با سلام
من یه مشکل دارم تو become a legend وقتی لود میکنم dont send میده میاد بیرون
چیکار کنم
Printable View
با سلام
من یه مشکل دارم تو become a legend وقتی لود میکنم dont send میده میاد بیرون
چیکار کنم
:22:هیچکدوم از من بالا تر نیستین تو become a legendچلسی ام دیشب منچستر وآرسنال منو میخواستن نرفتم:22:
آقای گلم هستم:26:
نقل قول:
آفرین به تو پسر گلم!! احتمالا ترینرت خیلی خوب بوده.نه؟
نقل قول:
na lazem nist patch khode konami ro nasb koni
hamin patche 178 mb kheili khube
az dustemun beauty ke moarefi kard in patcho vaghan mamnon
dar zemn vase patche khode konami ham man ye crack gozashtam chand safhe ghabl ke hamash 5.5 mb bud
(albate zip shodash(
ounam age berizi khode bazit mishe version 1.2 vali vase in patch lazem nist chon khodesh in file exe patche 1.2 konami ro dare
چه فرقی میکنه چطور باشه انصافا خیلینامردیه قدرتهای اولیه ایکه مسده فقط wfنسبتا خوب میذهنقل قول:
آفرین به تو پسر گلم!! احتمالا ترینرت خیلی خوب بوده.نه؟
سلام بچه ها
میشه یه نفر لطف کنه یه سری نکات در مورد بهتر شدن گرافیک بازی بگه
مثلا از کارانداختن انتی ویروس بستن پنجره ها اضافی و color quality desktop رو 16 bit گذاشتن و ...
ممکنه به درد بقیه بچه ها هم بخوره
مرسی
عزیز آنتی ویروس و پنجرههای اضافی چه ربطی به گرافیک داره؟؟نقل قول:
شما باید کارت گرافیکت را ارتقا بدی
منم می خواستم برم رئال. (توی ریور پلاته بودم و هافبک نفوذی). از:نقل قول:
1- اینترمیلان
2- چلسی
3- بارسا
4- اتلتیکو مادرید
5- ویارئال
6- والنسیا
7- اوساسونا
8- آژاکس
9- بوکاجونیورز
10- منچستر
11- آرسنال
12- لیورپول
13- رم
14- لاتزیو
15- فنرباغچه
16- میلان
و . . .
پیشنهاد داشتم. (هر نوبت فقط 5 یا 6 تا!) اما رئال اصلاً پیشنهاد نمی داد. منم چون بعد از رئال طرفدار اینتر و
چلسی هستم، رفتم به اینتر، تا اینکه رئال به من پیشنهاد داد و به آرزوم رسیدم :دی. من فقط سرعتم رو 99
کرده بودم. لازم به ذکره که من در حالت تاپ پلیر و فرکانس انتقالات High، بازی میکنم!!!!!!!!!!
حالا نتیجه گیری با خودت!
خوب بازی کرد، دلیلی بر استفاده از ترینر نمیشه. من فقط سرعتم رو 99 کرده بودم و بقیه خودشون اضاف میشن.نقل قول:
درجه بازی هم روی تاپ پلیر هست و فرکانس نقل و انتقالات روی High!
منوی chelsia
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
یاکد:http://w13.easy-share.com/1702734670.html
.................................................. ...............کد:http://uploading.com/files/HU391CTE/chelsea_menu_rus_pes09_by_g@l@g@n.rar.html
اینم برای تغییر تور دروازه !!:31:
لینک دانلود :
یاکد:http://uploading.com/files/BODO449L/unnamed%2031.rar.html
.................................................. .......کد:http://w18.easy-share.com/1702730308.html
دوستان سلام من یه مشکلی دارم اگه میشه منو راهنمایی کنید.من هم v.5Patch وهم Patch 2.0 - Full Version رو از اینترنت دانلود کردم وتونستم تیمهای کلاسیک رو{ باv.5Patch }ازاد کنم وباهاشون بازی کنم اما هرکاری کردم نتونستم ازبازیکنهای کلاسیک {مثل چیلاورت یامثل اوزه بیو} رو خریداری و تو باشگاها یا تو تیمهای ملی شون ازشون استفاده بکنم درضمن من Patch 2.0 - Full Version رو که نصب کردم نه تیمهای ملی کلاسیک و نه سایر بازیکنهای ملی کلاسیک رو نتونستم ازاد کنم پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم
اقا یه سوال من خودم نقل و انتقالات رو انجام میدم می خوام beckham رو به milan بیارم ولی نیست چه کنم ؟؟؟؟
دوست عزیز شمامیتونیداز Patch 2.0 - Full Version استفاده بکنید که همه نقل وانتقالات توش انجام شده من خودم دیویدبکام رو تو تیم میلان دارمنقل قول:
دیویدبکام تو تیم انگلیسه
باید بری قسمت register player در edit بازی بعدش میلان رو انتخاب کنی سپس add رو انتخاب کنی و در آخر تیم ملی انگلیس رو انتخاب کنی و از اونجا بکام رو انتقال بدی !نقل قول:
عزیز من این پچ را دانلود کردم ولی بکهام تو میلان نبودنقل قول:
چرا من save دانلود شده رو میریزم پیغام edit data load failed data different version میده و لود نمیشه؟
چه جوری میشه با ضربه سر گل زد؟
سلام
من PES2009 Patch 1.2 رو دانلود کردم و نصب کردم.
بعد از نصب، در قسمت system settings در بازی، یک قسمت به نام download اضافه شد.
فکر میکنم این قسمت برای آپدیت نقل و انتقالات و لباس تیم ها و ... باشد.
من به اینترنت وصل شدم. ولی خیلی طول می شکید تا آپدیت کند.
درخواست من از شما این است که آیا این قسمت برای همان بود که گفتم ئ اگر میشود دانلود های این قسمت را اگر جایی وجود دارد، برویم و از کافی نت دانلودش کنیم.
ممنونم.
نقل قول:
کسی نیست جواب بده
سلام به همه
بچه ها من یه ضعفی تو بازی دیدم اینه که تو هرکجای زمین سرتوپ میزنی بازیکن حریف تک میره
من رو تاپ پلیر بازی میکنم و medium
میخواستم ببینم رو high هم این ضعف هست؟
مرسی
بجه ها آیا می شود لباس بعضی تیم ها که لباسشان اصلی نیست مثل چلسی و آرسنال را عوض کرد؟
وستان سلام من یه مشکلی دارم اگه میشه منو راهنمایی کنید.من هم v.5Patch وهم Patch 2.0 - Full Version رو از اینترنت دانلود کردم وتونستم تیمهای کلاسیک رو{ باv.5Patch }ازاد کنم وباهاشون بازی کنم اما هرکاری کردم نتونستم ازبازیکنهای کلاسیک {مثل چیلاورت یامثل اوزه بیو} رو خریداری و تو باشگاها یا تو تیمهای ملی شون ازشون استفاده بکنم درضمن من Patch 2.0 - Full Version رو که نصب کردم نه تیمهای ملی کلاسیک و نه سایر بازیکنهای ملی کلاسیک رو نتونستم ازاد کنم پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم
نقل قول:
option file patch brugum ro jaye option file patch 2.0 full version beriz
hamechi hal mishe
manam hamin karo kardam
hameye timaye kelasik azad mishe ba bazikonash
نقل قول:
درضمن من Patch 2.0 - Full Version رو که نصب کردم نه تیمهای ملی کلاسیک و نه سایر بازیکنهای ملی کلاسیک رو نتونستم ازاد کنم پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم
شما آپدیت فایل ادیت پچ Gamingaccess رو دانلود و کپی روی قبلی کن
فکر میکنم روی این آپدیت دیگه باید تیم ها و بازیکن های کلاسیک رو داشته باشی
Gamingaccess Community Patch Update 2.0
File Size : 2,00 Mb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34079
فکر میکنم با kitserver بتونی این کار رو بکنی ،نقل قول:
بجه ها آیا می شود لباس بعضی تیم ها که لباسشان اصلی نیست مثل چلسی و آرسنال را عوض کرد؟
فکر نمیکنم این یه ضعف باشه ، من که خیلی از این ترفند استفاده میکنم ، البته همه وقت تکل نمیزنند ، بعضی موقع ها هم گول میخورنند و تغییر مسیر میدند ، بستگی داره با چه تکنیکی و چه ظرافتی این حرکت رو انجام بدینقل قول:
بچه ها من یه ضعفی تو بازی دیدم اینه که تو هرکجای زمین سرتوپ میزنی بازیکن حریف تک میره
من رو تاپ پلیر بازی میکنم و medium
میخواستم ببینم رو high هم این ضعف هست؟
این حرکت هم هیچ ربطی به درجه سختی بازی نداره
چرا عزیز دارهنقل قول:
عزیز من این پچ را دانلود کردم ولی بکهام تو میلان نبود
این هم عکسش ، از اون آپدیت ادیتی که بالا گذاشتم استفاده کن
با سلام
دوستان توی بخش Become a Legend
چطوری باید علامت بدم که بهم پاس بدن؟
ايني كه ميگي از كجا دانلود كردي شايد بشه باهاش آنلاين بازي كردنقل قول:
لينكش بزار برامون
بله فقط کافیه از این پچ ها استفاده کنینقل قول:
نقل قول:
به صورت پیشرفض کلید c رو باید چند بار پشت سر هم فشار بدی (وقتی توپ دست هم تیمی ها است)نقل قول:
سلام به تمام دوستان عزیز من تازه بازی رو خردیم ولی متاسفانه در قسمت سیتیگ یا تنظیمات وقتی میرم شوت و پاس و سانتر رو عوض کنم ...عوض میشه ولی بعد توی بازی عمل نمیکنه یعنی وقتی تو خود سیتیگ هستم کیلدهای که براش تعریف کردم انجام مشه ولی تا ok میکنم و میرم توی بازی فایده ای نداره ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
√♥√
یه ببرنامه هست که همیجا اگه بگردی پیداش میکنی.اون میتونه با یه کلیک سیوت رو تعمیر کنه.شاید واست آپلودش کردم(اگه حجمش بالا نبود)نقل قول:
سلام بردوستان عزیز من چطور میتونم ازبازیکنهای کلاسیک سایر تیم های ملی استفاده کنم البته من با تیمهای ملی کلاسیک مشکلی ندارم اما باوجودی که ظاهرا بازیکنهای ملی مثل چیلاورت .اوزه بیو.اشمایکل و...قفل نیستندو آزادند اما هرکاری میکنم نمیتونم به تیمهای ملی یاباشگاهی اضافه{add}بکنم لطفا راهنماییم بکنید که چه دکمه یا چه کاری رو باید انجام بدم.باتشکر
سلام دوستان بچه ها پچی وجود نداره که گزارشگر نام بازیکنان ایرانی رو بگه یا بشه کاری کنی که هر نامی رو وارد کنی که گزارشگر بازی بکه
تو اين ورژن اره كمي سخت شدهنقل قول:
اگه با دسته بازي ميكني بايد l2 را بزنينقل قول:
اره بابا اين همه چيو عوض كردهنقل قول:
نوشته شده توسط beauty
در همین حد بگم که یه تحول کامل توی بازی ایجاد میکنه
خیلی از پچ burgum بهتره
تقریبا تیمی نمونده که ادیت نشده باشه
حتی ترکیب ها یا همون formation اکثر تیم ها رو به روز کرده ، برای مثال بکام رو توی میلان در ترکیب اصلی و پست تخصصیش قرار داده ، دیگه مثل پچ های قبلی نیست که هر بازیکن جدیدی در انتهای لیست بازیکن ها قرار بگیره
اسکربرد های جدید ، ریپلی برای هر جامی مختص و لوگوی جدید ، توپ های جدید ، کیت های جدید ........
تیم های بوندس لیگا کامل شده حتی با ترکیب های درست و به روز
همه کاپ ها و بازیکن های کلاسیک آزاد شده
منوی جدید با پیش زمینه لیمویی ، داور های جدید ، چند تا چمن جدید .....
اگه بخوام تک تک بگم خیلی وقت میبره ، اگه دانلود کنی ضرر نمیکنی ، منکه خیلی خوشم اومده
برای من که 5 گیگ توی 1 ماه دارم این 178 مگابایت چیزی نیست ، شما رو نمیدونم
حتي قدرت عده اي از بازيكنها و ...
خودش هم دو تاشرت كات جددي از بازي و تنظيماتش ميزاره دسكتاپ
چرا عزیز یه راه دارهنقل قول:
پاشو برو امریکا و از گزارشگر بازی (مارک لارنسون و همکارش) درخواست کن که بیاد براتون این اسامی جدید رو بخونه
نقل قول:
بد نیست یکی به مشکل ما هم برسه
اقا بی زحما لینک دانلودش رو بدهنقل قول:
نوشته شده توسط beauty
خیلی از پچ burgum بهتره
حتی ترکیب ها یا همون formation اکثر تیم ها رو به روز کرده ، برای مثال بکام رو توی میلان در ترکیب اصلی و پست تخصصیش قرار داده ، دیگه مثل پچ های قبلی نیست که هر بازیکن جدیدی در انتهای لیست بازیکن ها قرار بگیره
اسکربرد های جدید ، ریپلی برای هر جامی مختص و لوگوی جدید ، توپ های جدید ، کیت های جدید ........
اگه بخوام تک تک بگم خیلی وقت میبره ، اگه دانلود کنی ضرر نمیکنی ، منکه خیلی خوشم اومده
اقا بی زحما لینک دانلودش رو بدهنقل قول:
نوشته شده توسط beauty
خیلی از پچ burgum بهتره
چند پست قبل تر هم لینک داده بودمنقل قول:
اقا بی زحما لینک دانلودش رو بده
خدمت شما
Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version
File Size : 178,00 Mb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34080
Gamingaccess Community Patch Update 2.0
File Size : 2,00 Mb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34079
آقا من این بازی رو دانلود کردم. حالا یه مشکل اساسی دارم.
اینکه کلیدهای ترکیبی برای دریبل و اعمال تاکتیک رو نمیشناسم.
ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
این استادیوم های بازی هم خیلی کمه هم شباهت به استادیوم واقعی نداره
لطف کنید بگید راه حلی هست؟ که تعداد استادیومها زیاد بشه یا نه . اگه نه پس یه چندتا استادیوم بزارید + آموزش
کلی ممنون میشم
این پچ pach 2.00 full vrsion هم که اقای beauty گذاشت یه نفر بگه چطوری وارد بازی کنیم خیلی ممنون