مجبور شدم اینجا هم بپرسم:
دوستانی که پرینتر samsung clp 315 دارن.لطف کنین بگین از کیفیتش راضی هستین؟
پودرش تو بازار پیدا میشه به راحتی و قیمتش چنده.
Printable View
مجبور شدم اینجا هم بپرسم:
دوستانی که پرینتر samsung clp 315 دارن.لطف کنین بگین از کیفیتش راضی هستین؟
پودرش تو بازار پیدا میشه به راحتی و قیمتش چنده.
با سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز شما در کنترل پنل بر روی پرینترتون راست کلیک کنید و properties رو باز کنید سپس در صفحه حاضر در تب general برروی printing preferences کلیک کرده و در صفحه ای که باز می شود بر روی advanced کلیک کنید ودر قسمت paper size سایز a4 رو انتخاب کنید .حالا همه پنجره ها رو ok کرده ودر صفحه اول این بار برروی تب advanced رفته ودر پایین صفحه بر روی printing default کلیک کرده ومراحل قبل را تکرار کنید پس از تایید کلیه پنجره ها این بار در همان صفحه اول بر روی device setting کلیک کرده ودر دو قسمت manual paper feedو paper input bin سایز a4 رو برگزینیدو سپس همه پنجره ها رو تایید کنید . این تنظیمات رو فقط کافیه یک بار انجام بدین و در ضمن یادتون باشه هنگام تنظیمات در page set up تب paper سایز کاغذ a4 باشه. فکر می کنم ان شاء الله دیگه مشکلتون با این تنظیمات حل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اطلاعات در مورد canon ms 3240
با سلام
من به تازگي يه پرينتر ار290 گرفتم و قصد دارم كه روي اون تانك نصب كنم ميخاستم بدونم با اين كار هد پرينتر خراب نميشه و سوال ديگه اي كه داشتم اين كه كيفيت اين جوهرها با كارتريجهاي ماديران فرق داره يعني كيفيت چاپش چطوره؟بايد چه ماركي بگيرم از كجا و باچه قيمتي؟
ممنون ميشم اگه جواب سوالامو بدين
با تشكر
كسي نيست جواب ما رو بده؟
سلام .
من بالاخره یه hp C6283 photo smart خریدم. (خدارو شکر :دی)
خیلی ازش راضی بودم تا به این لحظه . یک سوال خیلی مهم در راستای بقای این رضایت دارم : اون هم اینه که در حالتی که کارتریج هاش پر باشن ، تا چند صفحه متن می تونه پرینت کنه ؟
از 20 روز پیش تا حالا تعداد تقریباً زیادی متن پرینت کردم ولی هنوز هم level هر 6 تا رنگش 100% مونده و کم نشده . این وضعیت یکم نگران کننده است :دی
سلام
من یک پرینتر اپسون r290دارم که در head alignment کردنش با مشکل برخوردم.و هرچه این قسمت رو تنظیم میکنم بازهم درپرینت سایه میوفته.
برای مثال پرینت یک کاور دی وی دی که نوشته هاش سایه داره.
لطفامن را راهنمایی کنید.
سلام،
من حدود 4 ماهه پيش يك HP P1006 گرفتم،
تنها مشكلی كه داره بعضی صفحههای PDF رو چاپ نميكنه،
مثلاً يه فايل PDF كه 300 صفحه داره رو با Acrobat Reader باز ميكنم، 100 صفحهاش رو خيلی عالی و سريع چاپ ميكنه و صفحه 101 رو چاپ نميكنه، بعد مجبور ميشم همون فايل رو با Acrobat Professional بازش كنم و اون يك صفحه رو با اون چاپ كنم و اين قضيه ادامه داره و برعكس ميشه، يعنی يه سری صفحهها رو با Acrobat Professional چاپ نميكنه و بايد برگردم و دوباره از Acrobat Reader استفاده كنم.
بعضی صفحهها رو هم كه كلاً چاپ نميكنه(با هيچ كدومشون)، البته تو يه فايل 500 صفحهای شايد 7-8 تا باشه،
كسی تا حالا مشكلی به اين شكل داشته يا راه حلی برای اين مشكل داره؟
در ضمن ويندوز XP دارم و چراغ پرينتر هم سبز چشمك زن هست در زمانی كه صفحهای رو نميتونه چاپ كنه و بعد از 15-20 دقيقه هم پيغام خطای Error Printing... رو ميده.
ممنون.
سلام. مشکلم با يه پرينتر SAMSUNG ML 2250 هستش. مشکل اينه که در اولين باري که بعد از نصب پرينتر پرينت مي گيرم ، پرينت مي گيره اما در دفعات بعد يا سريع پرينتر به حالت offline مي ره يا ارور document failed مي ده. اولش کابلش پيغام not recognized مي داد. اونا رو عوض کردم. اما الان همين مشکلي رو داره که عرض کردم. يعني پرينت نمي گيره. و بعد از حدود يک ربع!! يه برگه چاپ مي کنه که روش اينا رو پرينت ميگيره:
کد:INTERNAL ERROR - In complete session by time out
...
...
...
فکر کنم از حافظه دستگاه بیشتر میشه حجم فایلی که فرستادی بهش.نقل قول:
یه بار مثلا صفحه 90 تا 105 رو بده ببین چیکار می کنه؟