سلام
توی سلول A1 تاریخ 1393/07/10 ذخیره شده حالا میخوام سه ماه رو با سلول A1 جمع بزنم و در سلول دیگری بریزم ،چطوری این کارو بکنم ؟
A1=1393/07/10
A1+ ماه 3
B1=1393/10/10
Printable View
سلام
توی سلول A1 تاریخ 1393/07/10 ذخیره شده حالا میخوام سه ماه رو با سلول A1 جمع بزنم و در سلول دیگری بریزم ،چطوری این کارو بکنم ؟
A1=1393/07/10
A1+ ماه 3
B1=1393/10/10
یه کپی از همون شیت کنارش تهیه کن و بعد از همون paste value استفاده کن و اضافات رو هم میتونی پاک کنی
شما بهتره از ADD-In تاریخ شمسی استفاده کنیدنقل قول:
قابلیت های زیادی داره تفاضل دو تاریخ اضافه کردن عدد به تاریخ و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چگونه میتوانیم در اکسل 2010 اعداد را به حروف تبدیل کنیم مثلا 123 را به یکصد و بیست و سه تبدیل کنیم
در صورت وجود Add-Inی که بتونه این کار رو بکنه خبری ندارم ولی خود اون کار رو میشه با برنامه نویسی انجام داد، ما پروژه ی مشابهی داشتیم ولی به زبان Java تو دانشگاه. کدهاش همچین کم هم نبود.:n37:نقل قول:
با سلام تو پست قبلی فایلی را که پیوست کردم این کار را میکنه برای اینکار از تابع زیر استفاده کنید ( برای مثال عدد تو سل A1 هست )نقل قول:
کد:=ABH(A1)
سلام و خسته نباشید.من یه مشکل برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
من یه پروژه اکسل دارم درست میکنم که با استفاده از توابع اکسل هس واسه رشته حسابدای
شیت بندیو همه مواردو انجام دادم الان یه مشکل دارم.برنامه رو با اکسل 2010 ساختم اما روی اکسل 2013 میخام اجراش کنم و تحویل بدم.حالا توابع رو که وارد میکنم توی کادرش واس جداکنده از ; استفاده میکردم اما توی 2013 این سیمبول نیست.
یعنی هست اما با 2010 فرق داره و کلا برعکس هست.رو نقطه پایین و کاما بصورت 6 انگلیسی بالا.......وییندوزم 8.1 هست.یه بار از اول ویندوزو نصب کردم وبعد آفیس 13......اونموقع جواب داد اما همین ک درایورها رو نصب کردم دوباره همینجوری شده
امیدوارم که منظورمو رسونده باشم و بتونین راهنمایی کنین.
الانم روی ی سیستم دیگه با افیس 2010 میخام کارکنم.توی اکسل قسمت view اون تیک قسمت ruler رو میخام بردارم اما خودش تیک خورده و غیرفعال شده.کمرنگه...این مشکلو چطوری حل کنم؟
و یکی دیگه اینکه شیت هارو نشون نمیده اصلا.فقط یه دونه شیت رو نمایش میده.مشکل از چیه ؟
منظور شما فکر کنم جدا کننده های آرگومان های توابع باشه . این بستگی به تنظیمات ویندوزتون داره شما تو قسمت کنترل پنل جایی که زبان را و اعداد را تنظیم میکنید ( الان دسترسی به محل دقیقش را ندارم ) ( تو بعضی سیستم ها , هست و بعضی سیستم های دیگه ; )
سوال دوم را متوجه نشدم
سوال سوم : منظورتون اینکه موقع باز کردن اکسل خام فقط یه شیت نشون میده؟
اگه اینجوریه مشکلی نیست تو آفیس 2013 کلا یه شیت به صورت دیفالت هست
با سلامنقل قول:
من این فایلی که برای داونلود گذاشته بودین، داونلود کردم و استفاده نمودم. می خواستم ببینم خاصیت این فایل چه خصوصیتی دارد؟ چون من تو اکسل خودم ، فایل جدید این توابع رو نمیاره؟
به طور خلاصه چکار کنم این توابع تو اکسل من بصورت پیش فرض باشد؟
توسط کد نویسی ( vba) این کار صورت پذیرفته شما برای هر فایلی که بخواید این توابع را شامل بشه ابتدا Alt+F11 را بزنید و وارد محیط vba بشید بعد طبق عکس مواردی که با فلش نارنجی رنگ مشخص شده را با درگ کردن به فایل خودتون که از قبل باز کدید درگ کنید ( در اینجا Book 1 فایل مورد نظر ماست ) بعد با فرمت xlsm یا 2003 سیو کنیدنقل قول:
اقا من مشکلم همین جداکننده آرگومان ها است.توی ی ورژن آفیس , هست و توی ی ورژن دیگه ;نقل قول:
حالا مشکل من اینه ک توی افیس 13 و ویندوز 8.1 این علامت برعکس شده.منظورم این علامت هست ; این الان برعکس شده بصورت بالا وپایین.یعنی نقطه پاییین اون کاما بالا بصورت شیش انگلیسی.این تنظیماتی میگید توی کنترل پنلل هستو اگه دقیق ببگیید ممنون میشم...........گیر کردم حسابی
با سلامنقل قول:
یکجا دیدم که این توابع رو میفروشن(20 تومن) غیر این روش فرمودین راه دیگر نیست بصورت built in در اکسل باشه که هر فایل جدید این مشخصات را داشته باشد؟
نه متاسفانهنقل قول:
لطفا مشاهده نمایید ( یکی از دوستان این ویدیو را تهیه کرده . با تشکر از آقای بحرانی)نقل قول:
دوستان عزیزم
سلام ، چند فایل اکسل دارم که قبلاً بدون هیچ مشکلی کار میکردند ولی مدتی است که مشکلی پیدا شده و فایلها در هیچ کامپیوتری باز نمی شوند . وقتی میخواهم فایل را باز کنم این پیام :Excel found unreadable content in(File Name) do you want to recover وقتی دستور ریکاور میدهی پس از مدتی پیام میدهد که قادر به ریکاور نیست
آیا راهی برای بازیافت این فایل ها سراغ دارید؟ ممنون میشوم راهنمائی کنید:n14:
امکانش هست فایل را قرار بدید تا بررسی بشه؟
مرسی دستت درد نکنه
با سلام .دوستان من در اکسل چارت سازمانی کشیدم اما خیلی بزرگ شد . وقتی تنظیماتش ومیارم که کل چارت توی یک صفحه جا شه خیلی ریز میشه -یعنی پرینت که میگیرم کل صفحه خالیه و چارت خیلی ریز او وسط هست ! خواهشا یکی سریعا کمکم کنه - چیکار کنم؟ ممنو ن
برای رسم چارت سازمانی بهترین روش استفاده از نرم افزار visio هست بهتره امتحان کنید
ممنون از پاسخ تون - من با کشیدن چارت تو اکسل مشکلی ندارم فقط نمیدونم چه طوری چارت به اون بزرگی و چه جوری تو یه صفحه جا بدم !!
سلام می خواستم بپرسم
چطور می تونم Break page که ایجاد شده را وقتی صفحه روی حالت نمایش Normal هستش
ببینم
؟؟؟
سلام این چند سوال خیلی وقت پیش پرسیدم میشه جواب بدید
مممنونم
1- ردیف ها (ستون هایی) را انتخاب می کنم
می خوام همه چی به جز ردیف های در انتخاب شده پاک شوند؟
2- ردیف ها (ستون هایی) را انتخاب می کنم
می خوام به شیت جدیدی منتقل شوند (به دستی نباشه)
3- ردیف ها (ستون هایی) را انتخاب می کنم
می خوام به فایل اکسل جدیدی منتقل شوند (به دستی نباشه)
سلام چقدر انجمن اکسل سوت و کور شده
قبلا سریع بچه ها جواب می دادن
سلام ببخشید من چند بار این پست رو دیدم و خوندم ولی متوجه نشدم لطفا اگه میشه فایل نمونه بذارید تا اگه شد کمک کنیمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز مطمئن باش اگر کسی جواب سئوال شما رو بد.نه حتما کمک میکنه
سلام
دوستان توروخدا یکی اینو راهنمایی کنه
من تو هر سلول اکسل که شماره تلفن وارد میکنم صفره اولش میره..
به طور مثال
09127618613
وقتی وارد سلول میشه
9127618613
حالا چیکارکنم که نره؟؟؟؟؟؟؟؟
یه فرمول پیدا کردم که اینکارو میکنه
وقتی میزنی
="09127618613"
خوب حالا چطوری این فرمولا تو مثلا 40 تا سلول بعدی هم کپی کنم به راحتی؟؟؟؟
اگرم راه دیگه بلدین ممنون میشم
احتیاجی به فرمول نیست .. کافیه فرمت سلولهایی که می خوای شماره وارد کنی رو به text تغییر بدی..!
جوابی که دوستمون داده چاره کارتون هست اما...نقل قول:
چون شما شماره هاتون را از قبل نوشتید ( اگر هنوز شماره ها را ثبت نکردید راهکار دوستمون را به کار ببرید ) فرمت سل را بر روی Text بگزارید و بقیه اش را هم طبق دستور زیر پیگیری کنید
در سل مجاور شماره تلفن صفر را قرار بدید و در خانه کناری آن فرمول زیر را بنویسید
توضیح 1: فرض بر این بوده که شماره تلفن در A1 و صفر در B1 نوشته شده و شما فرمول را در C1 نوشته ایدکد:=B1&A1
توضیح 2 : فرمت هر سه ستون برابر با Text باشد
مشکلتان حل شد
سلامنقل قول:
دوتا راهی که دوستان فرمودند درسته اولی برای اونی که تا حالا شماره ها رو ننوشتی و دومی هم برای اونی که شماره نوشته شده اند
منم یه راه حل دارم که میزارم دوستان استفاده کنن چون خودم هم زیاد با این مسئله کار میکنم
بعد می تونی شماره ها رو تو یه سلول که فرمت تکست داره کپی کنیکد:=RIGHT("0"&A1;11)
سلام خوبید فکر کنم چون همه را با هم پرسیدم سوالم نامفهوم شدنقل قول:
من می خواستم مثلا یک ردیف یا چندین ردیف را انتخاب کنم
سپس با زدن دکمه ای یا توسط گزینه ای
به جز اون ردیف یا ردیف های انتخاب شده
همه چیز پاک شود
2- برای ستون یا ستون ها هم به همین صورت
سلام من این کار رو چند بار تست کردم ولی متاسفانه راهی به ذهنم نرسید شرمنده:n03:نقل قول:
سلام
من میخوام یه فایل اکسل رو بر روی فروشگاه اینترنتی بارگذاری کنم.....این فایل اکسل چیزی در حدود 10 تا ستون داره و ردیف هاش تا 1000 تا هم میرسه(بسته به نوع کالا)...مشکل من اینه که بعضی از ابن فایل های اکسل راحت ایمپورت میشن....اما بعضیاشون کرش میکننو میان بیرون و ایمپورت نمیشن.....وقتی فایل ها رو میشکنم مثلا به قطعات کوچکتر مثلا 100 تایی ایمپورت میشن و بعضیاشون باید بازم ریزاتر کنم...در صورتی که بعضی از فایل ها با 1000 تا ردیف هم راحت ایمپورت میشن.....دیگه گیج گیج شدم که چه مشکلی دارن.....اول فکر میکردم شاید با تعداد بالا مشکل داره...ولی دیدم اون درسته...بعد گفتم شاید با یه کاراکتر خاص مشکل داره ولی اینم نبود...چون تو فایل هام دیسکریپشن با کاراکتر خاص هم بود.....کسی میتونه کمکم کنه که چه جوری این مشکلو حل کنم؟؟؟
مرسی برای وقتی که برای من میزارین
سلام برای کپی کردن تاریخ راهی هست که فقط مثلاً ماه عوض بشه
من دریک سلول بنویسم 1393/11/25
وقتی کپی می کنم همه همان روز 25 و سال 93 باشه
اما ماهش برای هر خانه یکی جلو برود
به صورت زیر
1393/12/25
1393/1/25
1393/2/25
سلام بر شما
چطور میشه در اکسل 2010 ، چند تا از سلول ها رو قفل کنم که قابل ویرایش نباشه ؟
یه راه سادش اینه که شما همه سلولها را انتخاب کرده و و از فرمت سل تب پروتکشن تیک هر دو گزینه را بردارید و بعد اون سلولهایی را که قرار قفل بشن را انتخاب کنید و از فرمت سل تب پروتکشن هر دو گزینه را تیک بزنید بعد okنقل قول:
بعد از سربرگ review 'گزینه protect sheet را برگزینید سپس تو کادر باز شده دو مورد اول تیک خورده که شما تیک اولی را بردارید و تو باکس بالایی پسوردی را وارد کنید اوکی کرده مجدد پسورد را وارد کرده
تمام
سلام
خواستم یک سوالی بپرسم از دوستان
مثلا در اکسل من داخل یکسری خانه های ستون رو X می زارم یکسری Y و یکسری دیگه رو Z!
حالا چون به ترتیب نیستن من می خوام یک کاری کنم فقط اون هایی که X هستن رو ببینم چیکار باید بکنم
خواهشا راهنمایی کنید
اگه اطلاعات شما زیر هم یا به اصطلاح ستونی هست شما با استفاده از ابزار فیلتر خیلی راحت می تونید این کار را انجام بدید طبق تصاویر زیرنقل قول:
با سلام و احترام
من نیاز فوری به جواب این سوال دااااااااااارم:n28:
میخوام 4 متغیر با عناوین مختلف در اکسل تعریف کنم مثلا x باشه موز y باشه سیب و...
بعد بتونم این مقادیر رو با هم جمع تفریق ضرب یا تقسیم کنم برای مثال: x/2 + 2y +3/4z=?
lمثلا محاسبه به این شکل باشه
ببخشید من توی فرمول نویسی به این شکل به معنای واقعی مبتدی هستم
ممنون مبشم راهنماییم کنید
راستی با اکسل 2013 کار میکنم:n37:
پیشاپیش بینهایت سپااااس:n40:
شما در اکسل میتونی اعداد رو با هم جمع و تفریق و یا هر عملیات دیگر انجام بدی باید اونا رو عدد در نظر بگیری اگر بگی چه چیزی میخوایی محاسبه کنی شاید بتونم کمک کنمنقل قول:
ممنون از توجهتوننقل قول:
سوالم رو پرسیدم تو خصوصی