حریص واسه امسال نبود ؟
واسه 89 بود ؟
چقد زود گذشت من فک کردم واسه امساله :31:
Printable View
حریص واسه امسال نبود ؟
واسه 89 بود ؟
چقد زود گذشت من فک کردم واسه امساله :31:
پارسال همین روز خریدمشنقل قول:
3 روز زودتر خریدینقل قول:
چون دقیقا 29 بهمن منتشر شد :دی
منظورم شعر و خوندنش نبود که!نقل قول:
منظورم فقط سبک و تنظیمش بود :دی
چند وقته دارم آلبوم های مختلف بلوز رو گوش میدم
یه جورایی شبیه همین سینا حجازی خودمونن ...
زیاد به تراک های بلوز آلبوم امیدوار نباشین
واسه من یکی که جذاب نیس
اگه دوس داشتین رو محتوای مخفی کلیک کنین
چند تا بلوز گذاشتم واسه دانلود و آشنایی خوبن
محتوای مخفی: دانلود
اگه منظورت اينه كه آهنگ هاي بلوز سينا حجازي قشنگ نيست،اينو نميدونم چون گوش ندادم. ولي اگه منظورت اينه كه كلا آهنگ هاي بلوز قشنگ نيست كه شديدا باهات مخالفم.نقل قول:
چون سبك آلبوم يه شاخه نيلوفر بلوز بود كه من عاشقشم
بریم یه استاد سبک شناس بیاریم تو تاپیک انواع بلوزو واسه ما تشریح کنه
این طوری فک کنم بهتره:دی
آخه فک نکنم یه شاخه بلوز بوده باشه ...
یه شاخه ملغمه ای است عجیب غریب :دی
نه یه شاخه نیلوفر فقط یه ترک تقریبا بلوز داشت و اونم (عصا) بود....نقل قول:
کلا یه شاخه نیلوفر سبک پاپ تلفیقی با راک و سنتی داشت...
اینم یه خبر:
بهادر شمس : مبحث نوازندگان با نام نوازنده گيتار اسپانيش قطعه شهاب اكبري و
نوازنده پيانو تكميل شد.
مجتبي تقي پور (گيتار اسپانيش) - رضا تاجبخش (پيانو)
نقل قول:اين كه من گفتم آلبوم بلوز بوده،منظورم اين نبود كه كاملا بلوز بوده.منظورم اين بود كه فضاي بلوز داشته. اصولا تو ايران آلبومي كه كامل يه سبك باشه نداريم. هميشه چند سبك تركيب ميشهنقل قول:
این طوری فک کنم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شاخه ملغمه ای است عجیب غریب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبوم يه شاخه نيلوفر هم تلفيقي بود از پاپ،راك،بلوز و به كارگيري ساز هاي سنتي
اينم يه تيكه از مصاحبه قديمي چاوشي و آهاري (تنظيم كننده آلبوم يه شاخه نيلوفر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب شد :31:نقل قول:
من یکی که عصا رو خیلی دوس دارم :40:
اگه 29 اسفند بوده که 1ماه زودتر خریدم. ولی من یادمه 25 بهمن بود از دانشگاه با دوست پیاده تا خونه اومدیم ( بدون دلیل سیاسی :31: ) سر راه دیدم یه مغازه تبلیغشو زده رفتم خریدم. به جون بچم!!نقل قول:
تو ایران فکر نمیکنم خواننده هایی که به اسم خواننده پاپ میشناسیمشون تو یه سبک ثابت به صورت تخصصی بخونن. درهم میخونن متاسفانه!نقل قول:
این طوری فک کنم بهتره
یه شاخه ملغمه ای است عجیب غریب
عجب سوتی ای دادم الان دیدم :دینقل قول:
منظورم 29 بهمن بود گفتم اسفند تبلیغشو هم از یه هفته قبل زده بودن
Babak Safarnezhad ( ساز دهنی کافه های شلوغ زده بود ) :
be nazaram az kare ghabli kheyli behtare va bahaltar nemigam chandtast chon hanuz malom nist vali bahale
+
محسن چاوشي با نوازندگي كيبرد اضافه شد.
==============
به گفته بابک صفر نژاد قطعه ای که او در پرچم سفید ساز دهنی آن را نواخته بسیار بهتر از قطعه کافه های شلوغ است و شاید در بیشتر از یک قطعه حضور داشته باشد!
و اما نوازندگان آلبوم که خیلی چیزها را مشخص می کنند!
تکمیل نام نوازندگان
نوازنده ی گیتار اسپانیش قطعه ی شهاب اکبری (مجتبی تقی پور) - پیانو (رضا تاجبخش)- محسن چاوشی( کیبرد)
کلیپی از نوازندگي تركي مجتبي تقي پور
بابك يوسفي (كلارينت) - بابك صفرنژاد (هارمونيكا) - فيروز ويسانلو (گيتار اسپانيش)سيد محمد جاسمي (تار) - شاهرخ پورميامي (گيتار الكتريك و آكوستيك) - اميد حاجيلي (ترومپت)
بچه ها چند درصد احتمال داره آلبوم محسن امسال بیاد ؟
البوم دل صدا که توش محسن چاوشی هم هست کی میاد؟
صفر درصدنقل قول:
نقل قول:
بعیده امسال بیاد
پرفروش ترین و بهترین ترک های آلبوم های نیمه دوم سال:
منبع:
این سنتوری هم اعجوبه ای از چاوشیه با این که همه گوشش دادن و مال 4 سال پیشه ولی در رقابت یا آلبوم های جدید پرفروش ترین میشه...
بعد از متاسفم این پکیج رو بهترین آلبوم محسن چاوشی میدونم...
پ.ن:دوستان لطف کنن اگه مطلبی رو میذارن منبعش رو هم ذکر کنن...
دومین سالگرد آلبوم ژاکت،پرفروش ترین محصول ایران گام، مبارک...
نتایج نظرسنجی مجله خانواده سبز تا 17 بهمن 90 :
1-محسن یگانه 19%
2-احسان خواجه امیری 15%
3-رضا صادقی 12%
4-مازیار فلاحی 9%
5-بابک جهانبخش 8%
6-محسن چاوشی 7%
7-علی لهراسبی 6%
8-حمید عسگری 5%
9-بنیامین بهادری 4%
10-فرزاد فرزین 3%
11-محمد اصفهانی 2.5%
12-مجید اخشابی 2%
13-گروه آریان 2%
14-سیروان خسروی 2%
15-بهنام صفوی 1.5%
16-رضا یزدانی 0.75%
17-علیرضا عصار 0.75%
18-فریدون آسرایی 0.5%
برای رای به محسن چاوشی در نظرسنجی مجله خانواده سبز
عدد 10 را به 20009626 ارسال کنید..
منبع:
این نظرسنجی ها هم مسخره بازی شده واسه فروش مجلشون تو هر کدوم بر اساس رابطه یکی اول میشه و کلا زمین تا اسمان نتایجشون با هم فرق میکنه تو هر کدوم هم هزار نفرم شرکت نمیکنه
دقیقا موافقم
حیف یکدونه پیامک که براشون بفرستی!
در واقع عقیده من اینه که باید بر خلاف انتظارشون تحریمشون کرد و حتی مجله رو هم نگرفت!
با نتایج متناقضی که میدن کاملا واضحه که اصلا مثل خارج ساز و کار درستی نیست که چه جوری این نتایج به دست میاد و خیلی ها به هیچ اصلی پایبند نیستن
اره باید همین کارو کرد این دومین یا سومین مجله ای هست که امسال داره این کارو میکنه و هر کدوم نتایج با اون یکی زمین تا اسمون فرق داره یه مجله دیگه دو هفته اول چاوشی اول بود بعد چون محسن چاوشی قبول نکرد چاوشی مصاحبه نکنه بعدش تا رتبه چهارم هم نزولش دادننقل قول:
اول شبکه ایرانیان این کارو کرد که محسن چاوشی اول شد بعد بقیه هم اومدن اینکارو کردن
به صورت خودجوش یهو همه فکر این نظرسنجی افتادن !
اصلا موافق با این حرفا نیستم....
الان اگه چاوشی اول شده بود همه تو بوق و کرنا میکردن که خانواده سبز پرفروش ترین مجله ایرانه و ما توش اول شدیم الان که اینجور نشده میگن اهمیت نداره...
ما با این جور چیزا عادت کردیم...
شاید طرفدارا خبر نداشتن و شاید....
یه بار اول شده خواننده مورد علاقت تو یه نظرسنجی و حالا خیلی خوشحالی ؟نقل قول:
تازه اونم چجوری با رشوه دادن
اومده خودش پول بلیط داده به مجله و زیر میزی و از این حرفا مگر نه کی این خواننده اول شده ؟
ما هم دیگه اونقدر اول بودن چاوشی رو تو نظرسنجی های مختلف و پرفروشترین البوما دیدیم که این چیزا واسمون تکراری شده و دیگه حسن ختامش نظرسنجی میلیونی شبکه ایرانیان بود که با اقتدار اول شد حالا دیگه اول شدن تو نظرسنجی های مجله ها که هزار نفرم شرکت نمیکنن واسه شما که هیچ وقت اول نمیشید و تازه باید متوسل به دادن پول و بلیط بشید خوشحالی داره
تو هر مجله هم یکی میاد اول میشه که رابطه بهتری با سربیر داشته باشه
الان اتفاق نو بیاد نظرسنجی برگزار کنه ندیده میگم یکی از این سه نفر اول میشه بدون هیچ شکی : چاوشی فرزین یزدانی
مطبوعات پارتی بازیه
تنها مجله ای که به جرات میشه گفت پارتی بازی دخیل نیست و سالم کار میکنه همشهری جوانه که پرتیراژترین مجله هم هست اومد نظرسنجی بهترین بازیگر گذاشت دو هزار نفر شرکت کردن عینا نتایج و رای ها رو گفت حالا یه مجله دیگه میومد میگفت صد هزار نفر شرکت کردن !!
وگرنه به قول بقیه بچه ها تو نظرسنجی شبکه ایرانیان که بزرگترین نظرسنجی بود و یه میلیون هم شرکت کردن با اینکه رشیدپور خودشم گفت اصلا رفاقتش با بقیه بیشتر از چاوشی هست و میدونستم چاوشی نمیره ولی اومد به رای مردم احترام گذاشت و نتایج همون چیزی که بود اعلام کرد و فروش البومم که مشخص میکنه
بيخيال اين نظرسنجي مجله ها شيد
نظرسنجي بايد 1 بار تو سال و به تبليغات گسترده باشه. الآن ديگه مجله ها گندشو درآوردن
اون "ايده آل" كه هر 2 هفته 1 بار كه مجلش چاپ ميشد دوباره بايد راي ميدادي!! از اين مسخره تر هم ميشه؟!
معلومه چرا اين كارو ميكنه ديگه. ميره يه قرار داد ميبنده با مخابرات و درصدي از پولي كه از اين اس ام اس ها در مياد رو ميگيره
نظرسنجي هم شده منبع درآمد براشون!
همون موقع ها هم كه چاوشي اول بود من تو نظرسنجيشون شركت نميكردم چون نه معلومه چقدر شركت كردن و نه هم ميشه مطمئن بود نتايجو تغيير نميدن!
تنها جايي كه شركت كردم همون "ايرانيان" بود
خلاصه اگه چاوشي هم اول بود بازم ميگفتن اين نظرسنجي ها رو بيخيال شيد
خبر انتشار آلبوم پرچم سفید در اسفند و احتمال پخش دمو
از برنامه مترونوم و از زبان ایمان قیاسی
خبر قطعی در مورد انتشار آلبوم بزودی اعلام می شود!
دانلود
منبع : mra-chavoshi
نقل قول:
خواننده مورد علاقه من دو نفرن همه هم اینو میدونن...
آدم باید منطق داشته باشه دیگه عادت شده هر وقت چاوشی اول نمیشه میگین تقلب بوده...
من خودم هر نظر سنجی بوده به دو تا شون رای دادم و برام فرقی نداره کی اول بشه فقط دوس دارم یکیشون اول شه نه کس دیگه ای...
مگه حتما باید یه خواننده بیشترین طرفدار رو داشته باشه تا کسی دوسش داشته باشه؟!
من فقط اعلام نتایج کردم اصلا حرفی از محسن یگانه زدم؟!
شمایین هی اسم میارین...
همون محسن یگانه تو نظر سنجی ایرانیان 4 درصد فرقش بود بازم میگم من جانب کسی رو نمیگیرم ولی انگار تو نظر سنجی های قبلی دو رقمی بوده الان اول شده..
هی من نمیخوام اسم این یارو رو بیارم تبلیغشو کنم این میاد
پسر خوب که سنتم 17-18 سالم نشده و تا به حال چندین بار واسه این تاپیک با پستای بی ربطت حاشیه درست کردی میخوای تبلیغ این خواننده ... بکنی برو تاپیکش اره اینقدرم این تاپیک با اوردن اسم این شاگرد الوده نکن
در ضمن 5 درصد 50 هزار رای بود نه دویست رای تازه اونم با کلی حضور در سریال و Tv و مصاحبه و مصاحبه بر علیه این و اون و کنسرت و اینا ... مگر نه اختلاف اونم با نفر سوم دو درصد بود کمتر از 30 هزار تا هر چند اون خواننده سوم خیلی بالاتر از این خواننده بی شخصیت میدونم
اصلاارزش داره وقت خودتونو با این بحثهای بیخودی تلف کنید؟
این مجله ها واسه فروش و درآمد بیشتر هرکاری میکنند.شما هم خیلی راحت بازیچه دست اینا میشین
1 من هیچ تبلیغی نکردم شمایی که اسم میارینقل قول:
2 من 19 سالمه و اینم لازم به ذکر نیست که عقل و شعور و منطق به سن هیچ ربطی نداره..
3 منظورت از حضور در سریال چیه؟!
4 تلویزیون که سال عید 88 رفت یعنی دو و نیم سال پیش چه ربطی داره؟!
5 تو برو تهمت هایی که زدی تو چند صفحه پیش رو جمع و جور کن بعد به بحثای دیگه هم میرسیم چرا دیگه حرفی نداشتی بعد از اون پست؟!
دیگه حرفی ندارم..
لازم نیست که تذکرات چند صفحه قبل رو دوباره یادآور بشم ؟!
+نقل قول:
از طرفداران محسن چاوشی هم میخوام در این تاپیک فقط به خوانندهی خودشون بپردازن و از قرار دادن مطالب مرتبط با سایرین، تا جایی که امکان داره و به چاوشی ربطی نداره، خودداری کن ...
Greedy عزیز ...نقل قول:
هی من نمیخوام اسم این یارو رو بیارم تبلیغشو کنم این میاد
پسر خوب که سنتم 17-18 سالم نشده و تا به حال چندین بار واسه این تاپیک با پستای بی ربطت حاشیه درست کردی میخوای تبلیغ این خواننده ... بکنی برو تاپیکش اره اینقدرم این تاپیک با اوردن اسم این شاگرد الوده نکن
در ضمن 5 درصد 50 هزار رای بود نه دویست رای تازه اونم با کلی حضور در سریال و Tv و مصاحبه و مصاحبه بر علیه این و اون و کنسرت و اینا ... مگر نه اختلاف اونم با نفر سوم دو درصد بود کمتر از 30 هزار تا هر چند اون خواننده سوم خیلی بالاتر از این خواننده بی شخصیت میدونم
قانون اول انجمن موسیقی
نقل قول:
1-1- از هرگونه توهین و بی احترامی نسبت به هر گروه، خواننده، نوازنده، سبک و ... خودداری کنید.
مشکلات شخصی فقط و فقط به صورت خصوصی مطرح بشن. دنبالهی این بحث هم دیگه نه جایی در این تاپیک، و نه در تاپیک محسن یگانه نخواهد داشت ...نقل قول:
فرقی هم نمیکنه که این خواننده توهینی به خوانندهی محبوب شما کرده باشه یا نه ! توهین و بیاحترامی، به هر دلیلی، خلاف قوانینه و جایی در انجمن موسیقی نداره.
با تشکر ...
آقا این چیزا رو بیخیالنقل قول:
این خبر بالا چقدر میتونه درست باشه ؟
بابا پس این آلبوم جدید کی میاد؟
من که بدجور منتظرشم
نقل قول:احتمال اينكه امسال بياد خيلي كمه. چون 2 هفته آخر سال كسي آلبوم منتشر نميكنه به خاطر اينكه به فروشش خيلي لطمه ميخوره. اگه قرار هم بود تا 10 روز ديگه بياد خبرش تا حالا اومده بود و يه دمويي چيزي داده بودننقل قول:
بابا پس این آلبوم جدید کی میاد؟
من که بدجور منتظرشم
ايشالا ميره تا بعد عيد:40:
تمامی پستها بعد از تذکر قبلی، پاک شدند ...نقل قول:
مشکلات شخصی فقط و فقط به صورت خصوصی مطرح بشن. دنبالهی این بحث هم دیگه نه جایی در این تاپیک، و نه در تاپیک محسن یگانه نخواهد داشت ...
پستهایی که مشکلی نداشتند هم به دلیل نقل قول از پستهای قبلی، پاک شدند
از این به بعد هم هر پستی در این رابطه، چه حاوی بیاحترامی، چه در کمال ادب، پاک خواهد شد.
تاپیک جای کلکل و تصفیه حساب شخصی نیست.
در صورت مشاهدهی ادامهی این روند، برخوردها در حد پاک شدن پست باقی نخواهد موند. :11:
با تشکر ...
به نام خدا
دوستان عزیز ترانه آقای حمید رزاقی از لیست ترانه های آلبوم پرچم سفید حذف شد.
(تعداد ترک های تغییری نمیکند 10 قطعه)
امیدواریم در آینده قطعه مذکور را بشنویم.
منتظر خبر های خوش از طرف ما طی روز های آتی باشید.
منبع: Fans
آلبوم جدید مـحسـن چــاوشــی به نام پــرچــم سفید بزودی !!محسن چاوشی خواننده مطرح و پرهوادار موسیقی پاپ ایران ساخت تازه ترین آلبوم خود با نام «پرچم سفید» را به پایان رسانده و این آلبوم برای اخذ مجوز به دفترموسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده است.
ترانه های «پرچم سفید» توسط حسین صفا، اسلام ولی محمدی (1 ترانه) و حمید رزاقی (1 ترانه) سروده شده و توسط محسن چاوشی، کوشان حداد، شهاب اکبری، سینا حجازی و AMIROX تنظیم شده اند.
قابل ذکر است که همکاری این خواننده موسیقی پاپ و AMIROX، اولین فعالیت حرفه ای این تنظیم کننده به شمار می رود و به گفته دست اندرکاران این آلبوم، AMIROX فضای متفاوتی را در «پرچم سفید» رقم زده است.
سکوت مرموز محسن چاوشی
آقای خاص باز هم در سکوتی مرموز فرو رفته است. او حتی از آثار جدیدش هم دیگر خبری را به رسانهها نمیدهد تا علامت سوالها نسبت به او این روزها بیشتر و بیشتر شود. چاوشی دو هفته قبل در صفحات شخصیاش به یک باره از انتشار آلبوم «پرچم سفید» به زودی خبر داد و دیگر هیچ مطلبی در مورد او و آلبومش به بیرون درز نکرده است.
سکوت این روزهای چاوشی نوید اتفاقی بزرگ را میدهد و با توجه به سابقه این خواننده در غافلگیر کردن همه، پیشبینی میشود آلبوم جدیدی وی بدون هیچ سر و صدایی و به یک باره در بازار موسیقی کشور منتشر شود. آلبومی که این روزها همه وقت و انرژی چاوشی را در «هوم استودیوی» شخصیاش گرفته و میشود از آن به عنوان متفاوتترین آلبوم این خواننده نام برد.
----------------
آخرین آلبوم سال
«دلصدا» با حضور بزرگان پاپ آخرین آلبومی ست که در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد. این آلبوم که ظاهرا مراسم بزرگی برای رونمایی آن هم در نظر گرفته شده، تا ۲۰ اسفند در بازار موسیقی خواهد بود و طراحی و بسته بندی منحصر به فرد آن هم مزید بر علت شده که روزشماری برای انتشار آن بیشتر و بیشتر شود.
-----------
البته بعید بدونم هیچ کدومشون هم منتشر شن:دی
سلام یه سوال کلا" بعد از آلبوم سنتوریه محسن جون دیگه چیزی ازش منتشر نشده؟
اگه شده لطفا" اسم بدین!:20:
سلامنقل قول:
نه دیگه البومی منتشر نشده
نقل قول:
سلام
من نمیخوام بگم نظر شما اشتباهه ولی میگم!! :دی
سینا حجازی رو دست کم گرفتین. تو سبک خودش واقعا کارش درسته من 5 - 6 تا آهنگ بیشتر ازش نشنیدم ولی قشنگ بودن اکثرا و یه فضای خیلی خاصی رودارن
تکست هاش هم مثل بقیه مثنوی نیست ولی خوب مفهوم و معنای درست حسابی داره اگه درست توجه کنین . به نظر من این 2 تا آهنگو اگه حجازی تنظیم کنه واقعا قشنگ میشه
من از کارای حجازی اینا رو بیشتر دوست دارم: میتونین پیدا کنین گوش کنین
لیلی -> خیلی قشنگه
دیدی داری -> شاید تکستش رو سخیف بدونین ولی به نظر من اینطور نیست (بعضی از دوستام میگن مزخرفه که نظر اونا هم محترمه!)
زار نزن -> معرکه هست موزیکش!
دیوونه هم خوب بود
کلن کاراش یه فضایی داره که مال خودشه .
یه کار متفاوت با اینها هم داده بود که من زیاد گوش نمیدم اسمشم الان تو ذهنم نیست -> پاپ بود فک کنم
امیدوارم آلبوم چاوشی مثل همیشه خوب باشه
من زیاد خودم رو درگیر اینکه کی میخونه نمیکنم هر کار قشنگی ببینم گوش میدم و اگه یه خواننده که خیلی هم دوسش داشته باشم یه چیزی بخونه که خوشم نیاد گوش نمیدم و بگم که چاوشی واقعا آهنگاش آدمو دیوونه میکنه بخصوص 4 - 5 تا تک آهنگ آخریش : دیوار بی در و ...
واقعا دوست دارم کاراشو
اينم يه خبر ديگه:
ميكس و مستر كليه قطعات پرچم سفيد را Amirox عزيز بر عهده داشته اند.