ممنوننقل قول:
آره بچگیا لپام کپلی بوده ولی الان دیگه کپلی نیستم:31:
اشالله بعد امتحانا خوشحال میشم ببینمتون
Printable View
ممنوننقل قول:
آره بچگیا لپام کپلی بوده ولی الان دیگه کپلی نیستم:31:
اشالله بعد امتحانا خوشحال میشم ببینمتون
سلام
من نمیتونم تا چند وقت بیام تو نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا خداحافظ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که تاپیکمونو کشیدی بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید.. داشتم تو نت می چرخیدم .. این مطلب را دیدم.... گفتم شوما سعادت نصیبتون و همجوار اقایید.. اشنایی کامل با حرم اقا دارید...
خواستم بگم عوارضی ؛ دیدم نوشته محل سکونت اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بهر حال همین که برای مطالبت پول نمیخوای برامون بسه :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
جالب بود
نقل قول:
زیاد مطمئن نباش شیردل جون........چون از بچه های مشهدی فقط تو را می شناختم منتظر بودیم بیایی بهت پیغام خصوصی بدم.. یه چند بسته زعفران سفارش بدم:31: :31: :31: :31:
الانه که دوباره یاد عوارضی زنده شد :دی ، اگه هر کلمه رو حساب کنیم یک کیلو گز ... ها راستی محل سکونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بجای همه کلمات یه دونه گز هم بدی ... نه انگار بازم زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا فقط یه بسته خالی ... فقط یه پلاستیک جلد ... مقداری از پلاستیک جلد ... یه اپسیلون از اون پلاستیک ... یه اتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک:کلی خندیدم....نقل قول:
دو: عوارضی را با هزینه مطلب تاخت می زنم.....
چند تا بسته زعفران در برار یک بسته گز
(البته اگه بعدش سکته کردم خونم پای تو)
سلام.نقل قول:
از کی زعفرون میخواین شما :دی
از این ؟
نمیشه براتون قارچ بفرسته ؟ :دی
واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه اصفهانی سخاوت مندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... گرچند که احتمالا زعفرانو رو میگیری ؛ جعبه خالی گزو + دو تا پاره آجر (تازه همون اگه بدی بازم خوبه :دی )نقل قول:
چند تا بسته زعفران در برار یک بسته گز
----------------
تابلو موضوع قارچو که نباید همه جا بگی :دی ، راستی چه خبر از استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیشه براتون قارچ بفرسته ؟ :دی
سلاممممممممممممممممممممم به همگي.............دلم يه ذره شده واسه همگس مخصوصا پيشي :دي
راس يهرکي حرمي جايي رفتين منم دعا کنين امتحانامو خوب بدم
فعلا باي