ایشالله میشینقل قول:
من بيفتم برش نميدارم :دي يا شايدم اصلا ترك تحصيل كردم :|
براي 5 امين بار :((
ولی لامصب عجب امتحان بی خودی بود
Printable View
ایشالله میشینقل قول:
ايشالا پاس ميشي...نقل قول:
خوشبحالتون حداقل نمره هاي تستي رو براتون زدن من چي...........
تشريحياش كه به جز اون انتگراله كه عجيب بود :دي بقيشو ميشد راحت حل كرد تقريبا !نقل قول:
نسبتا اسون بود تشريحياش
اما تستياش مصيبت بود :41:
ايشالانقل قول:
ايشالا پاس ميشي...
خوشبحالتون حداقل نمره هاي تستي رو براتون زدن من چي...........
لامصبا درسيو زدن كه برام مهم نبود
ساختمان داده رو 6 ام امتحان دادم تو كفشم :|
بچه ها یه سئوال
چرا اکثر بچه ها تو ریاضی 1 و فیزیک پایه 1 گیر میکنند.من خودم ریاضی 1 رو بعد از 3 بار امتحان دادن قبولیدم!!
نمیدونم چرا پیام نور این همه سخت گیری میکنه.به خدا حجم کتابها خیلی زیاده و زمان کلاسها کم.این ترم استاد معماری کامپیوتر ما 7 جلسه اومد.ذخیره و بازیابی 8 جلسه.طراحی و پیاده سازی 7 جلسه!!
به خدا ما هم آدمیم .بد ترین شرایط رو داره و بیشترین انتظار از دانشجو.
دردم رو تازه کردی :19:نقل قول:
این ترم خدایی بالای 1200 صفحه درس خوندم دیگه بریدم :41: حالا سه تا امتحان دیگه هم دارم پس فردا هم فیزیک پایه 2 الکتریسیته و مغناطیس دارم اینم چندان نخوندم یعنی کلا تا حجم کتاب رو میبینم حالم بد میشه یه جوری زده شدم :2: بعد یه یارویی میاد تو مجلس میگه مدرک پیام نور معتبر نیست ! خاک بر سر . یه دوستی دارم تو دانشگاه سراسری درس میخونه به خدا میگه حتی نصف کتاب فیزیک پایه 2 رو هم نخوندن !!! فقط جزوه استاد رو میخونه اما ما باید این همه صفحه رو یاد بگیریم بعد هم بگن مدرکمون معتبر نست
خدایی الان هم ماتم گرفتم پس فردا امتحان دارم نمیدونم چه خاکی بریزم سرم :37: این ترم جو گیر شدم 24 واحد درس برداشتم الان توش موندم :thumbsdow
وقت و کیفیت کلاساش کمتره امتحاناش سخت تر! :13:نقل قول:
جواب زبان انگليسي رو هم زدن برين ببينين! من 13.65 گرفتم :دي 39 درست و 1 غلط
اونوقت تو رياضي ميوفتم :-L
سلام دوستان
من رشتم کتابداری هست. توی پیام نور مشهد در مقطع ارشد درس میخونم. همه واحدهام رو پاس کردم فقط این پایان نامه مونده. موضوع هم دارم و خوب هست. از اونجایی که اهل ارومیه هستم زیاد با استاد راهنمام که اهل مشهد هست در ارتباط نیستم. هر چند وقت یه بار میرم یه سر میزنم یه چیزایی میگه منم یادداشت میکنم ولی بعدا که مرور میکنم میبینم راهکار های عملی رو بهم نمیگه و فقط یه مسائل نظری و آرمانی و کلی رو مطرح میکنه. استاد مشاور هم ندارم.
البته خودم یه روش هایی پیدا کردم. مثلا واسه جمع کردن پیشینه پژوهش اون قدر به مغزم فشار آوردم تا آخر یه راهی واسش پیدا کردم. برای جمع کردن پیشینه فارسی این کار رو کردم : دفترچه کنکور ارشد سال قبل رو از اینترنت پیدا کردم و دانشگاههایی که توی اونا رشته کتابداری در مقطع ارشد بود رو یادداشت کردم بعد رفتم به سایت هر کدوم و آدرسشون رو پیدا کردم و رفتم بهشون سر زدم و پیشینه تحقیق رو در آوردم ...
پایان نامه های سال های قبل رو که بررسی کردم متوجه شدم که یه قسمتش مربوط میشه به مباحث نظری تحقیق. میخوام بدونم اول این قسمت رو آماده بکنم یا نمونه گیری بکنم و تحقیقم رو روش انجام بدم و مسائل رو تجزیه و تحلیل بکنم بعد برم روی نوشتن مباحث نظری؟ جامعه آماری و نمونم هم مشخص هستن.
لطفا برای ادامه کار یه کمی منو راهنمایی بکنین.
با تشکر
جالب اينجاست كه ريزشي از اين درسها خيلي بيشتر از درسهاي تخصصي رشته خودمونه!!!نقل قول:
بچه ها یه سئوال
چرا اکثر بچه ها تو ریاضی 1 و فیزیک پایه 1 گیر میکنند.من خودم ریاضی 1 رو بعد از 3 بار امتحان دادن قبولیدم!!
نمیدونم چرا پیام نور این همه سخت گیری میکنه.به خدا حجم کتابها خیلی زیاده و زمان کلاسها کم.این ترم استاد معماری کامپیوتر ما 7 جلسه اومد.ذخیره و بازیابی 8 جلسه.طراحی و پیاده سازی 7 جلسه!!
پسرخاله م پارسال داشت خودشو ميكشت كه چي امتحان انديشه دارم اونم يه جزوه 20 صفحه اي!!اونموقع من ميبايست نرم 1 رو بدون فرجه با 300 صفحه تو يه شب ميخوندم!نقل قول:
دردم رو تازه کردی
این ترم خدایی بالای 1200 صفحه درس خوندم دیگه بریدم حالا سه تا امتحان دیگه هم دارم پس فردا هم فیزیک پایه 2 الکتریسیته و مغناطیس دارم اینم چندان نخوندم یعنی کلا تا حجم کتاب رو میبینم حالم بد میشه یه جوری زده شدم بعد یه یارویی میاد تو مجلس میگه مدرک پیام نور معتبر نیست ! خاک بر سر . یه دوستی دارم تو دانشگاه سراسری درس میخونه به خدا میگه حتی نصف کتاب فیزیک پایه 2 رو هم نخوندن !!! فقط جزوه استاد رو میخونه اما ما باید این همه صفحه رو یاد بگیریم بعد هم بگن مدرکمون معتبر نست
خدایی الان هم ماتم گرفتم پس فردا امتحان دارم نمیدونم چه خاکی بریزم سرم این ترم جو گیر شدم 24 واحد درس برداشتم الان توش موندم
بعدم برميگردن ميگن دلتون خوشه دانشگاه ميريد مدرك ميگيرد!!
جالب اينجاست كه ريزشي از اين درسها خيلي بيشتر از درسهاي تخصصي رشته خودمونه!!!نقل قول:
بچه ها یه سئوال
پسرخاله م پارسال داشت خودشو ميكشت كه چي امتحان انديشه دارم اونم يه جزوه 20 صفحه اي!!اونموقع من ميبايست نرم 1 رو بدون فرجه با 300 صفحه تو يه شب ميخوندم!نقل قول:
دردم رو تازه کردی
این ترم خدایی بالای 1200 صفحه درس خوندم دیگه بریدم حالا سه تا امتحان دیگه هم دارم پس فردا هم فیزیک پایه 2 الکتریسیته و مغناطیس دارم اینم چندان نخوندم یعنی کلا تا حجم کتاب رو میبینم حالم بد میشه یه جوری زده شدم بعد یه یارویی میاد تو مجلس میگه مدرک پیام نور معتبر نیست ! خاک بر سر . یه دوستی دارم تو دانشگاه سراسری درس میخونه به خدا میگه حتی نصف کتاب فیزیک پایه 2 رو هم نخوندن !!! فقط جزوه استاد رو میخونه اما ما باید این همه صفحه رو یاد بگیریم بعد هم بگن مدرکمون معتبر نست
خدایی الان هم ماتم گرفتم پس فردا امتحان دارم نمیدونم چه خاکی بریزم سرم این ترم جو گیر شدم 24 واحد درس برداشتم الان توش موندم
بعدم برميگردن ميگن دلتون خوشه دانشگاه ميريد مدرك ميگيرد!!
[نمرات دروس تستی حداقل ۷۲ ساعت پس از بر گزاری امتحانات پیام نور اعلام می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
من 13آیین زندگی امتحان دادم هنوز نمرش نیومده!!!!چه جوریاست؟؟؟؟:19:
منم هنوز نمره ي شبيه سازيم كه 6 بوده نيومده...نقل قول:
من 13آیین زندگی امتحان دادم هنوز نمرش نیومده!!!!چه جوریاست؟؟؟
يه چيز جالب تر رفتم نمره ي معادلاتم رو ببينم زده 7 در صورتي كه اين درس فقط 4 نمره تستي داره!!!!!
الان زبانو دوباره ديدم نمره تستي رو از 20 حساب كرده و زده 19.50 جالبه وضعيت همه سوالهارو هم زده حذف شده!!!!! عصري 13.65 نوشته بود!
------------------------------------------------نقل قول:
:27:جالبه....وقتی شهریه ندی سریع سایتو روت میبندن حالا که باید وضیعت نمره هامونو بدونیم انگار که نه انگار:19:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
------------------------------نقل قول:
فک کنم این سایت گلستان ویروسی شده.....بدجوری قاطی کرده:27:
ای لعنت بیاد به برنامه ریزی بی پایه و اساس پیام نور :2: معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اون از برنامه ریزی ترم تابستون نمره تایید نشده انتخاب واحد کردیم اینم از الان که هنوز نمره امتحان هفته قبل رو ندادن . ای خاک تو سرشون :27:
فردا هم مثلا امتحان داریم ها نشستیم نمره های امتحان های گزشته رو رصد میکنیم :wac:
من که کلا از امتحان فردا ناامید شدم :41:
اين اولين ترمي هست كه اينجوري دارن نمرات رو اعلام ميكنن!نقل قول:
ای لعنت بیاد به برنامه ریزی بی پایه و اساس پیام نور معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اون از برنامه ریزی ترم تابستون نمره تایید نشده انتخاب واحد کردیم اینم از الان که هنوز نمره امتحان هفته قبل رو ندادن . ای خاک تو سرشون
فردا هم مثلا امتحان داریم ها نشستیم نمره های امتحان های گزشته رو رصد میکنیم
من که کلا از امتحان فردا ناامید شدم
الان كه مشخص نيست كي نمره ها رو وارد كنن شمام بشين درستو بخون غروبها برو چك كن كه حداقل امتحاناي نداده رو خراب نكني.
براي شمام اينجوري شده؟!نقل قول:
الان زبانو دوباره ديدم نمره تستي رو از 20 حساب كرده و زده 19.50 جالبه وضعيت همه سوالهارو هم زده حذف شده!!!!! عصري 13.65 نوشته بود!
خدارو شكر خيالم راحت شد...پس اينا همينجوري دارن نمره وارد ميكنن...ولي اين روش رو ترمهاي قبل براي نمرات ميانترم انجام ميدادن...خودشون نمره وارد ميكردن تا بعدا خود استاد نمره رو وارد كنه!!!
فارسی عمومی را چطورمی شه خواند . چی را باید خواند تا با کمترین زمان نمره اورد.
سلام دوستان چطوریه نمره زبان انگلیسی م را دیروز زده بود اما الان نگاه کردم اصلا خبری از نمره پایان ترم نیست!!!!!
خودآزمایی ها رو حتما بخون + تاریخ ادبیات ها .... آرایه های مهم هم تونستی بخوننقل قول:
خدا رو شکر نمره زبان منم اومد (یادتونه من کد سری سوال رو نزده بودم :دی)
راستی چرا زبان که امتحان آخرم بوده نتیجش اومده بقیشون که قبل از این بودن نیومدن ؟
لامصبا اين چه كاريه :18: :19:
قابل توجه دانشجویان گرامی
براساس بخشنامه شماره 18596/110/د/1002 مورخ 29/9/90 برنامه ریزی دروس به شرح ذیل انجام می پذیرد:
1- در نیمسال اول هر نیمسال (ترم مهر) تنها دروس ترم های فرد (9-7-5-3-1) براساس برنامه نه ترمه دانشگاه به صورت عادی و دروس ترمهای زوج به صورت خودخوان
2- در نیمسال دوم هر نیمسال (ترم بهمن) تنها دروس ترم های زوج (8-6-4-2) براساس برنامه نه ترمه، به صورت عادی و دروس ترمهای فرد به صورت خودخوان
3- دروس عملی و عملی-نظری ترم های مخالف حتی الامکان ارائه می گردد. در صورت عدم وجود امکانات آزمایشگاهی یا اساتید مورد نیاز، دروس عملی نیز به صورت یک ترم در میان ارائه می گردند.
4- برنامه نه ترمه و منابع درسی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قسمت دانشجو (برنامه ریزی) قابل دانلود می باشد.
برنامه کلاسی نیمسال دوم 91-90 از سایت varamin.tpnu.ac.irقابل دانلود می باشد. همچنین تغییرات برنامه و اعلام کنسلی کلاسها نیز در همین سایت قابل رویت است.
محتوای مخفی: از سايت مركزمون:
واسه همه همينه يا دسته گل مدير ماست؟:13:
دوباره وارد ميشه...نقل قول:
سلام دوستان چطوریه نمره زبان انگلیسی م را دیروز زده بود اما الان نگاه کردم اصلا خبری از نمره پایان ترم نیست!!!!!
نمره منم ديروز مشكل داشت الان ديدم درست شده.
ديدي الكي نگران بودي :دينقل قول:
خدا رو شکر نمره زبان منم اومد (یادتونه من کد سری سوال رو نزده بودم )
راستی چرا زبان که امتحان آخرم بوده نتیجش اومده بقیشون که قبل از این بودن نیومدن ؟
يكي از سوالهاي منم همينه!
هميشه همينطور بوده!نقل قول:
واسه همه همينه يا دسته گل مدير ماست؟
اگرم درسي رو برخلاف ترمي كه بايد برداشته ميشد رو عادي كردن بخاطر تعداد دانشجوهايي هست كه درخواست عادي شدن اون رو دادن و رافت مدير گروه هاست!
دانشگاه ما هميشه واسه همه درسا استاد داشت تا امروز :41:نقل قول:
هميشه همينطور بوده!
اگرم درسي رو برخلاف ترمي كه بايد برداشته ميشد رو عادي كردن بخاطر تعداد دانشجوهايي هست كه درخواست عادي شدن اون رو دادن و رافت مدير گروه هاست!
+ مدير گروه نداريم ما :دي يعني 2 سالي هست نداريم عوض شده سيستم
اینا یعنی چی من نمیفهمم ؟نقل قول:
1- در نیمسال اول هر نیمسال (ترم مهر) تنها دروس ترم های فرد (9-7-5-3-1) براساس برنامه نه ترمه دانشگاه به صورت عادی و دروس ترمهای زوج به صورت خودخوان
2- در نیمسال دوم هر نیمسال (ترم بهمن) تنها دروس ترم های زوج (8-6-4-2) براساس برنامه نه ترمه، به صورت عادی و دروس ترمهای فرد به صورت خودخوان
يعني مثلا درس فيزيك 2 تو چارت جزو درساي ترم 3 محسوب شده اين درسو تو ترم مهر هرسال با استاد ارائه ميدننقل قول:
اینا یعنی چی من نمیفهمم ؟
تو ترم بهار خودخوانه
درسيم مثل برنامه سازي پيشرفته كه براي ترم 2 هست برعكس مهر خودخوان بهار با استاد
خوش بحالتون بوده :دينقل قول:
دانشگاه ما هميشه واسه همه درسا استاد داشت تا امروز
+ مدير گروه نداريم ما :دي يعني 2 سالي هست نداريم عوض شده سيستم
مدير جديد اومده اوامر صادر فرمودن :دي
خوشبختانه مدير گروه ما باهامون خيلي راه مياد.
نمره ساختمان داده كه 6 ام بود امتحانش الان اومد
من از افتادنم مطمئن شدم...
يه 2 گرم شانس ندارم من ! تف!
ترم بعدم كه خودخوانه وا ويلا :(((
تشريحياي رياضي يكمون اومد
بالاخره كابوس رياضي يكم تموم شد و پاسش كردم با 12
باز خدارو شكر طلسم شده بود اين
نمره مباني كامپيوتر رو هم زدن. نامردا كم وقت داده بودن شدم 8.40 + 5 = 13.40
اولين امتحانم تو پيام نور بود. 10 تا سوالم مونده بود گفتن 10 دقيقه وقت مونده!! واقعا 80 دقيقه كم بود اونوقت برداشتن زبان انگليسي رو 90 دقيقه دادن كه من تو 10 دقيقه نوشتمش و 13.65 از 14 گرفتم. واقعا خيلي پشيمونم اومدم پيام نور رياضي 1 رو هم كه ميوفتم :41:
تبريك داره واقعا...نقل قول:
نمره ساختمان داده كه 6 ام بود امتحانش الان اومد
من از افتادنم مطمئن شدم...
يه 2 گرم شانس ندارم من ! تف!
ترم بعدم كه خودخوانه وا ويلا :(((
تشريحياي رياضي يكمون اومد
بالاخره كابوس رياضي يكم تموم شد و پاسش كردم با 12
باز خدارو شكر طلسم شده بود اين
من اونقدر كه از پاس شدن رياضيم خوشحال شدم از درسهاي ديگم ذوق نكردم!
درسته...بعضي از درسها واقعا به زمان طولاني احتياج ندارن ولي درسهاي تخصصي هرچي هم براي دانشجو اسون باشن بالاخره به محاسبه و تمركز براي جواب دادن نياز دارن كه اونم با بوق هشدار اينا كه 10 دقيقه وقت مونده برباد فنا ميره.نقل قول:
نمره مباني كامپيوتر رو هم زدن. نامردا كم وقت داده بودن شدم 8.40 + 5 = 13.40
اولين امتحانم تو پيام نور بود. 10 تا سوالم مونده بود گفتن 10 دقيقه وقت مونده!! واقعا 80 دقيقه كم بود اونوقت برداشتن زبان انگليسي رو 90 دقيقه دادن كه من تو 10 دقيقه نوشتمش و 13.65 از 14 گرفتم. واقعا خيلي پشيمونم اومدم پيام نور رياضي 1 رو هم كه ميوفتم
بچه ها بدبخت شدم رفت
مبانی افتادم ........ الان اگه میان ترم به من 6 هم بده بازم هم به 9.5 نمیرسه ..... بچه ها چیکار کنم ؟
خدایا خودت کمک کن ....... زنگ بزنم به استاد بچه ها ؟
ای بابا اینا چرا همچین میکنن یعنی ما باید بر اساس برنامه اونا پیش بریم و اگر یه مقدار این ور اونور بشه نمره میان ترم میپره ! یعنی چی هر روز یه ادا در میارن :19:
سلام nits عزیز مبانی را چند گرفتی؟
7.5 .... میان ترمم هم 4.25 هست .... با استاد صحبت کنم ....... نمرات تستی رو که نمیشه که کاریش کرد ؟ میشه ؟ نهنقل قول:
اش خاله س بايد بخوريم.نقل قول:
ای بابا اینا چرا همچین میکنن یعنی ما باید بر اساس برنامه اونا پیش بریم و اگر یه مقدار این ور اونور بشه نمره میان ترم میپره ! یعنی چی هر روز یه ادا در میارن
باهاش صبحت كن..اگه اشنا داري از اون طريق اقدام كن البته اگه استادت از اون دسته س كه رو هيشكي رو نميگيره كه ديگه هيچي.نقل قول:
7.5 .... میان ترمم هم 4.25 هست .... با استاد صحبت کنم ....... نمرات تستی رو که نمیشه که کاریش کرد ؟ میشه ؟ نه
انشاالله که نمرتو میده. حالا باهاش صحبت کن ضررکه نداره.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
استادمون خانمه ...... استاد واقعا خوب و مهربونی هست ..... ولی آخه به من 6 هم بده میانترم باز قبول نمیشم آخه !!!! مگر اینکه تو ورقه تستی برام یه کاری بکنه که نمیشه .... میشه حالا ؟
دوستانی که افتادند سعی کنند ایمیل استاد رو پیدا کنند و ازش بخاون که نمره قبولیشون رو بده
هر ترم که شروع شد سعی کنید شماره و ایمیل استاد رو پیدا کنید بد جوری به درد اخر ترما میخوره
دوستان كسي ميدونه ترم جديد كي شروع ميشه؟
چرا این نمونه سوالات پیام نور که در اینترنت هست هیچکدوم پاسخنامه نداره؟؟ :19:
کسی سیستم عامل داشت اینجا؟ من به طرز فجیعی رد شدم :41: