توقسمت انتخاب شخصیت هستنقل قول:
میشه یخورده بیشتر توضیح بدید؟
مثلا برای دزدیدن باید چیکار کنیم؟
پلیس چی؟میتونیم دزدا رو دستگیر کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی بخای می تونی بدزدی
حتی ماشین!!!
Printable View
توقسمت انتخاب شخصیت هستنقل قول:
میشه یخورده بیشتر توضیح بدید؟
مثلا برای دزدیدن باید چیکار کنیم؟
پلیس چی؟میتونیم دزدا رو دستگیر کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی بخای می تونی بدزدی
حتی ماشین!!!
سلام
استفاده از فایل کرک اغلب مشکلات زیادی ایجاد میکند از جمله در موقع اپدیت کردن بازی که حتما با این مسئله برخورد کرده اید و باید دوباره فایل اریجینال را جایگزین کنید . به خاطر همین مسئله من هیچ وقت از فایل کرک استفاده نمی کنم وبه جای ان از یک فایل بسیار کوچک با حجم حدود 4 KB بنام NRaas_NoCD.package استفاده میکنم که باید انرا در پوشه Mods کپی کنید . من خیلی وقت پیش هم در این فروم به این مسئله اشاره کرده بودم که فکر کنم کسی به ان توجه نکرد . به هر حال دوباره گفتم شاید مورد استفاده قرار بگیرد .
ادرس دانلود :کد:http://www.the-isz.com/nraas/index.php?PHPSESSID=14d9aee8417f9ded1bc54b7d5218eb91&topic=113.0
می تونید لینک دانلود شهر Barnacle bay رو بدید؟؟؟؟
سلام
هر کسی که میخواد خونه بسازه ولی نمیدونه چه جوری بشه خونه ساخت یا حوصله نداره به من مشخصات خونه ای رو که دوست داره بگه تا این بنده حقیر بسازم
(مجانی مجانی)(فقط کافی هست به من بگین)(همینجا)
اینم چندتا عکس از خونه هام که عکسش در google هم هست:
ادرس:
[کد:www.sims3.modthesims.info/download.php?t=344217]
میشه کامل تر بگین؟نقل قول:
توقسمت انتخاب شخصیت هست
هرچی بخای می تونی بدزدی
حتی ماشین!!!
میخواستم ببینم الان من که نسخه 1.0.631 دارم و الان بازی میگه اپدیت جدید رو دانلود کنم . میخوام تا یکی دو روز دیگه هم تمام Expansion هاش رو هم بگیرم . اگه الان اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
در ضمن اسم تمام پکیج هایی هم که اومده رو به ترتیب و خرت و پرتهای اضافی که باید رو بازی نصب کنم مثل Stuff ها و ... رو یکی خواهشا بگه که بگیرمشون .
بفرمایید:
1.sims 3 world adventure
2.sims 3 high end loft
3.sims 3 ambition
4.sims 3 fast lane
5.sims 3 late night
اینا تاحالا اومدن یه چندتا دیگه هم هست که هنوز نیومدن
خیلی ممنون . بعد مثل این High End Loft دیگه نیست ؟ مثلا High Tech Loft و ... . فکر کنم سه تا بودن مال Stuff . واسه اپدیت چی ؟ الان من اپدیت کنم امشب یا بزارم واسه بعد از نصب این پچ ها .نقل قول:
سلام
لینک سالمی واسه sims3 بذارید ممنون میشم.
نه من هنوز خبر سیمز های جدیدی مثل high end loft رو نشنیدم حتما یه روزی میاد:27:نقل قول:
درضمن اگر خواستی داخله سیمز خونه بسازی بگو تا خودم یه خوشکل برات بسازم:27:
من پیداش کردم فکر کنم اسمش klyptomatic هست یه چیزی تو این مایه هانقل قول:
عکسش هم یه آدمه یه یه چیز زردی تو بغلش داره.
پول در آوردن از این راه مثل رمز زدن میمونه
ولی نمیدونم چرا دیگه تو شهر کسی ماشین نمیخره
اموال عمومی هم که یه قرون نمی ارزه
تو روز هم نمیشه دزدی کرد:13:
یه بار دستگیر شدم پلیس انداختتم زندان.:دی
تو زندان دومینو بازی میکردم(در حالیکه نمیدونم چه بازی هست!)
کسی لینک مستقیم دانلود این بازی رو داره؟
بازیش چطوره؟من با 2 خیلی حال میکردم.این به پای اون میرسه؟ممنون میشم نظرتونو بگین.در ضمن لطفا لینک هم فراموش نشه.
بازی خوبیه ولی به پای سیمز2 نمیرسه
این سیمز3 کمی از دردسر هاش کمتر شده و شما میتونید همه جای شهر رو نگاه کنید به راحتی بدون اینکه مثل دوش نیست و میتونین بیاین بیرون بهد بری داخله یه ساختمون دیگه
خلاصه خیلی چیزا بهش اضافه شده مثلا انواع صندلی ها مبل ها دستمال کاغذی گازهای برقی یخچال های خفن ماشین و...
داخل این سیمز شما میتونین نوع و رنگ یه شیئ رو تغییر بدید
مثلا اگه یه مبل خریدید و از رنگ طرحش خوشتون نمیاد میتونین روی اون کلیک کنین و انواع طرح ها و هر رنگی رو که دوست دارید انتخاب کنین
اونقدر طرح داره که نمیدونید کدومشو انتخاب کنین
ولی از نظر انجام دادن کارها و کار کردن روی سیمس هاتون کمی از سیمز2 کمتر شده
در ضمن لباس های زیاد تری هم وجود داره
وووووو..........:31:
خیلی ممنون میشم یه نفر لینک دانلود مستقیمشو بده.
می تونید لینک دانلود شهر Barnacle bay رو بدید؟؟؟؟
من نتونستم پيدا كنم كسي تونست بذاره اينجا شهر جالبي هست دزدهاي دريايي و ...نقل قول:
من تمام نسخه های افزونه رو نصب کردم.
فقط نسخه High End Loft Stuff رو که میخام نصب کنم میگه نسخه اصلی شما اپدیت نیست.
کدوم اپدیت رو باید نصب کرد و این که چطوری؟
توی سیدی نصب فایل های آپدیت رو داره.نقل قول:
ببخشید میشه یه توضیحه کامل درباره چگونگی بازی با sims world adventure بهم بگین؟؟
مثلا چه طوری من از برج ایفل اینا دیدن کنم
من الان به فرانسه سفر کردم ولی نمیدونم چه طوری از خود شهرش دیدن کنم
داخل مصر و چین هم همینطور
ممنون
:11:
اینجا پیدا میشه:نقل قول:
محتوای مخفی: DL
خیلی خیلی ممنون از لطفتون ولی آدرس اشتباه دادین.نقل قول:
خیلی گلی.پیدا کردم.باید اول لاگین میشدم تا اونجا بره.ولی خودم اونجا سرچ کردم پیدا کردم.یه دنیا ممنون.نقل قول:
رفتن به مکان ها مثل گشت و گذر در شهر عادی هست.نقل قول:
بهتره همون جلوی کمپ که توش هستند از تابلو اعلاناتی که هست یه ماموریت مربوط به اون محل رو انتخاب کنید.
با انجام دادنش هم درجه ویزا میره بالا هم با اون شهر اشنا میشید.
نقل قول:
sims 3 من نسخه 1.12.xxx هستش ..
اما اپدیت توی دیسک بازی High End Loft Stuff من 1.9.xxx هستش.
ورژن sims 3 باید چند باشه تا این نسخه رو بشه نصب کرد؟
اگه با ورلدادونچر آپدیت شده باشه نصب میشه فکر میکنم باید 2 به بالا باشه خود های اند باید 3 باشه اگه اشتباه نکنم.نقل قول:
من الان Sims3 رو نصب کردم ورژن 1.0.631.00002
امروز پک های Ambitions و Late Night و Fast Lane Stuff رو گرفتم .
چند روز دیگه هم World Adventures و High End Loft Stuff رو میگیرم .
حالا واسه نصب اینا چه کار کنم .
اگه خود بازی رو جداگانه اپدیت کنم بعدش میشه این پک ها رو ریخت ؟
میتونم اول مثلا Ambitions و Late Night رو بریزم و بعدش World Adventures رو ؟ یا باید به ترتیب باشه ؟
Stuff ها ترتیب نصب داره ؟
میتونی بازی اصلی رو آپدیت کنی بعد پک هایی که تا اون آپدیت هست رو استفاده کنی.نقل قول:
ولی حالا که داری همه پک ها رو میگیری ترتیب نصبشون که هر کدوم به ترتیب آپدیت میشن اینه :
The Sims 3
World Adventures
High-End Loft Stuff
Ambitions
Fast Lane Stuff
Late Night
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
الان اومدم Late Night رو نصب کنم واسه Update ارور داد اومد بیرون از ستاپ . بعد گفتم بیام از خود پوشه Updates استفاده کنم نوشت نسخه شما مربوط به یه منطقه دیگه است و این اپدیت ها رو جواب نمیده . یعنی چی ؟ این منطقه اش اروپا و امریکا فرق داره واسه اپدیت ؟
سلام
بالاخره گرفتم امبیشن و the night رو
اما یه مشکل دارم ، 10 دقیقه تو بازی میمونه بعد یهو میپره بیرون ! نمیدونم شاید مشکل از سیستم منه
الان خونه نیستم یادم نیست آپیدیت سیمزم چند شد ولی میگه یه آپدیت جدید هم هست که میشه نصبش کرد اما میترسم مثل دفعه ی قبل که یه آپدیت اضافی ریختم رو بازی و همه چیز خراب شد الان هم مشکل درست کنه و بازی بالا نیاد :((
چی کار کنم ؟
احتمالا مشکل از کرکه یا یک باگه که با آپدیت درست میشهنقل قول:
از اینجا میتونی آپدیت ورژنی رو که میخوای دانلود کنی:
کد:http://www.simprograms.com/the-sims/the-sims-3/the-sims-3-patches/
حقیقتش من ای بازی رو بازی نمیکنم.نقل قول:
بازی رو دوباره نصب کردم با همین ترتیبی که بالا گفتید.
HIGH END LOFT هم اومد.
حالا نسخه WORLD ADVANTURE و نسخه اصلی بازی رو که میزنم باز نسخه HIGH END اجرا میشه.
سوال من اینه که الا ن این نسخه HIGH END که نصب کردم در اصل همون نسخه اصلی هستش منتها روی همون امکانات دیگه اضافه شده؟ یعنی فرضا من HIGH END رو بازی کنم نسخه 3 رو بازی کردم + اضافات جدید؟
ببین از لحاظ اجرا شدن همیشه جدیدترین نسخه اجرا میشه. اما با اجرای اون شما به نسخه های قبلی هم دسترسی دارید یعنی در واقع بعد از ورلدادونچر هر چی نصب کنید ورلدادونچر رو دارید.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
پس من روی یکی از سیستم هام high end اجرا نشد.(فکر کنم اپدیت رو cancel کردم دیگه هم اپدیت قبل از نصب نیومد یا به ترتیب نصب نکردم)
ولی روی یکی دیگه که به ترتیب نصب کردم اومد.
ولی توی سیستم اولم Ambitions اجرا شد.
یعنی من توی Ambitions نسخه قبلی هاش رو هم دارم ؟ یا مثلا میتونم قبلی ها رو کلا پاک کنم؟
کاملا متوجه منظورت نشدم.نقل قول:
بجز نسخه اصلی که لازمه همه نسخه های بعدی هست میتونی به صورت انتخوابی بقیه رو نصب یا پاک کنی.
ولی وقتی پاک کردی دیگه اون امکانات اون نسخه رو که پاک کردی نداری.
بهترین شیوه نصب بازی (اگه مشکل کمبود هارد نداری) همون ترتیب نصبی هست که صفحه قبل گذاشتم.
1. خب اگه از اخر World Adventures رو نصب کنم چی ؟ باید واسه اجرای بازی از این نسخه که قدیمیتره استفاده کنم یا کلا باید جدید ترین نسخه نصب شده رو اجرا کنم .نقل قول:
2. اگه بازی رو از خود Sims اصلی اجرا کنم باز هم امکانات پک ها توی بازی هست ؟ مثلا همه پک ها نصب شده و من بیام Sims اصلی رو اجرا کنم .
وقتی بازی از آخرین EP/Stuff نصب شده اجرا بشه که ترتیبش هم همینه تمام EP/Stuff های سابق رو هم که نصب شده با خودش اجرا میکنه.نقل قول:
راستی کسی باند نوازندگی(تو late night) راه انداخته؟؟؟
من هیچ دعوتی نمی گیرم برای اجرا؛ کار خاصی باید بکنم؟
من از یه طرف خودم تو کار موزیکم و از طرف دیگه خانمم تو کار فیلمه . بعضی وقتها خودم و بعضی وقتها هم خانمم دعوت میگیرن . باندم هم 4 نفره . تا حالا دوتا Gig داشتم .نقل قول:
راستی یکی نیست بهم بگه پولهامو کجا خرج کنم ؟ قبلا توی سیمز 1 پولت که زیاد میشد وسیله واسه خونه میخریدی . وسایل هم با افزایش قیمت کیفیتشون بیشتر میشد . ولی اینجا مثلا یک وسیله میخوای بخری میبینی که اون گرونه همون کار ارزونه رو میکنه . مثلا 5 تا تخت داریم که هر 5 تاش 10 انرژی و 7 تا ارامش و 2 تا محیط میده . بعد اختلاف قیمتشون تا 1000 سیمولین هستش یکی 4000 تا یکی 5000 تا مثلا در حالی که هر دوتاش یک کاری میکنه . میخوام بدونم اگه اون گرونه رو بخری چی برتری داره . کلی از این وسایل مشابه ولی با قیمت زیاد هستش . چه فرقی دارن اینا .
سلام
من بازیمو تا ورژن1.17.60.009017آپدیت کردم ولی بازم پچFast Laneنمیاد و این پیامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا کلا بازی نمیاد:41:
احتمالا از کرکته . فایل exe ارجینال رو به جای کرک بزار بعد اونو نصب کن .نقل قول:
جدیدا این پیامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]