چرا باو...
خیلی راحت میره تو یاهو ...
البته با چیز پی انو اینا...:31:
Printable View
چرا باو...
خیلی راحت میره تو یاهو ...
البته با چیز پی انو اینا...:31:
نقل قول:
آرههه باوووو ..... . خیلی راحته.اصلا همه چی آسونه.من چقد خوشحالم....:16:
فکر کنم بعضی از ماها اگه کله اینترنت هم رومون ببندن ککمون هم نگزه...
خو راس میگم دیگه خیلی راحت میره...کاری نداره که با یه چیز پی ان همه چی حله ...
جالبه برای من نیاز به راه حلی نداره و الان که کانکت کردم بدون هیچی کانکت شد راحت و بدون مشکل
آقا متاسفانه لینک ویدئو باز نمیشه.نقل قول:
بستگی به ای اس پی دارهنقل قول:
فکر بکنم !!
چون با ساکی https من و یکی دوستان استفاده میکنیم / من باید را حل ها را برم ولی / رفیقم بدون این مراحل میتونست راحت یاهو را باز بکنه.
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
نقل قول:
الان که پورت 443 و https بازه / نیازی به راه حل دیگه نیست:46:
دوست عزيز ببخشيد يك سوال ديگه داشتم. من تمام گزينههاي بالا رو در اينترنت اكسپلورر غيرفعال كردم، ضمنا در خود پروكسيفاير هم در قسمت Proxification Rules اومدم و ياهو مسنجرم رو از استفاده از پروكسيفاير مستثني كردم. ضمنا اون گزينه خود ياهو رو براي استفاده از پ ر و ك سي رو هم غيرفعال كردم. اما هم چنان ياهومسنجر در ليست پروكسيفاير ظاهر ميشه و ضمنا اون تبليغاتي هم كه در حالت عادي ف ي ل تر هست و در ياهو مسنجر ظاهر نميشه، باز ظاهر ميشه. يعني مشخصه كه هم چنان داره از پروكسيفاير استفاده ميكنه. :18: چه كار كنم كه ياهو مسنجرم از پروكسيفاير استفاده نكنه؟نقل قول:
جالبه كه پيش از استفاده از روش شما هم تمام تنظيمات به همين صورت بود و ياهو از پروكسيفاير استفاده نميكرد، حتي اگه خودمو ميكشتم! تا اين كه با اين روش شما شد استفاده كنه.
یاهو درست شد ؟ واسه من الان راحت باز میشه !
برا ما که هنو باز نمیشه !!نقل قول:
درسته بچه ها.دو روزه که درست شده.هیچ مشکلی نیست:8:
یاهو مسنجر سخت کپچا میده که وارد روم بشه.ساعت 8 شب. نمیدونم مشکل از خود یاهو هست یا ترکشای شیلترینگ سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران هست:38:
دوستان كسي نيست راهنمايي كنم. نميدنم چه كار بايد بكنم كه ياهو مسنجر از socks استفاده نكنه. :19:نقل قول:
مـن دوتـا پوشـه دارم اما الـان کـه کنتـرل + اِف میزنـم یکـی از پوشـه هـا میـره ، میخوام اون نـره . چـه کنـم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الـان وقتـی کـه Ctrl + F مـیزنـم اون 3> مـیره !
آقا من 1 ماهی میشه که اصلا یاهو برام باز نمیشه
اولا میگفت ایدیت بلاک شده
اما الان همش همون پیغامو میده که میگه من به اینترنت وصل نیستم و میگه اینترنتتو چک کن که وصل هست یا نیست
در صورتی که اینترنت وصله
با همین ایدی تو سایت یاهو لاگین میشه و میشه اونجا چت کرد تو ایمیل
اما مسنجر نمیشه
چند تا یاهو مسنجر با ورژن های مختلف امتحان کردم اما نمیشه
چیکار کنم ؟
با درود
دوستان من زمانیکه می خوام پیام رسان یاهو رو اجرا کنم به این دشواری روبرو می شم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با ویرایش های قدیمی تر مشکلی ندارم ولی با ویرایش تازه ی پیام رسان یاهو مشکل دارم
شما احیانا ویرایش های جدید رو روی ویندوز های قدیمی تر از 7 نصب کردید که با این مشکل مواجه میشید ؟نقل قول:
باز اینها کرمشون شروع شدش
نمیشه لاگین کرد تو یاهو
گویا یاهو دوباره خراب شد :41:
یاهو !!!
ماله من میگه تنظیمات Lan را چک کن
مرض گرفته دوباره:41:
خیر دوست گرامینقل قول:
پیش تا همین دیشب هم خوب کار می کرد و از امروز صبح چنین دشواری پیش اومده
فعلا تلاش نکنید چون باز هم https رو بستن
واااااااااااااااااااااااا ی خداااااااااااااااااا
اه اه اه اه :2::2:
چرا اینجوری میکنن اینا...
:37::23:
بازم که بستن
از دیشب ساعت 12 نمیتونم لاگین کنم
نقل قول:
سلام نام سایت را ننوشته اید
بابا دهه زجر که تموم شد.دیگه چی میخوان از جون ما... آهان انتخاباته...اگه اینجوری پیش بره عید نوروز.روز جمهوری اسلامی.میلاد امام علی حسن ... . روز جانبازان.روز مبارزه با مواد مخدر و .... هم باید شیلتر بشه.خطرناکه واسه نظام....
فعلا معاون وزارت اطلاعات اومده گفته : اینترنت عامل تهدید نیست , بلکه خود تهدید است !
از جمله این شخص خیلی چیزها رو میشه برداشت کرد و باید منتظر وضعیت از این بدتر هم باشیم
یاهو دوباره منفجر شد:13:
الان درسته ماله من
درست شد :8:
میایم اینجا خبر دستگیری و آزادی مسنجرو بدیم دیگه :46:
کسی چیزی به ذهنش نمی رسه ؟نقل قول:
تو لیست اددی هام کنار یکی ، یه علامت تعجب کوچیک هست، این واسه چیه؟
با سلام و عرض خسته نباشید
میخواستم ببینم چجوری میشه فهمید آخرین موقعی که یک آیدی آنلاین بوده چه زمانی است؟
من یه آی دی رو که واسه خودم بود غیر فعال کردم ..... Reactive داره میخوام ناشته باشه و کلا ای دی پاک بشه
سلام
من مي خوام بدونم يه آيدي كي ها آن شده
امكانش هست ؟
نقل قول:
سلام
نخیر نمیتونید این رو بهش دسترسی داشته باشید
فقط برای 24 ساعت گذشته رو اونم از طریق وب سایت های اینترنتی میتونید پیگیر باشید
نقل قول:
یک عکس بگیرید بزارید ببینیم چطوریه این که میگید
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
نقل قول:
سلام
شدنی نیست
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
نقل قول:
سلام
برای پاک کردن کلی آدی :
کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
خوب براي همين كار بايد چي كار كنم؟
كدوم سايت برم ؟
نقل قول:
این سایت :
کد:http://www.myspytool.com/
سلام
چطوری میشه این محدودیت اد کردن را برداشت . چند نفرو که ادد میکنیم دیگه بعدش نمیشه
ممنون
با سلام
همونطور که گفتید با استقاده از برخی وبسایت ها و یا نرم افزارها میشه وقتی شخص اینویزیبل هست رو تشخیص داد....
اما چطوری میشه جلوی اینکارو گرفت ؟ منظورم اینه که چطور میشه وقتی اینویزیبل هستیم...طرف نتونه با استفاده از اون سایت ها متوجه بشه ؟