حتما ADSL بگیر؛بدترین حالت شاتلی که من ازش شاکیم به مراتب از دایال آپ بهتره،ارزون تر هم هست.اصلا جایه فکر هم نداره!نقل قول:
اگه تونستی با دایال آپ سر کنی احتمالا از هر جا ADSL بگیری زندگیتو متحول کنه :46:
Printable View
حتما ADSL بگیر؛بدترین حالت شاتلی که من ازش شاکیم به مراتب از دایال آپ بهتره،ارزون تر هم هست.اصلا جایه فکر هم نداره!نقل قول:
اگه تونستی با دایال آپ سر کنی احتمالا از هر جا ADSL بگیری زندگیتو متحول کنه :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیته فعلیه 128 پاری انلاین!
این چه وضعشه؟!
سه روز تمامه همش تایم اوت میده این اینترنته کوفتی!
یه بازی نمیشه کرد باهاش!
هر چی تا حالا از پارس آنلاین تعریف میکردم این چند روزه ریده به هر چی بوده و هست!
پینگش اصلا ثبات نداره و زیر دویست پینگ میده بعدش یهو میرسه به 450 و بعدش تایم اوت پشت سر تایم اوت!
باسلام
کسانی که میخوان از مخابرات Adsl بگیرن "نامحدود نگیرن" و فقط طرح بعثت بگیرن ، قیمت 3 ماهه 37700 تومان است و 15 گیگ ترافیک روزانه دارد و دانلود شبانه اش از ساعت 12 تا 7 صبح است.
سرعت داتلود روز و شب آن برابر و برای سایتهایی مثل مدیا فایر سرعت دانلود تا 370 می رود.
من 4 روزه طرح بعثت گرفتم و هر شب تا 8 گیگ دانلود دارم و چون یوزر نیم و پسورد روزانه و شبانه یکی هست سیستم حساب کاربری نمی تواند حجم مصرفی بین صبح و شب را تفکیک کند به همین دلیل حجم مصرفی شبانه را رو جزء مصرف روزانه در نظر می گیره و مخابرات برای رفع این مشکلشون راهی جز ریست کردن حساب کاربریتون ندارند به همین دلیل من تو این 4 روزه 3 بار حساب کاربریم ریست شده و دوباره همان 15 گیگ رو به من داده اند .
با این حساب هر چه روزانه مصرف کردم به علت ریست شدن چند باره خط هیچی حساب نشده و مثل اینترنت نامحدود با سرعت دانلود 350 دارم ازش استفاده میکنم.
پس اگر میخواهید adsl از مخابرات بگیرید به نظر من طرح بعثت با این شرایط ایده آل است.
بنده شخصا تمامی موارد فوق را تایید مینمایم! :31::8::21:نقل قول:
البته 2 روزی هست توی باز کردن سایت ها دچار مشکل شده ولی بازم خوراک دانلوده :21:
توصیه دوستان بعد از مخابرات چیه؟ اخر از کجا بگیرم. کاربردمم :
نقل قول:
اینکه این همه از طرح 128 بعثت تعریف میکنید تو مرکز انقلاب چجوریه این طرح؟ اخه ماله من مرکزم انقلابه. تو انقلابم سرعت همین جور بالاست؟
و یه سوال دیگه اینکه میگین این طرح دانلود شبانه رو جزء دانلود روزانه حساب میکنه و برای درست شدنش باید حساب کاربری و ریست کنیم یعنی باید مودم رو خاموش روشن کنیم یا نه؟
من الان طرح سحر شبانه نامحدود برداشتم ولی سرعت دانلودش از 50 بیشتر نمیشه، طرح بعثت تو مرکز انقلابم همینجوری سرعتش بالاست؟ یعنی همون سرعت دانلود تا 380 ؟
منم حرف اين دوست عزيز رو تاييد ميكنم ماله منم همينطوريه:31:نقل قول:
نقل قول:
من فکر میکنم درسته که همچین سرعت باورنکردنی رو میده اما مطمئن باش اگه زیاد بگیری مثل شرکت ها محدود میکنن، البته این نظر من بودش
بچه ها سلام
كسايي كه از طرح بعثت استفاده ميكنن لطف كنن بگن ماكسيمم سرعتش چنده؟
من بين بعثت و 256 شاتل مخير موندم
راستي امروز رفتم مخابرات گفت طرح نامحدود كلا جمع شده
كسي خبري داره؟
من مركز صابري وحيدم
سلام
دوستان من adsl مخابرات 512 نامحدود روی فیبر نوری دارم.تا 4 روز دیگه هم تموم میشه.
میخواستم ببینم این طرح بعثت رو هم به اونایی که رو فیبرن هم میدن یا نه؟
بعد یگ سوال دیگه . الان ADSL ما که رو فیبریم فقط با وی پ ی ان میشه وصل شی.(یعنی خود مخابرات گفته فقط وی پ ی ان)
حالا میخوام بدونم این طرح بعثت چطوریه میشه رو pppoe کانفیگ کرد؟
سلام دوست عزيز شما چه مركزي هستي؟نقل قول:
من اخرش موندم نامحدود رو مي دن هنوز يانه توهمين تاپيك چند تا ازبچه ها مي گفتن حتي 256رو هم ديگه نمي دن بعد شما مي گي 512داري البته شما هم بايد روزتمديد ببيني دوباره مي دن يا نه
شايد هم مركز با مركزفرق داره
من مرکز المهدی هستم.نقل قول:
امروز زنگ زدم گفتن از این طرحا برای اونایی که رو فیبرن نداریم :41: فقط سیم مسی باید باشی
گفت فقط نامحدود داریم مثل قبل
بابا خیلی علکی تخیلی از این بعثت تعریف نکنید که جدیدا ریده و قعطی ها داغونی داره و پینگشم که صحبت نکن ! باز نرین بگیرین بیاین اینجا فحش بدین این مخابرات فلان فلون :)
اما در کل برای دانلود چیزه خوبیه و راضیت میکنه و سرعت هنوز حفظ شده !! اما با اینکه سرعتش بالاست اما توی Browser تا اون حد نیست
البته جدیدا اینجوری شده و ریده قبلا بسیار عالی بود !
فقط جهت اطلاع رسانی به دوستای مشهدیم ! :)
نقل قول:
مرسی از دل سوزیت ولی هرچی باشه از این شاتل دزد که بهتره من الان دارمش،فردا میخوام برم فسخ قرارداد کنم و برم طرح بعثت بگیرم هرچی باشه به سرعت دانلودش می ارزه
مرکز ما انقلابه
از قرار معلوم مثل اینکه همین طرح بعثت مخابرات را بچه ها بیشتر تایید می کنند من میرم مخابرات واسه بر رسی و احتمالا خرید.
سلام دوستان من قبلا یعنی تا چند روز پیش از صبانت سرویس داشتم رفتمم از مخابرات گرفتم :13:
حالا چه جوری میشه با این Load balancing زد ؟ :41:
من توی میکروتیک یک یور که کانکت میشه اون یکی دیگه نمیتونه کانکت بشه یا دیس کانکت میشه !
مشکل از کجاست ؟ :41:
راستی زنگ زدم تیه چند بار به پشتیبانیش گفت که مگه مودمت چنتا پورت داره :18::27: و از این قبیل حرفا :31:
متاسفانه چند روزه از ساعت 12 تا 7 صبح یعنی وقتی دانلود شبانه کسانی که طرح حجمی دارند شروع میشه اینترنت کاربرهای بدون محدودیت مخابرات قطع یا بسیار کند میشه
فکر کنم ایراد بزرگتر از خود ماست. همه با هم تصمیم میگیریم بریم شاتل طبیعتا فاتحه میخونیم توش. الان همه با هم مخابرات اونهم بعثت بعد توی ساعات رایگان هیچکی نمیتونه درست دانلود کنه چون همه با هم داریم دانلود میکنیم. بعد اونای دیگه چون خلوت میشن یکی میاد میگه عالیه باز هم میرن سراغ اون.
اتفاقا باید هر وقت همه از یه سرویس خوب میگن منتظر خرابی زودهنگامش باشیم.
البته شایان ذکره که ایراد اول از این شرکتهای درپیت و سرعت زپرتیه.
نه بابا من که خطم یک دفعه از مسی تبدیل شد به نوری دیگه زورکی باید از مخابرات میگرفتم ولی در هر حال وضعیت شرکت ها مناسب نیستنقل قول:
یعنی کسی تا حالا چنین مشکلی نداشته :13:؟نقل قول:
سلام . من طرح بعثت گرفتم . به من گفتن پهنای باندش یک مگا بیته (1 mbit). نوسان سرعتش خیلی زیاده ، بین 256 kb تا 2.5 mb تغییر میکنه . در کل من راضیم .
چند روزه نمیتونم وارد پنل کاربری بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت از 2.5 مگ اینه رویه 2.5 مگ بر ثانیه دان میکنی !؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
برای منم وارد پنل کاربری نمیشه !
سلام
من شاتل دارم اما میخوام بیام بعثت مخابرات بگیرم
مرکز شهید فرشچی هستم . باید به کجا مراجعه کنم ؟
پینگ این سرویس مخابرات چجوریه ؟
یک ماهه هم میشه گرفت یا حداقل سه ماهس ؟
چقدر طول میکشه که وصل بشه ؟
مرکز فرشچی کسی هست که الان داشته باشه ؟ چجوریه اوضاعش ؟
به اضافهنقل قول:
لیست کامل قیمت های مخابرات مرسی.(تمام طرحا):20:
سلام
بچه ها من چند روزیه که تغییر سرویس دادم و از سرویس های نامحدود صبانت استفاده می کنم سرعتش عالیه فقط طرف ساعت 5 یا 4 بعد ظهر پینگ می ره بالا اینم چند دقیقه پیش گرفتم
به نظر من از نا محدود مخابرات بهتره (شاید فقط تو مراکز مخابراتی ما سرعتش بالا باشه ) چون تا حالا از کسی سوال نکردم در مورد سرعتش
نقل قول:
دوست عزيز شما چه سرعتي گرفتين ؟
اين سرعت دو مگه اگه دو مگ گرفتين كه هيچي واگرنه كاملا بعيده شركت ها بيان نامحدود رو بيشترازسرويس گرفته شده ببندن
اگرهم نامحدود cra گرفتين اونم كه ديگه واقعا معجزه است كه همچين سرعتي بده
تازه این سرویس اشتراکی هست و منو همسایه واحد کناری مون 2 3 روزیه که شرط بندی میکنیم هر کی کمتر دانلود کنه پول شام رو اون حساب کنه :27::27:نقل قول:
در ضمن 128 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام نمایندگی فروش رو هم پاک کردم که نگید داره تبلیغات می کنه
تو تب های فایر فکس نگاه کنید دنبال سریال می گردم اگه شما سریال خوبی رو دانلود می کنید اسم و لینک رو بدید ما هم استفاده کنیم و الکی پول شام تو پاچمون نره
صداش رو درنياري كه يك جاي كار بدجور مي لنگه اين همون سرويس cra هست ديگه درسته؟
ولي اصلا بروي خودت نيار چون بدون شك اشتباه كردن
احتمالا اشتباه کردن !!!نقل قول:
ولی فکر کنم دیگه سیر شدم از دانلود تو این چند روز کل اینترنت رو دانلود کردیم 2 نفری الان داره هارد هامون می ترکه انقدر که پره فردا مجبورم برم یک هارد اکسترنال 1 ترا بخرم :19::19:
راستی از بچه های دانشکده شهید منتظری کسی اینجا نیست؟
خدايي فكرش رو بكن تو ايران 12تومان بدي بعد با سرعت 230بدون محدوديت دانلود كني يعني ته عشق و حالنقل قول:
لدتش رو ببر دوست خوبم:10:
آره اولش عشق و حال داره ولی کم کم برات عادی میشهنقل قول:
مثل اینترنت کشور تایلند !! مفت سرعت بالا و بدون محدودیت حجمی ! ولی کیه اونجا که دانلود کنه!:41: همه به اندازه نیازشون استفاده می کنند
ولی ما با اینترنت سرعت معملی کم مونده کل pc رو به باد فنا بسپاریم . الان 2 روز که pc من خاموش نشده !!
بد بختی اینجاست که شرط بندی کردیم :41:
بنظر میرسه مشکل عدم محاسبه ساعات رایگان دانلود طرح بعثت مخابرات در صورت کانکت بودن قبل از این ساعات حل شده و نیازی نیست حتما دیسکانکت و دوباره کانکت شد یا امید به ریست کردن اکانت بست. ایا تایید میکنید؟
صبـانت و بقیه شبـانه سرعتـاشـون بـه 1100 میـرسـه ، مخـابرات رو تسـت نکردم ، کسـی تست کـرده که کـی سرعـت بیشتـره ؟
واقعا اینهایی که توی ساپورت مخابرات خراسانن یه عده ..... تشریف دارن. رسما هیچی نمیفهمن یا اصلا کاری از دستشون بر نمیاد.
امروز واقعا اذیت کرد این سرویس همچنان مشکل پابرجا و ساپورت مترسک!
بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
مشکلات adsl مخابرات چی هست؟
در اون که شکی نیست :46: هرچی بگی کم گفتی و 100% حق میدم بهت :20:نقل قول:
ولی مشکلتون چیه ؟ :13:
من تو یکی از شهرستانهای استانم . اینها تو شهرستانها تو مرکز مخابراتی dslam دارن بعد با یه سوئیچ یوزرها رو میفرستن برای اکانتینگ مشهد. یعنی اکانتینگ تو مشهده و اینجا نیست! بعدش گویا این سوئیچه یه مشکلی داره که دوستان نمیفهمن یعنی تا اینجا رم خودم بهشون گفتم. خلاصه اش این میشه که پولو دادیم ولی حتی کانکت نمیشیم.
زنگ زدم ساپورت مشهد میگم مشکلم اینه میگه من دسترسی ندارم برای رفع ایراد چه سخت افزاری و چه نرم افزاری ! میگم پس تو کلا الان اونجا چیکار میتونی بکنی ؟ میگه من میتونم براتون اعلام مشکل کنم !
میگم دوست دیگه هم مشکل داره . میگه باید با همون خط تماس بگیرید . میگم مرد حسابی من الان هم با موبایل تماس گرفتم.
بسوزه ریشه تنبلی . دروغ. ظلم و بیسوادی .
با سلامنقل قول:
پیشنهاد میکنم همون شرکت صبانت بمونید.
موفق باشید.
مشکل تونو دقیق تر بگید کمکتون میکنم اگر بتونیم :20:نقل قول:
کلا باید پشتیبانی رو بیخیال شد :46:
راستش صبانت خیلی خوب بود اما چند هفته هست که داره اذیت میکنه و هر 10 دقیقه قطع و وصل میشه و منو کلافه کرده و دارم دیوونه میشم . برای همین مجبورم برم مخابرات ..
حالا بنظر شما چکار کنم؟