سلام
میخواستم از عزیزان بپرسم که Privacy Cleaner در قسمت Content Filtering دقیقا چه کاری انجام میده؟
Printable View
سلام
میخواستم از عزیزان بپرسم که Privacy Cleaner در قسمت Content Filtering دقیقا چه کاری انجام میده؟
بسیاری از فعالیت ها و اقدامات کاربران در سیستم تحت عنوان history ذخیره میشوند.نقل قول:
history مربوط به سایت های بازدید شده، برنامه های استفاده شده، گزینه های جستجو ها، قسمت مربوط به باز
کردن یا سیو کردن بسیاری از برنامه ها، ثبت گزارشات سیستم عامل ویندوز، فایل های موقت و غیره.
هر کدام از این منابع اطلاعاتی ممکن است دارای اطلاعات محرمانه یک کاربر باشد مانند کلمات عبور که احتمال دارد
توسط افراد سودجو مورد بررسی و سوی استفاده قرار بگیرد.معمولا کاربران دانش کافی برای جلوگیری از ربوده شدن
اینگونه اطلاعات از این طریق را ندارند.
Privacy cleaner رد پاهای به جا مانده از فعالیت کاربر در سیستم را پاک میکند. این قسمت به جستجوی اثرات باقی
مانده از فعالیت کاربر در سیستم و تنظیمات سیستم عامل در قسمت هایی میپردازد که به نوعی در ذخیره اطلاعات
مربوط به فعالیت کاربر نقش دارند.
البته در نظر داشته باشید که این عملکرد ممکن است در بخش هایی برای کاربر اسباب زحمت هم باشد . مثلا پاک
کردن کوکی ها باعث میشود تنظیماتی که روی سایت های بازدید شده انجام گرفته به حالت اول در بیاید.
شما با این برنامه مشکل ندارید؟ us من نمیتونه به سرور وصل بشه. میخوام ببینم بالاخره تونستن فی@لترش کنن یا نه؟نقل قول:
برا من کار میکنه. فقط میخوام ورژن جدید رو از سایت خودش بگیرم میگه تروجان داره. کاذبه یا واقعا قرار داده شده ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زياد سرعت اينترنت شما پايين هست در مواقعي كه سرعتتون بالاست استفاده كنيد
شما از كدام ورژن KIS8 استفاده ميكنيد؟نقل قول:
آيا از كليد معتبري براي آپديت استفاده ميكنيد و كليدي كه استفاده ميكنيد در ليست سياه نيست؟
آيا شما مطمئن هستيد كه سيستم آلوده به ويروس نيست؟
شما تنظيمات CProxy را به چه نحوي در كاسپر وارد كرديد؟
از Dialup استفاده ميكنيد يا از اينترنت پرسرعت؟
حجم آپديت اوليه ممكنه بالاي 40MB هم برسه.
شما يكبار از منوي start و All programs به منوي كاسپر رفته و گزينه Repair را انتخاب كنيد و اجازه بديد يكبار كاسپر اقدام به تعمير خودش بكنه.سپس نتيجه را اعلام بفرماييد.نقل قول:
در جواب hamilton عزیز باید بگم که:
1)ورژن 8.0.0.357 تاریخش هم زده 10/10/2008
2)من بصورت تریال 30 روزه فعال کردم
3)خدایی نمیدونم!با nod اپدیت شده اسکن کردم چیزی پیدا نکرد.البته ناد هم قبل اون مشکل پیدا کرد یعنی اپدیت نمیشد(با اینکه قبلا اپدیت میکردم واز معتبر بودن یوزر وپسورد مطمئنم) خودم هم به ویروسی بودن سیستم مشکوکم.مثلا بعد مشکل تو منوی استارت ایکون repair remove modify ظاهر میشد.که یه بار سیستم ویروسی شده بود این ایکون ظاهر شده بود.
4)منظورت چه تنظیماتیه؟
5)از Dialup استفاده میکنم
منظور proxy server settings هست که در پست زیر الیته برای ultra surf نشون داده شده و به جای اون تنظیمات c proxy را باید اونجا وارد کنید.نقل قول:
)منظورت چه تنظیماتیه؟
اگر تنظیمات فیلطرشکن درست وارد شده باشه باید هنگام شروع آپدیت پیغام زیر نشون داده بشه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3444525&postcount=4286
شما ابتدا نسخه 8.0.506 كه آخرين نسخه Kis ميباشه را تهيه كنيد يا دانلود نماييد.نقل قول:
سپس با استفاده از ابزار AVZ Tools كه راهنماي آن در پست زير ميباشه اقدام به اسكن سيستم خود بكنيد و نتيجه را اعلام بفرماييد:
در مورد تنظيمات استفاده از CProxy براي آپديت كاسپر بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه در قسمت Settings و در بخش Update و در تنظيمات آن بايد تيك Proxy Server را بزنيد و در قسمت IP Address عدد 127.0.0.1 و در قسمت پورت هم بايد عدد 3128 را وارد كنيد و تمام پنجره ها را نيز OK كنيد تا تغييرات ذخيره بشه و سپس آپديت كنيد و ترجيحا آپديت در زمان شب صورت بگيره كه خطوط خلوت ميباشه تا احتمال قطع ارتباط با سرورهاي كاسپر به حداقل برسه.
نه هنوز مشکلی برای اون رخ ندادهنقل قول:
البته شما می توانید از نسخه جدید Free Gate 6.8 هم استفاده کنید که برای کاربران ایرانی فعال شده
ساختار برنامه بگونه ایست که کسپرسکی به آن مشکوک شده و مورد خاصی نیستنقل قول:
از یه سایت مطمئن بگیرید. بهتره که از سایتهای فارسی یا از سایت اصلی بگیرید.نقل قول:
از جای مطمئن گرفتید با خیال راحت استفاده کن مشکلی نداره. قبلا سابقه گیر دادن آنتی ویروس رو داشت.مهم نیست.
اگر شما باهاش مشکلی ندارید احتمالا ایراد از فی#لتر شدن سرورشه. یواش یواش همه isp ها فیلترش میکنن.نقل قول:
این FG farsi رو هم گرفتم. جالبه ولی یه مقدار کندتر از us هستش.
اقا حل شد.با تشکر فراوان از hamilton عزیز.فقط سه تا سوال دیگه داشتم اینکه چرا تو قسمت اپدیت تاریخ ها نا مرتبه یعنی مثلا یکی رو زده 2009/2/12 اما یکی رو زده 2009/4/14؟دوم اینکه چرا تاریخ دیتا بیس واسه دیروزه در حالی که من امروز اپدیت کردم؟ایا مسیر ذخیره که برای اپدیت معرفی کردم هر روز با اپدیت انتی ویروس به روز میشه؟
در قسمت آپدیت هر کدوم از موارد مربوطه به طور مستقل آپدیت دریافت میکنند و تاریخ هر کدوم مربوط به خودش هست . تاریخی که گفتید برای malicious scripts هست که استثنا در بازه های طولانی آپدیت میشه و 12 /2 مربوط به همین قسمته که درست هست. تاریخ کلی دیتابیس مربوط به قسمت malware هست که روزی جند بار آپدیتش ارایه میشه و در بالای آیکون برنامه و همینطور جلوی عبارت completed در قسمت آپدیت نشون داده میشه. اگر امروز آپدیت موفق داشتید طبیعتا باید تاریخ این قسمت ها 15 \ 4\ 2009 باشه و نباید مشکلی باشه.تاریخ سیستم رو چک کنید یا یک آپدیت مجدد انجام بدید.نقل قول:
بله هر بار که آپدیت میکنید اون پوشه هم به روز میشه.
سلام دوستان عزیز.من میخوام 2 تا انتی ویروس تو سیستمم نصب کنم.یکی avira و یکی kaspersky.البته avira فعال و kaspersky غیر فعال...به نظرتون عملی هست؟ تداخلی با هم دارند؟ راستی چطور میتونم kasper رو غیر فعال نصب کنم؟
برای استفاده از کاسپراسکای نباید هیچ آنتی ویروس دیگه ای رو اصلا نصب کنید چه برسه به استفاده به صورت غیر فعال . استفاده همزمان از انتی ویروس دیگه به همراه کاسپر علاوه بر از بین بردن کارایی امنیتی کاسپر احتمال به وجود اوردن مشکلاتی برای خود سیستم رو هم داره.نقل قول:
سلام
چندتا سوال داشتم که امیدوارم جواباشونو بگیرم
1-ایا میشه فایل های اپدیت کاسپررو برای ویندوز بعدی (یایه کامپیوتردیگه) استفاده کرد مثل نود؟
2-اگه بخوام انتی ویروس کاسپر(ورژن 7) رو به روز کنم چقدر طول میکشه ؟
3-اخرین ورژن این برنامه چقدر حجم(setup) داره؟اگه میشه لینکشو بزارید
4-اگه این فروم قسمت دانلود ویروس! داره لطفا ادرسشو بزارید
5-من از ورژن 7.0.1استفاده میکنم خوبه یا باید ورژن جدید دانلود کنم؟
[من از نود استفاده میکنم .حالا قبل از عوض کردن ویندوز کاسپر رو نصب کردم ببینم کاسپر چطوره وویروسی رو پیدا میکنه یا نه]
ممنون
لی فکر نکنم مشکلی پیش بیادا...............!!!
1-بله ميشه اينكار رو انجام داد و راهنماي انجام اينكار در پست اول موجود ميباشه.نقل قول:
2-استفاده از نسخه 7 كه آپديت طولاني تري را خواهد داشت با وجود نسخه 8 كه كارايي بالاتري نسبت به نسخه 7 داره كار صحيحي نيست.در صورت استفاده از نسخه 7 بايد در حدود 60-70MB بايد آپديت كنيد.
3-آخرين نسخه 8.0.506 ميباشه و از خود سايت Kaspersky.com قابل دانلود ميباشه.
4-قرار دادن ويروس جهت دانلود در اين انجمن ممنوع ميباشه.
5-در شماره 2 توضيح دادم.
در مورد قدرت كاسپر ميتوانيد به آخرين نتايج تستهاي انجام شده در سال 2009 به تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها در همين انجمن مراجعه كنيد.
نقل قول:
جناب hamilton یا majid_20 نظرشون چیه؟؟؟!!!
با سلام به دوستان عزیز
دوستان من میخوام نرم افزارKaspersky Anti Virus 8.0.0.454 رو به روز کنم
ولی سرعت اینترنت من خیلی کمه و میخوام برم توی کافی نت دانلود کنم
میخواستم اگه لینکی داره لطف کنید برای من بگذارید
آیا از طریق خود نرم افزار هم امکان داره که توی کافی نت به روزش کنم
بعد فایلهای به روز شده رو روی سیستم خودم نصب کنم؟؟؟
منتظر جوابتون هستم
با تشکر
من شخصا اينكار را نميكنم.اگر 10 آنتي ويروس همزمان هم در سيستم نصب باشه بنظر من تضميني براي امنيت بيشتر نيست.كاسپر و Avira 2 محصول قدرتنمد هستند كه در تستهاي انجام شده نتايج بسيار خوبي را نيز كسب كرده اند.با بكارگيري راهكارهاي مناسب و استفاده از برنامه هاي امنيتي مكمل ميتوان امنيت نسبتا قابل قبولي را براي سيستم ايجاد كرد.امنيت مطلق وجود نداره.نقل قول:
شما ميتونيد از برنامه اي كه در پست زير معرفي شده استفاده كنيد و از طريق آفلاين كه روش انجام آن در پست اول توضيح داده شده آنتي ويروس خود را آپديت كنيد:نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز بسیار بسیار متشکرم
فقط این فایها که توسط این نرم افزار دانلود میشه رو توی کدوم پوشه بریزم؟؟؟
حجم فایلهای به روز شده تقریبا چند مگابایت هست؟؟؟
اگه میشه لطف کنید لینک آموزش به روز کردنKaspersky رو از طریق آفلاین بگذارید
من هرچی سرچ کردم پیداش نکردم
با تشکر
پیروز و موفق باشید
نقل قول:
حجم آپدیت خب بالاست برای 8.0.454 فکر میکنم 30 یا 40 مگابایت یا بیشتر باید دانلود کنه و بعد از نصب اون فایل ها پوشه نهایی حجم بیشتری هم پیدا میکنه.
لینک های آموزش در پست زیر هستند.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2844346&postcount=4334
دوستان این کاسپر خودش فایل هامو پاک میکنه چی کار کنم کمک کنید؟
settings رو بزنید در قسمت protection تیک مربوط به گزینه نشون داده شده رو بردارید و ok کنید و فکر کنم یک بار باید کاسپر رو exit کنید و دوباره اجراش کنید تا تغییرات اعمال بشه. این طوری کاسپر از حالت اتومات به حالت interactive در میاد و برای انجام هر کاری از شما اجازه میگیره.نقل قول:
نسخه بتاي 2010 اينترنت سكيوريتي كاسپر منتشر شد
نسخه Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.300 Beta كه پيش درآمدي براي نسخه نهايي 2010 اين محصول ميباشه منتشر شد.دوستاني كه علاقمند به تست اين محصول جديد هستند ميتوانند از لينك زير آنرا دانلود نمايند:
دوستان توجه داشته باشند كه اين نسخه داراي اشكالاتي ميباشه و جهت استفاده بر روي سيستم مناسب نميباشه و شكاياتي مانند بوت نشدن سيستم يا مشاهده صفحه آبي مرگ يا همان BSOD گزارش شده است.کد:http://dnl-eu10.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.300/KIS/English/2009_04_14_12_25/kis.en.msi
نكته مهم:
اين نسخه از سيستمهاي عامل Windows 7 و Windows Vista SP2 RC پشتيباني نميكنه و در صورت نصب در اين سيستمهاي عامل به مشكل برخواهيد خورد.
نمایی از محصول آزمایشی 2010
سلام.یه سوال داشتم که ایا با وجودkis8 برنامه امنیتی دیگه ای نیازه؟
نقل قول:
در کنار گارد فعال kis 8 توصیه میشه از آنتی اسپایور هم به صورت غیرفعال و فقط برای اسکن استفاده بشه تا ضریب امنیتی سیستم بالاتر بره. ازآنتی اسپایور های خوب میشه
Super Antispyware یا Malwarebytes' Anti-Malware
رو نام برد.
سلام...
هنگام اسکن کردن سیستم ، کسپر یه پیغامی میده مبنی بر اینکه ، فلان فایل پسورد پروتکت هست ...
این یعنی اینکه کسپر وضعیت اونو نمیتونه بررسی کنه؟
اگر جواب مثبته تنظیمی وجود نداره که فایلهای دارای پسورد هم اسکن بشن؟
ممنون
کسپرسکی هم به مانند سایر آنتی ویروس ها از متدهای خاصی اقدام به اسکن فایلهای آرشیو پسورد دار میکندنقل قول:
اما این متد ممکنه زمان اسکن را افزایش داده و روند اسکن سیستم را کند میکند
بهمین دلیل در حالت عادی کسپرسکی فایلهای پسورد دار را نشانه گذاری میکند و داخل آن را اسکن نمی کند
چنانچه فایل مزبور کوچکترین فعالیت برای باز شدن یا اجرای کدی کند ، در این حالت سریعا گارد کسپرسکی اول آن را اسکن میکند
پس موردی نیست که نگران باشید
دوست عزیز این تاپیک اختصاصی کسپرسکی استنقل قول:
هرگونه سوال در زمینه مقایسه آنتی اسپایورها صرفا در تاپیک اختصاصی آن مطرح شود
سلام
من وقتی میخوام سیستم رو اسکن کنم با این پیغام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به رو میشم.
درست متوجه نمیشم چی میگه...
شما میدونید؟
يكي از امكانات كاسپر اسكن نقاط ضعف نرم افزارهاي نصب شده در سيستم ميباشه كه تحت عنوان Vulnerability به كاربر نمايش داده ميشه كه در واقع توصيه اي هست كه كاربر از نسخه هاي جديدتر آن نرم افزارها استفاده كنه و صرفا جهت اطلاع كاربر ميباشه.در صورتيكه نيازي به اين اطلاع رساني كاسپر نميبينيد ميتوانيد روي دكمه Yes كليك كنيد تا گزارشهايي را كه براي شما تهيه كرده را پاك كنه.نقل قول:
سلام به همگی !
مشکلی که جدیدا برام بوجود اومده اینه که کاسپرسکای با کی فعال میشه ولی وقتی آپدیت میکنم سریعا از 7 یا 10 درصد میرود به 100 درصد خودم احتمال میدم که آپدیت نشده چون اون منوی بالای کاسپرسکای قرمز رنگ ولی وقتی قبلا آپدیت میشد به رنگ سبز در میاومد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟ درضمن ورژن 7 ست
سلام.این دیسک نجات بدرد بخور هست یا نه؟واینکه نرم افزار PE Builder دیگه واسه چه کاری استفاده میشه؟
منوی بالای صفحه کلی هست و هر مشکلی که برای برنامه پیش بیاد یا هر تهدید جدیدی شناسایی بشه تغییر رنگ میده.پس روش کلیک کنید تاببینید اشکال از عدم آپدیت شدنه یا اینکه مشکل دیگه ای به وجود اومده.نقل قول:
شما از کدام ورژن و محصول کسپرسکی استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟نقل قول:
شما تصویروی از بخش آپدیت بگذارید ... هشدار قرمز رنگ کسپرسکی را مطالعه کنید
در مواقعی که سیستم شدیدا آلوده میشود و یا آنتی ویروس نصب شده فلج شده است یا اینکه کلا آنتی ویروس نصب نمیشودنقل قول:
می توان به کمک این دیسک نجات بوتیبل که به سیستم عامل وابسته نیست ، کل آلودگی ها را رفع کنید
برنامه PE Builder برای بوتیبل ساختن این دیسک نجات کاربرد دارد
در واقع PE Builder به شما امکان می دهد که بدون نصب ویندوز XP بروی کامپیوتر
توسط بوت شدن CD یا USB Flash یک سیستم عامل مستقل داشته باشید
من از ورژن 7 استفاده میکنم و بنظرم دیتابیسش کامل آپدیت نمیشه یکدفعه به 100 درصد میرود میخوام نسخه 8 رو دانلود و نصب کنمنقل قول:
نظر شما چیه؟؟؟
ممنون:11: