چهارمیش یکی دیگه از همون ترایب هستشنقل قول:
تا یکی دو روزه دیگه میگییرمش:31:
Printable View
چهارمیش یکی دیگه از همون ترایب هستشنقل قول:
تا یکی دو روزه دیگه میگییرمش:31:
امیدوارم که این ترایب منقرض بشه ایشاله تا آخر هفته 6 تا دهکده نقلی داری
چرا فقط مننقل قول:
شما هم باید یه چند تایی داشته باشید
درباره آهنگری و محدودیت آپگرید لول یونیتاش کسی نبود بگه؟
من یه چند روز پیش گفتم من تا 6 مهر ساختمون آپ می کنم بعدش می افتم تو کار کشور گشایی و ارتش درست کردن
کودوم ترایب؟
کل تکنولوژی ها 15 تاسنقل قول:
هیچ کاریشم نمیشه کرد
باید ببینی کدوم یونیت بیشتر به دردت میخوره لول اون و ببری بالا
مثلا من مال خودمو اینجوری تنظیم کردم
Spear (Level 1)
Sword (Level 1)
Axe (Level 1)
Scout (Level 2)
Light cavalry (Level 3)
Heavy cavalry (Level 3)
Ram (Level 2)
Catapult (Level 2)
دهکده ی من توی ورلد 11 تبدیل شده به یه فارم برای یکی ازون گنده ها.اصلا اجازه ساخت سرباز یا دیوار رو بهم نمیده.توی روز 3-4 بار با اسکات و 3بار هم با ارتشش بهم حمله میکنه.
من خودم کلا 150 تا سرباز دارمنقل قول:
اگه قوی تر بشم حتما ساپورتت میکننم
من 2تا دهکده دارم.فعلا دهکده اصلیمو hiding place ره تا آخرین لول آپ کردم تا هر وقت حمله کنه چیزی گیرش نیاد.امروز 3بار دست خالی برگشت.با دهکده دوم هم دارم مقدمات یه حمله بزرگ رو فراهم میکنم به یارو.میخوام هر وقت به دهکده اصلیم حمله کرد به دهکدش حمله کنم تا رودست بزرگ بخوره.شایدم ساپورت کنم دهکده اصلیم رو.یارو بالای 800تا امتیاز داره.معمولا با 110 تا سرباز حمله میکنه که 30تاش سواره نظام هستش.
من اهل تشکر کردن نیستم ولی خداییش انقدر این کاریکاتور قشنگ بود که نتونستم جلوی خودمو بگیرمنقل قول:
فکر کنم یه نیم ساعتی خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من می خوام عضو بشم بهترین منطقه که می تونم انتخاب کنم کجاست؟ 10 بهتره یا 11
بخش North East یا South west یا جای دیگه راهنمایی کنید؟
توی هر 2تا ورلد میتونی عضو شی چون بچه ها توی هر2تا هستن.ولی جنوب غربی رو انتخاب کن.
spring کاریکاتور زندگی شهری خیلی جالب بود. می خوام در سایتم بذارم. لطفن بگو اثر کیه؟
نقل قول:
خواهش میکنم ، خیلی ممنون :20:... خوشحالم که قشنگ بوده ... شما و همه دوستان همیشه شاد و خندان و خوشحال باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]