ماشالله....مگه الان 16 چنده كه اين انقدر زياده؟؟؟!!!نقل قول:
و اما قیمت : یا پیغمبر !
با اين حساب ميره واسه زمستون که قیمت ها پایین تر میاد بگيرمش...: دي
300 هزار تومان پولم کجا بود واسه این...میرم 2 تا 16 میگیرم...:31:
Printable View
ماشالله....مگه الان 16 چنده كه اين انقدر زياده؟؟؟!!!نقل قول:
و اما قیمت : یا پیغمبر !
با اين حساب ميره واسه زمستون که قیمت ها پایین تر میاد بگيرمش...: دي
300 هزار تومان پولم کجا بود واسه این...میرم 2 تا 16 میگیرم...:31:
سام دوستان. من یه برنامه کامل، عالی و جامع واسه هک گوشی از طریق بلوتوث می خوام. تو رو خدا کمکم کنید.
برنامه ای که من سراغ دارم BlueFTP 1.36 هستش.
البته به زبان جاوا. ولی کارش خیلی خوب و ورژن جدید هم هست.
سلام دوستان
الان 2سال گوشی n95 دارم و تازه رم 8 براش گرفتم و کلی برنامه و کار باهاش کردم.
اخیرا با 5800 کار کردم و خیلی حال داده و خوشم اومده ازش.
به نظر شما ارزش داره n95 بفروشم،5800 بگیرم؟
خودم تو فکرم این بود n97 بگیرم ولی معلوم نسیت کی بیادو باچه قیمتی.
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
سلام
من گوشیم را کامل آپدیت کردم ، حالا نمیدونم چه مرگشه ، کلیپها رو فقط تا ثانیه 35 پخش میکنه و بقیه اش رو میزنه
از این بهتر دیگه نیست ساین هم نمیخواد.:10:نقل قول:
جاوا هم هست ولی عالیه.:8::5::21:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309226
میتونی گوشی طرفو فرمت کنی یا هر چی داره بگیری.
کسی نیست یه راهنمایی کنه؟
سلام دوست عزیز. این ظاهرا برای نفوذ به اجازه طرف نیاز داره. من یه برنامه کامل می خوام که این دنگ و فنگ رو نداشته باشه و در ضمن، sis و sisx از جاوا به گمونم بهتر باشه. در هر صورت ممنون. اگه می تونید دوستان کمکم کنید!!!!!!!!!نقل قول:
آقا محمد، این برنامه منش تلفن همه فن حریفی که گذاشتی، من هر گوشی رو روشن می کنم با اینکه گزینه اتو ران فعاله، اما خودم باید اجرا کنم. هر دفه وارد برنامه میشم ازم راجع به رجستر می پرسه و هر دفه هم بهم میگه که چقدر از مدتش باقی مونده چه من yes رو انتخاب کنم و چه no. تنظیمات رو هم رفتم انجام دادم. پروفایلها رو درست کردم، اکشن ها رو مرتب کردم، اما با اینکه پروفایل مورد نظرم رو فعال می کنم بازم منشیش فعال نمیشه! لیستی که واسش گذاشتم واسه بوق مشغو نمی فرسته!!!! تو رو خدا کمک کن!
بچه ها :41:نقل قول:
نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون نیاز مند یاری سبزتان هستم
نع یعنی نههههههه خییییر!اتفاقا منم به همین قضیه فکر کردم ولی دیدم اصلا راه نداره!5800 به هیچ جای 95 نمیشه!همون صبر کن 97 بیاد با هم میریم میگیریم...!:46:نقل قول:
منم کاملاً با حرف ارشیا جان موافقم ....
.
اشتباه بزرگی میکنی اگه گوشیتو با5800 بزنی .... به نظر منم صبر کن تا 97 بیاد ...
با سلام خدمت دوستان
من یه n95 دارم و برای 2 سال پیشه و ورژن سیستم عاملش قدیمیه
می خوام بدونم جدیدترین نسخه سیستم عامل رو که میشه روش نصب کرد رو معرفی کنید . لینکی هم برای اموزش نصبش بدهید .
با تشکر
سلامنقل قول:
فکر کنم منظورت فریمور گوشیت باشه...:
این آموزش:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
راستی!من همین دیروز از علاالدین یه قاب High Copy مشکی برای گوشیم گرفتم به قیمت 13 تومن.هیچ مشکلی هم نداره.حتی GPS رو هم امتحان کردم سالم سالم بود.گفتم اگه خواستین قاب گوشیتونو عوض کنین یه قاب آدم واری اگه بگیرین مشکلی پیش نمیاد.
سلام
من گوشیو دادم برام فلش کردن و الان ورژن گوشی از 21 به ورژن 30 ارتقا داده شده اما می خواستم بدونم با فلش کردن گوشی آیا پرداکت کد گوشی هم عوض میشه. همون کدی که توی سایت نوکیا مینویسیم و میگه ورژن جدید اومده یا نه. اگه عوض شده من چطوری بفهمم که کدش چنده تا آپدیت جدید رو چک کنم؟
بله. عوض ميشه.
با نرم افزار nss
اون موقع که گوشیم ورژن 21 بود توی منوهاش یه منوی تبلیغاتی بود که توی چندتا ویدئو تبلیغاتی n95 رو پخش میکرد مثل gps و دوربینش و ... اما توی ورژن 30 این منو نیستش. می خواستم بدونم کلاً این قضیه عادیه و چرا؟
نقل قول:
only nokia 6220 classic:27::27::31::31: :40: :11: :27:
عزیزم میشه لطف کنی بگی اینجا بحث سر 6220 بود یا تاپیک 6220 بود؟میدونستی اسپم دادن کار بدیه حسن؟نقل قول:
دوستان. تو رو خدا من راجع به این برنامه ivcm کمک کنید. من اومدم پروفایل رو جوری که مد نظرم هست، ادیت کردم. رفته واسه کی کنترل هم واسه دوتا از دکمه کارشون رو تعریف کردم، پروفایل رو بعد اکتیو کردم، اما الان بعد از 9 ثانیه زنگ خوردن، برنامه کارشو انجام نمیده و گوشی مرتب همینجور زنگ می خوره!!!!!!!!!
سلام
چرا توی قسمت Device mgr قسمت Update وجود نداره. قبلاً توی N73 که داشتم این قسمت وجود داشت. توی help این قسمت هم بریم نوشته که با گزینه update میشه از توی گوشی ورژن گوشی رو آپدیت کر.
راستش منم همین سوال برام پیش اومده.73،96،5800 قسمت آپدیت رو دارن(3 ورژن مختلف سیمبیان) ولی 95 و 95 8 گیگ(9.2) رو که نگاه کردم هیچکدوم ندارن اینو...
یه چیزی بگم امید وارم نقدو برسی نشه !!:46:نقل قول:
به طرفدار هاش هم برنخوره:11:
آخه با این باطری مشکل داره گوشی ما داشتن ivcm چه کمکی میکنه به غیر از امکانات نمیدونم....
من یه پیشنهاد دارم
یه منشی سبک یه بلک لیست سبک و یه مدیریت تماس سبک دانلود کن نصب کن و حالش رو ببر که مصرف باطری کمتری هم داشته باشی رم کمتری هم پر بشه و این همه هم درد سر نکشی!!!:10:
مدیریت تماس سبک ، چی سراغ دارید آقای خرمی؟ ممنون میشم معرفی کنید.
دوستم یه گوشی n95 خرید ، که رو گوشیش نوشته vodafon
منو هاش هم یه فرق کوچیکی داره ، تازه TV هم داره
اصلا از این چینی ها هم نیست ، اصلیه
میخواستم بدونم چطوریه ؟ شما خبر دارین ؟ TV ؟
منم تقريبا همين مشكلو دارم.تو موبيلستان مطرح كردم منتظر جوابم....نقل قول:
سلام من يه برنامه ميخوام كه صداي گوشي رو بتروكونه .هم برا فيلم و يا هم برا آهنگ.و از همه مهم تر كيفيت صداي خوبي داشته باشه اگه كسي ميدونه لطفا كمك كنه(البته برا هدفون ميخوام)
باید در قسمت درخواست نرم افزار درخواست بدید ولی خوب.........نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=221865&highlight=core+player
کم کم دارم از آپدیت به ورژن 30 به غلط کردن میفتم.
بابا ورژن 21 یه چیز دیگه بود. اینقدر شماها گفتید بابا سرعتش زیاد میشه و امکانتش پیشرفت می کنه ما فکر کردیم که چه خبره. حالا ببینید:
1- توی آپدیت قبلی یه قسمت داشت که روی آیکونش N95 نوشته بود وقتی توش می رفتیم چند تا دموی باحال N95 داشت مثل دوربین و GPS و غیره.
2- توی ورژن 21 یه قسمت توی tools داشت به نام setting wizard که از توش راحت میشد برای گرفتن ایمیل به صورت اتوماتیک تنظیم کرد تا توی بخش messege بشه یه inbox برای ایمیل هم درست کرد بعدش راحت میرفتی توی ایمیل چند ثانیه کانکت می شدی بعدش همه ایمیل ها میومد. اما الان هرچی میگردم این گزینه وجود نداره تازه جالبش اینه که وقتی توی help می گردم وجود داره و مسیرش هم توی tools نوشته ولی وقتی میرم اونجا چیزی وجود نداره. این دیگه واقعاً شاهکاره. الان میخوام برای جیمیل تنظیم کنم خیلی دردسر داره بابا اون گزینه خیلی خوب بود تازه درست کردن ایمیل یکی از امکاناتش بود.
3- بابا چرا توی قسمت تم گزینه تم افکت وجود نداره من هرچی فکر می کنم آخه نمی دونم چرا توی این ورژن این گزینه وجود نداره.
الان نمی دونم چرا توی منوها میرم حس می کنم تعداد آیکون ها کم شده. احتمالاً چند تا گزینه دیگه هم کم شده که من هنوز متوجه نشدم.
حالا توی ورژن 31 چنین گزینه هایی وجود داره یا بدتر بازم یه تعداد دیگه کم شده.
سلام
الان آخرین ورژن n95 چیه ؟
برای من الان ورژن 30 . اگه بالاترش هست می ارزه آپدیتش کنم؟ ( منظورم هکش میشه کرد ؟ )
31
ولي توصيه اي به آپديت نمي كنم.
چون چيز جديدي نداره.
دوست من به نظر من هر آپدیتی که برای یه گوشی معرفی میشه بهتره آدم روی گوشیش نصب کنه ...
.
چون الان دیگه مشکل هک برطرف شده و هر فریموری که عرضه میشه رو میشه هک کرد .... پس بهتره گوشیتون رو حتماً آپدیت کنید چون یکسری از تغییرات محسوس نیست و من و شما متوجه نمیشیم ...
سلام دوستان.
من امشب گوشی رو داده بودم به یکی از بچه ها یه عکسی ازم بگیره، یهو از دستش افتاد روی پایه سیمانی یه ستون (یعنی پرت شد!!!). گوشی رو که برداشتم جز یه دوتا خراش خیلی کوچیک روی بدنش چیز دیگه ای در ظاهرش ندیدم. می خواستم بپرسم آیا داخلیشم به مشکلی نخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر بود همونجا همه چیشو چک میکردی ... یه تماس میگرفتی ... یه آهنگ گوش میدادی ببینی اسپیکرهات سالمم یا نه ...
از همه مهم تر دوربین رو امتحان میکردی ...
همشو چک کردم، سالم بودن. اما تماس رو یادم رفت!!!!! :13:نقل قول:
بابا گوشی خودم هفته قبل از دستم افتاد روی آسفالت یه 3 باری ملخ زد! وقتی برداشتم هیچیش نشد. از همون موقع یه کیف مخصوص n95 براش گرفتم که هر جوری گوشی بیوفته هیچیش نمیشه. پیشنهاد می کنم حتماً یه کیف خوب برای گوشیت بگیری.
بابا دلت پاک باشه اینا همش حرفه!وگرنه نوکیا مگه مرگ داره؟نداره که!بلاهایی من سر گوشیام آوردم که فکرش مو به تن خودم سیخ میکنه!ولی طوری شد؟نشد که!بزرگترین نگرانیت باید همون قابش باشه که خط نیفته.توش طوری نمیشه.
نوکیا خوب سخت جونه
اون سری برنامه کلیک تو بی بی سی پرشن نشون میداد رفته بودن آزمایشگاه نوکیا
اگه بدونید چه بلایی سر گوشی هاشون میاوردن!
مثلا فقط دکمه های بالا و پایین و چپ . راست رو هر کدوم 1.5 میلیون بار با دستگاه اتومات فشار دادن
یا توی دمای بالا و پایین قرار دادن
یا توی یه شلوار گذاشتنش به همه جا پرتش کردن!تا ببینن ضربه میخوره یا رنگش میره یا نه بر اثر اصطحکاک با شلوار.
یه دستگاهی هم بود که از همه طرف بهش فشار میاورد
که گفتن فشارش مثل این میمونه که یه شخص 100 کیلویی گوش رو بذار جیب عقبش بعد روش بشینه!
یا چند نفر رو استخدام کرده بودن فقط برای این که 100000 باز سیم شارژ رو بهش وصل کنن و در بیارن!
منم اون برنامه رو دیدم ...
ولی اگه خیلی وقته این کلیپ رو دوستان توی همین تاپیک آزمایشگاه نوکیا توی همین انجمن قرار دادن ....
.
من قبل از اینکه توی بی بی سی ببینم اونجا دیدم ...