کسی نبود جواب مارو بدهنقل قول:
کسی نبود جواب مارو بدهنقل قول:
مزدا کمی سخت پیدا میشه!نقل قول:
farshad bugatti جان زانتیا چی؟
از بین زانتیا مگان و آوانته کدو بهترن؟
مزدا 3 تمیز و سالم میشه با این قیمت گیر آورد؟
مگان خودش ماشین خوبیه و فوق العاده نرم و راحته!
اوانته هم ماشین خوبیه و قدرت موتورش تو رنج خودش خوبه!
زانتیا هم ماشین خوبیه اما خب کنار مگان و اوانته اصلال هیچ حرفی برای گفتن نداره! (کلا ارزش خرید نداره!)
كسي نيست راهنمايي كنه؟!نقل قول:
دوست عزیز این ماشین مربوط میشه به سمند که موتورش محصول مشترک ایران والمان هست که با حجم 1700 سی سی و 113 اسب با 155 گشتاور وتو بنزین و 103 اسب با 136 گشتاور تو حالت گاز هست که قدر تش تو گاز از سمند قبلی تو بنزین باز بیشتر هست از لحاظ ایمنی هم 4چرخ ABSوEBD داره اوتاقشم مال سمند LX هست که به تازگی فکر کنم روی سورن هم این موتور EF7 رو می زارن.این ماشین چون پایه گاز سوز هست تو گاز نسبت به سایر ماشین ها خوب عمل می کنه اما اگه باز تونستی با مشکل بنزین کنار بیای 206 حرف نداره.نقل قول:
اگه به راحتی و نرمی و امنیت ماشین بیشتر اهمیت میدی وبه شتاب و قدرت در حد متوسط اهمیت میدی و دنبل رانندگی هیجان انگیز نیستی (البته تو رنج خودش یعنی مگان قدرت و شتاب خوبی داره اما نسبت به اوانته ضعیف هست) مگان بهتره و اگه به قدرت و شتاب بیشتر اهمیت میدی و طراحی ساده واست مهم نیست اوانته بگیر.نقل قول:
سلام
206 تیپ 2 مدل 87 (برج 11) که تقریبا 19000 کیلومتر کار کرده چقدر میارزه؟ ماشین ظاهرا سالم و بدون خط و خش هست. فروشنده حدود 12 میلیون قیمت گذاشته. لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان
من میخواستم بین پراید 111 و 132 یکیو انتخاب کنم، کدوم بهتره؟ فکر کنم 111 قابلیت دوگانه سوز شدن نداره، آیا 132 دوگانه از 111 بهتره؟ ممنون
قیمتش خوبه اگه واقعا تمیز باشه خوبه!نقل قول:
سلام
206 تیپ 2 مدل 87 (برج 11) که تقریبا 19000 کیلومتر کار کرده چقدر میارزه؟ ماشین ظاهرا سالم و بدون خط و خش هست. فروشنده حدود 12 میلیون قیمت گذاشته. لطفا راهنمایی کنید.
خوب 132 حداقل یه صندوق عقب داره که 111 نداره پس 111 نمیتونه گاز سوز بشه 132 خوبه.نقل قول:
سلام
مزدا 3 جدید تیپ 1 با بقیه تیپ ها جه فرقی داره؟؟؟؟
مزدا 3 بهتره یا سوزوکی (ویتارا) تو یک منطقه کوهستانی؟؟؟؟
مزدا 3 جدید هم مثل قدیمی تیپ 1 یک سری آپشن کمتر داره! مثل روکش صندلی چرم پدل شیفتر و سیستم زنون و چرخش چراغ ها تو پیچ (AFS) و... از لحاظ ظاهری هم میشه از سپر عقب که تو تیپ یک قسمت پایینش مشکیه و تو تیپ 3 بصورت یک رنگ هستش تشخیصشون داد!نقل قول:
تو منطقه کوهستانی به نظر من یه شاسی بلند که دنده کمک هم داره بهتر از یه ماشین سدان اسپرت مثل مزدا جواب میده!
12 زیاده. یکی از آشناهای ما مدل 87 (نمی دونم چه ماهی) رنگ نقره ای و خیلی کم کارکرد داره میگه 11.500 اما من بیشتر از 11 براش نمی دم.نقل قول:
یکی از همکارا هم 2 هفته پیش پول لازم بود 88 سفیدشو به بنگاه داد 11.900
حیف اون موقع هنوز پولم جور نبود. خیلی تمیز بود.
407 بخر اتوماتیک 55100 قدرتش خوبه اما تو ماشینای پژو مصرفش بالاست هیچی به پای 206 تو کم مصرف بودن نمیرسهنقل قول:
سلام دوستان
اول ببخشيد كه اينجا مطرح ميكنم
دنبال چندتا سايت خوب هستم واسه معرفي و برسي و عكس از ماشين چه خارجي چه ايراني...خلاصه اينكه يه review خوب از ماشينها بذاره.
ممنون
رنو دسته دوم از این فرسوده ها چند میشه خرید ؟
و چجوریاس ؟ خوبه یا نه ؟
:31:
بستگی به تمیزی ماشین دارهنقل قول:
ولی چون میگی فرسوده دیگه بالای 1400 نهایت 1500 نمیره:46:
سلام دوستان.
میخواستم کمی اطلاعات در مورد خودرو تندر90 دراختیارم بزارین...نمیدونم تایپک درست اومدم؟؟!!:31:
میخوام بدونم این خودرو ازپائین ترین مدل تا بالاترین مدلش چه تفاوت امکانات وتفاوت قیمتی دارن...
ممنون...:11:
دوست عزیز برای گرفتن جواب به تاپیک اختصاصی خود تندر 90 مراجه کنید:نقل قول:
سلام دوستان.
میخواستم کمی اطلاعات در مورد خودرو تندر90 دراختیارم بزارین...نمیدونم تایپک درست اومدم؟؟!!:31:
میخوام بدونم این خودرو ازپائین ترین مدل تا بالاترین مدلش چه تفاوت امکانات وتفاوت قیمتی دارن...
ممنون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مگان1600 مدل2006 چند میشه خرید ؟
چجوریاس ؟ خوبه ؟
قيمت قطعاتش چجوریاس ؟راحت گیر میاد؟
مدل2006 از v8 صفر بهتره?
بچه میشه یکم درباره خودرو لیفان بگین.واینکه قیمتش چنده.در مقایسه با پرشیا elx چطوره؟
خوب مگان اونم وارداتیا واقعا خوبن!نقل قول:
سلام
مگان1600 مدل2006 چند میشه خرید ؟
چجوریاس ؟ خوبه ؟
قيمت قطعاتش چجوریاس ؟راحت گیر میاد؟
مدل2006 از v8 صفر بهتره?
قطعات مگان که مشکل خاصی نداره اما خب کیفیت درست و حسابی یا به قول معروف اورجینال رو ندارن!
مگان هر چی باشه از 206 اس دی خوبه! در این مورد شک نکن!
کلا ماشینای چینی نسبت به امکاناتشون قیمت خیلی خوبی دارن!نقل قول:
بچه میشه یکم درباره خودرو لیفان بگین.واینکه قیمتش چنده.در مقایسه با پرشیا elx چطوره؟
لیفان امکانات خوبی داره اما اصلا کیفیت ساخحت خوبی نداره! یعنی در مقایسه با محصولات ایران خودرو باز خیلی کم کیفیت تره!
قطهاتش هم با مشکل پیدا میشه! ترمز هاش هم ضعیفه! صدای موتور هم داخل اتاق خیلی زیاده! من چری رو به لیفان ترجیح میدم!
ELX از اون خیلی با اطمینان تره! از لحاز قدرت موتور و شتاب و ترمز یک سرو گردن از لیفان بالاتره!
لیفان دوتا کیسه هوا داره که ELX نداره! که اونم معلوم نیست کیسه هاش عمل بکنن یا نه!!!
ELX هم یه سری اپشن داره که لیفان نداره مثل تنظیم برقی صندلی ها و گرمکن و سرد کن صندلی ها!
تو بقیه امکانات تقریبا یکی هستن!
بزرگ ترین مشکل ELX قیمت خیلی گرونشه! که میتونی کارکردشو با قیمت پایین بخری!
من با ELX کاری ندارم اما لیفان رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم!
نظرتون در مورد وارد کردن اینفینیتی f x 37 چیه ؟!
دوستان تا 20 تومن ماشین اتومات چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
206 SD V9 صفر از گزینه های خوبیه!نقل قول:
دوستان تا 20 تومن ماشین اتومات چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
درود
قیمت 206 تیپ 2 مدل 87 و88 را می خواستم البته قیمت تمیزش
یه سوال هم درمورد رنگ دارم اونم این که کدوم رنگ206 بهتر خرید وفروش میشه خودم از سفید بیشتر خوشم میاد
ممنون
اخه اتومات ماشین به قول خودتون ممکنه مشکل ساز بشهنقل قول:
gen2 یا مگان با 3 سال کار کرد میتومن با 20 تومن بگیرم؟
کلا 20 تومن با حد اکثر 3 سال کار کرد اتومات چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
جنتو بله امامگان گیر نمیاد!نقل قول:
اخه اتومات ماشین به قول خودتون ممکنه مشکل ساز بشه
gen2 یا مگان با 3 سال کار کرد میتومن با 20 تومن بگیرم؟
کلا 20 تومن با حد اکثر 3 سال کار کرد اتومات چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
اگی یکی دو تومن بودجتو افزایش بدی اوانته هم بسیار خوبه!
با 15 تا چی خوبه تو مارکهای داخلی
بستگی داره که نوع استفاده یا به قول معروف انتظاراتتون از ماشین چی باشه!نقل قول:
با 15 تا چی خوبه تو مارکهای داخلی
اگه ماشین خانوادگی میخواین که سمند (در صورت پر جمعیت بودن) و 206 SD (در صورت کم جمعیت بودن!)
از قیافه ی تندر هم خوشتون بیاد ماشین خوبیه!
من سمند ال ایکس را پیشنهاد می کنم.
اقا کسی جواب مارو ندادا.......:31:نقل قول:
درود
قیمت 206 تیپ 2 مدل 87 و88 را می خواستم البته قیمت تمیزش
یه سوال هم درمورد رنگ دارم اونم این که کدوم رنگ206 بهتر خرید وفروش میشه خودم از سفید بیشتر خوشم میاد
ممنون
بچه ها با 10 میلیون تومان چه جور مزدا 323 میشه گرفت؟(تصادفیه؟چند هزارتاراه رفته و ....)
با این پول یه مدل 79-80 فنی تمیز با حداکثر یه گلگیر رنگ و تصادف و یا دور رنگ میشه خریدنقل قول:
بیشتر به فنی نگاه کن
کارکرد هم بالای 100 تا میشه مطمئن باشه .
سلام
با هفت، هفت و نیم تا چه مدل 405 میشه گرفت؟ تمیز
مرسی
مدل83-82 تمیزمیتوید بگیرید بااین پولنقل قول:
سلام
با هفت، هفت و نیم تا چه مدل 405 میشه گرفت؟ تمیز
مرسی
ریو مدل 84 حدودا چه قیمتیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنونم
ریو مدل 80 نداریم!نقل قول:
مدل 84 با 9 تومن میتونی پیدا کنی!
تندر E0 از چه سالی تولید شده ؟ حدود قیمتش چقدره (کارکرده)؟ :11:
با 20 تومن چه طور اوانته اتوماتیک میشه گرفت؟(مدل؟تصادفیه؟چند هزارتاراه رفته و ....)
کارکرد رو قیمتش خیلی کم تاثیر داره!نقل قول:
با 20 تومن همون تصادفی پیدا میشه!