سلام
بین این شرکتا کدوم از نظر قیمت،سرعت و پشتیبانی بهتره؟
سپنتا
لایزر
صبا نت
Printable View
سلام
بین این شرکتا کدوم از نظر قیمت،سرعت و پشتیبانی بهتره؟
سپنتا
لایزر
صبا نت
نقل قول:
از نظر پشتیبانی معلومه سپنتا و لایزر.
محدود لایزر!
نا محدود سپنتا!
صبانت هم از نظر کیفیت شانسیه!هم خوبه و هم خیلی بد!
دوست عزيز من از لايزر گرفتم . بله خوبه راضيم . قطعي به جز يه مورد ( حدودا نيم ساعت ) نداشتم . در مورد انتظار عرفش كه يه هفته هست ولي شانس ما خورد به تعطيلات الودگي هوا و آخر هفته شد 12 روز !!!نقل قول:
ولي در كل مشكلي مثل من پيش نياد يه هفته اي وصل ميكنن . من سه ماهه دارم 256 با 5 گيگ ترافيك كه كلا 30 هزار تومن شد . براي 128 به بالا هم كپي كارت دانشجويي بدي حله . در ضمن اون برنامه اي كه تو صفحه پيش در خواست دادم رو كسي نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
سلام
دوستان عزیز یه چند تا سوال داشتم خواهش می کنم بی پاسخ نذارین من توی یه شهرک تقریبا کوچیک زندگی می کنم و تو شهر ما هم سرویس دهنده (ISP) یکی بیشتر نیست (هست ولی دور از منطقه ی ما حدود 50 کیلو متر باید برای اتصال به سرور کد شهری بگیریم ) سرعت اینترنت ما هم حدود kbsp19 تا 26 ست تا حالا از این بالاتر هم نرفته انگاری تراکتور خدایی باید 5 دقیقه صبر کرد تا سایتی مانند یاهو باز بشه
سوال من : برای نصب ADSL مخابرات گیر نمیده یعنی شرایط خاصی نمی خواد (یعنی بگه واسه شهر های بزرگه یا اینکه باید سرویس دهنده این شرایط رو داشته باشه )
دوستان من الان نزدیک به دو سال با همین سرعت ( نهایتن 27 کیلو بایت ) وصل میشم و تغیری هم نمی کنه حالا یه مودمی می خوام که سرعتش حداقل از 35kbsp بالا باشه
ممنون
سلام دوستان......
اگر لطف کنید و به بهترین وجه ممکن منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
به نظر شما بهترین سرویس ADSL کدومه؟؟؟
مرکز تلفن توحید هستم.
حدود 2-3 گیگ هم در ماه میخوام دانلود کنم.
اگر قیمت معقول باشه ترجیح میدم سرعت 256 داشته باشم (اگر به کاربران خانگی تعلق بگیره)
راستش حوصله ی قطع شدن و دنگ و فنگ و هی زنگ زدن به پشتیبانی رو ندارم... میخوام یک سرویسی باشه که دغدغه قطع شدن نداشته باشه و زود هم وصلش کنن... قول الکی نده.... از این سرویس های رایگان نیم بها و شبانه هم داشته باشه که چه بهتر.... لطفا پارس آنلاین رو از لیست پیشنهاداتتون به من حذف کنید چون بیخودی گرونه.... سبانت هم خیلی ادا در میاره.... منتظر راهنمائیتون هستم... ممنون.
ممنون اما صبانت که نامحدود نداره.نقل قول:
همه شرکتا محدود رو به همه میدن.
من یه بار از داتک پرسیدم مدارک چی می خواد اما زنه تند تند گفت همش یادم رفت.
به دانشجوها میدن؟
ببخشید!!! :31:نقل قول:
حواسم نبود. فکر کردم شاتلی هستی :27: بازهم دستت درد نکنه. لایزر هم خوبه. ولی تنها بدیش اینه که فعلا زیر 3 ماهه کاربری رو ثبت نام نمی کنه (منظور برای بار اول هست)
درباره برنامه هم Bandwith Meter Pro هست که خودم هم دانلودش کردم؛ ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم :31:
ببین اگه چیزی ازش فهمیدی بهم بگو. نیاز دارم :13:
کد:http://www.download32.com/go/22746/http%3A%2F%2Fwww.bandwidth-meter.net%2Fbwmeterpro_setup.zip/
یه سوال فوری ؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر طول میکشه که انتقال خط داده بشه ؟
خونمونو عوض کردیم گفت باید انتقال خط بدین...
هزینه هم داره ؟
اتفاقاً منم خونمو عوض کردم اومدم مرکز سعادتمند .... مگه انتقال خط هم میدن ..؟
.
من دارم در به در دنباله یه شرکت خوب میگردم ..
.
راستی تعرفه لایزر برای 512 چنده ...؟
سرویستو انتقال میدن رو خط دیگه... اگر اونجارو ساپورت کننs
کدوم بهتره؟نقل قول:
مرکزسعادتمند رو که میدونم ساپورت میکنن ... یعنی دیگه هزینه رانژه نمیدیم ..؟
100 درصد لایزر :31:نقل قول:
ولی خوب پولشم خوبه:31:
من کلی جواب میدم یعنی نمیدونم مرکز توحید به طور خاص چه شرکتی خوبه. اما شاتل تا اونجایی که من میدونم همه جا بهترینه، بی دردسره و براساس آموخته های من از تجارب سایر دوستان همیشه رنج سرعتش ثابته و تغییرات سرعت نداره. شبانه هم رایگانه. فکر میکنم خیلی از دوستان دیگه هم، با این اظهارات اتفاق نظر داشته باشن.نقل قول:
همه سرعتی به کاربران خانگی تعلق میگیره که فقط یه نامه فرمالیته میخواد. عموما قوانین همه نوشته میشن ولی یا خوانده نمیشن یا هم خیلی الزامی نیست که عمل بشن و بیشتر جنبه زیبایی دارن.
یعنی میگی مدارک متفاوتی لازمه؟ مثلا توی صبانت و شاتل که من بهت لینکاشو دادم عملا شبانه نامحدوده دیگه. نیمیدونم ولی به نظرم مدارک یکسانی لازم باشه،نقل قول:
در مورد دانشجو هم اگه بخوان گیر بدن، نهایتش میگن باید دانشجوی فوق لیسانس یا بالاتر باشی.
نقل قول:فکر کنم مضاف بر ساپورت کردن منطقه مقصد، وجود پورت خالی در اونجا هم بی اهمیت نباشه.نقل قول:
نقل قول:
لطفا نظر خودتون رو در مورد سرویس دهی شرکت لایزر بگین.... این طور که من توی سایتشون دیدم از نظر خدمات و قیمت خیلی به صرفه هست... ولی نمیدونم از نظر پشتیبانی و قطع و وصل شدن چطوریه؟؟؟
در مورد "شاتل" هم فقط باید بگم لطف کنید و به این لینک یک سری بزنید.
ممنونکد:http://www.musavis.com/1386/03/12/dont-buy-from-shatel-aria-rasane-tadbir/
سلامنقل قول:
لایزر خیلی خوبه
از همه نظر
سیاسته خوبی داره
مشتری کمتر خدمات بهتر :D
به نظر من بهترین سرویس هستش (البته اینو شاتل رو میشه هم سطح گرفت )
من تا حالا ازش ناراضی ندیدم
سلام دوست مننقل قول:
اول از همه این رو بگم
چند وقت پیش یک اس ام اس برای روی موبایل ها کل شهرستان ما امد ( شهرستان گچساران استان ک.ب)
که اینترنت پر سرعت 128 با پهنای باند نامحدود هزینه 15 تومان ( هزینه راه اندازی با مخابرات)
دوست من چند روز پیش پی گیرش بود و دیروز مثل اینکه کارش راه افتاد
گفتش که سرعتش خیلی عالیه هست و تقریبان 11 تا 12 مگ رو تویه دو دقیقه دانلود می کنه
و همچنین گفته بود تویه یکی از این سایت ها تست سرعت سرعتش رو تست کرده بود حدود 311 بهش گفته .
خودش که خیلی تعریف داد
من فعلان که نمی تونم بخرم تا سر ماه احتمالان
می گن این شرکت ISP طرف شهرستان دیلم هست نمی دونم می دونی کجاست یا نه 1.30 دقیقه از شهرستان ما تا اونجا راه است
مثل اینکه تازه شروع به کار کرده و یک نمایندگی تویه شهرستان ما راه انداخته
و مثل اینکه از شرکت ارمان نت شهرستان ما ( یک سرویس دهند adsl تقریبان قدیمی ) شکایت کرده به خاطره قیمت بالا که داره و حالا شرکت ارمان شهرستان ما اینطور که دوستان گفت به خاطره رقابت قرار قیمت اش رو پایین بیاره:31:
این اینترنت نامحدودی که به شما گفتم اینترنت که دوست می گفت ماهی فقط 10 تومان پول شارژش هست :46:
امروز میرم پیش اون نمایندگی اگر سایت داشت می گیریم و به شما می دم
با تشکر
دوستان این صفحه رو ببینید!!نقل قول:
کد:http://www.laser.ir/new_Theme.aspx?p=services_ADSL_pricelist
من چرا هیچی نمی فهمم!!!
قیمتاش چی جوریه؟!!
الان برا برنز شو ببینید
128 با محدودیت 4 گیگ 8333 تومنه!!!!
بعد با محدودیت 5 گیگ 5300 تومنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی؟
نقل قول:
تاریخ این نوشته رو دیدی؟؟؟ :13: 1385 !!!
الان مثل این که کیفیت شبکه شاتل رفته بالا؛ اما هنوز برخی از چیزهاش از جمله در درسترس نبودن کارکنان واحد فروش و همون مشکل 2 ساعت پشت خط بایستید وجود داره! :41:
نه مدارک متفاوت نیست، سرویسها متفاوته.نقل قول:
برای گرفتن نامحدود مدارکی لازمه که 90درصد مطمئنم دانشجو توش نیست. محدود هم اصلا از این چیزا نمی خواد.
به هر حال ممنون
یه سوال دیگه شبانه یعنی از ساعت چند تا چند؟
سلام دوستان
دیروز به همین مرکز که اینترنت پرسرعت 128 نامحدود می داد رفتم
به من گفته اش که مرکز اصلی این اینترنت تهران است
و بهش گفتم اسم شرکتش چیه ایشون اسمش رو گفتم ولی مطمعان نیستم من درست به خاطره سپرده باشم
اسمش تویه این مایه ها بود "شرکت پیشگامانانه توسعه و ارتباطات "
اگر کسی امار دقیقه داره بگه ...
دوستان تویه اینترنت سرچ کردم دوتا سایت پیدا کردم که به احتمال زیاد سایت همین شرکت هست
[HTML]http://www.pishgaman.net/[/HTML]
[HTML]http://iranxdsl.com/[/HTML]
با تشکر
دوستان
یک نکته فقط اضافه کنم
من تویه سایت چیزی در مورد پهانی باند محدود ندیدم
با تشکر
سرعت دانلود 256 پارس آنلاین چنده !؟
شبانه ی صبانت از 3 تا 7 صبح ونقل قول:
شبانه ی شاتل از 1 تا 7 صبح
البته واسه ی صبانت شب ارزش نداره که بیدار بشی بزنی dl بشه چون این روزها واقعا داغونه:41::41:
من فکر کنم که جای قیمت های (A60 و A86) و (A63 و A87) رو جابجا نوشته.نقل قول:
من قبلا که زنگ زده بودم این قیمت ها رو بهم داد:
256-5G- سه ماهه= 30000
128-5G- سه ماهه= 25800
گفت که این هزینه ها با احتساب تخفیف و تمام هزینه هاست. (مالیات و عوارض و رانژه)
ولی یه نکته ای هست و اون اینکه گفت سرویس های برنز شبانه رایگان ندارن :41:
سرویس های سیلور شبانه رایگان دارن از 1 تا 7
و سرویس های گلد مضاف بر حالت سیلور از رایگان بودن روزهای 5 شنبه و جمعه هم برخوردارن
نقل قول:مضاف بر اینکه بر درستی مدعای داریوش جان میشه صحه گذاری کرد، با نگاه از یه دیدگاه بدبینانه و با توجه به باسابقه بودن انتخاب های ناخواسته بین بد و بدتر در جامعه ما، از بین شرکت های موجود اگه بخوایم بدها رو از بدترها جدا کنیم، مبتنی بر نظرات دوستان و شواهد موجود به نظر میرسه که لایزر و شاتل از همه کمتر بد باشن.نقل قول:
در مورد قیمت های لایزر:
علاوه بر مواردی که در بالا اشاره کردم، همانطوری که توی خود سایت هم نوشته، اون قیمت ها بدون در نظر گرفتن مالیات و عوارضه. من شناخت خاصی از این شرکت ندارم اما با توجه به آنچه دوستان میگن اگه پشتیبانی خوبی داشته باشه، میتونه جدی تر مورد ملاحظه قرار بگیره.
قیمت های صبانت و گیتی نت از لایزر بهترن، اما ممکنه این مسئله جای تامل داشته باشه... :23:
با این حساب وقتی به مدارکش پی بردی لطفا ما رو هم سهیم کن.نقل قول:
سلام...نقل قول:
بله میدونم تاریخش مال کی هست... نویسنده این مقاله مشکلشو در مورد پاسخگو نبودن مسئولین شاتل نوشته که به گفته خود شما هنوزم این مشکل هست... به نظر من یک سرویس خوب بدون یک پشتیبانی قوی هیچ فایده ای نداره... چون احتمال مشکل برای هر سرویسی هست و اگر مسئولین به خوبی نتونن پاسخگویی کنن.....
اگر کسی از لایزر استفاده میکنه و مشکلی باهاش داره بگه.... راستش من نمیتونن مرتب از این سرویس بپرم اون یکی سرویس... میخوام یک جایی رو انتخاب کنم که با خیال راحت ازش استفاده کنم.... پس اگر کسی نظر خاصی داره لطفا بگه. ممنون
دوستان عزیز اینجایی که من هستم متاسفانه adsl پشتیبانی نمی کنه
سیم تلفن ما هم به صورت فیبر نوریه
ولی آموزش پرورش به فرهنگیان اینترنت 128 میده در روز 1 ساعت منم الان چند تا usernam , password به دست اوردم ولی هنوز الان isp مشکل داره وصل نیست می خوستم ببینم اگه بخوام از اینترنت اموزش پرورش توی خونه استفاده کنم باید برای سرعت 128 کابل فیبر نوری رو تغیر بدم تا سرعت بالا باشه با مخابرات هم نزدیک 2 کیلو متری فاصله دارم
الا به نظر شما کدوم رو بگیرم .
آسیاتک 6 ماهه رو هم گرونر میده ولی با حجم بیشتر . اما لایزر 6 ماهه رو ارزون ر میده و با حجم کمتر .
آسیاتک 13 گیگ - 62 هزارتومان میدهد .
لایزر 8 گیگ - 45 هزار ومان میدهد .
حالا کدوم رو بگیرم . من ماهانه 1 گیگ و مدارس بس است .
کدوم رو بگیرم . ؟!!!!!!!!!؟!؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! ؟!؟!؟!؟!؟!؟
دقیقا!!! :13:نقل قول:
من تا به اکنون ناله و نفرینی پشت سر لایزر نشنیدم! از طرفی من 21750 تومن پول برای یه سرعت متغیر از 128 تا 450 کیلوبیت اون هم با پینگ افتضاح دادم می باس تا آخرش بایستم :41::13:
سلام
دوستا ن يه سوال فني
اگه به اينترنت كانكت باشي و هيچ پنجره مرورگري باز نباشه و پ ديت ويندوز هم خاموش باشه
بايد رسيو وسندت تغيير نكنه درسته ؟؟
اگه رسيو و سند داشته باشي يعني ويروس با تروجان داري ؟
اگه مشكل از ويروس يا تروجان نباشه به نظرتون اين رسيو و سند مال چه برنامه اي هستش ؟(بجز آنتي ويروس البته)
لطفا كامل توضيح بدين
ممنون
سلام
چرا شرکت شاتل فعلاً اشتراک ADSL نمیده؟
چه شرکتی برای خدمات ADSL بهتره ( از لحاظ سرعت و خدمات بهتر و قیمت ) (برای غرب تهران) ؟
شاید پورت خالی تو مرکز شما نداره!نقل قول:
شما 4 رقم اول شماره تلفونتو بگو! راهنماییت کنم!
سلامنقل قول:
جای این پرسش این جا نیست. شما می بایست در تاپیک اورژانس سیستم های آلوده پرسشتون رو بگید. نشانی:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=186
یک سوال . قیمت متوسط adsl توی کشورایی مثل کانادا و امریکا یا استرالیا چقدره ؟
می خواستم بدونم اونها هم به طور متوسط هزینه ماهانه میدن یا سالانه هست مثلا ؟
اینترنت adsl رایگان هم دارن ؟ حالا مثلا با سرعتی کمتر . در حد همین 128 ما مثلا !
اونجا اینترنت 12 مگابیت ماهی 30 دلار کانادا هست !:31: اینو خاله ام که اونجاس می گه...نقل قول:
دوست عزیز در اکثر کشور ها اینترنت به صورت رایگان است فقط مالیات اینا رو باید بدننقل قول:
توی امریکا هم که حرفی از kb نیست mb
و همینطور الان isp های امریکا این امکان را دارند و می تونند با استفاده از برق متصل بشن
من که dial up هستم و پدرم در اومده اینجا باید با 19 وصل بشم
تجهیزات adsl هم نداره
ببخشید می خواستم ببینم به این دو تا شماره سرویس نمی دی
اینا می گن 4 کد اول شماره تلفن رو وارد کنید منظورشون کدومه
؟؟؟؟0722236
؟؟؟؟0721223