-
سايت هامبورگ؛
مهدوي کيا جانشين باينليش در بازي با هانوفر
----------------------------------------------------
تيم فوتبال هامبورگ آلمان در هفته سوم رقابت هاي بوندس ليگا ميزبان هانوفر خواهد بود.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اوالدلنين سرمربي هامبورگ پس از پيروزي تيمش در بازي برابر والنسيا و صعود به جام يوفا ابراز اميدواري کرد که در مسابقه هفته سوم بوندس ليگا برابر هانوفر به پيروزي دست يابد.
وي در اين مسابقه ترجيح داد از مهدي مهدوي کيا هافبک ملي پوش کشورمان به جاي استفان باينليش مصدوم استفاده کند. باينليش از ناحيه عضله ران خود دچار آسيب ديدگي شده و توانايي بازي کردن را ندارد. اين فرصتي مناسب براي مهدوي کيا است تا به عنوان بازيکن اصلي وارد ميدان شود و توانايي هاي خود را به نمايش بگذارد.
لازم به ذکر است مهدوي کيا در اين ديدار به عنوان مهاجم راست به ميدان خواهد رفت.
-
كاسانو به يوونتوس نزديك شد
------------------------------------
مذاكرات لوچانو موجي با دانيله پراده بر سر حضور آنتونيو كاسانو باز هم شايعاتي را بر سر حضور اين بازيكن در تورين پخش كرد.
مديران 2 باشگاه يوونتوس و آ.اس رم پنجشنبه در هتل هيلتون بر سر اين موضوع با هم گفت و گو كردند و به نظر مي رسد توافقاتي هم صورت گرفته باشد. يوونتوس حاضر است علاوه بر مبلغي به صورت نقدي، 2 بازيكن به نام هاي كيه ليني و موتو را هم در ازاي آمدن كاسانو به تورين راهي رم كند.
مطبوعات ايتاليا نوشتند: "نهايتاً 2 ، 3 روز آينده و قبل از پايان فصل نقل و انتقالات فوتبال ايتاليا، كاسانو راهي يوونتوس خواهد شد، چرا كه رفتار او در بازي با العين نشان مي داد وي هيچ تمايلي به ماندن در رم ندارد و مي خواهد اين تيم را ترك كند."
-
طالب نسب: بازيکنان اصلي پاس در برابر ما حضور نداشتند
امير قلعه نوعي از بازي ام رضايت داشت
----------------------------------------------------------------
اين موضوع زماني بيشتر به چشم آمد كه عليرغم ده نفره شدن باز هم نظم تيمي خود را حفظ كرديم و مهم تر از آن موفق به نتيجه گيري شديم.
وي در ادامه افزود: به عقيده خودم در اولين بازي خواسته هاي سرمربي تيم را برآورده كردم در ديدار مقابل پاس در پست هافبك بغل چپ در استقلال بازي كردم بعد از بازي امير قلعه نوعي از بازي من اظهار رضايت كرد.
وي در خاتمه درخصوص احتمال نيمكت نشيني اش با توجه به بازگشت نيكبخت خاطر نشان ساخت: به شرايط بازي در تيم استقلال اشراف كامل دارم و براي بازي در تيم بزرگي مقابل استقلال خودم را آماده كردم از اين نكته به خوبي آگاهي دارم كه اگر مي خواهم در استقلال نيمكت نشين نباشم و پيشرفت كنم بايد هر روز بهتر از روز قبل باشم و تمرين نمايم چون در غير اين صورت نيمكت نشين شده و پس از آن فراموش خواهم شد.
طالب نسب در پايان تصريح كرد: حضوردر جام صلح و دوستي از جهات بسياري به نفع ما شد هرچند كه در ديدار اول ستون هاي اصلي تيم پاس در برابر استقلال غايب بودند اما در مجموع بازي در برابر پاس و شهيد قندي قبل از ليگ كاملا به نفع ما خواهد بود.
-
يوونتوس، بارسلونا را اوت كرد
--------------------------------------
يوونتوس با درخشش آلساندور دل پيه رو
و داويد تره زگه موفق شد با شكست بارسلونا فاتح جام خووان گامپر در استاديوم نيوكمپ شود.
اين ديدار هر ساله قبل از آغاز رقابت هاي لاليگا به ميزباني بارسلونا انجام مي شود و در اين دوره يوونتوس توانست در ضربات پنالتي قهرمان اسپانيا را شكست دهد. 90 دقيقه قانوني اين ديدار با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد. آلكس دل پيه رو از روي نقطه پنالتي در دقيقه 12 و داويد تره زگه در دقيقه 77 براي يوونتوس و اينيستا (65) و فان برونكهورست (68) براي بارسلونا گلزني كردند.
كريستين آبياتي سنگربان جديد يووه در ضربات پنالتي ستاره اين تيم نام گرفت و توانست جام را به قهرماني ايتاليا اهداء كند. هر دو تيم با بهترين نفرات خود در اين بازي حضور يافته بودند.
-
اسپالتي: براي كاسانو متاسفم
-------------------------------------
لوچانو اسپالتي سرمربي آ.اس رم از شرايط نه چندان خوب آنتونيو كاسانو و فرصت هايي كه اين بازيكن در برابر العين از دست داد، متاسف است.
اسپالتي پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل العين در يك ديدار دوستانه گفت: "براي او متاسفم. آنتونيو لحظات تلخي را سپري مي كند و بيشتر اين مسائل شايعاتي است كه در رابطه با او در فصل نقل و انتقالات گفته مي شود، ولي در هر حال او بازيكن خوبي است و من مايلم وي در رم بماند. ما باز هم در اين رابطه نتوانستيم بعد از مسابقه با هم حرف بزنيم. آنتونيو همواره بازي هاي درخشاني را انجام مي دهد، اما در بازي آخر در المپيكو رم او خوب نبود. با اينكه تيفوسي ها هم او را تاييد نكردند و تشويقش نمودند، اما وي نتوانست همان بازيكن هميشگي باشد
-
دي استفانو دزد خود را پيدا كرد
------------------------------------------
دي استفانو مرد آرژانتيني رئال مادريد پس از 42 سال مردي را كه به صورت قاچاقي و با اخاذي او را به اسپانيا آورده بود به بهانه اكران فيلم رئال مادريد و زنده شدن خاطرات زندگي اش پيدا كرد.
خيلي ها تصور مي كردند، دي استفانو با وي برخورد كند، اما او دل ريو، مردي كه حالا يك مجسمه ساز و كارگردان معتبر اروپايي است، را در آغوش كشيد در حالي كه گريه مي كرد گفت: "خيلي خوشحالم كه امروز چنين اتفاقاتي در آرژانتين رخ نمي دهد. اگر تو روزي من را به اسپانيايي ها نمي فروختي، رئال مادريد 5 بار در اروپا قهرمان نمي شد و به خاطر همين امر، تو را مي بخشم."
دل ريو نيز ضمن عذرخواهي از وي گفت: "در واقع كسي دي استفانو را نديده بود، بلكه او ميهمان ما بود. آنهم براي مدت 3 روز! در هر حال من كار كثيفي داشتم و امروز يك انسان شرفتمند آبرودار هستم."
-
كان:
مي خواهيم تا نيمه نهايي صعود كنيم
---------------------------------------------
اوليور كان كاپيتان بايرن پس از مراسم قرعه كشي از قرار گرفتن در كنار تيم هاي يوونتوس، بروژ و راپيد وين ابراز خوشحالي كرد.
كان در اين خصوص اظهار داشت: "بسيار عالي شد. بسيار خوشحالم كه در اين گروه قرار گرفتيم. ما مي خواهيم از يوونتوس انتقام بگيريم و به عنوان سر گروه به دور بعد صعود كنيم."
ديدار با راپيد وين را مي پسندم و اعتقاد دارم به راحتي بروژ را مغلوب مي كنيم. ما مي خواهيم بهترين بازي هاي بايرن را به نمايش بگذاريم. اميدوارم كه نسبت به فصل گذشه موفق تر عمل كنيم و دست کم تا نيمه نهايي صعود نماييم
-
ماگات: براي قهرماني در اروپا آماده ايم
--------------------------------------------------------
فليکس ماگات سرمربي بايرن پس از قرعه كشي ليگ قهرمانان گفت که تيمش مدعي کسب عنوان قهرماني است.
فليكس ماگات سرمربي بايرن پس از مراسم قرعه كشي گفت: "انتظار نداشتم با يوونتوس همگروه شويم، اما حالا مي توانيم نشان دهيم كه بايرن در استاديوم آليانتس آره نا بهتر از المپيك اشتاديون است. بروژ و راپيد وين از حريفان متوسط اروپايي محسوب مي شوند، اما نبايد آنها را ضعيف انگاشت. ما براي قهرماني در اروپا آماده هستيم و در نخستين گام بايد از اين گروه صعود كنيم."
-
بنيتس: انتخاب جرارد عادلانه بود
-------------------------------------
رافائل بنيتس، مربي قرمزپوشان آنفيلد عقيده دارد كه عملكرد درخشان جرارد در فصل گذشته باعث شد تا مردان تحت فرمان وي به اعتماد به نفس خاصي در ديدار پاياني ليگ قهرمانان دست يابند.
وي در مصاحبه با وب سايت رسمي ليورپول گفت: "تصميم يوفا در ارائه اين عنوان به جرارد كاملا عادلانه بوده است. او در جريان رقابت هاي ليگ قهرمانان فصل گذشته يك ستاره تمام عيار بود. خصوصاً در ديدار فينال، جرارد در چند جناح موفق ظاهر شد. او در ميانه زمين، جناح راست و منطقه دفاعي توپ زد و حتي موفق به گل زني شد. گل حساس و باعث شد تا قرمزپوشان به ناگاه خود را در ميان زمين پيدا كنند و قهرماني اروپا را به باشگاه خود بياورند. جرارد هميشه يك بازيكن كليدي بوده است. من هميشه در چينش هايم سعي داشتم تا بقيه قرمزپوشان را به حول محور او مرتب كنم. او حقيقتاً لايق اين عنوان بود
-
جرارد بر قله اروپا
-------------------
استيون جرارد كاپيتان موفق ليورپول موفق شد تا عنوان بهترين بازيكن سال قاره اروپا را دريافت كند.
فصل گذشته نيز هيئتي از بهترين مربيان اروپا عنوان "با ارزش ترين بازيكن سال" را به وي داده بودند.
از سوي ديگر پتر چك، دروازه بان موفق چلسي نيز موفق شد تا عنوان بهترين دروازه بان اروپا را از آن خود كند. جان تري، كاپيتان جوان استمفوربريج نيز به عنوان بهترين مدافع سال برگزيده شد. اين در حاليست كه دو عنوان برگزيده ديگر اتحاديه فوتبال اروپا به دو برزيلي رسيد. كاكا مرد مياني ميلان به عنوان بهترين هافبك و رونالدينيو، ستاره بي چون و چراي كاتالونيا به عنوان بهترين مهاجم سال برگزيده شدند.
جرارد با اظهار خرسندي از دريافت چنين عنواني مي گويد: "از نگاه عادلانه يوفا در انتخاب بهترين بازيكن سال شگفت زده شدم. دريافت چنين عنواني حقيقتاً جاي افتخار دارد."