرعت سرویس های ماتریک چطور هست؟
من دیگه از دست دیسی های ارم نت به سطوح امدم می خوام تغییر سرویس بدم!!
لیست قیمت و سایتش بذارید
راستی نامحدود هم داره؟
بصورت CRT هست یا نامحدود؟
سلامنقل قول:
اونجور که دوستان گفتن سرعت واقعی را میده
اره نامحدود هم داره بجز CRA
cra ارم نت منتفی شد؟!:41:کد:http://adslmatrix.net/
اگه واقعا شیر باشه نه محدودیت چون خیلی خیلی کم پیدا میشه که از این سرویسها گرفته باشن باید سرعتش خوب باشه!
خودم تا 2ماه دیگه سرویس دارم وگرنه تست میکردم!
به صورت نامحدود همیارنت هست که قیمتای نامحدودش یکم فضایی:نقل قول:
کد:http://tarashesabz.com/price.php
نوسان سرعت زیاد داره.ممکنه یهو پینگ بشه 800 . الان مال من شده 800 .نقل قول:
سایتش
نا محدود هم دارهکد:http://www.adslmatrix.com/
اینم لیست قیماتش که از توو اکانتم برداشتم چون توو خود سایت به صورت کامل نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
گزینه های UN نا محدود هستن
بچه ها کسی جریان این تعرفه را میدونه چیه؟؟؟؟
مدت زمان نامحدود!
یعنی تا زمانی که 5 گیگ را داریم بدون محدودیت زمانی(یک ماه و سه ماه و.....) اینترنت داریم؟؟
اگر اینجوری باشه خیلی خوبه واسه من چون روزانه چیزی مصرف ندارم
ضمن اینکه یه مودم وایرلس + یک سال اینترنت رایگان شاتل :2::2::2: هدیه تلوزیون ال جی گیرم اومده نمیدونم چی کارش کنم
احتمالا همینه که شما میگی.تا هر وقت 5 گیگ تموم کردی میتونی استفاده کنی.این سرویس واسه کسایی مصرف روزانه کمی دارن عالیهنقل قول:
عزیزان شیرازی
کسانی که پارس آنلاین هستن
در تاپیک پارس آنلاین زیاد از حجم دزدی این شرکت ناله میکنن
میخواستم بدونم راست میگن پارس آنلاین حجم دزدی داره؟؟؟
مثلا یه فایل 100 مگی دانلود میکنی چجوری کم میکنه مگه؟ حجمی که باید کم بشه مجموع send و recieve خب باید باشه
که حدودا یه فایل 100 مگی که دانلود میکنی حدود 110 تا 112 مگ از حجم شما کم باید بشه اگر بیشتر کم کنن حجم دزدیه
حالا واقعا این شرکت حجم دزدی داره؟؟؟
نقل قول:
کاری نداره که دوست عزیز
با نرم افزار DU Meter میتونی هرچی مصرف داشتی را SAVE کنی بعدش ببینی واقعا همون قدر کم شده....
اگرم بدون نرم افزار میخوای ببینی هم قسمت Properties خودت send &recieve را یادداشت کن بعد جمعش بزن ببینی چقدر کم میکنه اگر اینجوری باشه که بیشتر از حد معمول کم میکنه میتونی ازشون شکایت کنی!!!!!!!!!!!!!!:27:
آخه من فعلا شاتل هستم 12 روز دیگه دورم تموم میشه میخواستم شرکت رو عوض کنمنقل قول:
نظرم پارس آنلاین بود
میخواستم ببینم واقعا این شرکت حجم دزدی داره یا نه؟؟
اگر که داره برم یه شرکت دیگه
اما شک دارم شبانه داشته باشهنقل قول:
ولی حیفه اگر شبانه داشته باشه چون تازه سه ماه تمدید کردم ارم نتو یه خط دیگه خونه رو هم میخوام اون شاتله مزخرف بگیرم ، حیفه مفتی یه کارت 1 ساله بهم دادن حداقل اینا که پولشو از ال جی گرفتن حیفه من نرم بگیرمش فقط میگیرم و ازش استفاده نمیکنم:27::21:
نکته جالبش اینه که ترافیکشون واسه یک سال فقط و فقط و فقط......... 2.5 (دو و نیم ) گیگه!!!!:31::2:
حالم از شرکتشون بهم میخوره:2:
ولی وایرلس خوبیش اینه که دیگه خط تلفن نمیخواد کسی نمیدونه هزینه آنتنش چه قدر میشه؟؟
شک نکن دوست عزیز. 100% نداره.نقل قول:
این شاتل لعنتی هم قاط زده.
خیلی کند شده امروز.
فقط دو نیم گیگ ؟ زرشک؟ برای من هم باید از همین جایزه ها روی تلویزیون LG بیاد. اخه با 2.5 گیگ میشه چی کار کرد در یک سال؟ واقعا این LG خسته نشده با این همه زحمتی که می کشه؟نقل قول:
ببخشید اگر من از شاتل بگیرم بعد بخوام رانژه رو بردارم چقدر طول می کشه؟ اذیت می کنند یا نه؟
ممنون
شاتل اذییت میکنه.بین یه هفته تا 10 روز طول میکشهنقل قول:
آره امروز زنگ زدم هیچکدام از سرویس های وایرلسشون شبانه نداره:41::13:نقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
نقل قول:
کاملا موافقم
برای من 15 روز شد هرروز هم زنگ میزد می گفت چرا می خوای جمع آوری کنی جوری میگفت که انگار بهترین isp دنیاست غافل از اینکه باید برن تو محوطه مخابرات غاز بچرونند:27:
حذف شود.............
تایید میشه.منم دیروز همین مشکلو داشتم.کلا پینگ بالای 2000 بود.نقل قول:
کی قاط نمیزد !!نقل قول:
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
درود به همشهــری های گرامی
اقایون جون هر کی دوست دارین این برو بچه های جدیدی که میاین تو تاپیک رو راهنمایی کنید
من همیشه انلاین نیستم که ...
از هم محله ای مون اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست اینکار دارم
از شاتل نگیرن محدود میشن.. اگه طرف قید دانلود رو میزنه خب بره از شاتل بگیره من حرفی ندارم
وسلام !
سلامنقل قول:
حرف دوستمون تایید میشه!
شاتل افتضاح شده! همش محدود میکنن
بچه ها مگه شاتل هم اینترنت وایرلس میده؟
این قانون محدود کردن شاتل چه جوریه؟ یعنی اگر در ماه چقدر دانلود کنیم محدود می شویم؟
قانون خاصی نداره.بعضی ها با 200 مگ محدود میشن بعضی ها هم با 500 مگ بعضی ها با 1 گیگ و ... . اما بالاخره دیرو زود محدود میشی.نقل قول:
قانون خاصی نداره یکی میبینی اصلا دانلود هم نمیکنه ولی محدود میشه!نقل قول:
دوستان شماره پشتیبانی ارم نت چنده ؟؟
سلامنقل قول:
1844
1888 هم هستنقل قول:
سلام
عزیزان هفته پیش کسی درخواست جمع آوری یا راه اندازی کرده و جواب گرفته ؟
گرفتاری شدیم ها...لعنت بر مخابرات و ...
مخابرات شیراز گند زده به همه چی!
اینترنت من پینگش زیر 20 هست
اما زنگ زدم به پشتیبانی گفتن که الان پینگ ها از طرف مخابرات خرابه و معلوم نیستکی درست بشه (مرکز امیر کبیر)
پینگ من هم از صبح تا حالا رو 800 هست (صبانت )
پینگ من هم بالاس.ماتریکس دارم.مرکز فیاض بخش