از این چیزا زیاد میشنوی ... بشنو ولی باور نکن... اصلا گوشی اگه بخوره زمین کلا کارش تموم میشه :biggrin: ....نقل قول:
گارانتی نداره درسته اما این یه نقط ضعف نیست. چون گارانتی هایی که تو ایران هست فقط فضای اطراف گوشی تو گارانتی میکنن نه خود گوشی رو...
از این چیزا زیاد میشنوی ... بشنو ولی باور نکن... اصلا گوشی اگه بخوره زمین کلا کارش تموم میشه :biggrin: ....نقل قول:
گارانتی نداره درسته اما این یه نقط ضعف نیست. چون گارانتی هایی که تو ایران هست فقط فضای اطراف گوشی تو گارانتی میکنن نه خود گوشی رو...
هزار بار نصب کردم حتی ویندوز عوض کردم
تاز وقتی نصب میکنم مودو خودم میپره و با ئخفخ عوض میشه
سلام دوست عزیز.....نقل قول:
لطفا اگه عجله دارین سوالتون هم کامل بگین تا من و بقیه بتونیم در سریع ترین زمان .. سالم ترین جواب رو بدیم...:rolleye:
عزیز.. الان فقط با سیم کارت خودت این جوری میشه.....؟؟؟؟ یا با همه سیم کار ت ها....؟؟؟!!!!
سلام عزیز..........نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
با تشکر از gsm عزیز.
در مورد گوشی v3 معمولی لطفا" بفرمایید در چه حدیه؟؟
من با یک موبایل فروشی تماس گرفتم گفت v3 معمولی داره 180 تومن .؟؟
من میخوام یه گوشی موتورولا زیر 180 تومن بگیرم که دوربین خوب داشته باشه ام پی تری و اگه بشه 3pg رو هم ساپورت کنه gprs کلاس 10 و همچنین تاشو نباشه بلوتوث هم داشته باشه بهترین گزینه چی هست؟؟؟
با تشکر.
V3 مشکل فضا رو داره که افزایش نمی شه داد.....
من فکر کنم یه خورده قیمت رو بهت بالا داده.. البته من الان از بازار خبر درستی ندارم .. اما دوستان میگفتن 150 است...
پیشنهاد من به شما گوشی L7 است. هم مموری می خورد و هم چیز هایی که شما می خوایین .. در ضمن تاشو هم نیست....
موفق باشین...
دوستان عزیز .... توجه کنید فعلا اون ورژن از برنامه فلش بک آپ که من گذاشتم براتون.. همه بوتلودر ها رو جواب نمیده( منظورم شماره است) قراره یکی از دوستان .. لینک جدید که همه رو ساپورت می کنه رو بزاره....
پس اگه بعد از چند بار .. نتونستین بک بگیرید.. مجدد اقدام نکنید.. تا اینکه .. براتون بزارم لینک جدید رو...
موفق باشین
سلام عزیز....نقل قول:
ببين gsm جان وقتي مي خوام با rds lite 2.7 گوشيم رو فلش بزنم با پك عربي اين اخطار رو ميده:::
critical error
80
40
ايراد كار من كجاست در ضمن با اون برنامه بك آپ هم كه گذاشتي وقتي create مي دي همين اخطار رو ميده اما عددي كه ميزنه تفاوت داره...
ممنون ميشم كمكم كنيد...
اون دوستمون (ام کا سرو)مشکلشون از اون پکی هست که نصب می کنن منم وقتی میخواستم گوشیمو فلش کنم روی یک مونستر پکها همین ارور را داد ولی یکی دیگه که ندانلود کردم این مشکلا نداشت
فکر کنم اگه یه ار اس دی لیت جدید(3.2) دانلود کنی بهتر باشه
نقل قول:
با یه سیم کارت دیگه امتحان کردم میشه باهاش تماس گرفت ولی منوش به همون وضع قبله. سیم کارت خودم رو گوشییای دیگه جواب میده.
الان با سیم کارت خودم به شبکه ی مخابرات وصل نمیشه و منوهاش به طورت لیستی میاد و ناقص.
نمیدونم خوب شرایطو توضیح دادم یا نه؟!!
آره این بار عالی بود....نقل قول:
با یه سیم کارت دیگه امتحان کردم میشه باهاش تماس گرفت ولی منوش به همون وضع قبله. سیم کارت خودم رو گوشییای دیگه جواب میده.
الان با سیم کارت خودم به شبکه ی مخابرات وصل نمیشه و منوهاش به طورت لیستی میاد و ناقص.
نمیدونم خوب شرایطو توضیح دادم یا نه؟!!
خوب .. اونکه گفتین منو اون مشکل داره.. باید بگم از فایل های Mma شماست.. که به احتمال زیاد باید جایگزین شود...
دوست عزیز.. قبل از اینکه بخواین کاری کنین؟؟!!! فقط بگین... این کار ها رو کردین؟
1- استفاده از اسکین اصلی و قدیمیتون
2-مستر ریسیت و کلیر
3-چجوری اسکین رو پاک کردین....؟؟!!!!
متالیکا راست میگه....همینجوری میگن..نقل قول:
در ضمن شنیدم موتورولا اگه زمین بخوره کار ال سیدیش تمومه همچنین هیچ کدوم از گوشی ها گارانتی نداره
آیا صحت داره؟؟؟
با تشکر
دوست من از جیبش افتاد و با دوچرخه از روش رد شد و لی به جز خط چیزیش نشد!!!!!
با سلام مجدد و تشکر از شما دوست عزیز.نقل قول:
L7 مثل اینکه 30 ثانیه بیشتر نمیشه باهاش فیلم گرفت درسته؟ در ضمن قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
بازم ممنون