پس مزخرف گفته طبق هميشه :(نقل قول:
ما كه هنوز روي مخابرات سگي هستيم
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
اگه مثل من بدبخت با اينترنت 80% سايت ها رو نميتونستي باز كني چي ميگفتينقل قول:
Printable View
پس مزخرف گفته طبق هميشه :(نقل قول:
ما كه هنوز روي مخابرات سگي هستيم
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
اگه مثل من بدبخت با اينترنت 80% سايت ها رو نميتونستي باز كني چي ميگفتينقل قول:
فکر کنم مشکل شما به مرکز مخابراتی محل سکونتتون ربط داشته باشهنقل قول:
کسی شبکیه نداره؟
من الان نداگستر دارم
به نظر شما عوض کنم شبکیه بگیرم یا نه!
مرسی
فعلا این اشتباه رو نکن!نقل قول:
اوضاع خیلی خرابه!
پس چرا فقط با مخابرات مشكل داره ؟نقل قول:
کسی از اوضاع پرنیان (داتک) خبر داره؟
الان داره خوب تخفیف میده.اگر سرعت دانلود شبانه اش خوب باشه حتما میرم.هم کل هزینه راه اندازی رو تخفیف میدن و هم 10 درصد کل هزینه رو تخفیف میدن!
پورتُ که به مخابرات تغییر میدن Vpi و Vci تغییر میکنه؟!
الان چراغ Adsl مودم روشن شده ولی چراغ اینترنت هنوز خاموشه:sad:
سلام کسی میدونه اینترنت شبانه رایگان رنگیم کمان جدیدا از چند تاچنده
سلام دوستان
از مخابرات اکانت بگیری بهتره یا از شرکت خصوصی؟
مخابرات چه سرعتی میده چند وقت طول میکشه تا وصل بشه.مودم چی باشه بهتره...
از طریق شماره 2030 می خوام بگیرم.مزیت ها و معایبش رو بگین ممنون میشم..
اگه دانلودی هستی نگیر بابا شبانه نداره !نقل قول:
نقل قول:
دانلود در حد زیاد نیستم یه و بگردی یه دانلود نرم افزار یا اهنگ و...
بگير خوبه اگه زياد دانلود نميكني مودم همه مودم ها خوبهنقل قول:
هر صفحه ای که باز بشه چقدر کم میکنه از این مقداری که شارژ کردی؟
عزيز مبناي مشخصي نداره ممكنه يه صفحه 100 كيلو بايت باشه ممكنه خيلي 600 كيلوبايت يا خيلي بيشتر نميشه تخمين زدنقل قول:
از مرور گر opera استفاده کن.تصاویرشو روی cached images بگذار.ترافیک کمتر مصرف میشهنقل قول:
خب من از طریق 2030 درخواست دادم.چند روز طول میکشه تا وصل بشه ؟
مودم چی بخرم؟
نقل قول:
بستگی داره ولی معمولا کمتر از یک هفته مودم هم بیشترشون خوبن شما میتونی tp link بخری یا asus dh .. فقط dlink نباشه
نقل قول:
tp link رو می خرم چون بیشتر جاها دیدم از همین استفاده میکنند.
شبکیه الان به مدت 1 ساعته اینجوری شده اونم مجانی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا d-link نباشه ؟!نقل قول:
اگه پروتاشون رفته رو مخارات مواظب باش پنل شاید مشکل پیدا کرده بعد پو همشو ازتون میگیرن :دینقل قول:
شبکیه الان به مدت 1 ساعته اینجوری شده اونم مجانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مخابرات مگه information technology نیست؟!
این که زده mihan communication systems
اگه قرار باشه رو قبض بیاد که تا الان حدود 10 گیگ دانلود شده:41:
این شبکیه کجاست؟
دنبال جایگزین میگردم تو منطقه بی سیم.
دفترشون تو مجتمع کوثر-فاز 2-طبقه چهارم هست.نقل قول:
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت دانلود شبانه وصل شده.گفت که از 1 تا 8 هم هست.پنل ولی هنوز نداره.
فردا زنگ ميزنم مطمئن بشم يه موقع ديگه شارژ كم نكنه شما ميتونيد ميزان مصرفتون رو ببينيد چه قدر مصرف كرديدنقل قول:
دوستان شبكيه نامحدود شده خود پشتيباني
گفت آخر هفته درست ميشه بريد يه حالي
بكنيد بزاريد دانلود شه تا ........
[QUOTE=r0ss0neri;6711318]چرا d-link نباشه ؟!
نمیدونم ولی چند ماه پیش واسه یکی از دوستام رفتیم مخابرات خیابان فروغی اونها خودشون گفتند که همه مودم ها رو سرویساشون جواب میده به غیر از dlink دیگه نمیدونم شاید هم جواب بده من گفتم همون جور که اونا گفتند بگم یه وقت بنده خدا نره بخره جواب نده
مطمئنی؟؟؟نقل قول:
دوباره حجممون نپیره تو این تعطیلی ها؟؟
خود پشتیبانی که نمیاد بگه دانلود کنید.مطمئنی پشتیبانی بود.من صبح زنگ زدم چیزی نگفت!!
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
[QUOTE=Mohammad_es66;6714749]نه بابا اینا چرت میگن.همه مودم ها به همه سرویس ها میخوره.اصلا خود مخابرات واسه دوست من d-link آوردن نصب کردند.گول این حرف ها رو نخورید.من الان 3 سال همین مارک رو دارم ازشم خیلی راضیم.همش هم روشنه!نقل قول:
ای بابا
چجوری میشه از این شبکیه گیگ اضافی خرید؟!
هر چی تو این تکست باکس تعداد گیگ وارد میکنم میگه "لطفا پس از بازرسی اطلاعات دوباره تلاش کنید.درصورت تکرار با پشتیبانی تماس بگیرید"
متاسفانه از دیروز ظهر تا الان سرعت اینترنت شرکت ندا گستر (صبانت) شدیدا پایین اومده و در حد dial up شده و سایت ها خیلی کند باز میشن و سرعت دانلود هم در حد چند کیلوبایت شده. :41:
من چند بار با پشتیبانی صبانت تماس گرفتم ولی گفتند برای اینکه پهنای باندشون گرفته نشه پورت ها را بستن و سرعت ها را پایین آوردند و دیگه سرعت همینطور میمونه :41:
بهتره که کارت به کارت منتقل کنی.شماره کارت هم زنگ بزن از دفتر فروش بپرس.6204520نقل قول:
[QUOTE=saeid127;6715095]مطمئنی؟؟؟
دوباره حجممون نپیره تو این تعطیلی ها؟؟
خود پشتیبانی که نمیاد بگه دانلود کنید.مطمئنی پشتیبانی بود.من صبح زنگ زدم چیزی نگفت!!
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
نكه بگه دانلود كنيد گفت حجمتون نامحدود شده گفتم ولي من 7.5 گيگ شارژ كردم گفت فعلا كه نامحدود زده گفتم پس استفاده نكنم بعد كم كنيد گفت نه موردي نداره خوب اين يعني چينقل قول:
[QUOTE=Mohammad_es66;6714749]به منم مخابرات خرازی همچین حرفی زد ! بعد که فهمید وایرلس دارم گفت با وایرلس ها مشکلی نداریم ! اما کلا با یک تغییز MTU به کل الان مشکلی ندارم .نقل قول:
من که حجمم رو پرسیدم گفت 2 گیگ بیشتر واست نمونده.من خودم فکر میکردم باید 3 گیگ باشه.پس فقط واسه شما نامحدود شده.نقل قول:
سلام
من 1.7 گیگ داشتم
با استفاده از نرم افزار Traffic Reports حجمم رو کنترل میکنم
دیشب دانلود شبانه داشتم از 2 تا 8
حجمم صفر شد و اینترنتم دوباره قطع شد
طبق گفته پشتیبانی شبکیه
شبانه دوباره مشکل پیدا کرده دانلود نکنید حجم کم میکنه
گفت هر موقع حل شد SMS میدیم
نقل قول:
چهار ماه پیش هم رنگین کمان این جوری شد حتی من یک ماه بعد از این که دورم تموم شده بود سرویس داشتم نابودش کردم بیشتر از سه ماه رایگان بود شبانه روز دانلود میکردم حالی بردیم که نگو :8:
شبکیه از همه اینجور نیست شانسیهنقل قول:
مثلا از من نامحدود نیست حجم کم میکنه
چون پنل هم نداره دانلود کردن ریسکه
سلام دوستان،من میخوام سرویس adsl بگیرم،خیلی تحقیق کردم تو این زمینه
به این نتیجه رسیدم که بهترین شرک صبا نت هست
پسر عموم داره با پهنای باند 256،رفتم خونشون دیروز،تو روز تا 180 میداد واس دانلود
اما شب زور میزد 10 میداد،حالا موندم چیکار کنم چون دانلود شبانش خیلی مهمه برام
به نظرتون بگیرم یا شرکت بهتریم هست؟؟
من زنگ زدم این موضوعا پرسیدم گفت که سرویس های نامحدودشونا این کارا کردندنقل قول:
گفت برای اینکه به مقدار و اندازه واقعی که پول دادند سرعت داشته باشند این کارا کردند
سرویس شما نامحدود بوده؟؟
سلام
بهترين ارايه دهنده توي محدوده خانه اصفهان رو معرفي بكنيد
مرسي
نقل قول:
سرعت چقدره از من وقتی نا محدود شده بود سرعتم کمی کم شد ولی با همین کمی نزدیک 500 گیگ دانلود کردم ولی الان گول قبل را خوردم و بی اینکه نگاه کنم سایتشو یا از پشتیبانی بپرسم سرویس گرفتم الان فهمیدم که دانلود شبانه نداره بد جور زده تو ذوقم البته اون قدر ها هم بد نیستا 13 گیگ 21500 تومان ولی چه فایده من قبلا دو روز اینقدر دانلود میکردم شاید هم بیشتر الان کلی لینکی دارم مونده رو دستم