حالا هنوز که هیچ خبری نشده...نقل قول:
Printable View
حالا هنوز که هیچ خبری نشده...نقل قول:
هیچ خبری هم نخواهد شد...نقل قول:
اگر درخواست جمع آوری ندادی پیشنهاد میکنم یه ماه جداقل تعرقه رو شارژ کنی و بیشتر تحقیق کنی نشه از دست آسیاتک راحت بشی بیوفتی گیر یه Isp دزد دیگه .نقل قول:
درکل وضعیت همه سرویس دهنده ها درامه .
بهتره توی تاپیک Isp ها سوال کنی مخصوصا از همشهریهای خودت .
مخابرات هم اگه بتونی ازش سرویس 512 بگیری ارزندس ( هرچند سابق پشتیبانی خوبی نداشت )
در مورد وایمکس ایرانسل هم یه تحقیق کن ظاهرا دوستان ازش راضین و قیمتهای سرویس نامحدودش هم به نظر مناسب میرسه .
کسی خبر داره که آسیاتک سرویس نامحدود میده یا قراره بده؟
آه ای خدای من !
کد:Pinging google.com [74.125.230.145] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.230.145: bytes=32 time=1024ms TTL=50
Reply from 74.125.230.145: bytes=32 time=1032ms TTL=50
Reply from 74.125.230.145: bytes=32 time=1055ms TTL=50
Reply from 74.125.230.145: bytes=32 time=1056ms TTL=50
آسياتك دوست داريم (فعل معكوس!) :19:
من امروز نمایندگی اسیاتک تو اهواز بودم(دنیا نت)نقل قول:
تعرفه هاش هم دیدم.
نصفشون تو شبا نیم بها بودن نصفه دیگشون تو شبا ساعت 2 تا 8 رایگان.:18:
البته اونایی رایگان داشتن که بالای 5گیگ ترافیک در ماه بودن.
حالا منم میخوام 2مگ بگیرم:20:
دوستان من سرعت دانلودم 100 هست واسه روزانه اما شبانه تو ماه رمضان به زور به 15 میرسید.
بعد از ماه رمضان هم که دیگه شبانه اصلا وصل نمیشه.نکنه کلا جمع کردن؟
من از پارس آفلاين سرويس ميگيرم ، شبا خيلي داغونه ، سرعت ميشه 10 ، ميخوام بيام آسيا تك ، نظر شما چيه ؟؟ سرعت شبانه از 2 تا 8 چقدره ؟؟
خود اسیا تک در تهران بلهنقل قول:
شیراز > خیر.
:31:سلام اینجا روزا خوب سرعت میده مثلا به 128 دانلود 60 70 میده با 256 روزانه 90 100 میده ولی شبانه سرعت واقعی میده مثلا به 128 همون 15 16 میده به 256 هم 30 اینا میده:20:نقل قول:
سلام من امروز ثبت نام کردم.نقل قول:
2مگ گرفتم 5گیگ درماه
به نظرتون روز و شب سرعتش چقدره؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید چقدر باشه سرعتش ؟؟؟؟؟؟؟
سلام .
من میخواستم سرویس 128 بگیرم و بیشتر برای وبگردی میخوام و دانلود برام مهم نیست .
از بین پارس آنلاین و آسیا تک میخوام یکی رو انتخاب کنم .
کسایی که سرویس 128 دارن لطفا بگن حداقل و حداکثر سرعتشون با این سرویس چنده
ممنون
شبا 1 مگ به زور به 40 ميرسه ! :13:
40 ؟! ایول بابا ....من یک مگ دارم شبا نهایت نهایتش با ده دانلود میکنه:13:نقل قول:
اينم همينطوري گفتم مطمئن نيستم ! :27: ولي همين حدوداس سرعت ! بيشتر نيس :19:نقل قول:
خدا رو شکر ما زا این آسیاتک فرار کردیم با این سرویسهای الکی . قیمتهای نجومی
256 از مخابرات گرفتم ماهی 12000 تومان راحت دارم دانلودم انجام میدم
حالا هی تعرفه عوض کن ساعت رایگان عوض کن حجم عوض کن.
آسیا تک برا من 128 هست سرعت دانلود روزا 110 هست شبا هم 60 ولی در شهر شما نمیدونم چجوری هست.
دوست عزیز اسمن به شما 128 میده ولی سرعت بالا تر قرار میده تا شما حجمت رو زودتر تموم کنی تا مجبور بشی دوباره حجم خریداری کنید بیشتر سود تو اینه فکر کردید عاشق چشم و ابرو من و شما هستند
نقل قول:
:31:منم 128 دارم تو روز سرعت خفن توپ شبا من دیگه با دیال آپ میام شرف داره به آسیاتک:27:
نقل قول:
آقا شما از مخابارت گرفتي نامه دادي؟؟؟ الان شما كدوم مخابارت هستي؟؟؟ من از اداره نامه گرفتم براي 1 مگابيت ميخواستم از ايرانسل وايمكس بگيرم ديگه جاب ه جا هم ميش مشكل قطع و وصل اينترنت و پورت و معتل شدن نداشته باشم. من الان 128 مخابارت دارم سرعتم روي 10 الي 13 هستش خيلي وقتها هم پائين هستش. حالا ميخواستم ببينم شما كه 256 داريس رعتت رو چنده؟؟؟
نه داداش من دانلودام رو با دوستان شبا انجام میدیم سرعتش هم خوبه هر شب ساعت 2 تا 7 صبح دست کم میتونم 1 گیگ دانلود کنم.:46:نقل قول:
بعدش هم آسیا تک فارس (استان های دیگه رو نمیدونم) دست و دل بازه عید ها بعضی روزا عیدی میده
مثلا عید فطر 1 گیگ به حجمم اضافه شد.:31:
سلام
اقا یکی به من بگه اینترنت 2مگ اسیاتک سرعتش چنـــــــــــــــد اســـــــــــــــــت؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترو خدا یکی جواب بده...
بله نامه دادم سرعت دانلودم 32نقل قول:
افتضاحه . من تهران مرکز کاشانی هستم . سرعت دانلد یه لینک از ۳۰ به هیچ عنوان بالاتر نمی ره . ولی اگه بتونی یه جوری چند تا لینک باهم بذاری و از قابلیت sementation بعضی برنامه ها استفاده کنی یا تورنت سرعتت به ۲۰۰ می رسه . ولی خب خیلی از کارایی که آدم می خواد بکنه فقط یه لینکه سرعت افتضاحه میانگین رو ۲۰ اینا . کیفیت سرویس هم افتضاحه . تو این دو هفته که من آسیاتک داشتم هر روز حداقل ۱۰ دقیقه وجود داشته که پینگم با خود سرور آسیاتک ) default gateway منظورمه ) بالای ۲۰۰ بوده . با یاهو اینا هم بالای یک ثانیه . قطعی هم گاهی اوقات داره . کلا چیز مزخرفیه من این ماهم تموم شه دیگه شارژ نمی کنم . به پشتیبانی هم زنگ زدم ۶۰۰ بار آخرش گفتن پهنای باند کم داریم حالا درست میشه . می گم تا کی میگه معلوم نیست ! ( قشنگ معلومه که نمی خوان پهنای باند بگیرن فقط منتظرن تابستون تموم شه مصرف کاربرا بیاد پایین سرعت بهتر شه ) کلا ۲ حالت داره . اینا یا دزدن یا بی عرضه !نقل قول:
2mb اسیاتک سرعت دانلود تو روز حدود 280 هست تو شبم حدود 180 البته این سرعتا بستگی به این داره که همه چی ok باشه ولی تقریبا اکثر اوقات رو همین حدوداست
ببین دوست من بستگی داره کدووم مرکز مخابراتی باشی !! مرکز مخابراتی رو بهم بگو تا بگم وضعیت اونجا چه جوریاس ...
دوست عزیز بی انصافی نکن ! من هم مرکز کاشانی هستم سرعت خیلی بالاتر از قراردادم هست ! شما کجا رو پینگ میکردی که پینگ تایمته بالا بوده ؟ در مرکز کاشانی اصلا کمبود پهنای باندی نیست !!!!! هیچ کدووم از دو حالت هم نیست مشکل از سمت شماست !!!نقل قول:
دوست عزیز کم لطفی نکن ! من هم مرکز کاشانی هستم با قرارداد 256 سرعت دانلود روی 120 است . در مرکز کاشانی اصلا پهنای باند کم نیست در دو حالت هم شما داری زود قضاوت میکنی !!نقل قول:
خبر فوریسلام
خبر 20:30 امشب در برنامه خود از حذف فروش اینترنت محدود خبر داد.
در این خبر آمده از شنبه قانون منع فروش اینترنت حجمی اعمال میشود.
خودتون تو خبرا بگردید پیداش میکنید
سلام
دوستان آسیاتکی حداکثرسرعت دانلود وزمان پینگ شماباسرویس محدود128 چقدره؟
همین سرویس رو درست درمون بدن بهمون کافیه .نقل قول:
نامحدود پیشکش .
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
تخیلی بعضی از مواقع ولی بدک نیست .نقل قول:
درکل سرویس دهنده های بهتری هست
اینم Speed Test داغ برای سرویس 2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر فوریسلام
خبر 20:30 امشب در برنامه خود از حذف فروش اینترنت محدود خبر داد.
در این خبر آمده از شنبه قانون منع فروش اینترنت حجمی اعمال میشود.
خودتون تو خبرا بگردید پیداش میکنید
عزیزم من زنگ زدم خود شرکت میگه مشکل از ماس شما میگی مشکل از منه ؟ اینم از اون حرفاست ! من الان ۵ ساله ADSL استفاده می کنم و بره خیلی از آشناها هم راه انداختم . کلا هم کارم با اینترنته و دانشجوی کامپیوتر هم هستم . اگه مشکلی بود صد در صد می فهمیدم . بره پینگ هم از کامپیوتر خودم سایت های مختلف مثه یاهو و گوگل رو پینگ می کنم ولی دفعه اول که باورم نمی شد کلا اینترنت رو قطع کردم فقط خود مودم وصل بود با خود مودم پینگ کردم باز همون بود . دو تا مودم هم امتحان کردم فرقی نداشت . من با همون مودم و همه وسایل قبلی تا ۲-۳ روز پیش که تموم نشده بود سپتا هم داشتم و هیچ مشکلی با اون نداشتمنقل قول:
دوستان اگه کسی از سرویسهای نامحدود آسیاتک استفاده میکنه لطف کنه بگه اوضاع دانلود و پینگش چطوره....
من که فکر میکنم این اخبار فقط هموون در حد اخباره ! بعید میدوونم به مرحله اجرایی برسه ! به قول دوستمون همینی که هست رو با کیفیت مناسب عرضه کنند بقیه پیشکش !نقل قول:
متاسفانه بحث که پیش میاد همه یا متخصص میشن یا اینکاره !! حالا دوست عزیز سوال من از شما اینه که چه طوری بنده که در همون مرکز هستم اصلا مشکلی ندارم ! در ضمن کاشانی یکی از بی نقض ترین مراکز آسیاتک هست و پهنای باند آزاد همیشه در این مرکز وجود داره ! اینم باید بگم پینگ تایم من از یاهو عدد جالبی نیست ولی سرعت دانلودم واقعا عالیه ....اگه خواستی میتونم عکس رو هم برات آپلود کنم !نقل قول:
پینگ تایم زیاد جالب نیست ولی سرعت دانلودش خیلی خوبه ! البته قبل از ساعات رایگان ، باید مرکز مخابراتیت رو هم در نظر بگیری که کجاست ، مثلا امامت خیلی شلوغه ... اگه میتونی مرکز مخابراتیت رو بگونقل قول:
آره آقا من این کارم ! دروغ که نگفتم ! منم واقعا برام عجیبه چرا شما مشکل نداری !!!!!! البته من نمی دونم چجوریه که پینگ بالا رو مشکل حساب نمی کنی !!! بالا بودن پینگ معمولا دلیل اصلیش اینه که تجهیزات ISP نمی تونه جوابگوی تعداد کاربرا باشهنقل قول:
پینگ من خوبه ها با کلا همه جا ! ولی تقریبا ۳۰٪ اوقات خیلی زیاد میشه و واقعا رو اعصابه ( تو ساعات پرمصرف اینطوری میشه )
باشه حتما عکس بذار . خوشحال میشم, شاید واقعا مشکل از منه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :13:
راستی من از ساعت ۱۱ اینترنتم قطعه ( هنوزم وصل نیست الان اینترنت قبلیم رو شارژ کردم با اون اومدم ) زنگ زدم شرکت گفتن تو مرکزتون مشکل داریم ! بره شما هم قطع بود دیگه درسته ؟
خود شرکت میگه ما سمت شما مشکل پهنا باند داریم . امروزم که فعلا ۶ ساعته اینترنت قطعه . خودتم که داری میگی پینگ بالاس . اونوقت چطوری کاشانی از بی نقص ترین مراکز آسیاتکه ؟؟؟
ببین خیلی واضحه که پهنا باند شرکت افتضاحه اینجا . سرعت من تا ۲۰۰ میره بالا پس صد در صد مشکلی تو سیم کشی و .... وجود نداره . فقط مشکل اینجاس وقتی سرعت میره بالا که ۲۰ تا لینک باهم بذارم ( IDM هم که آسیاتک هی میگه با اون دانلد کنین در واقع همین کار رو می کنه, میاد یه تعداد زیاد کانکشن می زنه به سرور فایل ) کاملا واضحه که یه تعداد خیلی زیادی آدم دارن از این پهنای باند استفاده می کنن و فقط وقتی سرعت میره بالا که شما چند تا کار رو باهم بکنی ( مثل دانلد کردن ۲۰ تایی فایل با IDM و .... که خیلی وقتا آدم نمی تونه اینطوری کار کنه )
من تجربمو از آسیاتک گفتم, از من گفتن, از این شرکت اینترنت نگیرید !
شما سرویس نامحدود داری یا محدود ؟؟؟نقل قول:
تایید میشه منم باید چند تا لینک بزارم تا سرعت بره بالا!!!نقل قول: