سلام
میشه لطفا یه فایروال یا اینترنت سکیوریتی خوب که روی ویستای 64 بیت نصب بشه معرفی کنید ؟
در ضمن اگه حجمش جوری باشه که بشه با خط تلفن دانلود بشه ممنون میشم :20:
Printable View
سلام
میشه لطفا یه فایروال یا اینترنت سکیوریتی خوب که روی ویستای 64 بیت نصب بشه معرفی کنید ؟
در ضمن اگه حجمش جوری باشه که بشه با خط تلفن دانلود بشه ممنون میشم :20:
اگر از مودمهای گیگابایت که قیمت زیر 10000 تومن دارند استفاده کنی؛ به خوبی هم نسخه 32 و هم 64 ویستا رو ساپورت می کنن و سرعت خوبی هم دارندنقل قول:
سلام.
دوستان میخواستم ببینم کارت گرافیک geforce 6200 256mb ویندوز ویستا و aero را خوب ساپورت میکنه یا نه؟یعنی وقتی پنجره ها را میگیریم و میکشیم تیکه تیکه نمیشه؟
ممنون.
اگر داری و می خوای ازش استفاده کنی ؛ بد نیست کارتو راه می ندازه و مشکل آنچنانی ندارهنقل قول:
ولی اگه می خوای تازه بخری که اصلا فکرشو نکن. حداقل یه کارت گرافیک با چیست سری 7 بگیر
نه دوست عزیز من این کارت گرافیک رو دارم.پس مشکلی ایجاد نمیشه.
پس میرم میخرم.
شما نمیدونید ویندوز ویستا کدوم شرکت بهتره؟
بچه ها تو ویندوز Xp وقتی تو شبکه هستیم علامت دوتا مانیتور میاد کنار ساعت سیستم که نشون میده سند و ریسیوی وجود داره یا نه اما توی ویستا اون علامت مانیتورها میاد ولی خاموش روشن نمیشه که وجود سند و ریسیو مشخص بشه .
آیا چاره ای برای این کار وجود داره ؟
قبلا نرم افزار دایل اسپای را رو ویندوز Xp داشتم که حالا روی ویستا کار نمیکنه . چیزی توی این فازا میشناسید که کمک کنه چون اونم کار همون کانیتورها را انجام میداد .
یه سوال دیگه هم دارم . از زمانی که ویستا نصب کردم توی یاهو مسنجر نمیتونم فارسی تایپ کنم باید چکاری انجام بدم که این قضیه ردیف بشه ؟
ممنون
بهتر این هست که از اینترنت بخری. مثل همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اما اگر می خوای از مغازه بخری بدون شک امپرور بهترین هست . کرکش هم کاملا درسته و کار می کنه. البته من مطمئن نیستم که ریتیل باشه و ممکنه که آر تی ام باشه اما به هر حال از بقیه بهتره و نسخه بتا رو به اسم آخرین نسخه نمی ده.
[QUOTE=atrin777;1163694]بچه ها تو ویندوز Xp وقتی تو شبکه هستیم علامت دوتا مانیتور میاد کنار ساعت سیستم که نشون میده سند و ریسیوی وجود داره یا نه اما توی ویستا اون علامت مانیتورها میاد ولی خاموش روشن نمیشه که وجود سند و ریسیو مشخص بشه .
روی عکس دوتا مانیتور راست کلیک کن وگزینه turn off activity animation را انتخاب کن حالا مثل xp دو تا علا مت روشن
خاموش می شود.
نقل قول:
روی عکس دوتا مانیتور راست کلیک کن وگزینه turn off activity animation را انتخاب کن حالا مثل xp دو تا علا مت روشن
خاموش می شود.
خیلی ممنون.:27: :46:نقل قول: