از حرف های آقای سهراب بختیاری زاده واقعا ناراحت شدم
شاید منظوری از حرفاش نداشته باشه
ولی الان وقت این حرف ها نیست
Printable View
از حرف های آقای سهراب بختیاری زاده واقعا ناراحت شدم
شاید منظوری از حرفاش نداشته باشه
ولی الان وقت این حرف ها نیست
خیلی یا کم اصلا شما بختیاری زاده رو با حاج رضایی می تونی مقایسه کنی ؟! اگه آره که بشینید پای صحبت های امثال بختیاری زاده !نقل قول:
همین دیگه، چندین بار حرفای خودش رو نقض می کنه ! معلوم نیست با خودش چند چند ه !
تداوم ؟ چه کسی هم از تداوم و ثبات حرف می زنه ! کسی که اعتقاد داره تیم ملی به افکار جدید نیاز داره !
کیروش هم عاشق چشم و ابرو ایرانی ها نیست...نقل قول:
اون از الان داره بستر رو فراهم میکنه که اگه بعد از جام جهانی از یه کشور بهتر پیشنهاد داشت خیلی راحت قبول بکنه
و بگه گفته بودم نمی مونم چون منو نمیخوان..!!
عجب چیزی !نقل قول:
داره خودشو پاره میکنه و این یعنی ما نقره داغشون کردیم !
دوستان دیگه هم ببینن که گزارشگر داره چیکار میکنه !
گفتم که!نقل قول:
کارشناس مو قشنگی که میاد میگه هلند رو اصلا در حد و اندازه ها ی مدعی نمیدونم و هلند میاد اسپانیا رو همون شب نابود میکنه کارشناس نیست!
من صدر رو قبول دارم ولی حاج رضایی رو اصلا! صدر قبل بازی کاستاریکا کاملا مشخص بود راجع به این تیم اطلاعات داره که میگفت بازی رو می بره!
سهراب هم کارشناس نیست! بازیکن ملی بوده....منظورش رو هم نمیتونه درست برسونه! ولی منظورش این نبود که کیروش رو بذاریم کنار!
بچه ها حالا اوضاع چجوریاس؟ الان قراره چی بشه؟ برنامه چیه؟ نیجریه بوسنی رو برد حالا چه تاثیری رو تیم ما داره؟
نیجریه از آرژانتین امتیاز بگیره ما ده تا هم به بوسنی بزنیم حذفیمنقل قول:
هیچی دیگه ما باید بوسنی رو بزنیم از اون طرف هم ارزانتین نیجریه رو بزنهنقل قول:
حالا یکی از دو تیم باید با تفاضل گل 2 بازی و ببره
کیروش مربی حرفه ای هست ! قرار نیست بخاطر چشم و آبرو ما ها مربی تیم ملی بمونه. پولش رو هم تمام و کمال می گیره.نقل قول:
بحث گسترده تر از این حرفاست که بگیم تنها کیروش داره بستر سازی می کنه !
مصاحبه های ضد و نقیض فدراسیون نشین ها و همینطور مصاحبه های جهت دار مربیان گویای این موضوع هست در حالی که کاملا واضح هست که اکثریت خواهان موندن کیروش هستن؛ اکثریت رو هم بذاریم کنار اگه یه کوچولو برنامه ریزی داشته باشیم باید کیروش رو نگه داریم !
ببینید الان وقت این حرف ها نیست من پارسال داشتم تو تاپیک تیم ملی تا جام جهانی با یکی از کاربر ها بحث سرمربی رو میکردم ایشون سرسختانه طرفدار برانکو بود امانقل قول:
کیروش هم عاشق چشم و ابرو ایرانی ها نیست...
اون از الان داره بستر رو فراهم میکنه که اگه بعد از جام جهانی از یه کشور بهتر پیشنهاد داشت خیلی راحت قبول بکنه
و بگه گفته بودم نمی مونم چون منو نمیخوان..!!
علنی همه ما دیدیم که تو جام 2006 ایران هیچ برنامه ای نداشت و اون تصویری که دوربین المانی از برانکو گرفت که تو لحظات حساس بازی با پرتغال داشت با کتش بازی میکرد
و متوجه که شد دوربین روش زوم کرد فوری بلند شد رفت لب خط دستورات تاکتیکی به بچه ها داد حالا این تصویر رو مقایسه کنید با تصاویری که تو بازی با ارزانتین از کیروش گرفته
میشد مربی صاحب سبک مطمینا برای خاطر اعتبار خودش هم که شده تیم رو خوب ارنج میکنه و اگه ما به فکر اینده فوتبالمون هستیم باید امثال کیروش رو نگه داریم به عنوان
سرمربی تیم ملی و ازش برای اموزش مربیان پایه و و و.. استفاده کنیم کاری که کره ای ها با گاس هیدینگ معروف کردند و خوب نتیجه اش رو هم تو جام 2002 دیدند اگر میخوایم
بین المللی باشیم باید یک مربی تو سطح بین المللی داشته باشیم و نکته ای که کیروش رو با مربیان هم کلاسش متمایز میکنه اون دیسیپلینش هست اون انضباط رو برای تیم
ملی ما به ارمغان اورد و به پیراهن تیم ملی ارزش داد نباید اجازه بدیم این ادم ها از فوتبال ما برند تا امثال رحمتی باز واسه ما کلاس بزارند مسلما کیروش هم یک مربی حرفه ای
هست سال ها تو سطح اول فوتبال دنیا کار کرده تو منچستر مامور مهار مسی بوده تک تک حرکات مسی انالیز کرده جوری که هر تیمی روبه روی بارسلون بازی داشت به کیروش
زنگ میزد حالا این مربی چندین ساله تو فوتبال ماست کاملا الان با فوتبال ما اشنا شده خودمون هم به عینه داریم میبینیم که تیم ملی بدون وجود بازی تدارکاتی تو جام جهانی و
حتی تو مقدماتی جام جهانی چقذر قشنگ بازی کرد الان کیروش با روحیات ما چم و خم فوتبال ما اشناست هر مربی سطح بالای دیگه ای رو هم بیاریم باید حداقل یک سال کار
کنه بازیکن ها با روحیاتش با تاکتیکش اخت بگیرند تازه الان داریم میبینیم بازیکنان ما تکنیک انفرادی رو کنار گذاشتند و تاکتیک پذیر شدند و هزاران پوین مثبت دیگه ای که این مربی
حرفه ای وارد فوتبال ما کرد میخواهیم کیروش رو از دست بدیم کی رو بیاریم ؟!
تازه من الان دارم از یک سرمربی خارجی صحبت میکنم سرمربی ایرانی رو که حرفش رو نزن به نظر هر مربی ایرانی که قبول کنه هدایت تیم ملی رو قبول کنه که البته فرکی گرامی
و بقیه دوستان گرامی پرتمایل هستند برای این کار کاری شبیه خودکشی کرده چون اولا سطح توقعات از تیم ملی و تاکتیک های تیم ملی بالا رفته مسلما دستیار برانکو چیزی برای
عرضه به تیم ملی ایران در سطح جهانی و حتی اسیایی نداره برانکو خوب بود اون هم برای اسیا و نه فراتر از اسیا الان دستیار برانکو چی کار میخواد برای ما بکنه ؟ و دوم اینکه الان
انتظار بازیکنان رفته بالا مسلما اون ها از یک مربی وطنی حرف شنوی نداشتند چون پشتش کیروش رو خواهند دید و باز بازیکن سالاری و بی نظمی غوغا خواهد کرد
+ حالا حرف زیاده بعد از جام جهانی مفصل این بحث باید باز بشه