ای ایرانسلی ها 48 ساعت فرست دارید با دوست با کیفیت، اهل Gprs، اهل Mms وداع کنید.... خدا حافظ دوست من "ایرانسل".
ای ایرانسلی ها 48 ساعت فرست دارید با دوست با کیفیت، اهل Gprs، اهل Mms وداع کنید.... خدا حافظ دوست من "ایرانسل".
مثل اینکه شده 1.5 تومان یعنی 15 ریال. تو تاپیک پوشش ایرانسل نوشته شده و یه تاپیک جدا هم براش ایجاد شده:46:نقل قول:
گل گفتی.نقل قول:
واقعاً ایرانسل باید اعتراض کنه چون مثلاً من ایرانسل دارم، خب هزینه من درسته ولی تمام خانواده من باید هزینه زیادی برای تماس با من بپردازن.
حالا چه زود ناامید شدی ... بزار محلت تموم بشه بعد ... البته این محلت دادن ها الکیه !! باسه خودشون میگننقل قول:
سلام دوستان من ایرانسل دارم و راضیم اما اگه قیمتهارو بالا ببره ناراضی میشم ایرانسل بهترررررررررررررینه
کیفیت صدای آلی شماره گیری سری اینترنت ام ام اس و... از کی تا هالا از وقطی ایرانسل اومده!!!
نقل قول:
به من هم جواب بدید
باید اپراتور واست تنظیمات MMS رو از طریق SMS بفرسته و شما رو گوشیت Save کنی!نقل قول:
من قبلا هم توی یه تاپیک دیگه توضیح دادم که اینترنت ایرانسل برای دانلود و باز کردن صفحات بزرگ نیست , اگه با اپرا مینی باز کنی عمرا که با خوندن 50 تا ایمیل 250 تومن برات بندازه ( من خودم دو تا ایمیل مفصل خوندم , بعد که حساب کردم دیدم تقریبا شده 750ریال ) دیگه خودت میدونی , میتونی اشتراک اینترنت خودت رو قطع کنی یا اینکه اپرا مینی نصب کنی ( خوش به حال اپرا مینی , با این همه تبلیغات ).نقل قول:
وداع که نهنقل قول:
فقط جلوی توسعه ی اون گرفته میشه
اون رو قطع که نمی کنند
پس توی تاپیک اعلام شده بود که ثانیه ای شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نکته ای توی تنظیماتی هست که براتون SMS میشه ( شاید جای دیگه اشاره شده باشه - به هر حال شرمنده )نقل قول:
اسم APN که ارسال میشه mtnirancell هست , این رو باید به gprs تغییر بدی تا کار کنه
( خودمونیم ها با دونستن این ترفند جلوی خیلی از رفقای پر مدعا کم نیاوردم )