اقا!بخشید لطفا بگید ipod touch تو دبی چنده ؟ بخرم خوبه؟بیارم تو ایران مشکل نداره؟
Printable View
اقا!بخشید لطفا بگید ipod touch تو دبی چنده ؟ بخرم خوبه؟بیارم تو ایران مشکل نداره؟
نه دوست عزیز چه مشکلی پیش بیاد ؟نقل قول:
برای خرید خود اپل این سایتو داده
برید سایت زیز ادرس فروشگاه هاشو با تلفوناشو دادهکد:http://www.abmme.com/
سلام چنتا سوال
1.یک فایل منیجر توپ برای ایپاد میخوام
2.میشه کاری کرد که ایپاد که وصل میکنی به پی سی مثل فلش مموری بشناسه یعنی تو مای کامپیوتر بیاد بشه راحت فایل ریخت روش؟؟
3.یک پلیر قوی میخوام که mkv avi mp4 3gp wmv و خلاصه همشو پخش کنه
ممنون
دوستان سلام
من ipod touch دارم اما version ۲.۱ بود من کردم به version۴.۲ اما مشکل باتری پیدا کرده زود باتری کم میکنه از طرف دیگه برنامهای قبلیم همش پرید اگه من restore کنم به نظرتون برنامه ها برمیگرده و باتری عمرش بیشتر میشه ؟
آیا با restore به version قبل برمیگرده ؟
لطفآ راهنمایی کنید
1. از سیدیا iFile رو نصب کن..نقل قول:
2. آموزشش هست بگرد پیدا میکنی
3. از سیدیا VLC رو بریز... Buzz Player هم خوبه ولی یه باگی داره اعصاب خورد کن : دی
سلام.نقل قول:
برا برنامه ها که وقتی ریستور کنی انگار فرمت کردی.. باید بکاپ میگرفتی که الان Restore From Backup میزدی درست میشد... مصرف باتری هم میتونه از برنامه های سیدیا باشه !
شما چه آیپادی داره که ورژنش 2.1 بوده ؟ :دی
ریستور به ورژن قبل هم SHSH میخواد.. اگه داری میتونی برگردی !
برادر شما خیلی کم طاقت هستی هاا توی هر انجمن پست مشابه زدی...!نقل قول:
1.ifile.
2.نوچ.
3.av player.
زود تموم شدن باتری به فاکتور های زیادی بستگی داره.نقل قول:
خیر برنامه ها بر نمیگرده...شما اگه shsh همون ورژن رو داشته باشی میتونی دانگرید کنی با tinyumbrella.
نقل قول:
3. از سیدیا VLC رو بریز... Buzz Player هم خوبه ولی یه باگی داره اعصاب خورد کن : دی
میشه بگید کدوم پلیر بهتره ؟ اپ استور که گشتم vlc نداشت . Buzz player هم میگید باگ دارهنقل قول:
3.av player.
همین av player رو بریزم تو پخش فرمتای صوتی تصویری کم نمیارم که ؟
من که استفاده میکنم تا حالا کم نیورده و توی ورژن جدیدش مشکلاتش برطرف شده....نقل قول:
این باگی که میگید توی Buzz player هست همینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تست نکردم.....نقل قول:
نه این نیست... وقتی ترک تموم میشه نمیشه Pause اش کرد و یه بدی هم داره که تیکه ایش که Play/pause/stop و.. داره نامریی میشه خود کار برا بعضی موارد خیلی بده !نقل قول:
VLC از Appstore حذف شده به خاطر دلایلی.. شما از Cydia نصبش کن...نقل قول:
به نظر من VLC خیلی کامله... اصلاً کم نمیاره.. همه فرمتا رو هم اجرا میکنه ! ( یه بار FULL HD هم اجرا کرد :دی )
دیگه 8 گیگ چیه که بهش سیدیا چسبوند ؟ :دی تا بیای بفهمی چقدر خرج کردی و خرید کردی پر شده رفته.نقل قول:
VLC از Appstore حذف شده به خاطر دلایلی.. شما از Cydia نصبش کن...
احتمالا همون av player رو میگیرم.
+
امروز یه بار میخواستم قفلشو باز کنم توی همون صفحه که باید Slide کنیم اون جایی که عکس قفل کشیده مثل اینکه روش پارازیت افتاده باشه داشت میپرید و میومد مثل تلویزیون که برفکی میشه ... خدا نکنه چیزیش بشه که همونی که میدونید تو سرمه !!! شما تا حالا این مشکل براتون پیش اومده ؟
ایشالا که چیزیش نیست...نه والا....نقل قول:
شما همچنان میخری؟!!!
اره همجنان !:دي
البته هنوز v p n درست حسابي بيدا نكردم كه روي ipod هم وصل بشه
Oplayer نصب کن پلیر عالیه هستشنقل قول:
ترکیب buzzplayer و oplayer عالیه برای V+P+N هم بهت پیام خصوصی میدم
دویستان سلام:10:
من میخوام گوشی بگیرم...پول ندارم:31:...آیفون 4 بگیرم....بقیه سیتم عامل ها هم تو رنج قیمت من چیز خوبی ندارم
این آیپاد چشم مارو گرفت....این قضیه اپل پیل رو که میدونید چیه؟کسی گرفته؟قیمت؟
آیپاد رو خراب...ضایع....تابلو....توذوق زن ...نمیکنه؟:13:
تو ایران قیمتش چنده؟اصلا اومده؟
بعد من جند تا فیلم ازش دیدم...تو هیچ کدوم یارو نمی گرفت در گوشش....حالا قضیه چیه؟یعینی صدای طرف اسپیکره؟
باید هندزفری استفاده کرد؟...اینکه خیلی بده؟
ار من میشنوی بجای اون یه گوشیه معمولی بگیرنقل قول:
بیخیالش شو
چرا؟:13::31::31::31::31:
چون اگه میخوای دردسر نکشی همیشه باید طبق چیزی که اپل میگه بری جلو ، مثل قضیه نصب سیستم عامل مکینتاش روی غیر مک این هم اصلا جالب نیست.
شما برنامه میخری؟ : دی چه حالی داریااا :دینقل قول:
عزیزم :دی اپل پیل کلاً آیپاد رو ضایع ... توذوق زن .... و تابلو میکنه :دی فکر کن میشه اندازه HTC HD2 ولی 3.5اینچ صفحه داره ! بعد به شدت کلفت میشه : دینقل قول:
قیمتش حدود 100تومنه ( مدلای مختلف داره Qpeel ,Cpeel .... )
تو ایرانم نیست باید سفارش بدی بیارن برات...
ولی نمیارزه .. یه گوشی ساده و نازک بگیر که حملشم راحت باشه : دی
AV Player من خیلی باهاش حال می کنم... محیط و ابزاراش خیلی باحال تر از باز پلیره...نقل قول:
سلام
دوستان چرا این آیپاد با هیچ پلیری نمیتونه mkv بخونه؟؟؟؟
BuZZ Player - VLC - Oplayaer
نصب کردم ، هر کدوم یه طوری مشکل داشتن با mkv
چیکار کنم؟
mkv هم شد فرمت؟!!!نقل قول:
شما av player هم امتحان کن اگه جواب نداد با xilisoft converter ultimate 6 واسه iPod کانورت کن.
خداییش بهترینه .نقل قول:
mkv هم شد فرمت؟!!!
حالا ای وی پلیر هم امتحان میکنم
MKV من با VLC اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره ! فقط بدیش اینه اولش BUffering میکنه یکم خش داره بعد درست میشه
دوستان این شارژر هایی که یه سرش به برق میره و سر دیگرش USB داره رو تایید میکنید ؟ از لحاظ برقی که به دستگاه میده و اینا مشکلی به وجود نمیاره ؟ چون خود اپل هم روش شارژر نذاشته میپرسم.
به نظر من هم اگه convert کنن به mp4 خیلی بهتره.نقل قول:
من خودم همه ویدیوهام رو تبدیل میکنم به mp4 با پلیر خود آیپاد میبینم.
خیلی هم مرتب.:8::31:
سلام بچه ها باطری سایکل تو اپل و ایپاد جریانش چیه؟ همش بهم پیام میده که باطری سایکل انجام بده نمیدونم نوشته بزار بین 20-10% بشه بعد با سیستم شارژ کن یک چنین چیزی جریان چیه؟
نقل قول:
شما باید 100% حتماً : دی شارژر اصلیه خود اپل رو بخری با قیمت 30$ ( به تومن نمیدونم چقدر میبشه چون باید بدید بیارن براتون ) من خودم سفارش دادم از یه نفر قرار خودش بره از اپل استور بگیره :دی هنوز قیمت نداده !
من یه شارژر خریدم وقتی وصل میکنم تاچ صفحه از کار میوفته !
عزیزان سیدیا به 1.1.0 آپدیت شده....
دوستان تعدادي بازي كه بشه انلاين زد رو ميشه معرفي كنيد؟
ليست كاملشو جايي نوشته؟
modern combat 2نقل قول:
rainbow six
asphalt6 va asphalt 5
frut ninja که با گیم سنتر آنلاین میشه بازی کرد....
دوستان اینم لینک دانلود سیدیا چون ممکنه ورژن های متعددی بیاد اینجا لینک اصلی رو میزارم:
کد:http://apt.saurik.com/cydia/debs
من یه شارژر 12 تومنی آیپاد گرفتم (تبدیل یو اس بی به دوشاخ) وقتی آیپاد رو باهاش میزنم به برق، تاچش قروقاطی میکنه!
این عادیه یا مشکل از استاندارد نبودن شارزره؟
من یکی از همینا دارم اما این مشکلان رو نداره....شما کابلت رو چک کن ببین سالمهنقل قول:
مال من این شکلیه:نقل قول:
فکر کنم اشکال داره، جنس چینیه بی مارک
کاش wintech گرفته بودم
مال منم چینیه اما به اسم درجه 1 خریدم و مشکلی نداره..خواستی یه ندا بده تو پ.خ شمارشو بهت بدم مثل مال خودمو میده 17 تومن
منم یه دونه از همین ارزونا گرفته بودم، دقیقا همینجوری مشکل تاچ پیدا میکرد، دیگه نزدم!:19: البته شکلش مثل مال roteal2007 بود...نقل قول:
الان یه دونه از اینها گرفتم، خوبه:
(البته مسافرتی نیست، فقط سه شاخه انگلیسی داره)کد:http://www.amazon.co.uk/WANT-IW200-Charger-iPod-models/dp/B0012LP00Q
پس نتیجه میگیریم که شما آیپاد و همچنین کابلت رو بردار ببر مغازه و تست کن که مشکل تاچ نداشته باشه....نقل قول:
منم یه شارژر چینی گرفتم 15تومن وقتی وصل میکنم تیکهی پایین صفحه تاچش از کار میوفته !
پیشنهاد میشه اصلاً از این ارزونا استفاده نکنین !!!!!! ( برا 30 تومن نزنین 300تومن آیپاد رو به فنا بدین :41: )
پس نتیجه میگیریم که roteal2007 شانس خوبی داره که تنها کسی هستش که شارژرش سالمه !