جواب ما رو کسی نمیده ؟
نقل قول:
Printable View
جواب ما رو کسی نمیده ؟
نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
اینطور که گفته به شما واتر پمپه و نوع صدا رو بیان نکردید
واتر پمپ های جدید مشکل زیاد دارن و عجیبه چون xu7 واقعا مشکل کم داشت از واتر پمپ
در هر حال خیلی حساسه و خراب شدنش خرج سنگینی به همراه داره پس رسیدگی کنید
شامل گارانتی نشدن در صورت عدم نشتی رو راست میگه ولی همیشه بی راه نیست و به روش هایی میتونن این کارو انجام بدن ولی دیگه شمایی که باید واداریش کنی
از لحاظ جنس هم واقعا معلوم نیست بعد از عوض کردن چه مقدار خوب شه
می تونید به یک تعمیر کار بیرون نشون بدین و مطمئن شید اون موقع از هر روشی برای قانع کردن نمایندگی ها استفاده کنید
اقا خیلی ممنونم که انقدر با حوصله جوابمو دادیدنقل قول:
شدیدا حال ما گرفتس فقط خدا کنه مشکل جدی و پر هزینه نباشه وگرنه مجبور به فروش ماشین با همین وضعیت میشم
حالا شما جایی تعمیرکار متخصص خوبی برای مگان میشناسید که معرفی کنید
راستی اصلا پیش تعمیرکار باید ببرم یا برق کار یا کولر ساز بازم ممنونم ازتون
سلام .نقل قول:
بنده این چیزهائی رو که خدمتتون عرض کردم برای این بود که اگر تا حدی دست به آچار هستین خودتون بدون هیچ هزینه ای اقدام به عیب یابی کنین .
چه بسا مشکل فقط از یک رله ی معیوب یا اتصالی سیم باشه و خودتون بتونین درستش کنین چون مکانیکهائی که وجدانِ درستی ندارند نونِ عیب و ایرادهای ساده و جزئی رو میخورند تا با وانمود کردن به تعمیر پیچیده کلی پولِ مفت بگیرند از مشتریهای ناوارد .
اما اگر اصلاً دست به آچار نیستین دیگه چاره ای ندارین جز مراجعه به مکانیک .
البته باز هم دانستن اطلاعات کافی از طرز کار قسمتهای مختلف ماشین یا هر دستگاه یا وسیله ی دیگه باعث میشه که کمتر سرتون کلاه بره یا اصلاً سرتون کلاه نره چون بالای سر مکانیک وایمیسین و به کارش نظارت میکنین و تا حد زیادی میدونین که داره چکار میکنه .
========================================
در مورد مکانیک خوب متاسفانه اطلاعی ندارم اما بهتره پیش کولر ساز برین چون کولر ساز اگر وارد باشه به مدار قسمتهای مختلف کولر هم آشنائی داره .
شاید دوستان دیگه بدونند و راهنمائیون کنند البته دانستن شهر محل سکونتتون لازم هست .
دوستان کم شدن روغن علت چیه ؟؟؟؟؟
تقریبا از وقتی که روغن عوض کردم حدودا 3 هزار کار کردم ( من هر 5000 هزار عوض میکنم ) ، روغن هم بهران سوپر پیشتاز میریزم
معمولا از 4000 هزار کارکرد به بعد یکم کار میکرد که از تعویض روغنیه پرسیدم گفت چون ماشین گازسوز هست یکم کم کردن عادی هست
امروز نگاه کردم کم تز از نصف بود ، روغن روشن بود ، تیره نشده
علتش چی میتونه باشه ؟؟؟
روغن ریزی هم نداره احتمالا ، چون چیزی زیر ماشین نمیریزه ، حتی اگه چندین ساعت پارک باشه
امکان داره بریزه رو سینی ماشین ؟؟؟ :n13:
+
یه سوال دیگه ، علت حرارت زیاد ماشین وقتی که روشنه چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟
حرارتش وقتی که در رو باز میکنم میخوام پیاده شم میخوره تو صورتم ( زیاده ) در حالی شاید 5 دقیقه هم نباشه که ماشین روشنه ؟؟؟؟
405glx
دوست عزیز یکی اینکه شما روغن رو ساکشن عوض می کنید یا با پیچ کارتللنقل قول:
دو اینکه روی گود یا با خوابیدن زیر ماشین میشه تشخیص داد که روغن میریزه یا نه
سه اینکه برخی از خانواده پژو مخصوصا اگه نو باشه تا حدودی روغن کم میکنه ولی شما دهانه اگزوز رو چک کنید که چرب نباشه
آب رو هم چک کنید که روغن بدرونش نرفته باشه
چهار اینکه نصف شدن خط گیج روغن نشان دهنده نصف شدن روغن نیست
سعی کنید از بنزین هم استفاده کنید بصورت متناوب
و اینکه خود من روغن سو تر پیشتاز رو هر 9500 ولی بصورت کامل و با فیل بر هوا و روغن عوض می کنم و بسیار راضیم
ممنوننقل قول:
در مورد عوض کردن روغن به صورت ساکشن یا پیچ کارتلل ، من دقیق نمیدونم چون طرف خودش عوض میکنه و من دقت نمیکنم ، ولی فکر کنم پیچ کارتل باشه چون میره زیر ماشین یه یه کاری میکنی ( فقط همینو دیدم :n02: ) به نظر یه پیچ رو باز میکنه
برای مورد دوم و سوم چک میکنم :n16:
برای مورد چهارم = میدونم نشونه ی نصف شدن نیست ولی خب نشون میده کم شده
از بنزین و گاز با هم استفاده میکنم و شاید از بنزین بیشتر ، کلا زیاد ماشین کار نکرده ، تقریبا تو سه سال 38 هزار راه رفتم
من از همین سوپر پیشتاز میریزم ولی مرتب رو 5000 هزار عوض میکنم به همراه فیلترها ، البته یه فیلتر هست که یه بار در میان عوض میکنم ، اونم بخاطر اینکه خود تعویض روغنی گفت اینکار رو بکن ( اگه اشتباه نکنم فیلتر روغن هست )
این مورد تعویض روغن سلیقه ای هستنقل قول:
اما با اینکه روی روغن ها عدد 20000 یا 12000 کیلومتر رو می نویسند با توجه به شرایط اب و هوا و ترافیک شهری
به نظرم برای روغنی مثل سوتر پیشتاز 9500 عدد مناسبی باشه که در صورت گرفتاری تا 10000 عوض شه و باز اینکه فکر می کنم هر سری فیل پر هم عوض شه بهتر باشه
روغن های نیمه یا تمام سنتتیک و روغن cng هم هست که برای موتور 8 سوپاپ xu7 همون سوتر پیشتاز از همه بهتر و مناسب تره
نکته بعدی اینکه در صورتی که از سطح شیب دار استفاده کنه و دستگاه ساکشنش خوب باشه به نظر من خیلی بهتر از باز کردن پیچ کارتل با توجه به جنس و احتمال نشتی اون باشه
سلام
دوستان من یه 405 کاربراتوری دارم مدل 81. اخیرا واشر زد و مجبور شدم کل سرسیلندر رو تعویض کنم. سرسیلندر الدورا با تمام متعلقات نو انداختم که هزینه اش با اجرت شد 1400. الان 1 ماه گذشته و موتور آببندی هم شده ولی بازم آب کم میکنه. تقریبا روزی یه لیوان آب کم میکنه. صبحا هم یه خورده دیر روشن میشه و موتور بخصوص تو دنده 2و3 یه وقتای صدای خاصی مثل خرت خرت میده. چشمی که بررسی کردم سیستم آب نشتی نداره. مکانیکا هم که تا میگی میگن موتور باید باز شه گند میزنن میره. کسی از دوستان متخصص خوب واسه پژو 2000 سراغ نداره؟ بخدا خسته شدم. دلم نمیاد بفروشم ماشینو هی خرجش میکنم.
دوستان من پراید131EXمهر پارسال تحویل گرفتم.
فرصت نشد کولرشو تا بحال تست کنم الان که خوردیم به گرما وقتی ازش کولر میگیرم سرمای زیادی ندارم درصورتی که من شنید بودم پرایدهای جدید کولرههاشون شده مثل 206.
ماانتظار206نداریم ولی با ماشین دوستام که مقایسه میکنم میبینم که واقعا سرماش کمتره تازه الان که هوار خیلی گرم نشده اینطوریه وای به حال گرمای مرداد ماه.
دلیلش چی میتونه باشه به نظرتون؟
با سلامنقل قول:
یعنی از پارسال تا الان از کولر استفاده نکردید؟
اینکه زیاد سرما نداره نشون دهنده اینه که باید ببری گاز کولر بزنی
احتمالا گازی که قبلا بوده از بین رفته
یه سئوال دیگه داشتم من شنیدم هرچی کلاج پایینتر درگیر بشه بهتره من خودمم پایین تر راحت ترم ولی اولا تا یه حدی بیشتر پایین نمیره ثانیا وقتی من سیم کلاج و تنظیم میکنم از تو موتور یه صدایی مثل اینکه تو یه قوطی یه سنگی انداخته باشی میاد !!نبرم پایین به نظر شما
یکی هم اینکه اگه واسه 4الی5دقیه با پراید تو دنده سه رو دور موتور4000تا رانندگی کنی ضرر داره واسه موتور ماشین
آخه من محل کارم حدود3کیلومتری سربالایی معمولی داره رو بادنده 3خیلی راحت بالا میره ولی به محض اینکه میرم دنده 4دور موتور به شدت میاد پایین وگاز هرز میخوره مجبورم این 3کیلومترو بادنده 3برم که گاهادورموتور4000میرسه من حتی دور موتورو تا5000بردم بعد تعویض دنده کردم به 4دیدم بازم دور موتور اومد رو2مجبورم با دنده 3کنار بیام.
حد استاندار تنظیم کلاج وسط رو به پایینه یعنی یه مقدار از وسط پایین ترنقل قول:
اونکه سما میگی بالا میارم صدا میده اون صدای درگیر شدن کلاج با دیسک صفحس اینطوری عمر صفحه میاد پایین و دیسکتون چال میشه
نه هیچ اشکالی نداره فقط بیشتر از این مدت نرو که بوی سوختگی صفحت بلند میشه :دی
سلام .نقل قول:
نمیدونم در پائیز و زمستون کولر رو دو هفته یک بار برای 5 دقیقه روشن کردین یا نه ؟
این کار در چرب و سالم ماندنِ اورینگ لوله ها ( واشر لاستیکی حلقه مانندِ لوله ها ) خیلی کمک میکنه .
به احتمال زیاد مقدار زیادی گاز بر اثر خشک شدن اورینگها و یا کم کیفیت بودنِ اورینگها نشت کرده و در رفته .
کارهائی که باید انجام بشه :
پیدا کردن یک کولر ساز فهمیده و باوجدان
اندازه گرفتن فشار گاز در دو خطِ پرفشار ( گرم ) و کم فشار ( سرد ) .
اگر فشار کمه پس گاز کمه
اگر روغن هم از لوله ها خصوصاً شیلنگی که گاز سرد و از اتاق به کمپرسور برمیگردونه نشت کرده , باید مقداری روغن از نوع همان روغنی که درون کمپرسور هست هم به کمپرسور افزوده بشه .
اگر نشتی روغن داره , باید حتما روغن اضافه بشه ولو نصف استکان و به حرف هیچ کسی هم توجه نکنید
تمام اورینگها باید با اورینگ درجه یک ژاپنی یا امریکائی یا آلمانی یا کره ای اصل تعویض بشه
اگر اورینگها رو عوض نکنید پولتون رو برای گاز زدن دور میریزین چون دوباره گاز درمیره .
اورینگها رو از بلبرینگ فروشیها بخرین نه از مغازه های لوازم یدکی ماشین . کافیه بهشون نمونه نشون بدین یا برید یک لوازم یدکی فروشی چند تا قرض بگیرین یا از یک کولرساز قرض بگیرین برای نمونه یا با کولیس اندازه بگیرین اورسنگهای کولر رو .
اگر بیش از 3 سال هست که درایر را عوض نکردین باید حتماً تعویض بشه وگرنه کمپرسور صدمه میبینه
کار درایر شبیه به فیلتر روغنِ موتور هست .
در تاپیک صرفه جوئی توضیحات زیادی در موردش و اهمیتش درج شده .
اگر ماشینتون اوربفیس تیوب ( فیلتر مدادی) داره و سالهاست که عوض نشده باید حتماً عوض بشه .
رادیاتور کولر ( کندنسور ) و رادیاتور موتور باید با روشی که در تاپیک صرفه جوئی در مخارج خودرو عرض کردم ابتدا از حشرات و خاشاک تمیز و شسته بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از چرخ جلو ماشین سمت راننده صدا میاد
با چرخش چرخ صداش در میاد
قبلا یکم صدا میدا و قطع میشد
از امروز صداش یکسره هست ، از چی میتونه باشه ؟؟؟
( صدا مثله این میمونه که آنتن ماشین ارتفاش کم باشه و بخوره به سقف )
ماشین 405
نقل قول:
نه به اون صورت چون تو فصل سرما بودیم دیگه هوا گرم نبود که بخوام کولر بگیرم درثانی تو زمستون اگه واسه چند دقیه کولر بگیری متوجه نمیشه که سرد میکنه یانه الان که هوا گرم معلوم میشه که زیاد خنک نیست
نقل قول:
آره ماهی یک بار گاها دوماهی یکبار روشن کردم حدودایکی دوقیقه ولی چون دیدم ماشین صفر زیاد اینکارو نمیکردم گفتم لازم نداره .
دوست عزیز ماشین هنوز گارانتی داره فکر میکنید ببرم گارانتی جواب درستی بدن. یا اگه نیاز به گاز مجدد باشه اونا اینکارو بدون هزینه انجام میدن.
منظورتون از فشار کمه چیه .اگه فشار هوایی که از دریچه ها میاد منظورتون که اون مگه به فن ربط نداره.
سلامنقل قول:
معمولا ماشین های صفر گاز کولر کم دارن.:n02:
وقتی کاپوت رو باز کردین ، سمت چپ رادیاتور یک کپسول کوچیک هستش که دو تا لوله فلزی بهش وصل شدن. بالای کپسول اگه دقت کنی یک عدسی شیشه ای کوچیک ( به قطر کمتر از 1 سانت ) میبینی که وقتی کولر روشن باشه میشه جریان گاز کولر که به صورت مایع در اومده رو که از اونجا عبور میکنه با این عدسی دید.
وقتی کولر رو تازه روشن میکنی از داخل اون عدسی جریان کف و مه رو میبینی.ولی بعد از نهایت 30 ثانیه نباید هیچ حبابی داخل داخل جریان عبوری از اونجا دیده بشه.وگرنه گاز کولر کم دارین.
بهترین و دقیق ترین روش چک کردن میزان گاز کولر همین هستش.نیازی هم به گیج فشار نداره.
اینم عکس:
اگه گاز فول باشه و هیچ حبابی تو اون عدسی دیده نشه ولی خنکی کم باشه مشکل از چیز دیگه ای میتونه باشه که باید بررسی بشه.( مثل گرفتگی اواپراتور، صعف کمپرسور و ... )
هزینه اضافه کردن گاز کولر هم زیر 20 تومان هستش و ارزش رفتن به نمایندگی رو نداره.
اگه صدای تق تق بده ، معمولا از پلوس هستش.نقل قول:
به خصوص اینکه گفتین با چرخش فرمون صداش در میاد.
ولی کلا تو هر شرایطی صدا میده و صداش هم به صورت خش و خش هستش ، بلبرنگ چرخ هستش.
با سلام
دوستان من یه پارس83 دارم که مدتی دست خودم نبود و وقتی آوردنش کاری کرده بودن که ماشین جوش آورده بود و مجبور شدم سرسیلندرو عوض کردم
حالا چند روز پیش بردم روغن عوض کنم طرف بهم گفت اگه تو این دوتا سوراخ(تو عکس دایره کشیدم دورش) ؛ تو اون گرده آب جمع شد یا تو اون یکی سمت چپی روغن جمع شد دیگه ماشینت ماشین نیست سریع ردش کن بره
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
امروز نگاه کردم دیدم روغن توشه!
موتورم خیلی نرم کارمیکنه و به نظر میاد که هیچ مشکلی نداره
حالا از دوستان میخوام اگه کسی اطلاعی در این مورد (سوراخا) داره لطفا راهنمایی کنه
با تشکر
سلامنقل قول:
نه اونطوری که شما فکر می کنید
همونطوری که گفتن کلاچ باید اول 1 سانت یا کمی بیشتر خلاصی داشته باشه و بعد اون مقدار احساس سفتی کنید. یعنی با دست 1 سانت اول رو راحت بتونین کلاچ رو فشار بدین ولی بعد از اون 1 سانت
کلاچ زیر دست سفت بشه.
اینطوری نه صفحه کلاچ درگیره و نه بلربرنگ کلاچ درگیره.
در ضمن باید وقتی کلاچ کمی مونده برسه به کف دنده ها به راحتی تعویض بشن و نیازی نیست موقع تعویض دنده کلاچ رو کامل تا ته پایین ببرین.
اینکه چند دقیقه با دور موتور بالا رانندگی کنید مشکلی به وجود نمیاره.خیالتون راحت.موتور پراید جون سخت تر از این حرف هاست.
از اون سوراخا عکس دقیق و نزدیک بگیرین تا راهنماییتون کنم.نقل قول:
این عکس نامفهومه.
در ضمن 95 درصد تعویض روغنی ها هیچ چیزی از ماشین نمی دونن برای حرفشون هیچ ارزشی قائل نشین.
اگه نشتی روغن یا آب رادیاتور جایی باشه راحت میشه برطرفش کرد.
مگه اینکه سیلندر از جایی ترک داشته باشه که در اون صورت هزینه تعمیرش زیاده.
برای شما فکر نکنم مشکلی داشته باشین.میتونه از قبل روغن یا آب رادیاتور اونجا ریخته شده باشه و مونده باشه.پس نگران نباشین.
ممنون
عکس که فعلا ندارم
ولی توشو با باد تمیز کرده بودم
سلام .نقل قول:
کولر باید حداقل 15 یک بار یا حتی 10 روز یک بار 5 دقیقه کار کنه تا روغن توی کمپرسور در تمام مدار بگرده و لوله ها و اورینگهای لوله ها رو چرب کنه تا آسیب نبینه و گاز درنره .
ماشین چه صفر باشه چه کهنه باید این کار انجام بشه .
2- شما میتونین ببرین گارانتی اول و اگه باوجدان و تمیز کار نکردند و درستش نکردند تسلیم نشین و بگین من پول ندادم برای ماشین صفر با کولر خراب و ضعیف .
میتونین هم بی خیال بشین و خودتون بیرون تستش کنین و درستش کنین . اما شاید بیرون تعمیر کردن گارانتی رو باطل کنه .
پس بهتره مثل یک آدم حرفه ای که همه چیز رو بلده برید نمایندگی و بگین کولر درست گاز نشده و خنک نمیکنه . فشار گاز باید چک بشه و گاز کشیده بشه و کامل تخلیه بشه با پمپ و سپس با گاز خوب و خالص پرش کنین . دستتون هم درد نکنه . اگر هم خودتون کنار تعمیرکار بودین یه 5 هزار انعام بهش بدین همون اول کار تا خودش شارژ بشه و کولر رو درست تست و شارژ کنه ( گاز بزنه ) .
3- منظورم فشار گاز خنک کننده هست که توی کمپرسور و لوله ها و بقیه ی قطعات کولر هست .
این گاز با فشار زده شده توی سیستم کولر و وقتی کولر روشنه فسارش در دو قسمت پرفشار و کم فشار باید در حد نرمال باشه وگرنه یا گاز کمه یا کمپرسور خرابه یا هوای زیاد داخل گاز هست ( مخلوط داره )
از روش دوستمون بیژن درباری هم میتونین استفاده کنین البته اگر درایر پنجره دار هست .
با روش ایشون نمیشه مقدار کمبود گاز رو پیدا کرد اما با نصب فشارسنج به دو خط پرفشار و کم فشار میشه ظرف دو سه دقیقه فهمید آیا گاز کم داره یا نه و اگر کم داره چقدر کم داره
روش کار طبق عکسهای زیر هست .
حرف ایشون درسته . در نمایندگیها گاز با کیفیت پائین میزنند و مقدارش هم کم هست و از قطعات بنجل و ارزان هم استفاده میکنند تا هزینه ی تولید بیاد پائین و سودشون بره بالا .
نمایندگی یا کولرساز باید قبل از گاز زدن این کارها رو انجام بده
اندازه گیری فشار
کشیدن کاملِ گاز
هوا زدن و تست کردن
بعد از مطمئن شدن از نشتی نداشتن دوباره کشبدن هوا به طور کامل با پمپ
تعویض اورینگهای خراب و مشکوک و خصوصاً والو گاز زدن
پرکردن سبستم با گاز درجه یک .
روغن هم اگر نشت کرده باید حتماً جای نشتی تعمیر بشه و روغن کافی از همون نوع اضافه بشه وگرنه کمپرسور صدمه میبینه یا ضعیف میشه .
کارهای پست قبل هم باید انجام بشه .
هر کدوم از کارهائی که عرض کردم اگر انجام نشه باعث درست کار نکردن کولر یا زود خراب شدنش میشه
درایر هم باید حداقل 3 سال یک بار تعویض بشه چون مثل فبلتر روغنِ موتور هست کارش .
اگر تاپیک صرفه جوئی رو بخونین اطلاعاتتون از بعضی از کولرسازها خیلی بیشتر میشه چون تقریباً همه چیز به زبان عامیانه و یا کمی تخصصی توضیح داده شده .
همونطور که دوستان فرمودند فقط با حرف نمیشه تصمیم گرفت اگر ماشینتون نرم و روان کار میکنه و اب یا روغن کم نمی کنه و احساس کف در روغن یا چربیدر رادیاتور ندارید دور تادور سرسلندر رو تمیز کنید و تست کنیدنقل قول:
معمولا درب قالپاق دچار نشتی میشه که میشه برطرف کرد و جای نگرانی نداره از روغن و اب رادیاتور و ضد یخ مرغوب استفاده کنید و مواظب ترموستات ماشین باشید مخصوصا در تابستان
نقل قول:
از روش دوستمون بیژن درباری هم میتونین استفاده کنین البته اگر درایر پنجره دار هست .
با روش ایشون نمیشه مقدار کمبود گاز رو پیدا کرد اما با نصب فشارسنج به دو خط پرفشار و کم فشار میشه ظرف دو سه دقیقه فهمید آیا گاز کم داره یا نه و اگر کم داره چقدر کم داره
سلام
قصد جسارت ندارم.
ولی دقیق ترین و بهترین روش تشخیص اینکه کولر گاز کم داره یا نه همینی هستش که گفتم.
هر سازنده کولری که مدار کولر رو طراحی میکنه میتونه فشار مدار کم فشار و پر فشار رو بسته به طراحی و سایز کندانسور و اواپراتور ( سطح تبادل حرارت بالطبع میزان گرمایی که باید این دو جا تبادل بشه ) تعیین کنه و نمیشه فشار استاندارد رو برای مدار کم فشار و پر فشار همه ی کولر ها یکسان دونست.
90 درصد کولر ساز اصلا نمی فهمن اون فشاری رو که نشون میده چیه.وگرنه همشون حداقل یک جدول خواص ترمودینامیکی مبرد ها رو تو مغازه شون دارن.چه برسه به اینکه بخواین با این فشار سنج ها کمبود گاز رو تشخیص بدن.
مگه اینکه کاتالوگ سازنده رو داشته باشه که اون تو مشخصات کولر رو آورده باشه که تو ایران این قضیه رایج نیست.
یه عبارت دیگر چون مقدار استاندارد و دقیق فشار مدار کم فشار و پر فشار کولر رو نمی دونیم ، نمیشه با دونستن این دو فشار تشخیص بدیم گاز کولر کمه یا زیاد.مگه اینکه گاز کولر خیلی کم باشه.
گاز خروجی از کمپرسور به صورت بخار سوپ ر هیت هستش و وقتی وارد کنداسنور میشه باید با از دست دادن گرما به صورت مایع متراکم از کندانسور خارج بشه.( همون جریان مایع بدون حباب که گفتم )
حالا اگه جرم گاز داخل مدار کم باشه ، کمپرسور نمیتونه گاز رو تا فشار لازم فشرده کنه و در نتیجه دمای کندانسور پایین میاد و این کاهش دما نمیتونه گرمای لازم برای اینکه گاز خروجی از کندانسور مایع متراکم باشه رو فراهم کنه و مبرد از کندانسور به صورت دوفازی ( حباب و کف و مه ) خارج میشه.
به نظر من ایشون به احتمال زیاد نیازی به تعویض گاز کولر نداره. در درجه اول گاز کولر رو چک کنه و اگه کم داشت جایی غیر از نمایندگی گاز کولر رو سرریز کنه پر بشه.اگه بازم سرماش کافی نبود بره نمایندگی تا عیب یابی کنن. ( برای من اواپراتور گرفتگی داشت و خنکیش خوب نبود و با گارانتی تعویضش کردن )
خود گاز های کولر داخل بازار هم کیفیت چندانی ندارن.
سلام .
روش مطمئن شدن از رگلاژ بودن کلاچ :
کلاچ باید طوری رگلاژ بشه که تا سه چهار سانت خلاصی داشته باشه تا مطمئن بشین که وقتی پاتون روی کلاچ نیست بلبرینگِ کلاچ به دیسک کلاچ نچسبیده وگرنه بلبرینگِ کلاچ زود خراب میشه چون طراحی نشده که دائماً بچرخه
همچنین باید از ته وقتی پاتون رو از کلاچ برمیدارین تا سه سانت کلاچ درگیر نشه تا مطمئن بشین که وقتی پا میذارین روی کلاچ ,قبل از به تَه رسیدنِ پدال , دیسک و صفحه کاملاً از هم جدا میشند و دنده راحت جا میره وگرنه به مرور زمان دنده برنجیها که کار هم سرعت کردنِ دنده ها رو به عهده داره خورده میشه و کار به جائی میرسه که با وجود سالم بودن کلاچ دنده ها با صدا جا میره ( قرررر)
برایِ اطمینان از درست رگلاژ بودنِ کلاچ باید این دو آزمایش ساده رو انجام بدین
1- ماشین روشن , پا تا آخر روی کلاچ , بزنین دنده یک , حالا بدون گاز دادن خیلی آرام پا رو بردارین .
باید تا سه سانت کلاچ درگیر نشه یعنی اصلاً نباید صدای موتور تغییر کنه . این یعنی که سه سانت قبل از به ته رسیدنِ پدال , کلاچ کاملاً دیسک و صفحه رو جدا میکنه یعنی کلاچ خوب هست
2- در یک خیابون خلوت با دنده دو برونید , بعدش همونطور که پاتون روی گاز هست با پای دیگه خیلی آرام روی پدالِ کلاچ فشار بدین.
باید تا حدود چهار سانت کلاچ اصلاً عمل نکنه . اگر خیلی کمتر از چهار سانت کلاچ عمل میکنه پس کلاچ خیلی بالا تنظیم شده و ممکنه به بلبرینگ کلاچ صدمه بزنه .
اگر این دو تست انجام شد یعنی کلاچ درست رگلاژ هست
سلام. بچه ها روی گاز کولر بگیریم مشکلی داره؟؟
405 دو گانه کارخونه...
سلامنقل قول:
اگه با دور تقریبا بالا رانندگی کنید و آمپر آب هم پایین خط وسط باشه مشکلی نداره.
ولی اگه با کولر روشن ، دور پایین باشه رو موتور فشار زیادی میاد.
بله درست می فرماییدنقل قول:
فقط خواستم ببینم کسی همچین چیزی شنیده یا نه
ممنون که جواب دادید
یا علی
سلام به همگی
این سوالو نو به تاپیک دیگه پرسیدم گفتن باید اینجا بپرسم(به این خاطر عذر خواهم)
قضيه از اين قراره که چراغ چک انژکتور اين ماشين(پارس مدل85) دو سه ماهه روشنه
هر جا هم دياگ ميزدن ميگفتن ECU سالمه
امروز بازش کردم با کيلومتر يه ماشين ديگه تست کردم متوجه شدم مشکل از خوده صفحه کيلومتره
گفتم حتما يه ترانزيستور سوخته عوضش ميکنم درست ميشه
و الان 2 - 3 ساعته دنبال اون ترانزيستورم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميفهمم چي به چيه
دو تا مقاومت موازي شدن يکي ديگه با LED موازي شده و...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه کسي ميدونه چيکار بايد کرد لطفا منو راهنمايي کنه
متشکرم
دوست گرامینقل قول:
البته مدارش رو ندارم که دقق معلوم شه اما ابتدا به دنبال مسیری که LED رو روشن میکنه برید و ببینید که ایا جایی از مدار اتصالی نکرده باشه
در مرحله بعد چون چک کردید و مطمئن هستید که مشکل از درون پنل کیلومتره اول فیش ورودی رو چک کنید و تا رسیدنبه LED مسیر رو دنبال کنید معمولا از همون ابتدا یه جایی پیداش می کنید
اون مقاومت ها معمولا برای کم کردن جریان و نسوختن LED استفاده میشه اگر در مسیر به ای سی رسیدید و بقیه جاها مشکلی نداشت ممکنه دیگه از اون باشه که بهتره به سراغ کیلومتر ساز برید
خیلی ممنونمنقل قول:
عرض کنم که خیلی مسیرها رو دنبال کردم(سر راه قطعات رو تست کردم سالمن)
نمیدونم داستان چیه
خیلی خیلی شلوغه:grrr:
حالا مقاومت های سری یه چیزی(که همون رو هم نمیدونم چرا دوتا موازی کرده)
اون مقاومت موازی با LED واسه چیه من نمیدونم:n13:
اگه اشتباه نکنم تمام LEDها به صورت ماتریسی کنترل میشن
کلش هم با یه میکرو کنترل میشه
میترسم بدم بیرون بدتر چشمشم کور کنن(خیلی کشیدم از این مسایل)
قیمت صفحه کیلومتر نو چنده؟
این یکم قدیمیه
اگه یه نو بخرم برای کارکردش چیکار کنم؟
سلام دوستان.من 405 1800 دارم و امروز برای اولین بار سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک 10 40 ریختم..خواست بپرسم مشکلی نداره ؟؟؟
سلامنقل قول:
خیر. هیچ مشکلی نداره.حتی برای موتور بهتر هم هستش.
البته اگه کارکرد موتور بالای 150 هزار تا باشه بهتر از این روغن استفاده نشه.
ممنون بابت پاسخ..ماشین من 130 هزار کار کرده...مشکل نداره؟؟؟نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان واساتید؛
نمیدونم سوالم مربوط به این بخش هست یا:n28:
میدونید هزینه تغییر تودوزی پاترول از فابریک به پاژیرویی چقدر هزینه داره؟(2درب)
ممنون از وقتی که میذارید.:n16:
در کل روغن خوبیه ولی با توجه به قیمت بیشتر برای موتور های 16 سوپاپ استفاده میشه همون سوتر پیشتاز جوابگو هستنقل قول:
اطلاع بیشتر رو می تونید در تاپیک مربو به انتخاب روغن موتور مناسب بدست بیارید
در کل روغن خوبیه ولی با توجه به قیمت بیشتر برای موتور های 16 سوپاپ استفاده میشه همون سوتر پیشتاز جوابگو هستنقل قول:
اطلاع بیشتر رو می تونید در تاپیک مربو به انتخاب روغن موتور مناسب بدست بیارید
چه طور هواگیری کنم؟نقل قول:
راستی وقتی منبع اضافی رادیاتور پر میشه دیگه اون لوله که آب رو میریزه بیرون این کار رو نمیکنه( آب رو نمیریزه بیرون)
اشکالی داره منبع اضافه رو پر کنم؟چون شنیدم باید تا نصفه پر باشه
این لینک پستمه