سلام
من یه مودمDLINK 2540U گرفتم
میخواستم ببینم چطور میشه از هر 4تا پورتش همزمان از اینترنت استفاده کرد
ممنون
Printable View
سلام
من یه مودمDLINK 2540U گرفتم
میخواستم ببینم چطور میشه از هر 4تا پورتش همزمان از اینترنت استفاده کرد
ممنون
نقل قول:
براي استفاده از اينترنت بهترين راه اين هستش كه تنظيمات user و pass اينترنت رو درون خود مودم save كنيد نه درون كامپيوتر كه به اين روش ميگن: PPPoE
بعد هر 4 تا كابل رو از 4 كامپيوتر كه به مودم وصل كنيد ميتونيد به اينترنت وصل بشيد.
همزمان اين 4 تا كامپيوتر با هم نيز از طريق مودم ميتونند ارتباط داشته باشند.
سلام به اساتید بزرگ سایت پی سی ورلد ، خوب بازم یک مشکل دیگه که یاری شما عزیزان رو می طلبه . وراجی بسه میرم سر اصل مطلب :31:
من یک مودم Linksys WAG54G2 دارم ، تا الان از طریق PPPoE و وارد کردن یوزر و پسوورد داخل
صفحه کانفیگ خود مودم به اینترنت وصل میشدم ، بعد امروز میخواستم از طریق کانکشن به
اینترنت وصل بشم که تا حدودی هم تونستم اینکارو انجام بدم و به اینترنت هم وصل شدم اما
مشکل اینه که بعد از تنظیمات روی این گزینه هایی که میگم و زدن دکمه Save Change دیگه
نمیتونم وارد صفحه Config بشم اما میتونم با کانکشن به اینترنت وصل بشم .
خوب تنظیماتی که انجام میدم اینه :
در منوی Encapsulation گزینه Bridge Mode Only رو انتخاب میکنم .
بعد گزینه Save Change رو میزنم .
بعد میرم از طریق ویندوز ویستا یک کانکشن درست میکنم و به اینترنت وصل میشم ، اما
موقعی که میخوام به صفحه تنظیمات مودم با وارد کردن این IP یعنی 192.168.1.1 وارد بشم ،
با پیغام خطای صفحه مرورگر روبرو میشم .
مودم من tp-link هست اگه ميشه راهنمايي كنيد چطوري با كابل lan به كامپيوتر وصلش كنم
الان من با يو اس بي وصلش كردم چون بعد از اولين بار كه ويندوز نصب كردم ديگه كابل lan رو نميشناخت
با تشكر
دوست عزیز یک CD در جعبه ی مودمتون هست ، مودمتون رو از اون طریق دوباره نصب کتید و همه نرم افزارهای درون cd رو هم روی کامپیوترتون نصب کنید.
یه نرم افزاری در CD هست به نام linksys easylink advisor که اون به شما نشون میده که چه کامپیوترهایی به مودمتون وصل شدن و اگه بخواین وارد صفحه ی تنظیمات مودمتون بشید ، این نرم افزار روش ساده ای رو در اختیارتون می ذاره
موفق باشید
اره اون یکی تلفن اون اتاق شدیدا خش خش میکرد که حتی با splitter هم بر طرف نشد که بعدا فهمیدم از دوشاخه پریزش بوده که از این ضد برق ها روش نصب بود که عوضش کردم درست شدنقل قول:
در مورد جنس خط هم منظور جنس سیم بود که به علت قدیمی شدن شدیدا نویز تولید میکرد
( داخلی ساختمان )
بد بختی اینه که اینجا چون یک شرکته که adsl میده و تازه 5 ماهه اومده هیچ جایی حتی modem adsl نمیفروشن هنوز چه برسه به splitter
فقط خود نمایندگی شاتل داره میده 6 تومان :31:
زیاد گرون نمیده ، چون توی شهر ما (که 5 6 تا شرکت مختلف هست) هم نمایندگی شاتل میده 5 تومن!!نقل قول:
البته پارسال که فقط 2 تا شرکت اینجا سرویس میدادن ، مودم ADSL هم پیدا نمی شد ، منم پارسال قیدشو زدم و امسال گرفتم
ولی با همون 2 3 تومنیش کار راه میفته!!
سلام بچه ها !
من بعد از یکسال بلاخره یواش یواش صاحب ADSLدارم میشم حالا یه مودم خوب می خواستم که زیاد گرون نباشه و کیفیت خوبی داشته باشه...در ضمن به نظرتون برای اولین بار مودم رو شرکت بیاره و نصب کنم یا خودم مودم و...بگیرم و نصب کنم؟ADSL+2مودمش با ADSLفرق داره؟
نقل قول:
از لحاظ ظاهري وسخت افزاري تقريباً مشابه هستند ولي DSL-G31 جديدتره خوب نصبش خيلي راحتتره از wl-am604g تمام تنظيماتش به طور اتوماتيك هستش
و همچنين قابليت تقسيم پهناي باند را داره. برد حدود 100 متر در فضاي باز كه البته براي خونه فكر كنم كافي باشه زياد هم هست. بردش از wl-am604 g بيشتر هست.
ساز گاري اش مطمئن باش با 90 درصد تجهيزات isp ها سازگار هستش.
قيمتش حدود 80تا 90 هزار تومان بيشتر نبايد باشه.
از نمايندگي هاي asus كه الحمد الله كم هم نيستند بپرسيد.
بستگي به شركتهاي وارد كننده ها داره .
اما معمولاً 6ماهي طول ميكشه تا جنس جديد وارد بازار ايران بشه حدود اسفند ماه احتملاً وارد ايران ميشه.
اگر عجله نداري صبر كن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایرلس دار یا بدون اون میخوای؟؟نقل قول:
شرکت مطمئنا مودم ارزونی بهت نمیندازه!
خودت از بازار بخر
نصبش هم راحته
ضمنا مودم های بازار اکثرا adsl+2 هستن!!
خودتون مودم تهيه كنيد ارزونتر در مياد البته اگر از مودمهاي مورد تايدد شركتها ي ارائه كننده adsl باشه بهتره.نقل قول:
بهانه الكي نمي گيرند.
اكثر مودمهاي الان كه تو بازار موجودندهم adsl و هم adsl2 و هم +adsl2
را ساپورت مي كنند . مودمهاي قديمي ads2 و +adsl2 را ساپورت نمي كردند خيالت راحت باشه.
البته تو ايران زياد فرقي نمكنه چون نهايت سرعت 2mbps هستسش.
كه براي كابراي خانگي كه 128k هست.
سلام فرهاد مودمت چه طوره مشكل شما برطرف شد.نقل قول:
اذيت نميكنه؟
چه مدلی بهتره؟مودم مورد تایید رو باید از خودشون پرسید؟
سلام
مودم linksys د دارم که روتره ، می خوام ببینم چطور میتونم یه lan بهش اضاف کنم بدون دادن اجازه دریافت اینترنت و فقط واسه file sharing باشه ، الان 3 تا سیستم دارم که هر سه شیر فایل و اینترنت با هم دارن
چرا تو این لیست نظر سنجی
ZyXEL نیستش؟؟@؟1@#؟؟!#@؟!@#
اصلا به نظر من برو از خودشون بخرنقل قول:
چون بعدا بامبول در میارن
ببخشید ، اینایی که نوشتی برا منه ، اگه جواب سوال منه باید بگم اینارو بلدم ، در ضمن فکر نکنم با LELA بشهنقل قول:
تنظیمات مربوط به کانکشن و تنظیم Bridge رو انجام داد ، شما اگه تنظیماتو بلدی خودت یک لطفی بکن و واضحتر
بنویس ، ممنون از شما
شما از چه سرویس دهنده ای میخوای خدمات بگیری؟؟نقل قول:
چون افراد اینجا ار سرویس دهنده های مختلفی سرویس میگیرن ، می تونن راهنماییت کنن که برای سوریس دهنده مورد نظر چه مودمی بگیری!!
البته ببین خودشون چی پیشنهاد میدن!!
نقل قول:
هرچند از هر ISP بخوای ADSL بگیری نباید نوع مودم برای اونها فرقی داشته باشه ولی متاسفانه برای گرفتن پول بیشتر بهونه میارن...
به نظر من ASUS بگیرکه هیچ شرکتی بهش گیر نمیده. اگر می خوای خرجت کمتر باشه asus wl-am602 ولی اگر وایرلس دار برای استفاده لپ تاپ یا موبایل می خوای asus wl-am604g
بگیر... قیمتشون به ترتیب ۴۰۰۰۰و ۷۵۰۰۰تومان هست. خودتم مودم رو نصب کن به ISP رو نده که دیگه سیستم خودشون قطع بشه میگن config به هم خورده و پول مفت می گیرن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمیعا سلام
شما با چه نرم افزاری دانلود می کنید؟ این جور مشکلات سخت افزاری و یا از شبکه نیست. مشکل نرم افزاری خود ویندوزه که در انتهای دانلود فایل نمی تونه سر و ته قضیه رو هم بیآره! پیشنهاد میکنم حتما از دانلود منیجرهایی مثل Flash Get یا Download Accelarator یا .... استفاده کنید تا فایل رو تیکه تیکه دانلود میکنن.نقل قول:
-----------------------------------------------------------------------
شما کار خاصی نباید انجام بدید. وقتی شما مودم رو کانفیگ کردین ، با وصل کردن هر سیستم دیگه ای به پورت های مودم و گذاشتن اون سیستم رو حالت تنظیم اتومات ( منظورم تنظیمات شبکه و دادن IP خودکاره ) ، مودم خودبخود بهش یه IP اختصاص میده و اون رو وارد شبکه خودش و درنتیجه به اینترنت وصل میکنه.نقل قول:
شاید قسمت دوم این پست بتونه کمک تون کنه:
-----------------------------------------------------------------------کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4314453&postcount=4717
1- همونطور که دوستان گفتن ، مودمی که همه ISP ها قبولش دارن ASUS هستش. مدلش مهم نیست. چون مهم استاندارد و نوع چیپست هائیه که سازندگان مختلف تو مدم هاشون بکار میبرن و سوئیچ های اکثر ISP ها با استانداردهای Asus جواب داده. واسه مدل هم:نقل قول:
- اگه مودم کابلی میخواید:( تصحیح شد) am602 که یک خروجی LAN و یک USB داره. که میتونید از هر کدوم که خواستین استفاده کنین.
- اگه وایرلس میخواید :am604g ؛ که هم 4 تا خروجی LAN داره و هم میتونید به حدود 10 تا سیستم بصورت وایرلس وصلش کنید.کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ydvL3cVeXyF2Bo74&templete=2
- برای وایرلس گزینه wl-600g هم هست که علاوه بر موارد am602 یک usb داره که میتونید یه پرینتر یا فلش رو تو شبکه share کنید.کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=KBqxb0ubowlvZR3P&templete=2
-----------------------------------------------------------------------کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ecjk8UCkALyocP9C&templete=2
بعضی مودم ها بطور تنظیماتی برای میزان دسترسی هر user به اینترنت یا شبکه رو دارن . اگه مدل مودمتون رو بگید بهتر میتونم راهنمائیتون کنم.نقل قول:
ولی اگه میخواید تنظیمات و کنترل خیلی بهتری روی user ها داشته باشین از برنامه های کنترل کافی نت ها یا مدارس استفاده کنید. مثل Net limiter یا Cyber Cafe Pro
تاجائی که من خبر دارم ، تنور آمار گیری تاپیک سرد شده !!نقل قول:
چوب کاری نفرمائید . یه دو کلام سوات داریم ، اونم داریم پای تخته مینویسیم ببینیم چیزی بارمونه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش منم هرچی سایت asus رو شخم زدم تفاوت خاص و مهمی بینشون ندیدم. حالا این سری G چی داره نمی دونم!! بد نسیت شنبه از دالای یا یه فروشنده بپرسی.
در مورد تائید شدنش توسط ISP ها هم ، همونطور که گفتم تو ساخت مودم ، سازنده ها از استانداردهای مختلفی استفاده میکنن که استاندارد و چیپست های asus به تجهیزات ISP های ایرانی بیشتر منطبقه( طبق گفته ISPها) . هرچند خودم این حرف رو زیاد قبول ندارم و میدونم که میشه هر مودمی رو به سیستم خوروند. فقط شاید یکم نیاز به تخصص بیشتری داشته باشه و اینکه حوصله کلکل کردن با ISP رو داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق . . .
دروود بر شمانقل قول:
1- همونطور که دوستان گفتن ، مودمی که همه ISP ها قبولش دارن ASUS هستش. مدلش مهم نیست. چون مهم استاندارد و نوع چیپست هائیه که سازندگان مختلف تو مدم هاشون بکار میبرن و سوئیچ های اکثر ISP ها با استانداردهای Asus جواب داده. واسه مدل هم:
- اگه مودم کابلی میخواید: am602 که 4 تا خروجی LAN و یک USB داره. که میتونید از هر کدوم که خواستین استفاده کنین.
اما گویی 1 شکاف لن بیشتر ندارد!!!
a6l30جان ممنون...
تا اونجایی که من می دونم asus wl-am602 یک بورت LAN و یک USB داره. حالا اگر دوستان دقیق تر می خوان بدونن از بقیه که داشتن می تونن بپرسن...
دروود بر شما
من هم خودم دارم ،هم در تارنمای خود Asus هم ندیدم که نوشته شده باشه 4 شکاف لن!به هر روی شاید جناب a6l30 گرامی اشتباه می فرمایند
نقل قول:نقل قول:حال کردین سوتی رو. میخواستم شما رو امتحان کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دمتون گرم ، رفتیم که تصحیح کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:))با دروود
آقا اگر ممکن است یک برنامه ای بفرمایید تا میزان استفاده از حجم داده شده ADSL را نشان دهد!!من از 15 ئهر ماه که ADSL گرفتم،برابر با نوشته های تارنمای سرویس دهنده ام،1400 ماگبایت استفاده کرده ام ،در حالیکه بیشتریم کار من وب گردی است اما بیشتر روز ها حدود 20 مگابات روزنامه بارگیری می کنم،حال آیا این آمار درست است؟؟!!
آیا می شود در این چند روز اینهمه استفاده کرده باشم؟؟؟
سپاس
فکر نکنم در اینده به فکر وایرلس بیفتم... با وایرلس گرونتره؟(چقدر)...55تومنــــه کمی گرون نیست واسه یه کودم اگه ارزش داره خوبه که دیگه حرفی نیست؟!!!(سرکتها 49تومن می فروشن اما 55تومنه)نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن ، مودمی که همه ISP ها قبولش دارن ASUS هستش. مدلش مهم نیست. چون مهم استاندارد و نوع چیپست هائیه که سازندگان مختلف تو مدم هاشون بکار میبرن و سوئیچ های اکثر ISP ها با استانداردهای Asus جواب داده. واسه مدل هم:
- اگه مودم کابلی میخواید:( تصحیح شد) am602 که یک خروجی LAN و یک USB داره. که میتونید از هر کدوم که خواستین استفاده کنین.
سلام من asus-am604g دارم. چرا وقتی 2 تا سیستم همزمان بهش وصل می شن سرعت کم نمی شه ؟؟ تا چند تا سیستم همینجوری می مونه؟؟
زیاد فرق نداره ، تقریباً دو برابر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بدون وایربس حدود 45 تا 50 تومن و با وایرلس حدود 90 تا 95 تومن.
1- از کدوم ISP میگیرید؟ یه عکس از جدولی که تو سایت ISP تون هست بذار ببینیم چطوره؟ چون با این اوصاف که شما میگید ، واسه 5 روز ( از 15 مهر تا امروز که 20 مهره) غیرمعقوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- مودمتون چی بود؟ واس این میپرسم که اگه وایرلسه ، شاید یکی دیگه هم داره از شبکتون استفاده میکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- برنامه های زیادی در این زمینه تو اکثر سایت های دانلود در قسمت "شبکه" هست. از جمله برنامه سبک DU Meter که فقط واسه همین کاره:
کد:http://www.kamyabonline.com/article2747.html
حالا مودم خواسته به شما فاز بده ، اینقدر چشم بزن تا بسوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معمولا کاهش سرعت تو سرچ کردن دیده نمیشه. ما خودمون تو خونه خیلی وقت ها با 4 تا سیستم وصل میشیم و مشکلی نیست. ولی امان از وقتی که یکی هوس دانلود یه فایل ، باز کردن یه سایت طراحی شده با فلش یا دیدن کلیپ و فیلم کنه . بقیه باید برن غاز بچرونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخوای بهت ثابت شه که کم میشه :
1- دو تا سیستم رو باهاش به اینترنت وصل کن .
2- با یکی شون یه فایل چند مگی دانلود کن ولی به اونیکی دست نزن.
3- یه 30 ثانیه که گذشت به سرعت دانلود توجه کن. حالا تو سیستم دیگه Internet Explorer رو باز کن و برو تو یه سایت و یه فایل رو دانلود کن.
قطعا شاهد کم شدن شدید سرعت تو سرچ کردن میشی تا چه برسه به دانلود. با شروع دانلود توسط سیستم دوم ، خواهی دید سرعت دانلود سیستم اولی هم با مخ میآد پایین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه آینده: اگه چند تا کاربر دارین که نمی خواید یکی کل پهنای باند رو بگیره ، باید از برنامه های کنترل شبکه استفاده کنید.
راستی ؛ این آواتار شما جعبه سیاه هواپیمائیه ماهانه یا پاره آجره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
دروود بر شمانقل قول:
1- سرویس شما چیه؟
2- برنامه های زیادی در این زمینه تو اکثر سایت های دانلود در قسمت "شبکه" هست. از جمله برنامه سبک DU Meter که فقط واسه همین کاره:
ADSL 64 Kb،2Gig Of BW
هیچکدوم. سنگ قبره ماهانه .:1:نقل قول:
شاید یه چیز دیگه رو خوندید. تونستی یه عکس از اون صفحه ای که توش اطلاعات رو واستون نوشته واسمون بفرست.نقل قول:
55تومنــــه am602 کمی گرون نیست واسه یه مودم اگه خوبه که دیگه حرفی نیست؟!!!(شرکتها 49تومن می فروشن اما 55تومنه)درسته؟
[HTML]http://www.4shared.com/file/141275093/615ed6c7/ADSL.html[/HTML]
نه عزیز...:19: نری 55تومان بگیری الان قیمت واقعی این مودم 38 تومانه...:20: یکم برو بازار بگرد پیدا می کنی... البته بستگی داره کدوم شهر هستی؟؟؟!!! ولی باز 55 گرونهههههههههههه..........:19::19: :19::19::19:نقل قول:
کمممممک تا adsl من وصله کمک کنین
الان adsl لینکش ثابته ولی اگر کامپیوتر رو restart کنم چراغ موذم چشمک زن میشه و دیگه ثابت نمیشه مودم من usb داره و lan نداره زنگ زدم پشتیبانی میگه شما خط تلفنتون نویز داره باید مودم lan بخرین
به نظرتون همینه؟ یا مشکل چیز دیگه ایه؟
اسپلیتر که حتما داری؟نقل قول:
احتمالا اسپلیتر رو نداری
وگرنه نمیشه خط نویز داشته باشه
فکر کنم دیگه دیر رسیدم قطع شد اینترنتت...:27: خب عزیز حتما اسپیلیتر نداری دیگه...یا اگر داری فقط واسه یک تلفنت گذاشتی... یه دونه بخر برای هر تلفن... گول شرکتهارو نخوریا اونا می بینی مشکل از خودشونه مودمم رو دستشون مونده می خوان به یک نفر بندازن...:13: اگر درست نشد باز پست بده:46:نقل قول:
یک سوال در حد تیم ملی ا ی را ن... مودمی هست که مثل wi-fi موبایل یا لپ تاپ بتونه اینترنتو بگیره و هم مثل مودم های adsl معمولی بشه از اون استفاده کرد؟!!!!!1
راستش سوالت درحد تیم ملی برزیل بود ، هرکاری کردم سوالت رو نفهمیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نترس مشکل از سکه تو نیست ، تلفن کجه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- WiFi موبایل و یا لپ تاپ ، امواجی رو که یه sender مثل مودم وایرلس یا access point میفرستن میگیرن و وارد شبکشون میشن.
- واسه اینترنت های وایرلس (WiMax ) که تا شعاع 10 کیلومتری آنتن ISP ها در شهرها قابل دریافته هم مودم های مخصوص وایرلس هست. (مثل اینترنت وایرلس داتک)
کد:http://www.datak-telecom.net/wimax