فقط تو فیلمهای 4k کیفیتش مشخص میشه تو بقیه رزولوشن ها کیفیت تصویر فرق نداره به نظر من همون 700d رو بگیر
Printable View
فقط تو فیلمهای 4k کیفیتش مشخص میشه تو بقیه رزولوشن ها کیفیت تصویر فرق نداره به نظر من همون 700d رو بگیر
سونی قول داده اچ دی آر روی همه تلویزیون های اندرویدی آپدیت کنه البته چه وقتش معلوم نیست
ولی امکان اچ دی آر خیلی تاثیر میراره توکیفیت تصویر
Sent from my D6502 using Tapatalk
دوست عزیز این صحبت شما که فناوری 4K در حال منسوخ شدن هست اصلا درست نیست بلکه روز به روز در حال گسترش هم هست. شما اگه گوشی های موبایل دوربینهای DSLR T دوربین های ورزشی و فیلمبرداری خانگی و .........رو در نظر بگیرید می بینید که فیلمبرداری 4K در حال تبدیل شدن به یکی از ویژگیهای اصلی اونهاست و اصلاً قابل مقایسه با بحث 3D نیست .نقل قول:
پس اگر آیندهنگرانه نگاه کنیم خرید تلویزیون های دارای 4k منطقی هم هست
من خودم الان 50w800c رو دارم و فقط به دلیل قیمت بالاتر مدل دارای فیلم رو نگرفتم هر چندالان پشیمونم.
دوست عزیز من نگفتم 4k منسوخ شده بلکه گفتم منسوخ خواهد شد ببینید 3d چقدر طول کشید تا از رده خارج بشه ؟نقل قول:
هر امکانی که برای خریدار قابل تشخیص نباشه اون براش پول نمیده چشم انسان تفاوتی بین کیفیت فول اچ دی و 4k قائل نمیشود و تفاوت را تشخیص نمیدهد بنابراین بعد از مدتی خریدار برای این امکان اضافی پولی نخواهد داد و تولید کنندگان دیگر تولید نخواهند کرد
تو سایز صفحه نمایش کوچیک 4k قابل تشخیص نیست اونم بسته به محتوای قابل پخش، جسارتا تحلیلتون اشتباس، الان دارن تو ژاپن کیفیت 8k آزمایش میکنن چون اونا به این نتیجه رسیدن که 4k دیگه یه چیز عادی و استاندارد از نظر کیفیت در کشور خودشونه، شاید تو ایران خیلی زمان ببره که 4k از نظر مراجع محتوایی و اصلی کشور مرسوم بشه اما آخرش میشه، الان چندتا شبکه اچ دی یا فول اچ دی داریم؟ خب اکثر قشر جامعه با تلویزیون یا نهایتا کانالای کولر حال میکنن، چند نفر یا چند درصد مردم کشور ما مثل من ۴۰۰۰ تا فیلم فول اچ دارن؟ خب منم اگه برام سخت نبود اینارو با 4k کم کم جایگزین میکردم اما بنظر شما الان دسترسی به 4k برای محتواهای قبلی در دسترس هست؟ گیریم خیلی کم اما برای فایل و فیلم های جدید چی؟ روز به روز داره بیشتر میشه، پس 4k استانداردیه که بالاخره جا می افته اما 3d قابلیتی بود که فعلا شکست خورده، یه جورایی بود و نبودش تو TV مستحبهنقل قول:
ببینید چشم انسان از فول اچ دی به بعد رو تشخیص نمیده حالا بشه ۸ کی
Sent from my D6502 using Tapatalk
دقیقا شما تو متن فرمودید تو سایز کوچک(خانگی)تفاوت 4کا با فول اچ دی قابل تشخیص نیست وچیزای دیگه ای مثل زاویه دید انطباق تصویر عمق تصویر و... ملاک های مهمتری از رزولیشن هستننقل قول:
شما تصویر تی وی مارکhisense یاxvision هردو فورکا رو با تی وی سونی یا سامسونگ فول اچ دی با مشخصات بالاترمقایسه کنید اختلاف رو به وضوح می بینید
کیفیت 8کا وبالاتر هم توی سایز بزرگ مطرح میشه مثلا شما پرده سینما رو در نظر بگیر مسلما 8کا پاسخگو نخواهد بود
فکر میکنم توی عمل تلویزیون ها به طرف تکنولوژی oled برن نه صرفا افزایش پیکسل ها.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
تو سایز گوشی مشخص نیست ولی تو 50 اینچ کاملا مشخص میشه من کلیپ 4k دارم با tv خودم فول اچ دی میبینم ولی باtv سری x فوق العاده با کیفیت
سری xیه جورایی سردمدار سونی هست خوب!نقل قول:
از اینا بگذریم تو سایتش تبلیغ یه تی وی جدید رو کرده اولِد هست و فور کا ! نمیدونم ولی باید قیمت بالایی هم داشته باشه
دوستان لطفا آپدیت جدید اومد حتما خبر کنین