سلام دوست عزیز .نقل قول:
مبارک باشه و انشالله همیشه در شادی ها ازش لذت ببری و یار همراهت باشه.
منظور شما image stabilizer نیست ؟
کامیاب و پاینده باشید
V
سلام دوست عزیز .نقل قول:
مبارک باشه و انشالله همیشه در شادی ها ازش لذت ببری و یار همراهت باشه.
منظور شما image stabilizer نیست ؟
کامیاب و پاینده باشید
V
بله شاید شما درست بگوییدنقل قول:
من گفتم که با پاناسونیک عکس نگرفتم !
ولی با کانن گرفتم !
من این نقد رو از روی مشخصات دادم نه تست عملی !
یا سلام و خسته نباشید به همه
دوستتون دارم و بازگشتم
با نبودنم شرمنده
دقیقا خودشه. ولی تو منوی دوربین همچین چیزی نیست!:13:نقل قول:
ضمنا دو تا چیز دیگه:
دفترچه راهنمای این دوربین چقدر کوچیک و کمه! دفتر راهنمای موبایل از این کاملتره که:41:
دیگه اینکه برا قسمتی که فلاش اکسترنال بهش وصل میشه یک درپوشی چیزی در نظر نگرفتن و اینجوری زشته!
نقل قول:
سلام
مبارکه
الان راضی هستین ؟
میشه از فیلمبرداریش بگین ؟ خوبه ؟اصلا این HD بودنش فرقی داره ؟
منم امروز فردا میخوام برم بگیرم همین دوربینو
ممنون
راستی اینم دفترچه فارسی , توی کامپیوتر هم داشته باشی بد نیست
حجم 12 مگ
کد:http://software.canon-europe.com/software/0035167.asp?model=
ممنون دوستان.
والا هنوز درست حسابی باهاش عکس نگرفتم و البته همینطور فیلم.چون دیشب که همینجوری با منوهاش ور میرفتم و صبح هم که سر کار بودم.
قبلش FZ35 رو هم بگیر دستت یک تستی بکن. شاید وزن کمتر اون نظرت رو عوض کنه. ولی از بقیه لحاظ که الان مشکلی نداره.
سلام دوستان
من يه دوربين كانون sx200 براي داداشم گرفتم كه چند روز دست من بود به نظر من دوربين خوبيه
حالا ميخوام يدونه هم واسه خودم بگيرم به نظر شما دوربين خوبي هست يا نه
و تو رنج قيمت اين دوربينه بهتري هست كه پيشنهاد بديد
در ضمن من زياد از دوربين سررشته ندارم
باتشكر
سلام
من هم می خوام یه دوربین بگیرم ،
توی سایت ها دیدم که قیمت sony A200 و fujifilm s200 نزدیکن ، نظر شما راجع به این دو دوربین چیه؟
کلا ارزش داره که با پول کمتر از 500 تومن دوربین حرفه ای خرید یا نه؟
با این قیمت چه دوربینی رو پیشنهاد میدید؟
به نظر من دوربین خویبه تو این رنج و اگر بهترین نباشه _که به نظر من هست_ جز بهترین هاست:40:نقل قول:
اتفاقا مدتیه تو کارشم برای یکی از رفقا:10:
سلامنقل قول:
در مورد این دو مدل اطلاعات زیادی ندارم ولی به طور کلی Canon رو بیشتر می پسندم هر چند شاید در مورد دوربین های SLR این امر صادق نباشه!!
البته فکر نکنم Canon دوربین حرنه ای تو این رنج قیمت داشته باشه.
در ضمن خرید دوربین حرفه حتما مستلزم عکاسی حرفه ایست و عکاسی حرفه ای هم مستلزم خرید لوازم جانبی مثل انواع لنز و فیلتر و ... که هر کدام از این ها برای خود قیمت حدودا بالایی دارد پس پیشنهاد می کنم اگر نمی خواهید عکاسی حرفه ای انجام دهید دوربین حرفه ای را بی خیال شوید.
و به نظر بنده خرید دوربین حرفه ای با این بودجه نمی تواند عملی کاملا موفقیت امیز باشد.
ارزش که داره ولی 500 تومن فقط پول بدنه هست بودن لنز !نقل قول:
اگه بدون لنز عکاسی می کنی برو بخر !:46::31:
SX200 دوربین خیلی خوبیه. تنظیمات دستی هم کامل داره. ولی نمیشه گفت بهترینه. از نظر کیفیت عکس از پاناسونیک ZS1 و ZS3 و از سونی H20 ضعیفتره. موقع فیلمبرداری امکان زوم وجود نداره. وقتی دوربین روشنه همیشه فلاش بالاست. ضمن این که ZS3 با این که قیمتش بالاتره ولی از نظر فیلمبرداری برتری محسوس داره نسبت به این مدل.نقل قول:
من خودم به شخصه این مدل (A200) رو پیشنهاد نمیکنم. از نظر کیفیت عکس اون چیزی که از یه SLR انتظار میره رو تو این مدل نمیشه دید. نویز حساسیت های بالاش هم زیاده. البته مزیت های خودش هم داره:نقل قول:
به نسبت قیمتش واقعا می ارزه. فکر کنم ارزون ترین SLR بازار باشه. از نظر سیستم فوکوس, باتری, لرزشگیر و فلاش خیلی خوبه و محدوده ی دینامیکی خوبی هم داره.
اگه انتخاب بین A200 و S200 باشه که مسلما A200 بهتره (اگه این نکته که یکیشون SLR هست و سبک و سطحش فرق میکنه رو نادیده بگیریم). اما به عنوان یه دوربین حرفه ای A200 نمیتونه بهترین انتخاب باشه.
بهترین دوربین از لحاظ عکاسی تا حد 500 هزار تومن، چه مدلی رو پیشنهاد می دید؟
سلام
کسی پست 4718 رو جواب نمیده
منتظریم
با تشکر :31:
نقل قول:از راهنمايي شما متشكرم دوست عزيزنقل قول:
:20::40:
سلامنقل قول:
به نظر بنده تفاوت اصلی این 2 مدل را میشه تو نوع حسگرشون دونست که به دلیل همین تفاوت sx1 از raw پشتیبانی میکنه که این برتری اصلی sx1 است و برتری sx20 هم تعداد پیکسل بیشتر و البته قیمت کمتره (حدود 100 تومن).
پس اگه خیلی گیر raw نیستی برو سراغ sx20. البته شاید تصویری که sx1 میده با توجه به سنسورش بهتر باشه ولی برای کارای معمولیتر همون sx20 کاملا جوابگو است.
در ضمن من خودم یه sx20 دارم که ازش راضیم.
ولی در اخر تصمیم با خودته و بر می گرده به چیزی که از دوربینت می خوای.
من G11 رو پیشنهاد میکنم. بین سوپرزوم ها هم همون FZ35 و SX20نقل قول:
سلام
کسی قیمت Sony H50 و Canon S5 رو نمیدونه؟
با توجه به قدیمی بودنشون اصلا پیدا میشه؟
سلام
یه دوربین تو مایه های 300 و خورده ای که خوش دست باشه لرزشگیرش هم میزون باشه و ترجیها منظره یاب داشته باشه.
پیشنهاد شما؟
سلام"
من میخوام T900 بخرم. نظزتون درباره این دوربین چیه؟
قیمت دقیقش چنده؟ در ضمن آدرس نمایندگیش کجا هست؟
چیکار کنم که سرم کلاه نذارن؟؟؟؟؟؟؟؟/
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستانی که در مورد قیمت می پرسن، توجه کنن که یک راه بسیار ساده تر، سریع تر و مطمئن تر برای گرفتن قیمت اینه که خودتون اقدام کنید .. اگه تهران هستید و حوصله دارید، یه سر برید جمهوری و از نمایندگی ها بپرسید .. به یه مغازه هم قانع نشید و از چندجا بپرسید.. اگه شهرستان هستید یا بهر دلیلی حوصله ندارید برید بیرون، کافیه روی وب، شماره تلفن نمایندگی های رسمی سونی و canon و .. رو پیدا کنید (کافیه توی یاهو گوگل سرچ کنید مثلا canon+تلفن+نمایندگی) ... و بعد با خیال راحت زنگ بزنید ... وگرنه ما هم مثل شما صرفا کاربر و مصرف کننده ایم و اینطور نیست که قیمت روز دستمون باشه .. اساس مشاوره اینجا اینه که شما قیمت رو بدونید و بحث تون روی کیفیت و اینا باشه .. وگرنه ما هم قیمت ها و موجود بودن/نبودن رو حدودی می دونیم؛ مثل شما.نقل قول:
ضمناً توجه کنید که یک علت مهم در بی پاسخ موندن اینه که سوالات تکراریه .. مدلهای خوب محدودن، در نتیجه شاید در یه هفته 3 نفر درباره مثلاً sx20 سوال کنن ... یه سرچ ساده (مثل توی گوگل سرچ کنید P30world+sx20 یا سرچ sx20 رو محدود کنید به این سایت) دهها جواب مرتبط در همین رابطه به شما میده .. انقدر مطلب واسه خوندن گیر میارید که خسته میشید!
باسلام و دروود خدمت همه دوستان و مدیران گرامی
من 3 روزه دارم این 475 صفحه رو شخم میزنم تا امشب تموم شد
ولی هنوز هم نمیدونم چی بخرم نا گفته نماند تو شهر ما فقط چند تا جی 11 و جی 10 و یه فوجی اس200 یکی هم sx20 تو کل فروشگاها به پستم خورد قیمتاشون هم که دیگه نگو نجومی فوجی رو خنده داره گفتن 600
به هر حال فقط میمونه sx20
یه کلام بخرم یا نخرمش 480 بدون هیچیز دیگه ای
جی 11 رو هم 600 میدادن
:41:
اگه قرار باشه باشه فقط با بله و خیر جواب بدم میگم بله. مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی. البته قیمتش به نظر یه مقدار بالا میاد. ولی با توجه به وضعیتی که گفتی ظاهرا انتخاب بهتریه. راستی قیمت G10 چنده؟نقل قول:
سلام
خب امروز پس از کلی گشت و گذار بالاخره دوربین رو گرفتم
sx20 که واقعا الکی الکی قیمتش رفته بالا , همه هم میگن فعلا کمیابه !!!
قیمتش حول و حوش 440 الی 480 با گارانتی ایده آل و آفومار
واسه همین زدیم تو گوش fz35
قیافش که از نزدیک یه سرو گردن بالاتر از sx20 بود
به نظرم خیلی خوشگله
عکسم هم یکی گرفتم خوب بود , همینطو.ر فیلمش
اما در حد خیلی کم باهاش کار کردم
قیمتش 460 با 15 ماه گارانتی بانیان بهمراه یه کیف اورژینال پاناسونیک
کارت حافظه توشیبا هم 35 تومن ( 8 گیگ ) با 5 سال گارانتی خود شرکت بانیان
از راهنماییتون هم ممنون
سلام و مرسی از توجه شما:10:نقل قول:
جی 10 رو هم گمونم 570
اره گرونه اینجا من با اجازتون بوشهر هستم-دسترسی به فروشگاه های در سطح شهرستان وجود نداره-راستی hx1 رو یادمرفت عرض کنم اونم 560
از سایت هم میترسم یه چیزی برام بفرستن که بعد دستم به جایی بند نباشه
خلاصه دوست دارم هم حرفه باشم ولی میگم اگه الان حرفه ای بگیرم شاید بدردم نخوره و دلسرد بشم-راستی پاناسونیک که اصلا ندیدم-تو شهرمون حالا پس نظر شما هم اینکه بخرمش
بازم تشکر که به مت توجه کردین و ببخشید طولانی شد:11:
مبارک باشه.بيشتر که باهاش کار کردي از محاسن و معايب که ان شا ا... نداره برامون بگو
با سلام خدمت همه دوستان
با توجه به پستهاي فوق پيشنهاد مي كنم تاپيك اختصاصي براي دوربين fz28 , fz38/38 ايجاد گردد. و در ان دوستاني كه اين دوربينها را دارند يا اطلاعاتي از اين دوربينها دارند يا علاقه مند هستند نظرات ،تجربيات ، نمونه عكس ، مشكلات و...... را به تبادل نظر و اشتراك بگذارند.من حدود 3 هفته پيش fz38 خريدم و در حال يادگيري و كسب تجربه هستم .در اين مورد ميتوان از تجربيات ساير دوستان استفاده زيادي كرد. پيشنهاد مي كنم اقاي prowler88 كه من از پاسخها و نظراتشان در 3- 4 ماه اخير
خيلي استفاده كردم و بدون اينكه ايشان را بشناسم ارادت خاصي به ايشان پيدا كرده ام باني ،شروع كننده و مدير تاپيك باشند
(ضمنا فكر كنم دوربينشان fz28 است ). منتظر پاسخهايتان هستم.
سلام
راستی طرف یه محافظ لنز هم داد بهم , 12.500 تومن
میگفت خیلی خوبه , نمیذاره گرد و غبار یا خطی روی لنز بیفته
خوبه ؟
از کیفیت عکس کم نمیکنه یا چیز دیگه ؟
چون کادو میخوام بدم باهاش کار نکردم زیاد فعلا :31:
اون چیزی که روی لنز گذاشتین فیلتر UV هست که تاثیر اشعه ی خورشید رو روی عکس کم میکنه و چون نامرئی هست میشه به طور دائم ازش استفاده کرد و روی کیفیت و رنگ و... هم تاثیر منفی نمیذاره.نقل قول:
{{ابتدا از همه عذر می خوام این دوستمون از من سوال پرسید و من چون هنوز نمی تونم پیام خصوصی بدم مجبور شدم اینجا جواب بدم}}نقل قول:
نوشته شده توسط ali_ab
جناب ali_ab سلام
مدتی در گیر کاری بودم و پیام شما را با تاخیر دیدم و چون از فردا مسافر هستم چند عکس فوری گرفتم. ( از نظر کادر بندی و انتخاب سوژه و... امیدی بهشون نیست!) امیدوارم کمکی باشد.
البته چون من بیشتر با تنظیمات دستی عکس می گیرم و به نظرم از روی انها نمی شود در مورد دوربین تصمیم گرفت این عکس ها را به حالت auto گرفتم و همان طور که گفتم عجله ای که ممکن است خیلی خوب نشده باشد و قطعا شما می توانید با تنظیمات دستی عکس های بهتری بگیرید.
و مجدادا پر واضح است که این عکس ها ریسایز شده اند و این هم باعث کاهش کیفیت می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کمکی کرده باشم
پیروز و سربلند باشید.
سلام به همه
منو دوستم در مورد اینکه دوربین کدوم بهتره دچار مشکل شدیم و از شما میخوام که بگین از چه نظرایی دوربین من بهتره واز چه نظرایی دوربین اون :
دوربین من :
fujifilm finepixs1500
کیفیت : 10 مگاپیکسل
زوم : 12x
ساخته چین
قیمت 240 تومان همراه بایک سال گارانتی وبیمه
دوربین دوستم :
sony (مدلش رو نمیدونم )
کیفیت :12 مگاپیکسل
زوم :3 مگاپیکسل
ساخته ژاپن
قیمت 220 تومان
من میخوام بدونم یه دوربین با 12زوم و10 مگاپیکسل بهتره یا با3 زوم و12 مگاپیکس ؟ وهمچنین ایا چینی بودن ماله من دلیل به بدتر بودنش میشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید دقیق مشخص کنید مدل دوربین دوستتون چیه. از روی این مشخصات سطحی نمیشه نظر داد.
این که یه دوربین ساخت چین باشه دلیل بر بی کیفیت بودنش نمیشه. همونطور که داریم می بینیم الان دیگه خیلی از کمپانی های معروف جنس هاشون رو تو چین تولید میکنند که براشون به صرفه تر باشه. فکر نمیکنم این مساله تاثیری روی کیفیت مونتاژ بذاره.
نکته ی بعدی این که کیفیت از روی تعداد پیکسل ها مشخص نمیشه. چه بسا احتمالش هست اون مدل 10 مگاپیکسلی کیفیتش بهتر باشه.
در مورد زوم هم خب باید گفت این دو دوربین در دو سطح مجزا قرار میگیرند. یکی دوربین کامپکته و اون یکی سوپرزوم. مقایسه شون شاید کار درستی نباشه. ولی این نکته هم بدونید بد نیست که یکی از بهترین دوربین های کامپکت موجود در بازار پاناسونیک مدل LX3 هست که زومش 2.5X هست. حالا شما اسم مدل رو مشخص کنید تا معلوم بشه کدوم برتری داره.
دوباره سلام
دوربین خودمو که گفتم دوربین اونم فهمیدم چه مدلیه . مدلش w190 هست که خودم رفتم تو سایت دی جی کالا واونجا امکان مقایسه کردن تا 5 دوربین با هم وجود داشت وبعد مقایسه معلوم شد که برا دوستم بهتره. امتیاز سایت به اون دوربین 9.5 بود ولی به دوربین من 9.25 . ولی بعدنیست شما هم نظرتون رو بگید.
اینم اسم سایت که اگه توی این تاپیک معرفی نشده من معرفیش میکنم. تو کارش حرف ندارم. محصولاتش رو بدون هزینه پستی وبا گارانتی واز این جور چیزا با قیمت ارزونی میفروشه :
نمی دونم چرا امکان وارد کردن ادرس سایت ها رو برا من حذف کردن برا همین به فارسی میگم: دبلیو دبلیو دبلیو .digikala .داد کام
شما اصلا نباید چنین مقایسه ای انجام بدید. چون fujifilm finepixs1500 یه دوربین سوپر زوم و W190 یه دوربین کامپکت.نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به امتیاز دهی این سایتها دقت نکن.
سلام
به نظر دوستان بین FinePix S200EXR و Nikon Coolpix P90 و Canon Powershot SX20 کدوم بهتره؟
میدونم که 2 تا اولی SLR-Like و سومی کامپکته و شاید این مقایسه درست نباشه ولی ....
سلام خدمت دوستان واساتید محترم
من قصد خرید یک دوربین دیجیتال دارم بین 250 تا 310 تومان
1 اول اینکه من این دوربین را برای کارهای خانگی و عکسهای معمولی میخوام
2 اینکه حداکثر چاپ عکس من تا A4 هست
3 کار کردن و استفاده از اون راحت باشه
4 حالت فیلمبرداری ادشته باشه
5 تو شب و محیط اطاق هم عکسهای خوبی بگیره
6 ظاهش هم قابل قبول و زیبا باشه
از دوستانی که اطلاعات دارن ممنون میشم منو راهنمایی کنن
سلام.من یه دوربین زیر180تومن میخوام توسایت دیجی کالاکه سرچ کردم 6و7مدل تواین رنج قیمتی بهم داد.ولی من نمیدونم کدومش مناسبتره.راستش معیارسنجش یه دوربین خوب ونمیدونم چیه
کسی نمیتونه یه مختصرازقابلیت های دوربین بگه.مثلاچه چیزی توی دوربین موثرتره به ترتیب به چه چیز بایدتوجه کنم.اصلا معلوم نیست یه مدل میبینی کیفیتش بالاتره ولی ازیه مدل که رزولیشن
کمتریداره ارزون تره اینه که باعث سردرگمی میشه.میشه کمی درمورد این خاصتها واینکه مشخص کننده چه خصلتی دردوربین هستن توضیح بدین.واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
رزولیشن؟
نوع حسگر؟
لنز؟مثلاعددبزرگترباشه بهتره یاکوچکتر؟
بزرگنمایی اپتیکال ودیجیتال؟
محدوده دیافراگم f..تاf..؟
سرعت شاتر؟
حساسیت ایزو؟
واینکه کدوم مارک وحتی کدوم مدل باتری شارژی داره یااینکه باباتری های معمولی تا چندتا میشه عکس گرفت؟
با سلامنقل قول:
به نظر من اگر به زوم بالا احتیاج دارید Canon PowerShot SX120 IS و اگر به زوم بالا احتیاج ندارید Canon IXUS 110 IS پیشنهاد میشود دوربین دوم در محیط کم نور بهتر عکس میگیرد و واید بهتری دارد کیفیت فیلم hd ولی دوربین اول تنظیمات دستی دارد و زوم بیشتر.
با احترام
سلام
من با 450 تومن می خوام یه دوربین دیجیتال خیلی خوب بگیرم.اندازش بزرگ نباشه ولی جنس خوبی داشته باشه و کیفیت عکساش عالی باشه.
لطفا راهنمایی کنید.
180 تومن یه بودجه زیر متوسطه .. با این بودجه شما باید صرفاً سعی کنی دوربینی بگیری که عکس های خوب بگیره و عملکرد سرراست و ساده ای داشته باشه .. خیلی قابلیت های جانبی اینجا مطرح نیست ..نقل قول:
بهرحال a1100 از canon گزینه خیلی خوبیه .. میتونی یه دست باتری شارژی و شارژر خوب هم براش بگیری..
//
در مورد واژه هایی که درباره شون توضیح خواستی ، اولاً که این تاپیک راجع به "خرید دوربین" هستش و این سوال مرتبط باهاش نیست . ثانیا اگه میخوای دستت در مطالعه باز باشه کافیه همین واژه ها رو در گوگل یا یاهو سرچ کنی (خیلی ساده مثلاً بزن حسگر+دوربین+آموزش) .. انقدر جواب خوب واسه ات میاد که خسته بشی.
//
کارای سونی اغلب روی باتری شارژی مانور میدن (سری W) .. با این حال، لزوماً شارژی بودن/نبودن یه ضعف یا قوت نیست و به مقدار زیادی به سلیقه فرد و انتخابش برمی گرده .. سری SD از canon هم ظاهراً با تاکید روی باتری شارژی برای طراحی ظریف تر عرضه شده.
جدا از اینکه در این مورد خیلی بحث شده در صفحات اخیر، s90 از canon گزینه خیلی خوبیه برای شخصی که کیفیت عکس براش مهم باشه .. طراحی زیبا .. عملکرد خوب در نور کم .. حدود 460 باید باشه .نقل قول: