شبکه سه خیلی با تاخیر نشون داد.ترکیه کامل نشون داد.درست سر وقت.نقل قول:
شبکه سه خیلی با تاخیر نشون داد.ترکیه کامل نشون داد.درست سر وقت.نقل قول:
شبکه 3 تازه افکت صدای تماشاچیارو ام گذاشته بود و صدای اصلیش نبود... از یه جهت خوب بود چون که اگه اون گزارشگره عربی باشه 5 دقیقه یه ضرب می ره و با صدای گزارشگره ایرانی قاطی می شه و نمی شه فهمید چی می گند اما از یه جهتم بد شد چون اون احساساته تماشگران هنگام زدن گل شنیده نمی شد...
سامان جون مثل اینکه حواست نیستااااا....نقل قول:
واقعا دستتون درد نکنه.تو این 4.5 روز 3 بار پرسیدم که بازی ساعت چنده؟خودم رو کشتم تا گفتین 10:30.منم خیالم راحت بود که بازی ساعت 10:30 هست.ولی چی؟بازی ساعت 10 شروع شد و من 30 دقیقه اول رو از دست دادم.
اگه جای این همه خبرهای تکراری در مورد نقل و انتقال ساعت دقیق بازی ها رو بگین خیلی ممنون میشیم
یا حداقل یه سایت بگین که ساعت بازی ها رو دقیق نوشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از حرفم ناراحت نشنا.من نوکر همه رئالی ها هستم و بابت همه خبرهاتون هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه 2 ماه منتظر این بازی بودم آخرش هم 30 دقیقش رو از دست دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچند باختیم.ولی خب.دور از انتظار نبود...رئال ببری.ببازی.بازم دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما 50 بار گفتیم ساعت 11:30 بازیه و بازی هم ساعت 11:30 بود....اگر هم از شبکه 3 بازی رو دیدی باید بگم که خود شبکه 3 بازی رو با نیم ساعت تاخیر داد...دیگه من نمیدونم شما از کجا میگی بازی ساعت 10 شروع شد؟!؟!!!!!
بايد براي پيروزي در بازي هاي آينده تلاش كنيم
پس بازي ديشب و باخت 2-1 رئال به دپورتيوو نيستلروي-راموس-هيگواين-روبن و مارسلو صحبت هايي داشتند كه با هم آن ها را مرور مي كنيم:
نيستلروي :
اين باخت به ما صدمه زد و ما دو گل بد و يك شكل دريافت كرديم و اين باعث شرمساري هست.ما مي توانيم از اشتباه هايمان درس بگيريم و با بر طرف كردن آنها و ارائه بازي بهتر در بازي هاي آينده پيروز شويم.اين شروع خوبي براي فصل نبود.اما اين بازي اول بود و هنوز زمان زيادي تا پايان ليگ مانده است.
هيگواين :
ما بازي خوبي را در نيمه اول ارائه داديم اما گل اول دپورتيوو همه چيز را عوض كرد.. هم اكنون به بازي هاي بهتر و امتياز بيشتر فكر مي كنيم. ما دو هفته براي بازي بعدي وقت داريم و براي حسابي كار كنيم تا برابر نومانسيا در خانه پيروز شويم.
سرخيو راموس :
ما براي پيروزي به كرونيا رفته بوديم و اين باعث شرمساري است كه فصل را اين گونه آغاز كرديم.ما مي خواستيم فصل را با پيروزي اغز كنيم و خسته هم بوديم اما دليلي براي اين باخت نيست.ما از نو شروع خواهيم كرد و همه چيز در باره ي اين بازي را فراموش مي كنيم.
آرين روبن :
گل هاي دپورتيوو توسط اشتباهات ما به ثمر رسيد. ما بد بازي نكرديم اما اشتباهات زيادي داشتيم.ما بايد اين 2هفته را خوب تمرين كنيم تا در بازي بعدي به پيروزي برسيم.اين فقط بازي اول بود و ما مي توانيم از نو شروع كنيم و بازي هاي بهتري ارائه بديم.
مارسلو :
ما بازي اول را باختيم اما بايد سخت تلاش كنيم تا در بازي بعدي پيروز شويم و اشتباهات اين بازي را كه در نتيجه تاثير مستقيم داشت در بازي هاي بعدي تكرار نكنيم.مهم اين است كه از اشتباه هايي كه مرتكب شديم درس بگيريم.
fernando hierro کجایی که جات خیلی خالیه..............
یادش بخیر....اگه دیشب تو خط دفاعی بود میدونست چیکار کنه.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باخت رئال تسلیت...باخت بامزه و روحیه بخش و مفتضحانه بارسا هم مبارک هممون!
درسته که بچه ها به خاطر این حاشیه های اخیر یه کم به هم ریختن...اینم درسته که ایکر عشق و سالار تمام رئالیای دنیاست...امّا خودمونیم...بعضی وقت ها بد گل می خوره ها...دیشبم 3 تا دفاع پریدن هوا نتونستن کاری بکنن امّآ کافی بود ایکر یه کم حواسشو بیشتر جمع میکرد....
امّا من عاشق وقتاییم که ایکر گل میخوره...البته استیلشو میگم...همیشه دست به کمر وایمیسته و جلو رو نگاه میکنه...بعضی وقتها هم همون طوری دست به کمر مدافع هارو نگاه می کنه و شونه شو می اندازه بالا...
.
.
.
در هر صورت تازه هفته ی اول بود دیگه...حالا کلی مونده...
...خداییش که این فرنانندو هیرو چه بازیکنی بود...
.
.
.
راستی دیشب دیدید مزدک چی گفت...گفت عقشولی من...پیش بینی کرده که امسال رئال قهرمان اروپا میشه...پس دیگه خیالتون جمع...وقتی زیزو گفته...یعنی میشیم!
جمیعا" سلام ....
الان برقای ما رفت تو کوچمون تصادف شد ...یارو از تاریکی استفاده کرد و فرار کرد...خیلی با حال بود...
این یکی از معایب رفتن برق تو شب بود...
تو یه خیابون پر تردد شب برقا رفت 5 دقیقه بعد پلیس 110 اومد...این دومیش...
تو خونه های آپارتمون نشین فکرشو بکنین برقا بره از اون طرف ,طرف ساعت 12 شب می خواد بگیره بخوابه از گرما نمی تونه...
جالا اینا رو ولش تو یه بازار ه به این بزرگی شب برقا رفته بود ....
آخه به نظر شما فقط می شه از آب برق گرفت از راههای دیگه نمی شه...
از همه بدتر می دونید چیه ...داری یه فوتبال می ببینی یهو برقا بره...
چرا پارسال برقا نمی رفت پارسالم هوا گرم بود وخشکسالی بود...
فکر کنم از این به بعد هر شب یا یه شب در میون برقا بره...
آخه آدم به کی بره بگه ...شب برقا رو نبرید...
شرمنده تو گلوم گیر کرده بود....
در ضمن رئال دیشب باخت...خب باخت که باخت فدای سرش...
در ضمن ایول به زیدان...
دوستان یه توصیه ای هم دارم شب خواستین فوتبال ببینید برقارو خاموش کنین تا همه بتونن فوتبال ببینن:27:
میگم جهت پربارترشدن این تاپیک بیایم یکی یکی اسطوره ها و مفاخر باشگاه رئال+بیوگرافیشون رو بنویسیم.
میگم بچه ها حیف که بازی بعدی 13 روز دیگس - راستی مهدی جان خیلی راه برا تولید برق وجود داره یکیش باده خیلی راحت تو ارتفاعات میشه برق تولید کرد البته اینا فکر کنم به کشورای همسایه برق میدن واسه همین الکی میگن خوشکسالی شده- در آخر بگم با با diego موافقم میتونیم تا بازی بعد درباره اسطوره ها صحبت کنیم
من با این شروع میکنم.شما هم بعدی ها رو بذارید....
نام کامل: سرجیو راموس گارسیا
تولد: ۳۰ مارس ۱۹۸۶
محل تولد: کاماس - سویا -اسپانیا
شماره: ۴
تیم فعلی: رئال مادرید
تیم قبلی: سویا
سرجیو راموس فوتبال خود را از بازی در دفاع راست شروع کرد پستی که بیشتر عمر فوتبالی خود را در ان پست سپری کرده است اما بعد از چند سال به پست دفاع مرکزی منتقل شد.
سرجیو راموس تابستان ۲۰۰۵ با قراردادی ۲۷ میلیون یورویی از سویا به رئال مادرید امد تا نهمین بازیکنی نام بگیرد که از سویا به رئال می اید. این بازیکن بعد از وین رونی گران ترین بازیکن نوجوان نام گرفت. او در رئال مادرید اکثرا در مرکز دفاع بازی می کرد اما در چند بازی اخیر در دفاع راست بازی می کند و شماره ۴ فرناندو هیرو را بر تن کرده است. او اولین گل خود برای رئال در لیگ قهرمانان را برابر تیم المپیاکوس زد. او در فصل ۲۰۰۰۷-۲۰۰۶ توانایی خود را در سانتر کردن نیز نشان داد و همچنین خطرناکترین بازیکن رئال در هوا نیز بود او در فصل گذشته ۵ گل را با ضربه سر به ثمر رساند.
در سال ۲۰۰۴ برای اولین بار برای تیم ملی اسپانیا برابر تیم چین به میدان رفت تا در سن ۱۹ سالگی جوانترین بازیکن ملی پوش اسپانیا در ۵۵ سال گذشته باشد او این رکورد را در اختیار داشت تا زمانی که فابرگاس این رکورد را شکست.
جزئیات:
او یک خواهر ( میریان ) و یک برادر بزرگتر ( رنه ) دارد که وکیل او نیز محسوب می شود.
در دست راست او باندی پیچیده شده است که برای او و برادرش مفهوم خاصی دارد.
بر روی بازوی چپ او نیز نوشته شده است ( من هرگز شما را فراموش نخواهم کرد )
کلا بر روی جاهای مختلف بدن او جملات زیادی خالکوبی شده است.
در تیم ملی اسپانیا بیشتر با فرناندو تورس دمخور است.
منبع:
کد:http://imania999.blogfa.com/post-123.aspx
درباره باخت بگم كه اشكال نداره، خيلي فصل ها با باخت شروع كرديم و در نهايت قهرمان شديم
تاپيك هم وقتي بازي ها بيشتر بشه، كم كم شلوغ ميشه
خوب ظاهرا كالدرون در آخرين لحظه، باز هم سعي خودش رو كرد كه ويا رو به خدمت بگيره و به درخواست مربي تيمش ( خريد يك مهاجم براي تكميل خط حمله ) جواب مثبت بدهد، اما والنسيا همانطور كه قبلا گفته بود، ويا و سيلوا را جايي نميفرسته!
اينبار اين پيشنهاد مبلغ 55 ميليون يورو بوده!
بچه ها اين خبر خيلي جالبه!
ظاهرا كالدرون تمام حرفاش يك بازي زيركانه بوده! منظورم سر جريان روبينيو هست! آخه اصلا قرار نبوده اون بره چلسي، بلكه قرار بوده بره منچستر سيتي !
كالدرون خطاب به روبينيو گفت: روبينيو، تو باختي!
درحالي كه همه فكر ميكردن روبينيو و چلسي دو زوج خوشبخت در آينده خواهند بود و چلسي همينطور پيشنهاد خود را بالا ميبرد و روبينيو بيشتر ساز مخالف ميزد، رومان كالدرون و همدست وي، مياتوويچ، يه درس فراموش نشدني بهش دادن! اونا با بازار گرمي، قيمت رو بالا بردن و در نهايت روبي به چلسي نرفت! حالا هم چلسي بازي رو باخت هم روبينيو! و كالدرون با پولي كه گيرش اومد، برد!
بطور رسمي اعلام شد كه روبينيو به منچستر سيتي پيوست!
مبلغ انتقال: 42 ميليون يورو!
حالا بورو تو منچستر سيتي گم و گور شو!!!
اره منم شنیدم.خبر عجیبی بود.روبینیو آینده ی درخشانشو از دست داد.نقل قول:
یعنی روبینهو رفت منچستر سیتی ..چه خبری...
آره از يك يا دو فصل ديگه البته!نقل قول:
چرا همه اين مايه دارا ميرن ليگ اينگيليس؟ بيان اسپانيا خو:31:
مادريد باشگاه رئال مادريد، روبسون دسوزا معروف به روبينيو بازيكن برزيلي خود را به مبلغ ۴۲ميليون يورو فروخت.
روزنامه لاوانگوارديا چاپ مادريد روز سه شنبه ضمن اعلام اين مطلب گزارش داد : مقامات باشگاه رئال مادريد، دوشنبه شب در آخرين دقايق پيش از خاتمه زمان نقل و انتقالات بازيكنان فوتبال اين كشور، روبينيو را به باشگاه منچسترسيتي انگليس فروختند.
در حاليكه برنارد شوستر سرمربي تيم رئال مادريد با فروش اين بازيكن مخالف بود، اما اصرار روبينيو و شرايط نابساماني كه تاكيد وي براي خروج از باشگاه رئال مادريد ايجاد كرده بود، مقامات اين باشگاه را به موافقت در انتقال وي به منچسترسيتي وا داشت.
روبينيو در چند روز گذشته تمايل خود را به انتقال به باشگاه چلسي انگليس كه حاضر به پرداخت ۳۲ميليون يورو براي خريداري وي بود ابراز كرده بود اما مقامات باشگاه رئال مادريد حاضر به فروش وي كمتر از مبلغ ۴۵ميليون يورو نبودند.
رامون كالدرون دوشنبه شب در برنامههاي مختلف راديويي و تلويزيوني اعلام كرد: روبينيو با مشكل روحي مواجه شده بود و درخواست خروج از رئال مادريد را داشت و به اين خاطر با انتقال وي موافقت شده است.
خاطرنشان ميشود، در آغاز فصل تابستان، مطبوعات اسپانيا اعلام كردند كه مقامات رئال مادريد ۱۰۰ميليون يورو براي خريد بازيكنان جديد بويژه كريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي باشگاه منچستريونايتد اختصاص داده اند.
اين در حاليست كه مقامات اين باشگاه نه تنها نتوانستند رونالدو را جذب كنند بلكه يكي از بازيكنان اصلي خود را نيز از دست داده اند.
بسياري از مطبوعات اسپانيا، عملكرد مقامات باشگاه رئال مادريد در اين زمينه را به باد انتقاد گرفته و آن را فقدان برنامه ريزي صحيح براي خريد بازيكنان جديد توصيف كرده اند.
بيش از ده هزار نفر با امضاي يك طومار اينترنتي، خواستار انتخاب ايكر كاسياس دروازه بان تيم رئال مادريد اسپانيا براي دريافت جايزه بهترين بازيكن سال اروپا شدند.
استبان پارو شهردار شهر موستولس در حومه مادريد كه كاسياس در آن بزرگ شده است به خبرنگاران گفت: ۱۰۴۵۸نفر از روز ۲۵اوت تاكنون اين طومار را امضا كرده اند. طرفداران كاسياس تا روز ۳۱اكتبر فرصت دارند طومار فوق را امضا كنند. سپس اين طومار به مجله فرنس فوتبال فرستاده ميشود. جايزه Ballon d'Orكه يكي از معتبرترين جوايز فوتبال در اروپا است از سال ۱۹۵۶تاكنون هر ساله بعد از رايگيري از خبرنگاران و مسوولان اين حوزه توسط مجله فرنس فوتبال به بهترين بازي سال اروپا داده ميشود. كاسياس كاپيتان تيم ملي فوتبال اسپانيا بعد از اينكه دو پنالتي را در جريان پيروزي تيم ملي فوتبال كشورش مقابل ايتاليا در يك چهارم نهايي يورو ۲۰۰۸گرفت، به يك قهرمان ملي تبديل شد. اسپانيا اين مسابقه را بعد از تساوي بدون گل در وقت اضافي، با نتيجه ۴بر ۲در ضربتات پنالتي برد. لف ياشين از تيم دينامو مسكو روسيه، آخرين دروازه باني بود كه در سال ،۱۹۶۳جايزه بهترين بازيكن سال اروپا را دريافت كرد. كاكا هافبك برزيلي تيم آث ميلان ايتاليا نيز در سال ۲۰۰۷موفق به كسب اين جايزه شد.
سلام علیکم :
خوب به همین سادگی به همین بدمزگی روبینهو رو هم از دست دادیم.
و در مقابل تنها توانستیم ما رافا رو بیگریم که اصلا با هم دیگه هم پست هم نیستند.
والا من موندم به کارهای این اقای کالدرون که چطوری برنامه ریزی کرده و اون برنامه های طرح a & b که میگفت کجا شد.
در کل باید بگم که فقط باید امیدوار به نقل و انتقالات زمستانی بود و گرنه فاتحه گرچه من باید خدمت دوستان عزیز بگم که به این تیم و ترکیب فعلی ایمان دارم و اگر اشنایدر برگرده دیگه اصلا نیازی هم فک نکنم بجز مهاجم داشته باشیم.
و دیگر اینکه خدمت شما دوستان گرامی عرض کنم برباتف هم که رفت منچستر حالا فکر کنید اگه رونالدو برگرده چه ترکیب خوفی داره منچستر واقعا بازی برباتف و کلا سبکش عالیه .
در اخر هم معذرت که دیر پست میدم مشکلش دست خودم نیست میدونی.
یا حق
دوستدار شما احمد
زنده باد رئال مادرید
خوب بچه ها، پله در اظهار نظري گفت كه روبينيو نياز به مشاور داره!
پس از انتقال روبينيو از رئال به منچستر سيتي، پله اظهار كرد: "چلسي بسيار خوش شانس بود، اين بازيكن خيلي بد، مشاوره شده بود!"
"اين اتفاق يكي از شرم آور ترين، اتفاقات در فوتبال برزيل بود! روبينيو براي بچه ها يك الگو هست، اما رفتاري كه از خودش نشان داد، مانند يك شخص نمونه نبود!"
"ما شرمسار هستيم كه همچين بازيكني را به جهان فوتبال عرضه كرديم!"
من که تو دلم کلی .. نثار عوامل شبکه 3 و مجموعه ترانه مادری کردم.آخه رئال داره بازی میکنه بعد اومدن تکرار آخرین قسمت ترانه مادری رو واسه بار دوم میزارن...آدم چی بهشون بگه...نقل قول:
ما هم الجزیره داریم.ولی ساعتش رو نمیدونستم.فکر میکرده ساعت 12 بازی دارن...نقل قول:
این بازی رو الجزیره فقط با گزارش انگلیسی پخش کرد:31:نقل قول:
ببخشید من 10 به وقت خودمون رو گفتم.ولی یکی بهم گفت بازی ساعت 12 ه.11:30 شروع شده بود:31:نقل قول:
فدا سرتون.میگم یکی رو بزاریم که 1 روز قبل هر بازی ساعت دقیقش رو بگه...ممنون میشیم....
وای.اسم این مزدکه رو نیارین.که تا اسمش میاد تو دلم شروع میکنم بهش ... دادن.ماه رمضونی نمیخوام گناه کار شم:31:نقل قول:
نقل قول:
وای عجب خبر خوشحال کننده و ناراحت کننده ای.اول اینکه ما بهش احتیاج داشتیم.ولی این پولکی نارگیل کله .. باید میرفت(با عرض پوزش از محمد جان)
(هرچند گلهای حساس پارسالش و ماچ هایی که بعد از زدن گل واسش میفرستادم رو یادم نمیره:41:)ولی بد کرد با رئال و هواداراش.حالا پول ندادند.نمیدونم میخواستن جای پول بدنش به منچستر یا هر چیز دیگه ای.حق نداشت انقده دم از رفتن بزنه و تهدید کنه.رفت که رفت.به درک..........با فروشش 42 میلیون یورو گیر رئال اومد(البته یه درصدیش رو میدن خودش.ولی نمیدونم چقدر:دی).ولی اگه میموند و یه فصل هی قر میزد.نه خوب بازی میکرد.اعصاب همه رو هم خورد میکرد.فصل بعد هم میرفت بدون اینکه پولی گیر رئال بیاد....
ولی جاش خالی میمونه...کاش زودتر از اینها یکی رو به جاش گرفته بودیم...
منم حرف پله رو تایید میکنم:دی
الجزیره اسپورت روی نایل ست میگیره؟نقل قول:
گويا بعضي از اين شايعه درس كنا گفتن كه اين ماشين گلزني ما ميخواد بره سيتي!
اما امروز نيسروي كامل توضيح داد كه در مادريد خوش حال است و اصلا فكر بازگشت به ليگ برتر اينگليس رو نداره و طرفداران منچستر يونايتد خيالشون راحت باشه!
وي همچنين در اين باري كه از تيم ملي خداحافظي كرده، توضيح داد و گفت كه بسيار ناراحت هست كه ديگه جزء نارنجي پوش هاي هلند نيست، اما نياز داشت تا با اين كار زماني استراحتي داشته باشه و انرژي خودش رو بدست بياره تا به اين وسيله بازي خودش رو بهبود ببخشه.
خوب خبر جالب اين كه پيتر كنيون، كه نميدونم چي كاره ي چلسي هست ( فكر كنم سخن گو و وكيل چلسي براي خريد روبينيو ) گفت كه چلسي هرگز حاضر به پرداخت اون پولي كه مارديد درخواست كرده بود نبود چون تصور نمي كنيم روبينيو ارزشي در اندازه 40 ميليون يورو و بالاتر را داشته باشه!
راست میگه.40 میلیون کم پولی نیست.فکر کنم رئال واسه زیدان هم کمتر از اینها پول داد نه؟
سرجيو راموس، مدافع موفق و گرانقيمت رئال تا چند روز ديگر با پيشنهاد تميديد قرار داد به مدت 10 سال از سوي باشگاه خود مواجه خواهد شد.
"بسيار خوشحالم كه همچين قراردادي را تا چند روز آينده عقد خواهم كرد، آرزوي من بازي در مادريد است، اين تيم و اين شهر را دوست دارم" مدافع 22 ساله رئال اين سخنان را به خبرنگاران گفت.
"از حالا تمام نيرويم را به تيم ملي و رئال و اسپانيا خواهم داد" وي همچنين سخناني در باره تمايل بازنشتگيش و كنار گذاشتن فوتبال با پيراهن مادريد گفت.
بازيكن سابق رئال مادريد و حال منچستر سيتي در پاسخ به سخنان پله در باره ي خود گفت:
"در ابتدا بايد بگويم، هرچه پله بگويد قبول دارم، اما به واقع او جاي من نبود، اگر بود همان كاري را ميكرد كه من كردم! "
"رئال من را نمي خواست، اگر آنها روي من حساب مي كردن، من نيز باشگاه را ترك نمي كردم، اين چيزي بود كه به كالدرون گفتم"
"من توقع نداشتم كه من را به عنوان بخشي از پولشان براي خريد C.Ronalo با منچستريونايتد و يا جاي ديگر بدهند، هدف اصلي من بازي در چلسي بود، جايي كه واقعا من را ميخواستن"
"زماني كه فهميدم به منچستر سيتي كه در آخرين دقايق به من پيشنهاد داد منتقل شده ام، گريه ام گرفت، ميتونيد از كالدرون بپرسيد"
"من براي بيرون رفتن گريه نكردم، من فقط بهش گفتم كه ديگه نمي خوام اونجا باشم، براي همين خواستم كه از تيم جداشم"
سلام به همه....
میگم چرا اینجا اینقدر خوابیده؟!!!!
ما باید بشیم همون بچه هایی که این تاپیک رو تا حد انفجار رسوندن...درست مثل شبی که قهرمان شدیم....
به هر حال من یه چند تا خبر براتون میزارم....
روبرتو كارلوس، مقامات رئال را به باد انتقاد گرفت
روبرتو كارلوس مدافع برزيلي و ستاره سابق باشگاه رئال مادريد، رئيس و مدير فني باشگاه رئال مادريد را به خاطر بيهوده كاري و لودگي كه در فصل نقل و انتقالات تابستاني انجام دادند، آماج انتقاد قرار داداسطوره
سابق ورزشگاه سانتياگو برنابو كه اكنون فوتبالش را در ليگ فوتبال تركيه در باشگاه فنرباغچه پيگيري ميكند، خوان كالدرون رئيس و پدراگ مياتوويچ مدير فني رئال را به خاطر سياستگذاري غلط و ناكامي در بازار نقل و انتقالات مقصر ميداند.
كارلوس معتقد است: كالدرون و مياتوويچ كساني هستند كه در زمينه مديريت و اداره يك باشگاه هيچ تجربهاي ندارند.> وي ادامه داد: -فلورنتينوپرز در زمان مديريتش توانست بدهيهاي باشگاه را بپردازد و اكنون در هيات مديره شاهد حضور اين دو نفري هستيد كه اصلا نمي دانند، چه ميكنند.
ستاره چپ پاي فنرباغچه سپس به همدردي با روبينيو، مهاجم هموطنش پرداخته و گفت او در تمام ماه گذشته به خاطر اصرار بر پيوستن به چلسي تحت فشار قرار داشت و كاملا براي او قابل درك است كه چطور ناگزير شد در ازاي ۴۲ ميليون يورو با منچسترسيتي قرارداد امضا كند.
وي گفت: حال روبينيو را ميفهمم. رئيس و مدير فني باشگاه احترامي براي او قائل نشدند. در حاليكه بازيكنان فوتبال يعني ما كالا نيستيم. آنها اين موضوع را هنگامي هم كه فكر ميكردند به امضاي قرارداد با كريستيانو رونالدو نزديك شده اند، فراموش كرده بودند.
كارلوس بعد از تقريبا يك دهه بازي در سانتياگو برنابو، در سال ۲۰۰۷تيم رئال مادريد را به دليل خودداري باشگاه از تمديد قراردادش با شروط بهتر به مقصد تركيه ترك كرد و روابطش با اين باشگاه همچنان تيره است.
-------------------------------------------------
البته شکی نیست که این فصل نقل و انتقالات برای رئال یه کابوس بود...ولی این هم از وقتیکه از رئال رفت دیگه با مسئولین تیم هی ساز مخالف میزنه....
گذر كاروان دل بوسكه از دروازه آراگونس -داويد ويا تك مهاجم تيم ملي اسپانيا است
سرمربي تيم ملي اسپانيا همان راهي را براي رسيدن به جام جهاني 2010 طي مي كند كه آراگونس مربي
قبلي طي كرده است.
به نقل از آس، ويسنته دل بوسكه، سرمربي سابق رئال مادريد و كنوني تيم ملي فوتبال اسپانيا، همان بازيكناني را دعوت كرد كه لوئيس آراگونس به كمك آنها در يورو 2008 به قهرماني رسيد.
نوع تمرين دل بوسكه نيز دقيقا مشابه آراگونس است و بازيكنان اسپانيا عقيده دارند تغيير تاكتيكي را در اين مدت تجربه نكرده اند.
بازيكنان دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتبال اسپانيا با رفتن داويد ويا به نوك خط حمله، اطمينان پيدا كردند كه دل بوسكه ادامه دهنده راه آراگونس به صورت مطلق و بدون تغيير است.
كاسياس: اميدوارم دلبوسكه موفق باشد.
ايكر كاسياس سنگربان تيم ملي اسپانيا با يادي از خاطرات گذشته از هماهنگي بازيكنان و سرمربي جديد سخن گفت.
پس از آنكه ويسنته دل بوسكه سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا مردانش را به اردوي آمادگي تيم ملي براي شركت در رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2010 دعوت كرد، كاسياس در گفت و گويي اظهار داشت: "دوران بسيار خوبي را با آراگونس داشتيم.
در حال حاضر هم همه ميتوانند متوجه شوند كه چه جو خوب و دوستانهاي در اردو بين بازيكنان و كادر فني جديد وجود دارد. اميدوارم دلبوسكه بتواند
همانگونه كه در رئالمادريد موفق بود، در تيم ملي نيز به موفقيت دست يابد. مطمئناً بازي به بازي بهتر خواهيم شد."
قرارداد مادام العمر راموس منعقد مي شود.
باشگاه رئال مادريد در نظر دارد قرارداد چند بازيكن خود را به صورت مادام العمر تمديد كند.
به نقل از لارازون، سرجيو راموس به زودي مانند برخي بازيكنان قديمي رئال مادريد، قراردادي مادام العمر با باشگاه منعقد خواهد كرد.
سرجيو راموس در اين خصوص گفت: داشتن چنين قراردادي به هيچ وجه براي من و هم تيمي هايم جنبه مالي ندارد؛ بلكه يك افتخار بزرگ محسوب مي شود.
وي گفت: هميشه دوست داشتم در موزه برنابئو حضور داشته باشم. اكنون به آروزي خود رسيده ام. به صورت مادام العمر يك مادريدي هستم و اين برايم يك پيروزي بزرگ است.
------------------
پ.ن:این خبر تکمیلی بود...
رئال مادريد پيشنهاد فروش نيستلروي را رد کرد.
پس از قطعي شدن فروش "روبينيو" برزيلي به باشگاه منچسترسيتي، باشگاه رئال مادريد اعلام کرد: منچستري ها پيشنهاد خريد "رود فان نيستلروي" را نيز مطرح کرده بودند که مورد موافقت قرار نگرفت .
به گزارش روزنامه مارکا، هيچ ترديدي نيست که "گروه سرمايه گذاري ابوظبي" اراده خود را براي تبديل منچسترسيتي به بزرگترين باشگاه ليگ برتري و احياي نام و اعتبار گذشته آن جزم کرده است.
اراده و انگيزه آنان وقتي ثابت شد که بلافاصله بعد از به دست گرفتن مالکيت باشگاه، روبينيو را در آخرين فرصت باقي مانده از فصل نقل و انتقالات به مبلغ 32 ميليون پوند که رکورد بريتانياست، از رئال مادريد به عضويت گرفته و هواداران را شگفت زده کردند.
اکنون نيز براي اينکه نشان دهند چقدر ثابت قدم هستند، اخباري از تلاش "سليمان الفهيم" رييس گروه، براي جذب "رود فان نيستلروي" با ارايه پيشنهادي فوق العاده شنيده مي شود.
با وجود اينکه رقم دقيق پيشنهاد گروه ابوظبي افشا نشدهاست، روزنامه مارکا چاپ مادريد، اعلام کرد: الفهيم مبلغي را به "رامون کالدرون" همتاي خود در
باشگاه رئال و مدير فني او "پدراگ مياتوويچ" پيشنهاد کرده اما روساي سانتياگو برنابو از وسوسه اين پول هنگفت گريخته و حاضر به فروش نيستلروي نشده اند.
علاوه بر اين باشگاه زنيت سن پترزبورگ نيز بعد از پيشنهاد 25 ميليون يورويي بابت به عضويت گرفتن "گونزالو هيگواين" بازيکن 20 ساله رئال، پاسخ رد شنيده است.
چندي پيش رود فان نيستلروي تصميم گرفت با فوتبال ملي خداحافظي کند تا بتواند تمامي زمان خود را وقف
تيم باشگاهي اش، رئال مادريد کند.
مهاجم هلندي کهکشاني ها در نشست رسانه اي در پاسخ به پرسش هاي خبرنگاران مبني بر کناره گيري خود از تيم ملي کشورش گفت: "اميدوارم اين تصميم به من اجازه دهد که سال ها در رئال مادريد باقي
بمانم".
وي همچنين پيرامون تصميم روبينيو در مورد جدايي از رئال مادريد گفت: "من به طور کامل به تصميم او احترام مي گذارم".
*نظر شما در مورد پديده مولتي ميليونري در فوتبال انگليس چيست؟ شايعه ها از چک سفيد منچستر سيتي براي شما خبر مي دهند.
اين مساله براي من اهميتي ندارد چرا که ترجيح مي دهم در اين باشگاه باشم. درباره آن در روزنامه چيزهايي خواندم اما هيچکس چيزي به من نگفته است. وضعيت در انگليس به اين ترتيب است اما بازيکنان به
مسائل مهمتر از پول فکر مي کنند.
*فکر مي کنيد ترکيب فعلي قادر به تلاش براي کسب سه جام در يک سال است؟
به نظر من اين تيم از کيفيت بالايي برخوردار است و ما براي کسب تمامي عنوان ها تلاش خواهيم کرد اما رسيدن به اين هدف آسان نخواهد بود. هيچ چيز آسان نصيب ما نخواهد شد و تمامي رقابت ها دشوار
خواهند بود اما رئال مادريد راه پيروزي را خوب مي داند. بازيکنان با تجربه بسياري در تيم هستند و شک ندارم که اين مساله به ما کمک خواهد کرد.
*فکر مي کنيد کنار کشيدن از تيم ملي تصميم درستي بود؟
در اين روزها، تمرين به بهترين شکل ممکن، کمي بهبود يافتن و تفکر در مورد بازيهاي آينده براي من بسيار مهم است. اميدوارم اين تصميم به من اجازه دهد که سال ها در اينجا باقي بمانم.
*در حالي که خيلي ها باشگاه خود را به قصد تيم ملي ترک مي کنند عجيب است که شما خود را کنار کشيديد؟
بله. من 10 سال براي تيم ملي بازي کردم اما زمان خداحافظي ام فرا رسيده بود. به خوبي نسبت به ميزان دشواري فصل هاي بلند به دليل تعداد بالاي بازي ها آگاهي دارم. براي من داشتن زمان کافي براي
بهبود يافتن و تمرين در بين بازي ها بسيار مهم است.
*از نظر شما يک بازيکن چرا بايد رئال مادريد را ترک کند؟
هرکس دلايل خودش را دارد و فکر مي کنم که بايد به اين دلايل احترام گذاشت. اميدوارم روبينيو دوران خوبي را سپري کند چرا که از نظر شخصي به او علاقه بسياري دارم. او همواره در تيم خوب کار مي کرد و در
نزد اعضاي تيم نيز محبوب بود. اين مساله از اهميت بالايي برخوردار است. از بابت تصميم نهايي او غافلگير شدم چرا که فکر مي کردم راهي چلسي خواهد شد. من به طور کامل به تصميم او احترام مي گذارم.
*باپتيستا، سولدادو و روبينيو از تيم جدا شدند. آيا شما و رائول در خط حمله تحت فشار هستيد؟
تيم ما چهار مهاجم در اختيار دارد: ساويولا، هيگوآيين و ما دو نفر. فکر مي کنم اين تعداد مهاجم براي اين زمان کافي است. ما به معناي واقعي تمرين مي کنيم و در انديشه پيروزي در بازي ها هستيم. درحال
حاضر امکان جذب بازيکنان جديد وجود ندارد و ما تنها به بازي هاي پيش رو فکر مي کنيم نه در مورد کريستيانو رونالدو، روبينيو و سايرين. ما بايد با همين ترکيب به فکر کسب تمامي عنوان ها باشيم.
*روبينيو گفت رئال مادريد را ترک مي کند چون مي خواهد بهترين بازيکن جهان شود.
اين تصميم او است. گمان مي کنم او با مالکان جديد منچستر سيتي پيرامون برنامه هاي آينده باشگاه در مورد خودش گفت و گو کرده است. بايد صبر کنيم و ببينيم چه مي شود. موقعيت او و باشگاه هردو پيچيده
بود. ما نبايد از حرکت بايستيم.
*چندي پيش سالگادو گفته بود که بازيکنان هلندي بيش از برزيلي ها قابل اطمينان هستند.
نمي دانم. فکر نمي کنم مي توان گفت که تمامي هلندي ها يا تمامي برزيلي ها اينگونه و آنگونه هستند. فکر مي کنم اين تيم بازيکنان حرفه اي و قابل اتکاي بسياري دارد. حرفه اي بودن لازمه منطقي هر
بازيکني است که به يک تيم مي پيوندد. اگر شما بردباري پيشه نکنيد خيلي زود از تيم کنار مي رويد.
*غيبت روبينيو به اين معني است يک بازيکن کمتر براي ارسال پاس هاي منجر به گل در تيم وجود دارد.
موقعيت فعلي به اين ترتيب است. روبن تنها بازيکن کناري ما است اما هيگوآيين هم به نحوي توانايي بازي در اين پست را دارا است. اميدوارم روبن در اين فصل مشکلي نداشته باشد. ما بايد مراقب اين موقعيت
از زمين باشيم و فکر مي کنم باشگاه در حال حاضر بسيار درست عمل مي کند.
این رو بخونید!
مقامات باشگاه رئال مادريد اسپانيا براي حفظ مهاجم هلندي خود چك سفيد دادند.
به نقل از ماركا، پس از ترك رئال مادريد از سوي روبينيو به مقصد منچستر سيتي، مسئولان اين تيم اسپانيايي براي جبران اين ناكامي و محبوبيت از دست رفته در ميان هواداران، در اقدامي عجيب و بي سابقه
براي تمديد قرارداد رود فان نيستلروي، چك سفيد صادر كردند.
ماجرا از اين قرار است كه رئال مادريد چك دريافتي از حساب گروه تجاري ابوظبي بابت فروش روبينيو به منچستر سيتي را به رود فان نيستلروي تحيل داده و در چك سفيدي از وي خواسته تا كمبود اين مبلغ را خود يادداشت كند.
جدا از اين اقدام شگفت انگيز كه بيشتر به يك لجبازي مالي شبيه است، رود فان نيستلروي از هر گل زده خود در ليگ قهرمانان اروپا مبلغ 100 هزار يورو اضافي دريافت خواهد كرد.
مهاجم آرژانتيني رئال مادريد سخنان اخير سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در مورد رائول را خط داده شده و غرض ورزانه دانست.
به نقل از آس، گونسالو هيگواين، جوان آرژانتيني رئال مادريد گفت: دعوت نكردن يك بازيكن به تيم ملي فقط به مربي ربط دارد و كسي نمي تواند در اين مسئله دخالت كند؛ اما توهين به بازيكن دعوت نشده مقوله
ديگري است.
دو روز پيش دل بوسكه در مورد رائول گونسالس گفته بود كه كاپيتان رئال مادريد ديگر تمام شده و بايد از فوتبال خداحافظي كند و مقامات رئال مادريد بيهوده مي كوشند از وي يك سمبل يا فلسفه رائوليسم ميان
هواداران بسازند. او هرگز در حد اسطوره هايي چون برنابئو يا پوشكاش نيست.
هيگواين در ادامه سخنان خود، در مورد اظهارات دل بوسكه گفت: رائوليسم غير قابل انكار است. اين يك فلسفه خود ساخته و تازه نيست؛ بلكه سالهاي سال است ميان هواداران ريشه كرده و همه آن را باور
دارند.
وي افزود: رائول به همان دليلي سمبل مادريد و بازيكن تمام ناشدني است كه برنابئو و پوشكاش بودند. بازيكن غير بومي رئال هستم؛ اما به اندازه مادريديها به شخصيت قابل احترام رائول، علاقه دارم.
-------------------------------------------
دیگه حالم از این دلبوسکه بهم میخوره...باوجود حضور ایکر و راموس،امیدوارم اسپانیا به جام جهانی نره تا این رو بندازن بیرون...
مهاجم هلندي تيم رئال مادريد فاش ساخت يك نماينده باشگاه منچسترسيتي انگليس با وي تماس گرفته است.
به نقل از بي بي سي، رود فان نيستل روي گفت: در شرايطي كه مشغول مذاكره با باشگاه رئال براي تمديد قراردادم بودم، نماينده باشگاه منچسترسيتي با من تماس گرفت و پيشنهادي را ارائه كرد.
اين مهاجم بيان داشت: با احترام به اين پيشنهاد، در همان لحظه از طريق مدير برنامه هايم پاسخ منفي دادم، زيرا بحث حضور در اين تيم انگليسي براي من مهم نيست.
اين مهاجم 32 ساله هلندي بيان كرد: براي من در حال حاضر رئال مادريد حائز اهميت است. خواهان ادامه و استمرار همكاري ام با اين باشگاه بزرگ اسپانيايي هستم و به شرايطي كه ازطرف منچسترسيتي و هر تيم ديگري به من پيشنهاد شود، فكر نميكنم.
با توجه به تغيير و تحول در مديريت باشگاه منچسترسيتي و حضور يك شركت اماراتي به عنوان مالك و سهامدار، اين باشگاه در صدد است تا ستارگان بزرگ اروپا و جهان را استخدام كند.
اين تيم چندي پيش روبينيو مهاجم برزيلي رئال مادريد را جذب كرد
-----------------------------------
ایول به داش رود خودمون....بعضیها باید یاد بگیرن....
زندگینامه برند شوستر....(عمل سخت کپی پیست رو انجام دادم!)
برند شوستر(سرمربی حال حاضر رئال مادرید)متولد ۲۲ دسامبر ۱۹۵۹ در شهر آوسبورگ در آلمان غربی هست.
پدر برند دیتریچ کارگر ساختمان و مادرش ژیسلا خانه دار بود.پدر برند هفت سال پیش درگذشت.
برند فوتبال رو از ۴ سالگی با بازی در خیابانهای شهر بزرگ و قدیمی آوسبورگ واقع در ۴۰ کیلومتری مونیخ شروع کرد.
برند علاقه ی زیادی به درس خوندن نداشت و هر وقت از مدرسه بر می گشت قبل از اینکه تکالیفش رو انجام بده به کوچه می رفت و ساعتها بازی میکرد.برند میتونست با بچه های بزرگتر از خودش هم بازی کنه چون هم قدرتمند بود هم با تکنیک.
استعداد زیاد برند در بازی تو پست هافبک باعث شد معلمهای او اون رو به باشگاههای محلی از جمله باشگاه آماتورهای آوسبورگ معرفی کنن بعد از چند
سال بازی در این تیم برند به تیم اصلی آوسبورگ راه پیدا کرد و از همون طریق به تیم ملی زیر ۱۸ ساله های آلمان غربی هم تونست راه پیدا کنه.
بازیهای درخشان برند در این تیم باعث شد تا مسئولان تیم کلن به او توجه کنن و این بازیکن جوون رو به خدمت بگیرن.
برند از سال ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۰ در ۶۱ بازی با پیراهن کلن به میدان رفت و ۱۰ گل هم به ثمر رسوند.
اما بازیهای موثر برند به همراه استعداد بالاش باعث شد تا تیم بارسلونای اسپانیا برای به خدمت گرفتنش دست به کار بشه و به این ترتیب برند در سال ۱۹۸۰ به بارسلونا پیوست.
میشه گفت که بهترین دوران بازیگری برند در کل زندگیش برمیگرده به همین حضورش در بارسلونا.برند از سال ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۸ در بارسا فصلهایی رویایی رو پشت سر گذاشت.
اون در این سالها موفق شد با بارسا سه بار قهرمان لالیگا سه بار قهرمان جام حذفی یه بار قهرمان سوپر کاپ اسپانیا و یه بار هم قهرمان جام در جام باشگاههای اروپا بشه.
همچنین در سالهای ۱۹۸۲ و ۱۹۸۵ هم دوبار به عنوان سومین بازیکن برتر فوتبال اروپا شناخته شد.
برند در طول ۸ فصل حضورش در بارسا با پیراهن شماره ی ۸ خودش به یکی از ستونهای اصلی بارسا مبدل شده بود و حتی در مقطعی از حضورش هم به عنوان کاپیتان بارسلونا انجام وظیفه میکرد.برند در زمان حورش در بارسا ۱۷۰ بازی برای این تیم انجام داد و ۶۳ گل هم به ثمر رسوند.
اما برند که یه بازیکن جنحالی بود بعد از هشت سال پوشیدن پیراهن بارسا این تیم رو به قصد رقیب دیرینه یعنی رئال مادرید ترک کرد.
برند از سال ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۰ در رئال حضور داشت و با رئال هم سالهای خیلی خوبی رو گذروند.
برند در این مدت ۲ بار قهرمان لالیگا شد و یه بار هم قهرمان جام حذفی.شوستر با پیراهن رئال ۶۲ بازی رو انجام داد و ۱۳ گل به ثمر رسوند.
اما این آقای جنجالی بعد از رئال اینبار به رقیب رئال یعنی اتلتیکو پیوست و از سال ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۳ ۸۳ بار با پیراهن اتلتیکو به میدان رفت و ۱۱ بار هم موفق به گلزنی شد.
اتلتیکو آخرین ایستگاه برند به عنوان بازیکن در اسپانیا بود.اون به آلمان برگشت و از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۶ به عنوان بازیکن بایرلورکوزن به میدان رفت و در این مدت در ۵۹ بازی برای لورکوزن ۸ گل به ثمر رسوند.
بالاخره برند در آخرین فصل بازیگریش یعنی سال ۱۹۹۶-۱۹۹۷ به مکزیک رفت و به عضویت تیم پوماس مکزیک در اومد و در تنها ۹ بازی که برای این تیم انجام داد موفق به گلزنی نشد.
برند شوستر کلا در ۴۴۶ بازی باشگاهی که به میادین مختلف رفت موفق شد ۱۰۵ گل رو وارد دروازه ی حریفان کنه.
اما در عرصه ی ملی برند ۱۰ بازی برای تیم ملی زیر ۱۸ ساله های آلمان غربی انجام داد و ۲ گل به ثمر رسوند برای تیم ملی زیر ۲۱ ساله های همین کشور فقط یه بازی رو انجام داد و سرانجام برای تیم ملی بزرگسالان آلمان غربی ۲۱ بازی رو انجام داد و ۴ گل هم به ثمر رسوند.
شوستر در یورو ۱۹۸۰ در ایتالیا به همراه تیم ملی آلمان غربی قهرمان اروپا شد و به دلیل تاثیر زیادش در قهرمانی آلمانها تو همون سال به عنوان دومین بازیکن برتر فوتبال اروپا شناخته شد.
در کل برند شوستر به دلیل عملکرد بسیار خوبش در تیمهایی که بازی کرده همیشه به عنوان یکی از بهترین هافبک های تاریخ فوتبال اروپا شناخته میشه.
در عرصه ی مربیگری هم برند شوستر تا به حال تیمهای فورتنا کلن و کلن آلمان - خرز اسپانیا - شاختار اوکراین - لوانته ی و ختافه ی اسپانیا رو هدایت کرده و در حال حاضر هم به بزرگترین آرزوی دوران مربیگریش که هدایت تیم بزرگ و پرافتخار رئال مادرید هست رسیده.
اما یکم هم از زندگی خصوصی برند بگم که فقط یه خواهر به نام کلودیا داره که ۱۰ سال از اون کوچیکتره.در جوانی با دختری آلمانی به نام گابی ازدواج کرد که حاصل این ازدواج ۴ تا فرزنده.۲تا پسر به نامهای بنیامین و دیوید و ۲تا دختر به نامهای سارا و ربه کا.
ستاره فرمول يك اسپانيا و جهان: رئال مادريد درمورد "روبينيو" پيروز شد
قهرمان رقابتهاي فرمول يك و راننده تيم مك لارن به روزنامه ماركا گفت: روبينيو انسان پولدوستي نيست و من از اين واژه براي او استفاده نميكنم. او قصد ترك رئال مادريد را داشت و در پايان همين كار را كرد.
فرناندو آلونسوي اسپانيايي كه از هواداران نامدار رئال مادريد است، گفت: فكر ميكنم رئال مادريد را بايد به عنوان طرف پيروز در مورد مساله روبينيو شناخت چرا كه آنها دوست ندارند يك بازيكن ناراضي همه چيز را تحت تاثير قرار دهد. پيشنهاد دريافتي رئال براي روبينيو بد نبود.
آلونسو كه اين هفته خود را براي حضور در رقابتهاي spa grand prix در بلژيك آماده ميكند، پيروزي در اين رقابت را با پيروزيهاي رئال مادريد و بارسلونا در ورزشگاه خانگي خودشان مقايسه كرد.
وي گفت: اين رقابت و رقابت موناكو عنوانهايي هستند كه هر كسي مايل به كسب آنهاست. آنها برابر با بازي در سانتياگو برنابئو يا نوكمپ هستند. پيروزي در اين دو ورزشگاه بيش از سايرين ارزش دارد.
--------------------------
من که خیلی این فرناندو رو دوست دارم...کارش درسته...انصافا با اون قسمت صحبتهاش هم موافقم که قرمزشون کردم....