hamidrezaaa جان تو چیکار کردی بعد؟ تورو خدا یه راهی بگو. هنزفری برام خیلی مهمه.
میشه تعمیرش کرد ؟
Printable View
hamidrezaaa جان تو چیکار کردی بعد؟ تورو خدا یه راهی بگو. هنزفری برام خیلی مهمه.
میشه تعمیرش کرد ؟
والا دوست عزیز کار خاصی نکردم یعنی بی خیالش شدمنقل قول:
به نظر من شما برو یکی دیگه بخر
جون داداش از خير تعمير معمير بذگر... چون كسي اين غول بيابونيو تعمير نمي كنه... چه خودشو چه اولادشو(وسايلش)، برو يه دونه حسن فري w810 بخر باش برو فضا، اين تنها راهته... ولي اين داداش راس مي گه ها، مگه اين گوشي اكسپرس ميوزيك نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا هنزفريش انقدر ضايس؟؟؟؟ اسپيكراي شاخي هم بحمدالله نداره كه...خوب اين كجاش اكسپرس ميوزيكه؟؟؟ فقط يه پلاير داره كه همه ي موزيك اديتيشنا دارن... حتي ان 91 اون مدلي كه موزيك اديتيشن نيست هم داره... در همين حد...البته لازم به ذركه، كه من نه هنزفريم مشكل داره نه اسپيكرم... البته فعلا.... اسپيكراي همه هم كه صداش كمه مال من هم در همون حده...نقل قول:
آقا برنامه مرنامه نيست اين لامصب صداش بلند تر بشه؟؟؟؟؟؟ مثل اگوستيك؟؟؟؟
به جان خودم امروز يه شاسكوله تو خيابون يه آهنگ با گوشيش گذاشت... اون سر خيابون بود من ته خيابون... صداشو خيلي كامل و رسا ميشنيدم... اينم بگم، با احتمال زياد گوشيش ازين چيني خركيا نبود... از بغلم كه رد شد نفهميدم چي بود ولي فقط فهميدم كه اصلا به اون تيپ گوشي موشيا نمي خورد، خيلي كوچيكتر بود... سفيد يخچالي هم بود... اگه اون لحظه به خاطر صداي گوشيه خودم گريم نگرفته بود حتما الان بهتون مي گفتم چي بود ولي اشكاي چشام اجازه نداد درست ببينم...
merimana جان خونتون كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟ بگو تا اگه بلد باشم بگم بهت كجا ببر درست كن...
ولي به نظرم بيخيخي...
بچه ها من تو اين بازي سيتي بلاكس يه شهر ساختم يعني تا تونستم ساختمون ساختم... همه رقمه... حالا بايد چي كار كنم؟؟؟؟ اين بازي ته نداره؟؟؟؟؟
ممنون تست ميکنم ببينم چی ميشهنقل قول:
ولی تا اونجا که من ميدونم اين روش معادل همون factory setting هست؟نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز...منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و بعضی از برنامه هام که تاریخشون تموم شده بودند دیگه نصب نمیشدند و یا بعضی هاشون میگفتند که میخواهید replace بشه یا نه...اما من با اون روش که فرمت کردم درست شد...:46:
بهزاد جان اگر دقت کرده باشی شما به علت توهین به دیگر کاربران و لحن بد حرف زدن بن شدین...پس سعی کنید ..ایندفعه دیگه بن نشید !!
فدای همتون بشم که اینقدر راهت جواب آدمو میدید.
چه مارکی بخرم که کیفیتش مثل 5700 باشه؟
بازم ممنون از راهنماییهای نازتون.
مر30
من؟؟؟؟؟ من يادم نمياد به كسي توهيني كرده باشم!!!!! مگر اينكه كسي قبلش به من توهين كرده باشه....نقل قول:
من نمي دونم منظورتون كدوم پستاس ولي من هيچ قصدي نداشتم...
به هر حال... من يه آدمم اگه شما فكر مي كنين من به كسي با صحبتم توهين مي كنم، همين الان درخواست بدين منو بن كنن خيال همتون راحت بشه ديگه... من كه نمي تونم اخلاقمو عوض كنمخلاصه خواستيم كمك كنيم بچه هارو... بكل پرتمون كردن بيرون...
باي به همه بچه هاي 5700.... ايشالله كلوپي انجمني... خلاصه جاي ديگه ببينمتون...:45:
عزيزم... اگه منظورت هنزفريه... برو هنزفري w810 بگير... خيلي بهتر از 5700 ميباشد... اگرم پيدا كردي...... برو كريتيو بگير... قيمتن زياد فرقي ندارن... حدود 14...15....هزار تومنن...نقل قول:
حميدرضا جان تو هر وقت تونستي اون فايله كه واسه ساين كردن سفارش داده بودمو بذار... دوستم كچلم كرد... من گهگاهي ميام سر مي زنم اگه بود دانلود مي كنم... بايييييي..............
5700 بسیار گوشی اشغالیه
نقل قول:
هندزفری که هم باس و بلندی و کیفیتی توپ داشته باشد فقط Creative ...با قیمت 14 تومن ...من دارم و مثل سگ راضی هستم !!:31:
Mr.K2 جان سلام.
کریتیو رو از کجا تهیه کنم؟ کجاها میفروشن ؟ میشه در مورد این هنزفری کریتیو بیشتر توضیح بدی ؟
هنزفری 5700 تو هم مثل برا من خراب شد که رفتی کریتیو گرفتی؟
کیفیت و بلندی صداش مثل 5700 هست یا نه؟ آخه برا 5700 خیلی به من حال میداد.
بازم مر30
نقل قول:
2 کلام هم از مادر عروس...خدا عقلت دهد !! اگر آشغاله شما نخر...بزار ما هم با آشغالمون حال کنیم !!:41::41:
بهزاد جان همه چی امادس مشکل فقط سایت سیمبینه که فعلا خرابه به محض درست شده براتون میزارمنقل قول:
نقل قول:
معمولا لوازم کامپیوتری دارند... من خودم ار پاساژ کامپیوتر خریدم...
شکل و شمایل این هندزفری حالت چکشی هست مثل خود 5700 ...و سیم بلندی هم داره ...کلا اگر الان همرام بود برات عکسشو میزاشتم..کوچیک هم هست و براحتی توی گوش جا میشه...
هندزفری اصلی من هم گوشی چپش ( همون سیمش کوتاه هست ) صداش خیلی ضعیف شد.
کیفیت خیلی خوبه مثل 5700 و بلندی و باسش از 5700 بیشتره...
خواهش میکنم:10:
بهزاد برا صدا یه سری به اینجا بزن:
بجای--------- هم اینو بزار:نقل قول:
کد:http://-----------/forum/showthread.php?t=7061
w w w . i r - t c i . o r g
ممنون دوست عزيز اين روش رو هم امتحان ميکنمنقل قول:
نقل قول:
کدومو ؟؟؟؟؟ :31::31:
1. راس مي گه، كدومو؟؟؟؟؟نقل قول:
2. ا... نمي دونستم شما هم اسمتون بهزاده... خيلي خوشبخت شدم... ولي آقا بهزاد، منظور اين دوستمون كه اسمشو يادم نيست با من بود نه با شما... در كل شوخيدم...يه وقت نري بنمون كني... تو كه دست به بنت خوبه...
ممنون از لطفتون.... شما اختيار داريد... تشريف داشتيد حالا... ايشالله يه روز خودم جبران كنم...نقل قول:
خداييش اونا كه قبلا اينجا هم ميومدن ببينن چقدر سرعت جلو رفتن صفحات پايين اومده... قبلا ميومديم 5 تا ميديديم رفته جلو... چشم زديم ديگه...
نقل قول:
محض اطلاع !!
فقط مدیران میتوانند کسی را بن Bann کنند !!
دوست عزيز يه فكري به حال امضات بكن ...خيلي بزرگه...نقل قول:
city bloxx بايد جمعيت شهرت رو يكني 19هزار تا كه تموم بشه بازي.ما تو 17600مونديم هنوز!
بشين lasvegas nights رو بازي كن كلي بري سر كار! :(
Mr.K2 جان ببخشید بازم مزاحمت میشم.
میخواستم ببینم وقتی میخوام بخرم بگم چه مدلی بده؟ بازم میشه بیشتر توضیح بدی تا وقتی میخرم سرم کلاه نره . میشه عکسشو برام بزاری ببینم چه شکلیه...
بازم مر30 بازم مر30 بازم مر30
آقا قيمت اين گوشي الان چنده؟
سلام بچه ها
من ديشب نوكيا 5700 مشكي خريدم
باهاش ور رفتم و تا حدودي آشنا شدم با كاراييش
فقط دوربينش چرا اينجوريه؟
من قبل از اين 6270 داشتم كه 2 بود اينم 2 هست ولي دوربين 6270 بهتر بود!!!
يا حق (:
الان مثلا براي اينكه برنامه اي مث ir remot رو ساين كنم بايد چكار كنم؟
يا حق (:
من که گفتم رو دوربینش حساب باز نکن این گوشی بیشتر برای موزیک ساخته شده تا دوربیننقل قول:
شما imei رو بده من برای شما فایل های مورد نیاز ساین و اموزش رو برات آپلود کنمنقل قول:
نقل قول:بهزاد برا صدا یه سری به اینجا بزن:نقل قول:
بجای--------- هم اینو بزار:نقل قول:
کد:http://-----------/forum/showthread.php?t=7061
w w w . i r - t c i . o r g
353964014821086
قربون دستت
نميدونم چرا با كامپيوتر نميتونم فايل توش بريزم
با برنامه سي دي nokia pc suite
كامل نصبه و كابل هم وصل ميكنم و pc suite رو ميزنم نميشه
transfor رو كه ميزنم يه درايو تو ماي كامپيوتر درست ميشه كه اونجوري خوشم نمياد!!!
يا حق (:
یاسین جان شما میگی دیشب خریدی صبح که نخریدی!!!دوربین 5700 توی شب رای عکاسی اصلا خوب نیست!!!!
آره چند ديقه پيش عكس گرفتم خيلي خوب بود يعني بهتر بودنقل قول:
یاسین جان شما میگی دیشب خریدی صبح که نخریدی!!!دوربین 5700 توی شب رای عکاسی اصلا خوب نیست!!!!
راستي بچه ها صفحه اول گوشي كه هيچ دستكاري نشده اول اون چند تا فايل پيشفرض هست كه خيلي خوبه بعد زير اون براي تاريخ و اينا هست
ميشه اونو بردارم يا عوض كنم با يه چيز ديگه؟
يا حق (:
ا............... من نم دونستم... ولي فكر مي كردم... ميشه بعضيارو به مديريت اطلاع بدي تا بن كنن... چون خودم تو كلوپ k800 از اين كارا زياد كردم...آقا بحثو همين جا تموم كن.................نقل قول:
چشم در اولين فرصت...نقل قول:
دوست عزيز يه فكري به حال امضات بكن ...خيلي بزرگه...
تو كرج هولوهوش 240 تومنه...نقل قول:
آقا قيمت اين گوشي الان چنده؟
منم از دوربينش راضي نيستم.. خيلي درپيته...نقل قول:
سلام بچه ها
من ديشب نوكيا 5700 مشكي خريدم
باهاش ور رفتم و تا حدودي آشنا شدم با كاراييش
فقط دوربينش چرا اينجوريه؟
من قبل از اين 6270 داشتم كه 2 بود اينم 2 هست ولي دوربين 6270 بهتر بود!!!
ببين منم تازه خريده بودم اين مشكلو داشتم ولي انقدر با add hardware تو كنترل پنل ور رفتم تا گوشيو شناخت... آخرم نفهميدم كه چي شد كه گوشيو شناخت ولي الان گوشيم خيلي راحت به پي سي وصل ميشه...نقل قول:
ميدونم چرا با كامپيوتر نميتونم فايل توش بريزم
با برنامه سي دي nokia pc suite
كامل نصبه و كابل هم وصل ميكنم و pc suite رو ميزنم نميشه
transfor رو كه ميزنم يه درايو تو ماي كامپيوتر درست ميشه كه اونجوري خوشم نمياد!!!
من همين جا به همه ي عزيزاني كه قصد خريد اين گوشيو دارن بگم كه اين گوشي فقط در نور خيلي زياد دوربينش خوب جواب مي ده مثل بري تو خيابون عكس بگيري... در غير اين صورت بهتره به عنوان يه mp3 player زش استفاده كني... نه يه دوربين ديجيتال...ولي لازم به ذكر است كه تو فيلمبرداري حرف نداره...چه در روز چه در شب... شايد تو شب كيفيت خوبي نده ولي از اكثر گوشيا كيفيتش تو شب هم بهتره.... اين نظر شخصي منه...نقل قول:
مي خواستي واست گل و بلبل بذارن؟؟؟ البته شما درست مي گي تو گوشياي جديد نوكيا مثلا n81 يا n82 رو صفحه وايرلز هم زير اونا اضافه شده كه گوشي سيمبينتون شبيه به ويندوز موبايل بشه يكم... ولي در هيچ صورتي نمي توني جاي اون كارهاي روزانه كه زير شورتكاتهاي بالاسو تغيير بدي... من تو n91 خودمو كشتم نشد تو اين هم نميشه...نقل قول:
راستي بچه ها صفحه اول گوشي كه هيچ دستكاري نشده اول اون چند تا فايل پيشفرض هست كه خيلي خوبه بعد زير اون براي تاريخ و اينا هست
ميشه اونو بردارم يا عوض كنم با يه چيز ديگه؟
ديگه نگين بهزاد مي خواد پستشو زياد كنه ها......كلهم 10 تاپست شده تا الان اين همه هم جواب دادم... حالا بذگريم كه همش غلط غلوطه...
خيلي خيلي خيلي ممنونم...ولي ببخشيدا جسارته... خودش راهي نداره كه بدون استفاده از برنامه يا برنامه اي كه تو گوشي نصب شه بشه صدارو قوي كرد؟؟؟؟ راستي برنامه اكوستيك سوني اريكسون به 5700 مي خوره؟؟؟؟؟نقل قول:
-------------------------------------------------------
بچه ها اين آپديتش نيومده هنوز؟؟؟؟ جديدشو مي گما؟؟؟؟؟مگه قرار نبود تا چند روز ديگه بياد الان 1 ماه شدا....
مرسي بهزاد جان
يا حق (: